emaa
|
KOt obljubljeno je tu naslednje nadaljevanje. Jaz sem doma z blažjo virozo, pa sem že tako zmatrana od službe, da se malo počitka prileže, čeprav spim pa bolj slabo. Zgleda bolj tako , ker me zvečer matra kašljanje, pa še trebuh me začne matrat, me peče pod prepono. Saj lahko da je to zgaga ne vem, še nisem doživela, pol se pa celo noč premetavam, pa zjutraj zaspim, ko je treba vstat. In kako drugače punce kje ste bile za Novo leto. Midva sva bila pri kolegih, je blo ob polnoči poleg ognjemetov za več kot pol ure, me je že precej zeblo, ko smo šli noter, posledično pa naslednji dan (1.1. da ne bo pomote) vročina. DRugače sva bila pa prejšnji teden kar ene parkrat pr nečaku, je tako lušten, samo po rokah vlačit ga pa ne maram, ker pol me pa ne bo več zraven, ko se bo navadil, bo pa svakinja mela probleme. Sva pa z buškico v petek poskuile priklicat sneg za silvestra, pa sva uspele sam dež priklicat. Bova mogle še vadit, al je pa anadejka bila ključni člen, pa je bil zato samo dež. Kaj pa delava drugač, pripravljava se na IVF predavanje (malo bo čudno zgledalo, ko bom šla prvi dan po bolniški prej iz službe, ampak ), mojmu se približujejo izpiti na faksu, kar posledično pomeni, da meni malo mentalne telovadbe za moj zadnji izpit ne bi škodilo, a ne . PUnce mal napišite kaj se vam dogaja, dajmo anadejka, simi73, pika74, Massa26, buškica, Mijavček, biba77, Frizerka, Naja3, Udb, tinkamiška, Pia73, Skorpija, jasny in še vse tiste, ki vas nisem omenila, saj ta nadaljevanja so za vse nas, ki smo na RR. Napišite kaj. Cel kup za vas.
|