Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 26.1.2006 15:45:22
|
|
|
|
Anja25
|
Pozdravljene punce, sem nova na tem portalu in prebiram tudi starejše teme, pogrela pa so me ta sporočila glede "biti teta li ne". In povem svoje mnenje: popolnoma se strinjam z gospo Anonimno, da Emamair NI TETA. Če imam jaz brata, je to moj brat in ne tudi od mojega moža, pravtako sem jaz teta mojemu nečaku in ne moj mož stric! Halo, kje ste še to videle?! Itak pa vsak majhen otrok govori "teta" in ne gospa, kot jih učimo kasneje. Vem, da me boste popljuvale, ampak mislim, da lahko napišem kot mislim. Lepo pozdravljene, Anja
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 26.1.2006 17:10:23
|
|
|
|
Monika79
|
Anja, mislim, da nisi prebrala vseh sporočil pred tabo in si seveda spregledala, da je enostavno Ema teta in sprijazni se še ti s tem, pa bo debate konec, tako, da še enkrat Ema je teta, pa lahko ne vem kako pametujete in ne vem kake izjave ter primerjave pišete Kaj ma sedaj to veze, kako kaj povezati in kako bo otrok komu kako rekel, pomembno je to, da je v srcu tisto kar je treba čutiti in to je povezanost in ljubezen, pa ne neko nakladanje pa še nekaj: Ljubite se, ljubite se, ljubite se lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 26.1.2006 19:21:21
|
|
|
|
yennika
|
Anja25, oprosti ampak ne morem mimo tebe!Škoda, da pogrevamo pa vseeno....Brez zamere! A pol sem jaz moji nečakinji-od sestre hčerki- TETA, moj partner pa je GOSPOD!AHA, TAKO! ČESTITAM! MISLIM, DA SI ZASLUŽIŠ NOBELOVO NAGRADO ZA TO! RES NIMAM KAJ, VSE ČESTITKE!Krasna si! PO MOJMU PA SI TI TISTA ANONIMNA, A? Pa še nekaj, ker si nova tu gor! Se boš mogla tudi TI navadit in včasih preskočit kako temo, ki te ne zanima. Saj ni tako hudo, prebereš in greš nazaj. Mislim, da je včasih bolje, da se diskretno umakneš kot pa ....ne bom več kaj rekla, skratka nimam besed! EMA JE TETA IN NJEN MOŽ JE STRIC!!!!!!!!!!!!! PIKA!!!!!!!!!!!!!! ZAKLJUČIMO TU!!!!!!!!!!!!!!! NAJŠIBKEJŠI ČLEN-ADIJO!
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 26.1.2006 19:24:58
|
|
|
|
gaja*
|
Anja25 glej , že pred časom so ugotovili, da Ema je teta, tak da brezveze, da se o tem še razpravlja, pravzaprav, da drugi izgubljate energijo. Me pa čudi, da si svoj prvi post na rr zapravla za to "teto", ko bi lahko napisala kaj lepšega... Ne vem, kaj te ima taka stvar za pogret... čav-bav LP gaja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.