Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 11:29:11
|
|
|
|
Mijavček
|
No evo, bom rekla mojmu, da nisem nč čudna. On se je namreč ful čudu, kako me lahko ena žoga tok prizadane. Ah moški... nikol ne bojo razumel Ej bejbike, pri nas je taaaaak lep sonček, kaj pa pri vas? Jaz sploh ne morem nič delat (sem v službi) Škoda sam, da je tok mraz.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 11:46:09
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hjooooj men je pa smešna tale pripomba glede tete, joj, joj, v kaj se ne kateri vtikujejo, amdonca! Teta Ema, teta Ema, teta Ema, teta Ema, teta Ema, teta Ema,... Anonimna za kazen napiši celo stran teta Ema ne se no v take stvari vtikvat, kaj pa tebe briga, dej kej lepga raj napiši no! Punce, jst vam žlim lep dan in dobre rezultate, pa veliko dobre volje! Se še akj oglasim Tinka
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 11:50:14
|
|
|
|
Skorpija
|
Počas, počas - to ni bila samo žoga, to je bil Wilson!!!!!! Madona, je imel z njim daljše razmerje, kot jaz z večino mojih dedcev, pa pri marsikateremu od njih bi šla tudi na samotnem otoku raje na drug konec čepet... Wilson je bil tako razumevajoč! Miren! Tih! Dober poslušalec! Samo vicev ni znal dobro povedat Joj Tinka, jaz do danes sploh nisem vedela da si mamica - se mi zdi, no, da še nisem to nikjer prebrala Čestitke za pupo s krasnim imenom! Je to iz knjige Rod jamskega medveda? Če sem lahko malo firbčna
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 11:58:26
|
|
|
|
Mijavček
|
Ja, Wilson je bil res razumevajoč. Če ne bi imela mačka doma za pogovarjat, bi si tud umislila enga Wilsona, sej moža itak ni nč doma. No, amapak zeenkrat mi muc pa sobne rastline zadostujejo Tinka, še kej se oglasi. Sem šla pogledat slikice od vajine dojenčice.. lepa lepa lepa, čist po mamici.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 12:05:39
|
|
|
|
Skorpija
|
Tudi moj je redka dobrina doma, ampak zaenkrat še shajam brez Wilsona, mi dela družbo hrček (beri spi, kaka, je, trapasto gleda) in knjige, pa umazana posoda, prah, cote - tiste za prat, obešat, likat, zlagat, pa osebna higiena, pa vrt, pozimi pa sneg za kidat - ja, ni dolgčas, všasih bi kar pasalo malo samotnega otoka... Ali pa vsaj en doooooolg dopust!
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 12:11:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ma daj anonimna ema je teta in konec.Pa sploh ni važno napisala bi pod svojim nikom,da bi vedela kdo to takole sklepa. Mojca
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 12:37:56
|
|
|
|
ElaM
|
Joj, folk, eni ste pa res pacienti, leti na Anonimno, da se razumemo. Dej, malo podstrešje spucaj, pa bo svet takoj lepši. Ema je teta.
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 12:53:21
|
|
|
|
cmokec
|
Pozdravček. A je Anajmad res že rodila? In kako je z dojenčico Ulo? Joj, kar srce mi je poskočilo. Dajte kako informacijo več povedat, če katera ve. Tolk sem vesela zanjo, obenem pa v strahu, če je vse v redu. Draga Anajmad , čestitke za punčko Ulo. Držim , da prideta čimpreje v domače okolje.
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 13:17:17
|
|
|
|
ZARA
|
Halou !!! Cmokec, pejt na forum Rodili smo!! ( jaaaa, spet en podpodpodpodforum več ) Kje pa je pa ne vem, mogoče na nosečnost in porod ??!!
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 13:52:37
|
|
|
|
Monika79
|
Hallo punce, da vam malo pomagam, ker se ponavadi po RR potikam po vseh temam sem tudi zasledila prijetno sporočilo o Anajmad in njeni princeski Uli, ostala pa mi je zato v spominu, ker je tako lepo napisala, da so me oblile solze, res lepo. Ne bo vam žal preberite, prav lepo je napisala, prav doživeto lp Moni http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=750785 upam, da link deluje
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 14:22:49
|
|
|
|
cmokec
|
ZARA in Monika79, hvala za pomoč. Sem bla tolk zblojena od novičke, da sama nebi najdla.
