|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako biti prijazna a odločna
19.10.2007 8:24:10   
Anonimen
Tašča je prišla na prezimovanje. Pri nas bo do , recimo marca. V  naši hiši ima svoje gospodinjstvo . Po srcu je dobra ženska, malega ima noro rada. Ker je ves dan doma bi mi rada pomagala. Tu se pa malo zatakne. Vem, da boste verjetno rekle, da naj bom tiho samo, da nekdo naredi. Ampak preko nekaterih stvari ne morem. Primer številka ena. Ker imam sušilca v kurilnici ona vzame perilo ven in ga zlika, vendar ker je njen sin picajzlast seveda srajce niso  dobro zlikane. Jaz jih skrivaj še enkrat preperem in čakam pri sušilcu , da jih zlikam. Ali pa ne vidi , da so majčke od malega potiskane in gre z likalnikom čez.
Primer številka dva: danes zjutraj pride gor na kavo, jaz rihtam sebe in malega in ona pomiva posodo od zajtrka...s hladno vodo. Meni je to user posted image  in ziher jo bom še enkrat preprala z vročo vodo in praškom. Samo kako ji to reči, da se ne užali.  Ker ona kar dela dela izključno iz dobrega namena. Kaj naj? Sem tiho? Ji rečem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako biti prijazna a odločna
19.10.2007 8:27:56   
Anonimen
Ne moreš iz svoje kože, da je narejeno tako kot ti hočeš (vroča voda pri pranju posod, cunje in sušilec...). Kaj pa če bi kakšen kompromis sklenile? Ker očitno si z njo zadovolna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2007 8:28:52   
purple
Kakor koli ji boš rekla, bo verjetno težko zanjo in zate. Težko ti svetujem, ampak jaz bi bila verjetno tiho.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2007 8:29:33   
natasaom
jaz bi na lep način povedala ,da pomivamo posodo s toplo vodo.in da ji ni treba šparat z njo.za srajce bi pa pustila da ji sine pove,da niso dobro zlikane.sigurn nebi čakala pri sušilcu,da on ne bo vidu napako njegove mame.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2007 8:31:22   
orhideja75
ja to je pa težko. rada bi vam pomagala hkrati pa dela po svoje.
jaz raje naredim sama kot, da bi mi delala tašča. po mojem bi vse še enkrat naredila. oziroma bi ji kar rekla, da bom sama.  si ne predstavljam, da bi mi tašča skakala po stanovanju.
na srečo je 100 km stran od nasuser posted image   in nikoli nisem imela nobene pomoči od nje.
ti pa zgleda (po tvojih besedah sodeč) imaš dober odnos s taščo. mogoče bi bil pa sam potreben en lep pogovor.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2007 8:33:47   
*alja*
Saj verjetno pa tudi niso tako slabo zlikane da nebi bilo za nosit. Sicer pa niso tvoje in naj ji on pove (mu bo majn zamerila). Za vodo pa ko bo pomivala reči da lahk pomiva z toplo, da je imate zadost.

Teško je da bi bil "volk sit in koza cela"

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2007 8:34:18   
caillou
Jaz se ne bi preveč obremenjevala. Če bi se mi zdelo da je srajca zalikana, bi jo še enkrat zlikala, če bi na posodi  ostali delci hrane, bi jo še enkrat splaknila,....Mislim ne bi komplicirala.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2007 8:39:15   
Anonimen
Primer številka ena. Ker imam sušilca v kurilnici ona vzame perilo ven in ga zlika, vendar ker je njen sin picajzlast seveda srajce niso  dobro zlikane. Jaz jih skrivaj še enkrat preperem in čakam pri sušilcu , da jih zlikam. Ali pa ne vidi , da so majčke od malega potiskane in gre z likalnikom čez.

Žalostno res. Bogi, bogi sinček, celo 2x se mu srajce likajo. Niti v najhujših sanjah se ne bi sekirala zaradi njegovih zlatih srajc, naj si jih sam začne likat, če mu kaj ne paše. Pa dobro, to sem jaz.

