Massa26
|
Hojla, hati, saj te razumem, sem na istem glede let (tale 26 v nicku je še od začetka mojega druženja z RR), ampak meni se pa leta še ne zdijo taka panika. Sicer resda tečejo, tečejo in če se nič konkretnega ne zgodi, nas jezi, ampak saj obstaja še kakšna druga rešitev kot klomifen, če ta ne prime. Saj ne da te prepričujem proti posvojitvi, ampak jaz si predstavljam, da sledi vsaj še nekaj (IUI jev pa) IVFjev. A HSG in laparoskopijo si že imela? Zdajle se ne spomnim, če si že pisala o tem, sorry. Mijavček, ne bom ravno rekla, da me veseli, da poznaš te občutke, ker pač niso najlepše, kar se nam lahko zgodi, ampak če smo že v tej situaciji, je pa lepo vedeti, da imamo zaslombo ena v drugi. Ker tega noben drug ne šteka. Imaš prav, pogovor s partnerjem, ponavadi so bolj objektivni in manj podvrženi hormonskim nihanjem in s tem nihanjem razpoloženja . Mene tud pomiri, ko mi samo reče ˝sej bo, boš vidla, da bo˝. In sem kar pomirjena, ker to slišim ravno od njega (kriza, če bi mi to rekla kakšna prijateljica, ki je v prvo zanosila , dobim pike), pa še fajn se mi zdi, češ, da se on sploh tako ne sekira. Čeprav mogoče to ni res. Drugač pa mene tudi včasih razjezi, ker mi stvari pove take, kot so, rad imaj asnost in obvladljivost situacije in mu grem počasi na živce s premlevanjem in tisoč možnostmi, kaj je lahko in kaj ne. Hja, kile. Tudi jaz bi lahko (težko) kakšno odložila, ampak trenutno mi sploh ni do tega. Sem pač bolj hruška in če shujšam, shujšam gor, kjer me že tko nič ni, pa še to sem ugotovila, da tudi, če ne jem praktično nič, grem dol mogoče dve kili. Preden sem začela s klomifenom, sem se kot bala, ker sem brala, da se zredijo po 9 kg v enem mesecu. Ampak ni bilo take sile in sedaj se s kilami ne ukvarjam. Čeprav se določenih hlač izogibam zaradi suma na preozkost . Sem pa že večkrat prebrala, da prej zanosijo punce, ki shujšajo (seveda v mejah normale). Ampak lačna bom pa še težje prenašala tele tegobe z na čelu. . Lepo se imejte na tale petek 13. (proti nesreči )
|