|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (285. nadaljevanje)
26.1.2006 15:45:22   
Anja25
Pozdravljene punce,

sem nova na tem portalu in prebiram tudi starejše teme, pogrela pa so me ta sporočila glede "biti teta li ne". In povem svoje mnenje: popolnoma se strinjam z gospo Anonimno, da Emamair NI TETA.
Če imam jaz brata, je to moj brat in ne tudi od mojega moža, pravtako sem jaz teta mojemu nečaku in ne moj mož stric! Halo, kje ste še to videle?! Itak pa vsak majhen otrok govori "teta" in ne gospa, kot jih učimo kasneje.

Vem, da me boste popljuvale, ampak mislim, da lahko napišem kot mislim.
Lepo pozdravljene, Anja

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 76
26.1.2006 17:10:23   
Monika79
Anja, mislim, da nisi prebrala vseh sporočil pred tabo in si seveda spregledala, da je enostavno Ema teta in sprijazni se še ti s tem, pa bo debate konec, tako, da še enkrat Ema je teta, pa lahko ne vem kako pametujete in ne vem kake izjave ter primerjave pišete user posted image
Kaj ma sedaj to veze, kako kaj povezati in kako bo otrok komu kako rekel, pomembno je to, da je v srcu tisto kar je treba čutiti in to je povezanost in ljubezen, pa ne neko nakladanje user posted image

pa še nekaj: Ljubite se, ljubite se, ljubite se user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 77
26.1.2006 19:21:21   
yennika
Anja25, oprosti ampak ne morem mimo tebe!Škoda, da pogrevamo pa vseeno....Brez zamere!

A pol sem jaz moji nečakinji-od sestre hčerki- TETA, moj partner pa je GOSPOD!AHA, TAKO! 
ČESTITAM! MISLIM, DA SI ZASLUŽIŠ NOBELOVO NAGRADO ZA TO! RES NIMAM KAJ, VSE ČESTITKE!Krasna si!
PO MOJMU PA SI TI TISTA ANONIMNA, A?

Pa še nekaj, ker si nova tu gor! Se boš mogla tudi TI navadit in včasih preskočit kako temo, ki te ne zanima. Saj ni tako hudo, prebereš in greš nazaj. Mislim, da je včasih bolje, da se diskretno umakneš kot pa ....ne bom več kaj rekla, skratka nimam besed!

EMA JE TETA IN NJEN MOŽ JE STRIC!!!!!!!!!!!!!user posted image PIKA!!!!!!!!!!!!!!
ZAKLJUČIMO TU!!!!!!!!!!!!!!!

NAJŠIBKEJŠI ČLEN-ADIJO!user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 78
26.1.2006 19:24:58   
gaja*
Anja25 glej user posted image ,
že pred časom so ugotovili, da Ema je teta, tak da brezveze, da se o tem še razpravlja, pravzaprav, da drugi izgubljate energijo.
Me pa čudi, da si svoj prvi post na rr zapravla za to "teto", ko bi lahko napisala kaj lepšega... Ne vem, kaj te ima taka stvar za pogret...

čav-bav
LP gaja 

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 79
27.1.2006 15:15:46   
Anja25
Ma, saj je itak brez veze!
Jaz si mislim svoje, vi pa svoje. (Sicer pa-Slovar slovenskega knjižnega jezika, pod pojmom "teta"...)

P.S. Yennika- oprosti, ampak jaz nisem anonimna, če imam kaj povedat, povem to pod svojim imenom in za tem stojim.

Lepo se imejte!
Anja

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 80
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.