|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako biti prijazna a odločna
22.10.2007 10:17:22   
Pajaca
Jaz vem, da bi popizdila in to ornk. Pa kaj pol če ona misli, da mi pomaga. Jaz ne rabim pomoči in konec.

Moja tašča se je naučila, da se niti pod razno ne dotakne ničesar. Tud, če jo še tko prsti srbijo.

Enkrat sem jo zalotila v kopalnici (8m noseča) ko mi je po tleh pucala, sem jo napizdla, da ona nima kaj moje kopalnice pucat, da naj gre svojo spucat. Je neki rekla da sam pomaga, sem ji rekla da nočem njene pomoči, da bo že moj spucal, če sama ne bom mogla. Al bomo mel pa umazano.

Jaz vem, da bi tašči direkt rekla, naj se ne dotika cunj in po zajtrku bi ji rekla, naj pusti pri miru, če bi težila naprej, bi jo odrinla stran pa rekla, da nočem da mi pere mojo posodo. Če ne bi šlo drugače bi kurilnico zaklenila. Pa pri stroju izklopila piskanje. Če bi pač vseeno ona peglala bi pred njo vrgla v stroj in dala še enkrat prat.

Kaj vem, če je vsem logično, da je to pač pomoč, ki jo je treba sprejeti in kompliciranje, meni ni. Meni je to vmešavanje v moje življenje.

Pač jaz sem tečna in imam rada stvari po svoje.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: kako biti prijazna a odločna
22.10.2007 13:10:24   
sasa78
Verjetno bom doživela val ogorčenja in .....

Res je, da moraš tašči postavit merila kot otroku. Ampak ženske, mamice in vse ostale. Meni včasih prav pride kakšen par rok, ker vsega ne zmorem sama. Če mi tašča vzame iz stroja in mi obesi sem hvaležna, če mi zlika pa še bolj. Imam raje prosti čas za otroke in moža. Upam, da s tem ni nič narobe. Sem pa v polno zaposlena pa še na fax hodim, tako da se tud nobene pomoči ne odrečem. Mami mi pride tudi pomagat. Pa ne da sem nesposobno ampak čas ne dopušča. Razmišljam tudi že o hišni pomočnici, pa sem na vasi tako da tiste k vejo kaj to pomeni vejo zakaj je še nimam. Če bi pri nas favšija gorela ne bi rebila celo zimo nič kurt. Koliko bi prešparal!!!! 

Kar se pa vzgoje otrok tiče, sem pa tu NEPOPUSTLIVA, pa jo dostikrat na račun tašče mož sliši. user posted image user posted image user posted image user posted image .

lp

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 52
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

izpovedovanje čustev
danuska

ali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?

da (60%)

ne sploh se ne spolni več (15%)

samo poredko se še spolni (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!