Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako biti prijazna a odločna 22.10.2007 10:17:22
|
|
|
|
Pajaca
|
Jaz vem, da bi popizdila in to ornk. Pa kaj pol če ona misli, da mi pomaga. Jaz ne rabim pomoči in konec. Moja tašča se je naučila, da se niti pod razno ne dotakne ničesar. Tud, če jo še tko prsti srbijo. Enkrat sem jo zalotila v kopalnici (8m noseča) ko mi je po tleh pucala, sem jo napizdla, da ona nima kaj moje kopalnice pucat, da naj gre svojo spucat. Je neki rekla da sam pomaga, sem ji rekla da nočem njene pomoči, da bo že moj spucal, če sama ne bom mogla. Al bomo mel pa umazano. Jaz vem, da bi tašči direkt rekla, naj se ne dotika cunj in po zajtrku bi ji rekla, naj pusti pri miru, če bi težila naprej, bi jo odrinla stran pa rekla, da nočem da mi pere mojo posodo. Če ne bi šlo drugače bi kurilnico zaklenila. Pa pri stroju izklopila piskanje. Če bi pač vseeno ona peglala bi pred njo vrgla v stroj in dala še enkrat prat. Kaj vem, če je vsem logično, da je to pač pomoč, ki jo je treba sprejeti in kompliciranje, meni ni. Meni je to vmešavanje v moje življenje. Pač jaz sem tečna in imam rada stvari po svoje.
|
|
|
izpovedovanje čustevdanuskaali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?da (
60%)
ne sploh se ne spolni več (
15%)
samo poredko se še spolni (
25%)
Število vseh glasov: 413Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!