|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (285. nadaljevanje)
12.1.2006 9:49:09   
hati
No pa da se še jaz malo oglasim. Vas pridno berem, ampak se mi zdi, da nima pomena vam tukaj težit, ko pa se mi ne dogaja nič novega. Utrujat s poznano zgodbo pa je brezveze. Torej spet me je obiskala rdečka, tokrat kar pet dni prezgodaj. S Klomifenom sem zaključila v novemberskem ciklusu in sedaj čakam na pregled pri ginekologu 20.2.. Nikoli si nisem predstavljala, da bo potrebno toliko časa in živcev, da bom, če sploh bom, dočakala otroka. Pa sej vem da ne smem obupat, ampak vsega skupaj imam dovolj. Mislim, da če do konca leta 2006 ne uspe, bova vložila prošnjo za posvojitev. Pač če nama ni usojeno imeti lastnih otrok, je brezpomensko izgubljati leta, se živcirati, čakati in upati. Pa 29 bom stara in me še kar obravnavajo, kot bi imela še 100 let časa. Ful me jezi, da mi g. reče...takoj ko končate klomifen se naročite na naslednji pregled...in potem dobim novembra datum za 20.2.06... mah... vse skupi naj gre nekam.... Evo tko nekako se spoprijemam s to kalvarijo čakanja in upanja. In ja baje da upanje umre zadnje in vsa čast vsem vam, ki znate upati brez dvomov. Meni iskreno ne ratuje več.

Takole drage fosilke, vsem vam želim čim več sončka in pozitivne enrgije.

pozdravček

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 51
12.1.2006 10:36:51   
Špela100
No pa še jaz mal MED VAS po dolgem času. V glavnem danes je 10 dan ciklusa, jupi se približujem ovulaciji, končno. Po abraziji se mi je čas neskončno vlekel.
Saj vem, sem vsaj naravno zanosila, pa čeprav po 9 mesecih. Saj vem ne smem jokati, ker ste tukaj še večje borke. Mal me je potrl pogled na seznam, zdaj sem tudi jaz že fosilka. Joj za pop....Pa še 1ss imam v oklepaju. Štala mala. Vedno sem vas vse ful občudovala, vse fosilke, za vaš pogum in upanje, zdaj sem pa jaz tam se pa ne počutim nič pogumna in nič močna, kot en velik kup nesereče, pa še kile mi grejo gor brez da sem noseča. No nič več cmeranja, zdaj greva z mojim v nov boj in morda rata prej kot v 9 mesecih.

Seveda mislim na vse vas in vam držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 52
12.1.2006 12:44:25   
emaa
ja Špela saj bo boljš, čeprav tole  s kilam pa poznam tud jaz, po ss sem se zredila dobrih 10kg (zadeva mal niha, pa ne velik). Motivacije za hujšanje ali pa velike potrebe pa tudi ne čutim. Drugač sem pa danes super, nič ne boli, pa sonček sije.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 53
12.1.2006 12:49:14   
Skorpija
Odkar midva delava na otročku, sem se zredila 10 kil, pa ne me vprašat zakaj, ker ni nekega tehtnega razloga.. Za ponort! samo sem pa zdaj pridna in jih spravljam lepo počasi dol, da bom malo bolj fit, ko bo čas za akcijo. user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
12.1.2006 15:43:54   
Špela100
Ja pri meni grejo kile gor , ker res sam sedim in delam po 12 ur za računalnikom. Pol pa vsak mesec mislim, joj morda sem pa zdaj zanosila, ta mesec, pa se bojim kakšno dieto držati.... No ko sem zanosila sem itak sam jedla, po abraziji pa sam sladko, sam čokolado.... joj res pomaga.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 55
12.1.2006 20:19:22   
biba77
Spela, ce nimas preostre diete, se je vseeno lahko lotis, tudi, ce vsak mesec cakas na user posted image  ali user posted image ...
Jaz sem mojo zakljucila z pozitivnim testom in ni cisto nic skodovala. user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 56
12.1.2006 20:26:43   
Naja30
user posted image  Sem malo prebrala in mi je zanimivo, da ste se po SS zredile. Jaz sem se namreč tudi. Že ko sem bila user posted image  sem začela mal več jest (ja, vem, da ne bi smela jest za 2, pa saj sem še več!). Po splavu pa nekaj dni nisem spravila v usta veliko, pol se je pa počasi začelo... basanje.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 57
12.1.2006 21:23:46   
Špela100
Ja Biba, a imaš kakšno pametno dieto zame?? V vsej tej poplavi diet se lahko le redkokatere držim. Veš od doma grem ob 7.00 domov pridem ob 17.30.
Vmes mi pa rata sendvič pojesti, za toplo malico nimam pogojev. Nekaj časa sem se s sadjem in jogurti imela za norca, pa sem izzvala samo glavobole in laaakoootooo. No saj mi take krize, enih 5 kg bi morala dati dol. Potem sem 14 dni držalo tisto: samo zelenjava in meso. No to sem lahko držala ampak sem si čist prebavo ustavila. Tako, da punce zrihtajte eno dieto ta pravo.

