MAŠKA -> RE: kako biti prijazna a odločna (19.10.2007 8:59:30)
|
Glede srajc mogoče mal preveč kompliciraš, če jo zlika že tašča, mu je jaz niti slučajno ne bi še enkrat, če pa je tako picajzlast, naj pa zadevo vzame sam v svoje roke. Glede posode: če se ti ne zdi vredu umita, jo pač še enkrat umiješ. Mastne stvari sigurno ne more umit kar z mrzlo vodo, če pa splakne kavine skodelice z mrzlo vodo pa tudi zato noben ne bo umrl. Mislim pa, da je problem drugje. Tako kot jaz, imaš najbrž tudi ti predobro in preveč ustrežljivo taščo in poznam ta občutek. Priznam, da mi že gre včasih malo na živce z ustrežljivostjo, ker določene stvari pa človek rad porihta sam, niti se ne počutim dobro, da mi nekdo podpira lenobo. Imam pa to srečo, da ne živimo skupaj. Jaz se poskušam obvladovat in ji rajši nič ne rečem... kaj veš kako bo potem, če se ji zameriš. Se mi zdi, da so to zelo občutljive relacije. Pa tudi v tvojem primeru se mi problem ne zdi tako velik, da bi se splačalo komu zamerit, ... pač posodo pomiješ še enkrat, ko ona gre ali pa tud ne, če ni potrebno.
|
|
|
|