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 14:36:51
|
|
|
|
Monika79
|
malenkost
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 15:39:16
|
|
|
|
emaa
|
Kolk lepo punce,s te se lepo rzapisale. Men je pr brodolomcu tud ful všeč kako se na wilsona tom hanks naveže. Drugač sem pa dons dva dni prezgodaj dobila M in mam 7.2. pripravo na histeroskopijo, 9.2. pa histero, ni kaj očitno so mi prazniki usojeni. Predavanje pa tko, tko, razen tega, da je Zorn omenil, da pač človek lahko po nesreči pade v naslednji mesec, kar pa je na žalost stvar, ki lahko doleti kograkoli izmed nas. Evo zanekrat vse, zdaj pa moram mojo kašljajočo rit spravit jest.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 15:44:02
|
|
|
|
Skorpija
|
Kaaaaj Ema - a tebe bodo še s histero mučli? Ja za crknt... No, čeprav ni nič hudega tale histero, pis of kejk, tako da kar brez skrbi - pa vzemi s sabo Poezije za srečo in dnevu primerno... Dober tek in hitro se pozdravi!
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 9.1.2006 21:38:30
|
|
|
|
pika74
|
Vas samo na hitr mal pozdravim, da naute rekle, da sm fina, k se nč ne oglasim na ZA NAS... - hellou . Ampak mam tok dons še za prebrat na forumu, da morm bolj na kratk - sej me zastopte. Kenede. No, pa napište še kej Lp
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 11.1.2006 11:34:38
|
|
|
|
pika74
|
... a sm jest kej narobe rekla, da se zdej nobena več ne oglasi ... morm mal rožce sadit
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 11.1.2006 11:58:20
|
|
|
|
Skorpija
|
Tema je preveč dol zdrsnila... Evo, jaz se javljam na raport, za povedat pa nimam nič novega... kri so mi spumpali, rezultati začetek februarja, mislim, da bodo OK, ztunaj sije sonce, jaz pa čepiv v pisarni. To j to za ta dnar... Pa ti Pikovje? OK?
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 11.1.2006 12:20:56
|
|
|
|
emaa
|
ni blo tolk časa, pa še migreno mam zadnje dva dni. Drugač mam pa kontrolni pregled pr Ribičevi 7.3., gre kr hitro, ko je enkrat zares
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 11.1.2006 12:58:04
|
|
|
|
Mijavček
|
Ejla, jest tud nimam nič novga za povedat, pa vseen klofam zdej po tej tipkovnici. rada bi pozdravla Emo in ji zaželela mal zdravja oz. velik zdravja; zdej pa migrena , majko mila, ti pa res nimaš sreče; ma zdej se more pa neki na gor obrnit ,ane? Drugač pa tud jest čepim v pisarni, zunaj je sonce , dela mam ful... pa ne vem sploh česa naj se najprej lotim in tkole... Aja, drugač sem pa danes (20.dan ciklusa) šla še na eno injekcijo Pregnyla (sestra Alenka na Leonišču je rekla, da je to že za podporo morebitni nosečnosti in mi pomežiknila , ah naj se ji besede pozlatijo.... kako pa kej pri vas?
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 11.1.2006 13:23:45
|
|
|
|
biba77
|
Naj vas se jaz pozdravim, malo parazitiram na tujem racunalniku, ker je najin sel ... po gobe. Pa sredi zime... Jaz sem kar ok. Slabosti koncno pojenjajo. se tudi kar dobro godi kot kaze. Je ze od prvega UZ malo vecji od povprecja, tako, da so mi tudi PDP malo prestavili proti zacetku junija. No, vsaj najvecji vrocini se bomo izognili tako... Vceraj sem imela G pregled. Pritisk ok, kilce so kar malo gor skocile cez praznike in trebuscek postaja trebuh. Ema, mislim nate! Punce, poskusite bit cimbolj sproscene in pozitivno naravnane. Drzim za vse! Lp, biba
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 11.1.2006 13:26:52
|
|
|
|
Skorpija
|
juhuuuuuu Mijavcek je še z nami!!!!