Saj veste čimkrajšo in čimbolj učinkovito, pa brez lakote....ha, ha...saj vem take ni!!!!!!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 58
13.1.2006 7:15:04   
Massa26
Hojla,

hati, saj te razumem, sem na istem glede let (tale 26 v nicku je še od začetka mojega druženja z RR), ampak meni se pa leta še ne zdijo taka panika. Sicer resda tečejo, tečejo in če se nič konkretnega ne zgodi, nas jezi, ampak saj obstaja še kakšna druga rešitev kot klomifen, če ta ne prime. Saj ne da te prepričujem proti posvojitvi, ampak jaz si predstavljam, da sledi vsaj še nekaj (IUI jev pa) IVFjev. A HSG in laparoskopijo si že imela? Zdajle se ne spomnim, če si že pisala o tem, sorry.

Mijavček, ne bom ravno rekla, da me veseli, da poznaš te občutke, ker pač niso najlepše, kar se nam lahko zgodi, ampak če smo že v tej situaciji, je pa lepo vedeti, da imamo zaslombo ena v drugi. Ker tega noben drug ne šteka. Imaš prav, pogovor s partnerjem, ponavadi so bolj objektivni in manj podvrženi hormonskim nihanjem in s tem nihanjem razpoloženja user posted image . Mene tud pomiri, ko mi samo reče ˝sej bo, boš vidla, da bo˝. In sem kar pomirjena, ker to slišim ravno od njega (kriza, če bi mi to rekla kakšna prijateljica, ki je v prvo zanosila user posted image , dobim pike), pa še fajn se mi zdi, češ, da se on sploh tako ne sekira. Čeprav mogoče to ni res. user posted image  Drugač pa mene tudi včasih razjezi, ker mi stvari pove take, kot so, rad imaj asnost in obvladljivost situacije user posted image  in mu grem počasi na živce s premlevanjem in tisoč možnostmi, kaj je lahko in kaj ne.

Hja, kile. Tudi jaz bi lahko (težko) kakšno odložila, ampak trenutno mi sploh ni do tega. Sem pač bolj hruška in če shujšam, shujšam gor, kjer me že tko nič ni, pa še to sem ugotovila, da tudi, če ne jem praktično nič, grem dol mogoče dve kili. Preden sem začela s klomifenom, sem se kot user posted image  bala, ker sem brala, da se zredijo po 9 kg v enem mesecu. Ampak ni bilo take sile in sedaj se s kilami ne ukvarjam. Čeprav se določenih hlač izogibam zaradi suma na preozkost user posted image user posted image . Sem pa že večkrat prebrala, da prej zanosijo punce, ki shujšajo (seveda v mejah normale). Ampak lačna bom pa še težje prenašala tele tegobe z user posted image  na čelu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte na tale petek 13. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (proti nesreči user posted image )

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 59
13.1.2006 8:00:46   
VITA74
Živ na tale petek trinajstega user posted image  

ste kaj vraževerne? Jaz imam rojstni datum na 13. v mesecu pa sem se nakeko navadila in sem si vzela 13. datum za srečnega user posted image  kljub vsemu pa previdnost nio nikoli odveč. Pa ve?

Sama pa sem v teh dneh začela malo paziti na mojo kilažo...tudi mene moja sedeča služba in kantina v službi, kjer imajo odlično hrano....matrata user posted image  in so kilce zlezle nenadzorovano gor in ko sem pred kratkim v savni stopila na vago (iz različnih razlogov je nimamo doma) me je skoraj kap user posted image  in sedaj sklep..več sadja, ne hodim na tople malice in telovadim... moj večni izgovor, da bom kmalu noseča in se mi ne splača hujšat, se vleče že več kot leto dni user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ni rezultata oz so se nalezle samo kile user posted image  