Drugi primer? Ne vem no, malo osnevne komunikacije in ne bit tako sramežljiva no. Ne vem kaj bi ti lahko kdo zameril, če mu rečeš da je lepše z toplo vodo prat in da ne rabi šparat??

Ah, hudo ja..saj marec bo hitro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2007 8:40:03   
Anonimen
si ne predstavljam, da bi mi tašča skakala po stanovanju.

ne, ne skaka po stanovanju. V pritličju ima svoje stanovanje, zraven je tudi pralnica. Prihaja pa vsako jutro na kavo, ker jo povabim. Ker si želim, da smo skupaj.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2007 8:42:25   
Anonimen
Žalostno res. Bogi, bogi sinček, celo 2x se mu srajce likajo. Niti v najhujših sanjah se ne bi sekirala zaradi njegovih zlatih srajc, naj si jih sam začne likat, če mu kaj ne paše. Pa dobro, to sem jaz.
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

pa saj on si jo, če je zlikana bolj tako. Samo se mi zdi škoda, da se jo mora v vsakem primeru 2 x likat. Ne bi pa rada izpadla razvajena snaha, ki ji ni nič prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2007 8:55:11   
piščanc
če mene vprašaš preveč kompliciraš. srajce pusti take kot so, krožniki pa tudi vseeno, če so samo splahnjeni - če so gor delci hrane, potem jih preplakni, ostalo pusti. ona je še živa, tako da zgelda to nitako grozno, tvoj mož je pa ob taki vzgoji gor zrasel.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2007 8:57:25   
Anonimen

pa saj on si jo, če je zlikana bolj tako. Samo se mi zdi škoda, da se jo mora v vsakem primeru 2 x likat.

Zakaj bi pa mogla bit v vsakem primeru 2x zlikana? Saj praviš da si jo on zlika če jetreba kaj porihtat do konca..a od začetka pa ne zna?? Nima časa??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2007 8:59:30   
MAŠKA
Glede srajc mogoče mal preveč kompliciraš, če jo zlika že tašča, mu je jaz niti slučajno ne bi še enkrat, če pa je tako picajzlast, naj pa zadevo vzame sam v svoje roke.

Glede posode: če se ti ne zdi vredu umita, jo pač še enkrat umiješ. Mastne stvari sigurno ne more umit kar z mrzlo vodo, če pa splakne kavine skodelice z mrzlo vodo pa tudi zato noben ne bo umrl.

Mislim pa, da je problem drugje. Tako kot jaz, imaš najbrž tudi ti predobro in preveč ustrežljivo taščo in poznam ta občutek. Priznam, da mi že gre včasih malo na živce z ustrežljivostjo, ker določene stvari pa človek rad porihta sam, niti se ne počutim dobro, da mi nekdo podpira lenobo. Imam pa to srečo, da ne živimo skupaj. Jaz se poskušam obvladovat in ji rajši nič ne rečem... kaj veš kako bo potem, če se ji zameriš. Se mi zdi, da so to zelo občutljive relacije.

Pa tudi v tvojem primeru se mi problem ne zdi tako velik, da bi se splačalo komu zamerit, ... pač posodo pomiješ še enkrat, ko ona gre ali pa tud ne, če ni potrebno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2007 9:02:37   
Enolla
Mogoče pa bi se morale vsesti in določiti plan dela. Npr. naj ne dela ona toliko, ker te bo preveč razvadila npr. In ji povej, da pač pralni stroj in cunje so tvoje, pri posodi pa zamiži na eno oko. Kompromis v bistvu.

Pa še nekaj glede srajc: zakaj pa ne počasi začneš možu za RD podarjat srajc, ki se ne likajo? To ti je ena krasna iznajdba za katero predlagam nobelovo nagrado tistemu, ki si je izmislil zadevo.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2007 9:04:13   
Anonimen
Zakaj bi pa mogla bit v vsakem primeru 2x zlikana? Saj praviš da si jo on zlika če jetreba kaj porihtat do konca..a od začetka pa ne zna?? Nima časa??

zna, zna od začetka. Samo tašča je doma ves dan, čim sušilec zacvili, hop, pobaše perilo in zlika. Midva pa prideva domov ob cca.16, ko so srajce že zlikane in  zložene. Ja, zložene.

