Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:53:29
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pa je padla 200-tka namreč o pa res..to pomeni,da nas bodo kmalu zaprli..
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:59:49
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pa je padla 200-tka namreč že imamo 3. del madona si se zagrebla sej jaz sem se pa prejšnjič
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 13:00:54
|
|
|
|
ella79
|
v manj kot enem mesecu smo načvekale 200 strani ni slabo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 13:11:20
|
|
|
|
Neni13
|
Hojla februarčke! Mlavla naš je že super spal.Celo noč. Sedaj se pa kr naprej zbuja ponoč in joka ali jamra. A se kateri zdi, da malemu ali mali zobeki nagajajo. Naš včasih postane kr histeričen, pa kar ima takrat v roki v usta in prav fejst grize. Tudi zelo mu paše, če mu dlesni masiram. Včasih tudi rokice gredo v usta, večino se igra. Ko pa je panika, pa jih grize... Sem slišala, da obstaja en gel, za hladitev. Ima mogoče katera? Saj ste se že verjetno pogovarjale na to temo, sam kdo bo to iskal po straneh!?
< Sporočilo je popravil Neni13 -- 4.6.2008 13:15:34 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 13:17:54
|
|
|
|
ella79
|
o zobkih nismo nič kaj še govorile, k za enkrat jih še ni na vidiku v lekarni kupiš ta gel, jaz ga bom takrat k ga bomo rabili, če ga sploh bomo mislim pa da ta gel bolj 'umrtviči' in da zato manj boli nisem pa čist ziher
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 13:19:06
|
|
|
|
MetiLu
|
Mlavla, tud mi smo mel dones žurko ponoč do zdej je pa ful lepo spal. Sej bo, jaz se tolažim s tem, da itak prehitro raste in bo prišel čas, ko bo celo noč spal brez težav. Do takrat se pa probam čim manj obremenjevat s tem, ker pol sam sebe nerviram... Zdele pa Janez še kar spi, že dobro uro se grem jaz kar preoblečt, pol ga pa sam previjem, popapcava in šibava
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 13:19:49
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ojla. smo z vozičkanja. pri nas je celo malo sončka. plačala in odnesla sem pogodbo za vrtec v vrtec, pa končno sem dobila plenice v mullerju. pol se je pa žana posračkala in lačna ratala, smo šle pa kar domov. danes pa moj pride prej domov. juhej. moram pa nekej skuhat za kosilo, pa nimam ideje. Plačala pogodbo Jaz tudi ne vem kaj bi kuhala Mogoče rožice od Pine plačala sem akontacijo ob vpisu, pa to potrdilo in izpolnjeno pogodbo odnesla v vrtec. sem mal čudno napisala, res. ti si itak mal čudna A si se tut ti skrivat začela si pa hitra.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 13:20:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, naša je spala 2 urci zdej greva pa pod tuš, pol pa pal v svet
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 13:29:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo, naša je spala 2 urci zdej greva pa pod tuš, pol pa pal v svet a malo daš tudi pod tuš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 14:45:29
|
|
|
|
larisa
|
No tako, kosilo smo skuhali, muffine smo spekli, ker dobimo jutri obiske , zdej pa samo še lubija počakamo, da pride domov, pol bo pa dan popoln . Upam da bo vreme zdržalo in bomo šli en điro. Jaz pojma nimam o gelih in teh zadevah okrog zobkov. Ko bo čas za to, se bom mogla pa že pozanimat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 14:55:06
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Kot sem predvidevala,smo imeli ponoči veselico od 3h naprej. Sprva je imela aerobiko, kmalu po 4 uri se je začela pa na glas oglašat. Takrat sem ji šla jest dat in je vse pojedla, podrla kupčke in kmalu zaspala dalje do pol osmih. Ob 8h sem ji spet za jest prinesla in še nikoli ni bila tako flaše vesela kot danes . So se ji učki kar zasvetili in je začela z rokicama mahat in takoj usta odpirat...skratka, bilo je tako, kot bi moglo že zdavnaj biti. Je bila skoraj malo huda, ko je mleka zmanjkalo v flaši, ko pa je kupčka podrla, je bilo pa spet vse vredu. Vsem, ki danes praznujete mini rojstne dneve seveda iskreno čestitam!!!! Nam vsem pa za 200tko ! Sinoči na žalost nisem mogla več sodelovati, ker me je začela ful glava bolet. Sem takoj vzela 2 lekadola in šla spat takoj, ko je prišel domov. lanchy, si me spomnila na Fredov obroč . Tega moram tudi jaz kupiti. Imam še bone od BC za ponucat in prav v soboto gremo v LJ in grem gledat, če ga dobim. Je pa na slikah fajn videt, kako mala uživa . Imam eno ? za vas vse: Ali boste vaše tudi v morju namakale, seveda če bo voda dovolj topla? Koliko topla pa naj bi bila za ? Vodo za čaj jaz vzamem kar tisto prekuhano, ki jo prekuhavam za mleko. Itak mi jo nekaj ostane in tisto ohladim in naredim instant Hippov čaj.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 15:12:59
|
|
|
|
Suzi*
|
bamby, bravo za Anajo in njeno lakoto! le tako naprej punce. Jaz Anžeja prvo leto, ko je bil star pol leta, ko smo bili na morju, nisem namakala v morju. smo kar vodo v bazenček natočili. se mi je zdela prehladna za . čaj pa jaz kar normalno skuham kot za nas...vodo pač zavrem, noter vrečko baby čaja ruknem in to je to. če pa delam iz janeža, pa pustim, da malo prevre.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 15:20:38
|
|
|
|
Februarka08
|
Čvekice, vidim da ste že 3. del odprle. Jaz sem pa medtem veliko nardila doma, imam samo še kopalnico za pospravit ter kuhinjo in hodnik za pomit po tleh, ostalo je pa že. Tako da vas lahko povabim na . Če boste pa kej wc uporabljale, pa počakte še kakšno urco. Mojga čakam s kosilom k je šel na UZ ledvic, sem lačna kot zamorc. Larisa je pa zdele že v tretje zaspala, ampak danes spi sam po pol ure. Zgleda jo mlaj daje, al kaj vem... Jaz tud vodo prevrem in potem s to pripravim mleko ali čaj.