Lep pozdravček in močan user posted image  vsem ki nestrpno čakate user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 60
13.1.2006 8:19:06   
hati
Ja massa26 HSG sem imela v avgustu, potem tri mesece klomifena. Izvidi od HSGja so bili...sploh ne vem kakšni, ker jih nisem dobila. Povedali so mi samo to, da možnosti za zanositev obstajajo. Je bilo pa nepojasnjeno to, da tekočina je prišla do jajčnikov ni pa iztekla iz njih. Torej je možnost zarastlin. Problem je pa še ta, da imam baje PCO.... čeprav imam dokaj redne cikluse, edino Klomifen mi jih je malo podaljšal.  V bistvu sploh ne vem če pride do ovulacije. Aja imela sem operacijo slepiča pri dveh letih in takrat so mi vsa rodila zamaknili na levo stran. Tako imam maternico skrajno levo, namesto na sredini. To baje da ni prehudo...pa še oblika je malenkost nepravilna. Skratka Likar mi je reku, da če Klomifen ne bo pomagal sledi laparoskopija. Upam, da se ne bo sedaj odločil še za par mesecev Klomifena in spremljanje s ciklusa z UZ. Jaz bi šla namreč kar na laparoskopijo... Ja saj vem, de so pred posvojitvijo še postopki...bomo videli....

Sicer pa nisem vedla da se po Klomienu rediš...mi pa ni blo jasno kako pr hudiču sem se pet kil zredila.... no zdej vem kako.... ja tudi jaz morem to dol spravit, ker nimam več kaj obleč.... bom šla mal na ''hujšanje'' vprašat kako gre tista ločevalna dieta...mogoče bi poizkusila... tri kilce bi dala dol...vsaj....

punce naj današnji petek 13 vpliva srečno na vas.... ( zakaj bi mogu bit to slab dan???)

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 61
13.1.2006 11:35:24   
Massa26
hati, potem imava pa kar podobno situacijo. Jaz sem bila oktobra na HSG in sem zdaj v drugem od štirih ciklusov po pol tabletke klomifena. Potem pa, če ne bo rezultata, najbrž laparoskopija. Aja, pa tudi jaz imam PCO, čeprav mi še noben ni uspel povedati, ali imam pco sindrom ali ne. Samo na hitro so mi povedali, da so hormoni v redu. Čudno se mi zdi, ker imam težave s kožo in neredne M.

Po laparoskopiji bi si jaz dala še vsaj kake pol leta poskušanja. Tako vsaj mislim zdaj. Res je pa tudi, da od tedaj, ko se odločiš za epruvetko oz. ti zdravnik da to možnost, je še cela večnost do začetka. Kaj pa vem. Dobro, da ne vemo vsega za naprej. Pred dvemi leti se mi je dr. Reš zdel nek doktor, oddaljen sto svetlobnih let, ki dela čudeže, po drugi strani moraš biti pa že v grozni situaciji, da greš k njemu, sedaj sem pa njegova pacientka in še kar v redu živim. user posted image  Čeprav še brez končnega uspeha.. 

Ja, od klomifena ni nič čudnega, če se zredimo. Jaz sem ta mesec kar napihnjena in otečena, celo prstani so mi premajhni. Imam pa še ene čudne znake in sicer mi na vsake toliko šumi v ušesih. Trapasto se sliši, ampak je res. No ampak se da prenašat.

Diet se pa po svoje prav bojim, ker pri meni vodijo v enako tako obsedenost s hrano in potem ves čas premišljujem, kaj sem že pojedla in kaj še bom. Komaj sem se znebila navade izpred parih let, ko sem nazadnje resno hujšala in sicer, da zvečer ˝analiziram˝, kaj sem pojedla ta dan. user posted image . Bedno, a ne. Sedaj sem se odločila, da kar bom pojedla, bom z užitkom in recimo, da bo ravno prav.

LP!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 62
13.1.2006 18:41:59   
GoYa
Evo še moje hitro javljanje po dolgem času. Sem bla precej časa od RR user posted image . So mi moje slabosti in glavoboli delali težave, tako da sem po službi lahko samo še kavč oz. posteljo videla. Potem sem se pa tega naveličala in klicala G in sva se zmenila za bolniško. Tako da sem od včeraj na bolnišiki. In potem še en hudič - internet nam včeraj ni delal, ker so nam na T2 IP zamenjali in nič obvestili user posted image  in smo to šele danes pogruntali.

No, grem prebrat zdej, kaj se je kej dogajalo tu...če se je sploh kej.

LP

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 63
13.1.2006 19:31:50   
pika74
O GoYči in ostale - vas sam na hit pozdravim user posted image .