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 12.1.2006 7:26:24
|
|
|
|
Massa26
|
Hojla, kako smo kej? Tud jst nimam kej pametnega za napisat, pa se vseeno malo javljam. Mijavček, upam, da ti bo Pregnyl prav prišel . Emamair, na zdravje ! Biba77, lahko je tebi rečt, da naj bomo sproščene in pozitivno naravnane . Sej se hecam, imaš čisto prav, pa tudi ti si res bila taka tudi pred . Meni se, kot sem že govorila, nekaj čudnega dogaja ta mesec, nek izcedek pa to. Ampak sem se že nekak uspela prepričat, da je to pač tista ˝prebojna˝ krvavitev zaradi nihanja hormonov in jo pač ignoriram. Glede ˝jokavosti˝, ki je bila pred parimi dnevi na tapeti. A veste, kaj se pa meni občasno dogaja. Zjutraj grem čisto normalno od doma, z avtom, in potem med potjo poslušam radio in mi med kakšno glasbo kar začne iti na jok in pol mi gre kar vse skupaj, vsa ta neplodnost pa to skozi glavo in mi kar solze tečejo, potem se pa malo pred službo začnem kulirat in stopim skozi vrata strogo uradna mrtvohladna . A sem tud pacient, a ne? Ma po moje rabim na vsake toliko en ventil, ker mi ti problemi kljub vsemu ležijo na duši, tudi, če sem večino časa pač čisto normalna. Nč, punce, lep dan vam želim! (čudno, da med temi ikoncami ni kakšnega sončka)
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 12.1.2006 8:33:27
|
|
|
|
VITA74
|
Punce živijo da se po dolgem času še sama oglasim nazadnje sem javila da bova z mojim odložila in se posvetila nama, saj nama je pošteno zaškripalo (pri tem vedno mislim še na našo Anitko in srčno upam da sta z dragim na pravi poti) pri nama trenutno sije sonček - Massa26 imaš prav res bi prav prišla ikona sonček, čeprav smo itaq sami sončki tukaj . no pa da nadaljujem resneje uglavnem midva se z mojim trudiva pokrpat tiste luknje ki so nastale a najini poti in pozitivno zreva naprej...kljub temu da imam še vedno malce rezerve in nezaupanja ampak sem se odločila to pustiti za seboj če želim skupaj z naprej. Najina miška bo še malo počakala, zato pa trdno držim pesti za vse vas, da boste srečke nosečke čimprej. Prijeten začetek leta vam vsem želim tetam in že in še bodočim mamicam
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 12.1.2006 8:57:44
|
|
|
|
naja78
|
hoy.lp punce.kar srce mi je zaigralo,ko vas berem....dobri stari cajti,na rr tale anonimen pomoje nima kaj počet,pa take piše.ste vidle,zdaj pa kr nič duha in sluha. anonimen:nimaš tolk jajc da se predstaviš s pravim nickom.????? take me ne maramo.poišč si kaj bolj pamentega za počet
|
|
|
|
RE: ZA NAS (285. nadaljevanje) 12.1.2006 9:25:34
|
|
|
|
Mijavček
|
O naja, s pa huda dons Massa, tok da veš, spet ti bom isto napisala... men se isto dogaja. Iz mojih izkuenj ti lahko svetujem le, da se čimveč pogovarjaj s svojim . Moški imajo en drugačen pogled, vsaj moj me včasih lahko neverjetno pomiri, pa sploh ne vem s čim. Z njegovo prizemljenostjo, optimizmom, kaj pa vem. Ma, me včasih tud čist ob živce spravi, ampak to je druga zgodba Blaboma, me veseli, da si se oglasila in da stvari kažejo bolje. Držim pesti, da bo vse kul! Biba77 en pozdravček tudi tebi na Štajersko! A že nabavljaš kaj stvari za dojenčka? kako pa kej trebušček, a je že velik? Ema, upam da je migrena mimo in da si boljše volje. Skorpi, na eno ! Pika74, ti nas pa sam zakuriš, pol pa zgineš Al mamo pa tok slab tajming? Vse ostale bejbike, ne zamerite, ker vas nisem posebej omenila, vsem en veeelik . Drugač sem se pa odločila, d abom anes malo bolj v službi (tudi mentalno) in malo manj na RR-ji, ker se delo že fajn kopiči. Uživajte!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?