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 4.6.2008 15:22:06 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 18:36:37
|
|
|
|
larisa
|
Evo, pa mi je ratal se spomnit, kar vsak dan pozabim vprašat in sem prov zato prišla na RR A imate ve tud še lineo negro, nosečniško črto? Jaz mam še čist isto močno kot v nosečnosti, pa me kr mal skrbi, da mi ne bo zginla ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 18:39:50
|
|
|
|
ella79
|
larisa iz tvojga konca eni noro črni oblaki k nam prihajajo a je pri vas že dež? Midve sva dobri dve uri vozičkali, potem sem pa letela domov, k grmi in čist črno je jaz mam tudi še imam sem imela pa komaj opazno, ampak je še vedno taka kot je bila sem se tudi že spraševala, a bo ta kdaj izginl
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 18:50:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest mam tud še črto in baje ne bo zginla. Punce, jest sem cel dan pospravlala. Sem crknena in ožeta kot cunja. Dobr da je bla Larisa zdele pridna in je bla lepo pri meni v stolčku v kopalnici, da sem jo čist zglancala. Matr, tuš kabina se sveti kot nova. Kakšna svinjarija se nabere, pa to ne morš verjet. Se bo prov fajn it dons tuširat. Ne vem zakaj mormo met kopalno kad na sistem jacuzi??!! Zato k jo je dec hotu met, jest pa sam prah pucam. Pomoje sva bla ene 5x not v 3-eh letih. Mah, važn da je za mano generalna. Zvečer še 2 prostora po tleh pomijem in je fertik. Zdej pa malo nafutrat in v pižamco, pol pa večerni ritual. Če nam jest prej zaspala.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 18:57:27
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa iz tvojga konca eni noro črni oblaki k nam prihajajo Pri nas že slabo uro dežuje, na ful . Sej, če nikjer ne, pol pri nas ziher pada Ejo, Ella, dej ti meni neki še povej. Kaj ti narediš če ti glih tko znese da more mala ob 18.45 recimo jest, pa se ne poklopi glih dobr z večernim ritualom in dojenjem ob cca.20h? Jst ne vem kako zdej to spelat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 19:05:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa iz tvojga konca eni noro črni oblaki k nam prihajajo Pri nas že slabo uro dežuje, na ful . Sej, če nikjer ne, pol pri nas ziher pada Ejo, Ella, dej ti meni neki še povej. Kaj ti narediš če ti glih tko znese da more mala ob 18.45 recimo jest, pa se ne poklopi glih dobr z večernim ritualom in dojenjem ob cca.20h? Jst ne vem kako zdej to spelat pri nas pa še ne dežuje jah če tako pride, ji pač dam takrat za jest, ampak sam eno zizo, potem po kopanju pa še ta drugo. Ravno zdele imam tak primer a pri tebi na obrok dobi eno al obe? K potem je to mal težje izvest. Sem jo pa jaz tudi kdaj sam tok podojila, da sem vedla da bo za eno urco, potem pa do konca za min. 10 h
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 19:06:04
|
|
|
|
ella79
|
zdej mam pa eno zelo resno vprašanje kako kopirat iz tega linka in da muva http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm če da kopiram, prilepi ni nič
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 19:17:56
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej mam pa eno zelo resno vprašanje kako kopirat iz tega linka in da muva http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm če da kopiram, prilepi ni nič NO TO PA TUD MENE ZANIMA Sem pa tud jaz zdej tko nardila, dala eno zizo, zdej greva v banjico, pa dobi pol še drugo Revež, od ust mu trgam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 19:25:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Nocoj so pa Zoja, Nejc in Tara usklajeni kar se prehrane tiče, naša je tut ob 19h dobila levanko, zdej gremo pa čofat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 19:28:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Nocoj so pa Zoja, Nejc in Tara usklajeni kar se prehrane tiče, naša je tut ob 19h dobila levanko, zdej gremo pa čofat naša je tudi levo ob sedmih povečerjala, zdej počas v banjo, potem pa še desno dobi, če bo seveda pridna to pa je usklajenost
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 19:30:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Nocoj so pa Zoja, Nejc in Tara usklajeni kar se prehrane tiče, naša je tut ob 19h dobila levanko, zdej gremo pa čofat naša je tudi levo ob sedmih povečerjala, zdej počas v banjo, potem pa še desno dobi, če bo seveda pridna to pa je usklajenost u 0 evo, mi 3je gremo v kopalnico se tipkamo zvečer, ko februarčki obmolknejo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 19:33:17
|
|
|
|
mlavla
|
a jih vsak večer kopate?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 19:44:08
|
|
|
|
larisa
|
no naš mali je tud pojedu levanko ob 7h. Zdej sva pa že skopana, sva mela ta hitro varianto, ker je čist zmatran, k nč ne spi čez dan Zdej greva pa še na desanko , pa še levanko lohk oblizne, če hoče Aja, drugač se pa mi vsak dan kopamo. Ampak ne vsak dan z milom. 3 dni v čebričku, 4-ti dan pa generalka v banji
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?