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 64
13.1.2006 20:13:03   
Naja30
Ojla.

Bom še jaz svoj piskerček pristavila. user posted image
Danes sem bila na prvem pregledu po čiščenju in sem zadovoljna, ker so vse lepo sčistili. Zdaj pa me čaka doooooooooolgoooooooo in mučno čakanje na gospo user posted image . Sem se pa odločila, da bom po hitrem postopku diplomirala, saj mi samo še ta pika na i manjka do konca študija. Tako da zadnje dneve spet veselo sedim za rač. in pišem in hodim na faks po opravkih. Je malo čudno, ker sem se tega že odvadila user posted image  v tem času, ko je bil faks na stranskem tiru.

Kaj pa ve punce kaj delate današnji večer? Gledate tv, se ukvarjate s svojimi user posted image  (tiste, ki že imate kakšnega) ali greste kaj ven? Jaz sem se kar odvadila nočnega življenja, ko sem bila user posted image .
In če greste ven, kje se kaj dogaja? Aja, danes je pravoslavno novo leto, zato spet pokajo petarde in sosedi imajo žur (malo jugo nostalgije ne škodi!!user posted image user posted image user posted image ).

No, jaz malo berem eno zanimivo knjigo, malo poškilim na tv in malo prečekiram RR. Zraven pa počasi zmanjkujeuser posted image 500g čokolada...  user posted image user posted image user posted image

Vsem skupaj želim lep večer...user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 65
17.1.2006 9:06:37   
Anonimen
Šele drugič se tukajle javljam. Včasih imam občutek, da se tlele vse poznate med sabo in mi je potem brez veze, da se nekaj vrivam med vasuser posted image  
Danes sem bolj user posted image  volje. Še sama ne vem, zakajuser posted image
V šoli imam frej uro in se smilim sama sebi user posted image user posted image user posted image  Včasih tako pride-čeprav pri meni redko.
Zadnje čase so okrog mene same frišne nosečke. Saj se veselim z njim, amapk potihem vseskozi upam, da bo tud pri meni user posted image .
Evo, sedaj je že 14 mesecev, pa še nič user posted image . Čez kakšen teden ne čakamuser posted image , ampak zdaj sploh nimam nobenih občutkov več al bouser posted image  al ne bo.user posted image
Se tolažim s tem, da grem 13.2. končno na pregled v Postojno, da ginekolog vidi, kaj je zdaj to.
Sem mislila, da bo pri ta drugem user posted image hitreje ratalo, pa sem se uštela. Pri prvem smo čakali dobri dve leti, pa HSG, pa sprmiogram, pa Klomifen....da je končno bilo pozitivno. Potem pa kar misliš, da bo šlo v drugo takoj...user posted image

JAh nič...bo minil tale dan.
Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
17.1.2006 9:22:07   
emaa
Nič bat Kristina, ne poznamo se vse med sabo. Nekatere sem res že spoznala, vendar ima človek občutek, da se poznamo. Upam, da bojo začeli hitro ukrepat pri tvojem G, ker ko se vleče, ni za nobenega fino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
17.1.2006 10:35:30   
GoYa
Kristina, seveda si dobrodošla, tako kot vse ostale.

Glede na to, da vam tudi v drugo toliko časa ne uspeva, je res dobro, da gresta oba čimprej na pregled. Mislim, da bi bilo dobro, če bi tudi spermiogram tvojega pogledali.

H katerem G pa geš, če lahko vprašam? Al si naročena v bolnišnici na kak poseg?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 68
18.1.2006 7:00:37   
VITA74
Kristina tako kot sta ti napisali že Goya in emamair, se ne poznamo vse med seboj, a po drugi strani se zelo dobro poznamo user posted image vsaj naše težave in težka pričakovanja, dobre in slabe dneve in predvsem veselje ob user posted image  ali user posted image  in naših nadobudnih user posted image .
Kar pogumno se nam pridruži in boš videla vsi temni dnevi bodo malce lažji tudi s pomočjo RR user posted image

Jaz moram povedat, da se zadnje dni z dragim user posted image  odlično razumeva, nekako sva postavila nove temelje najine zveze, predvsem pogovor in skrb zanajino zvezo, ki sva jo očitno oba jemala malce za samoumevno in pozabila negovati, sedaj upam sva na pravi poti user posted image

Pozdravček vsem in lep dan vam želim user posted image

srečna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
18.1.2006 11:26:34   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Blaboma
Jaz moram povedat, da se zadnje dni z dragim user posted image  odlično razumeva, nekako sva postavila nove temelje najine zveze, predvsem pogovor in skrb zanajino zvezo, ki sva jo očitno oba jemala malce za samoumevno in pozabila negovati, sedaj upam sva na pravi poti user posted image

Super, Blaboma. Lepo je to prebrati. Upam, da se bo tudi pri Anitki poštimala situacija.