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2007 9:06:51   
Anonimen
Največ je vredno to, da se razumete in prenašate.Klinc gleda posodo in srajce, važen je odnos, ki ga imate.Ne boš zaradi takih malenkosti pokvarila tisto, kar je veliko vredno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2007 9:12:05   
Anonimen
kind lady to si lepo napisala, saj tudi jaz razmišljam, da bi bila pač tiho. Samo ne vem , če bom lahko user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 9:18:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2007 9:18:04   
Anonimen
Lahko boš. Samo spomni se kaj vse pišejo snahe na forumu o odnosih s taščo, pa ti bo prišlo, da bi jo še objela user posted image ker redkost je, da se snaha in tašča razumejo.
Pa še to.Praviš, da je v vaši hiši, zato mislim, da se čuti dolžna, da nekaj stori in pomaga. Morda ne naredi najbolje, vendar že to, da se trudi je nekaj.Pusti ji veselje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.10.2007 9:22:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Lahko boš. Samo spomni se kaj vse pišejo snahe na forumu o odnosih s taščo, pa ti bo prišlo, da bi jo še objela user posted image ker redkost je, da se snaha in tašča razumejo.
Pa še to.Praviš, da je v vaši hiši, zato mislim, da se čuti dolžna, da nekaj stori in pomaga. Morda ne naredi najbolje, vendar že to, da se trudi je nekaj.Pusti ji veselje.user posted image

On se čuti dolžna, naredi pa (za moje pojme ) več kot preveč. Nahrani mačko, psa, ga pelje na sprehod, pomete dvorišče, malemu dela žgance...ona pravi zase, da mora nekaj brkljat. Jaz pa se počutim LENA, čeprav je dela zame in zanjo dovolj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
19.10.2007 9:25:10   
Anonimen
Pa bodi malo lena in izkoristi njeno pomoč. Saj to ni nič slabega, da se kdaj pustiš crkljat.
Dokler so meje do kam gre lahko, se nimaš kaj bati.Uživajte skupaj in čimmanj se sekiraj, ker marec je še daleč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2007 9:46:34   
jade1
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

zna, zna od začetka. Samo tašča je doma ves dan, čim sušilec zacvili, hop, pobaše perilo in zlika. Midva pa prideva domov ob cca.16, ko so srajce že zlikane in  zložene. Ja, zložene.

Ja pa daj cunje sušit takrat, ko si doma. Če prav razumem daš cunje sušit in greš v službo, če praviš, da je ob 16h že vse zlikano, ko prideš. Sicer pa, če se sušijo v sušilcu ti sploh ni treba likat, samo takj moraš vzet ven iz sušilca in zložit. Srajce pa tudi, če smo malo bolj kvalitetne sploh likst ni treba samo takj ven in na obešalnik.
Če pomije posodo, ki ni mastna z mrzlo vodo ni nič narobe, sploh od kave. Drugače pa imam univerzalno rešitev - nabaviš si pomivalni stroj pa naj on pomiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2007 9:47:45   
sneguljčica
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Največ je vredno to, da se razumete in prenašate.Klinc gleda posodo in srajce, važen je odnos, ki ga imate.Ne boš zaradi takih malenkosti pokvarila tisto, kar je veliko vredno.

se strinjamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.10.2007 9:51:44   
Anonimen
Drugače pa imam univerzalno rešitev - nabaviš si pomivalni stroj pa naj on pomiva.

imam pomivalni stroj. Fora je v tem, pa saj ne vem kako napisat...pojemo zajtrk, spijemo kavico...in že vstane , hitro, hitro pomiva, briše... Jaz bi posodo dala v lijak ali direkt v pomivalca.
Tisto o srajcah se pač ne strinjam, zame mora biti zlikano vse (razen nogavic) Čudakinja pač.

(odgovor članu sneguljčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2007 10:07:42   
jakaracman
Svašta da bi srajce  na skrivaj parala še enkrat in likala, kar naj ji sinko pobalinko pove kaj ga moti pri njenem likanju, za posodo bi ji pa povedala da gre direk v pomivalca.Jaz se držim tega bolje prva zamera kot zadnja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?