Lp

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 70
18.1.2006 12:12:16   
VITA74
Goya hvala za lepe želje user posted image  in ja tudi jaz veliko mislim na Anitko in ji iskreno želim, da z dragim uredita zadeve user posted image  

srečna

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 71
18.1.2006 13:22:57   
Anonimen
Evo, pa je minil včerajšnji dan, ko sem bila čisto user posted image user posted image user posted image . Že ko sem prišla domov, je bilo čisto drugače, saj mi moj user posted image  prežene vse slabe misli stran in riše nasmeh na ustnice uro za uro, dan za dnem.user posted image

Punce, saj berem vas redno, včasih se tud kaj oglasim, sam na tale post "ZA NAS" nisem nč pisala. user posted image  Bom zdaj bolj pridna.user posted image

Drugače sem naročena na gin. pregled pri dr. Likarju. Me je spremljal že pred prvo nosečnostjo in celo nosečnost in bil zraven tud pri porodu. Sedaj se zopet odpravljam k njemu in mu razložim situacijo. Potem bom pa videla, kaj bo prva stvar, ki jo bomo naredili.
Pozdravuser posted image  vsem in user posted image user posted image nam želim čimprej.user posted image

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
20.1.2006 10:12:06   
Mijavček
En lep pozdravček vsem!

Kam ste se pa poskrile?

No, najprej bi čestitala Blabomi za nove temelje user posted image  in povedala Kristini, da naj kar napiše še kaj, res je, jaz velike večine punc osebno še nikoli nisem videla, poznamo pa dobro naše občutke...

Pri nas je kar mučno obdobje... včeraj je bil 14. dan po stop injekciji, M še ni, temperatura pa mi je padla iz 36,6 na 36,3 že včeraj. Kot jaz vem, padec BT ne pomeni nič dobrega, pa še kar nekje zadaj upam...  (upam, da se bo zdaj javila katera, ki je bila noseča klub padcu BT user posted image  )
Ma ja, nisem lih dobr razpoložena, ampak bo že. Upam, sam, da če ima prit user posted image  tečka, naj pride čimprej, ker zadnjih par dni delam celo kalvarijo sama iz sebe.
Fajn bodte, pa kej napište; kej za dobro voljo user posted image  (ne o ovulaciji pa o testih - hecam se)

Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
20.1.2006 10:21:59   
Skorpija
Hej hoj!

Se še jaz malo pofočkam, nimam čisto nič za poročat v zvezi z BT in ovulacijo user posted image  Ej, Mijavček a si moraš merit BT? Ker drugače imam fajn predlog za termometer - rabi dopust! Zmatran je! Predlagam krajše potovanje v predal - ta klima jim ustreza in so čisto drugi ko se vrnejo...

Kristina, jaz od tukaj nobene ne poznam osebno, pa me to sploh ne moti, ker vse poznam virtualno in vsaka nova je dobrodošla, ker drugače bo tale naš forum zamrl... Včasih me kar stisne, ko pridem sem gor in je blazno zatišje.

Vsem vam držim pesti za dobro voljo, nič obupavat, user posted image  so na poti tudi za nas!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 74
20.1.2006 13:25:07   
Mijavček
Oj!

Prej se m se neki hvalila da Muser posted image  še ni.... ja seveda, ni blo eno uro od tega, pa je prišla. Ma j...user posted image ga ! Nč, gremo dalje...

Ja skorpi, BT so mi svetovali, naj si merim tudi po injekciji, ker če bi imela 16 dni povišano temperaturo, bi lahko šla na Leonišče delat krvi nos. test, ker domači urinski bi bili zaradi injekcije lažno pozitivni. Tako pa vsaj vem že kakšen dan preden pride M (13. dan po O) da ne bo nič.
Sicer se pa strinjam s tabo in sem se že odločila, da gre naslednji mesec termometer počivat. DR. pa bom rekla, da naj me da v kakšne postopke (injekcije al pa inseminacijo) čimprej oz. do dopustov, ker se mi zdi pametno, da potem drugo polovico leta malo pavzirava, kar se tiče merjenja BT, pa štetja dnevov pa ne vem česa vse, ker že vse skup ornk načenja najine živčke.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?