|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (285. nadaljevanje)
9.1.2006 11:29:11   
Mijavček
No evo, bom rekla mojmu, da nisem nč čudna. On se je namreč ful čudu, kako me lahko ena žoga tok prizadane.
Ah moški... nikol ne bojo razumel user posted image
Ej bejbike, pri nas je taaaaak lep sonček, kaj pa pri vas?
Jaz sploh ne morem nič delat (sem v službi)
Škoda sam, da je tok mraz.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.1.2006 11:46:09   
tinkamiška
Hjoooojuser posted image user posted image user posted image men je pa smešna tale pripomba glede tete, joj, joj, v kaj se ne kateri vtikujejo, amdonca!

Teta Ema, teta Ema, teta Ema, teta Ema, teta Ema, teta Ema,...
Anonimna za kazen napiši celo stran teta Emauser posted image user posted image user posted image ne se no v take stvari vtikvat, kaj pa tebe briga, dej kej lepga raj napiši no!

Punce, jst vam žlim lep dan in dobre rezultate, pa veliko dobre volje!user posted image user posted image user posted image

Se še akj oglasimuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.1.2006 11:50:14   
Skorpija
Počas, počas - to ni bila samo žoga, to je bil Wilson!!!!!! Madona, je imel z njim daljše razmerje, kot jaz z večino mojih dedcev, pa pri marsikateremu od njih bi šla tudi na samotnem otoku raje na drug konec čepet... Wilson je bil tako razumevajoč! Miren! Tih! Dober poslušalec! Samo vicev ni znal dobro povedat user posted image

Joj Tinka, jaz do danes sploh nisem vedela da si mamica - se mi zdi, no, da še nisem to nikjer prebrala user posted image  Čestitke za pupo s krasnim imenom! Je to iz knjige Rod jamskega medveda? Če sem lahko malo firbčna user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.1.2006 11:58:26   
Mijavček
Ja, Wilson je bil res razumevajoč.user posted image
Če ne bi imela mačka doma za pogovarjat, bi si tud umislila enga Wilsona, sej moža itak ni nč doma. user posted image  No, amapak zeenkrat mi muc pa sobne rastline zadostujejo user posted image

Tinka, še kej se oglasi. Sem šla pogledat slikice od vajine dojenčice.. lepa lepa lepa, čist po mamici.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.1.2006 12:05:39   
Skorpija
Tudi moj je redka dobrina doma, ampak zaenkrat še shajam brez Wilsona, mi dela družbo hrček (beri spi, kaka, je, trapasto gleda) in knjige, pa umazana posoda, prah, cote - tiste za prat, obešat, likat, zlagat, pa osebna higiena, pa vrt, pozimi pa sneg za kidat - ja, ni dolgčas, všasih bi kar pasalo malo samotnega otoka... Ali pa vsaj en doooooolg dopust!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.1.2006 12:11:33   
Sulfinija
Ma daj anonimna ema je teta in konec.Pa sploh ni važno napisala bi pod svojim nikom,da bi vedela kdo to takole sklepa.

Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.1.2006 12:37:56   
ElaM
Joj, folk, eni ste pa res pacienti, leti na Anonimno, da se razumemo.
Dej, malo podstrešje spucaj, pa bo svet takoj lepši. user posted image
Ema je teta.user posted image

:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.1.2006 12:53:21   
cmokec
Pozdravček.

A je Anajmad res že rodila? In kako je z dojenčico Ulo? Joj, kar srce mi je poskočilo. Dajte kako informacijo več povedat, če katera ve. Tolk sem vesela zanjo, obenem pa v strahu, če je vse v redu.

user posted image user posted image    Draga Anajmad   user posted image user posted image , čestitke za punčko Ulo. Držim user posted image user posted image , da prideta čimpreje v domače okolje.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.1.2006 13:17:17   
ZARA
Halou !!!

Cmokec, pejt na forum Rodili smo!! ( jaaaa, spet en podpodpodpodforum več user posted image  ) Kje pa je pa ne vem, mogoče na nosečnost in porod ??!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.1.2006 13:52:37   
Monika79
Hallo punce, da vam malo pomagam, ker se ponavadi po RR potikam po vseh temam user posted image user posted image user posted image  sem tudi zasledila prijetno sporočilo o Anajmad in njeni princeski Uli, ostala pa mi je zato v spominu, ker je tako lepo napisala, da so me oblile solze, res lepo.
Ne bo vam žal preberite, prav lepo je napisala, prav doživeto user posted image

lp Moni user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=750785

upam, da link deluje user posted image user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.1.2006 14:22:49   
cmokec
ZARA in Monika79, hvala za pomoč. Sem bla tolk zblojena od novičke, da sama nebi najdla. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.1.2006 14:36:51   
Monika79
malenkost  user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.1.2006 15:39:16   
emaa
Kolk lepo punce,s te se lepo rzapisale. Men je pr brodolomcu tud ful všeč kako se na wilsona tom hanks naveže. Drugač sem pa dons dva dni prezgodaj dobila M in mam 7.2. pripravo na histeroskopijo, 9.2. pa histero, ni kaj očitno so mi prazniki usojeni. Predavanje pa tko, tko, razen tega, da je Zorn omenil, da pač človek lahko po nesreči pade v naslednji mesec, kar pa je na žalost stvar, ki lahko doleti kograkoli izmed nas. Evo zanekrat vse, zdaj pa moram mojo kašljajočo rit spravit jest.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.1.2006 15:44:02   
Skorpija
Kaaaaj Ema - a tebe bodo še s histero mučli? Ja za crknt... No, čeprav ni nič hudega tale histero, pis of kejk, tako da kar brez skrbi - pa vzemi s sabo Poezije za srečo user posted image  in dnevu primerno...

Dober tek in hitro se pozdravi!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.1.2006 21:38:30   
pika74
Vas samo na hitr mal pozdravim, da naute rekle, da sm fina, k se nč  ne oglasim na ZA NAS... - hellou user posted image .

Ampak mam tok dons še za prebrat na forumu, da morm bolj na kratk - sej me zastopte. Kenede.

No, pa napište še kej user posted image

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.1.2006 11:34:38   
pika74
... a sm jest kej narobe rekla, da se zdej nobena več ne oglasi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... morm mal rožce sadit user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
11.1.2006 11:58:20   
Skorpija
user posted image user posted image  Tema je preveč dol zdrsnila... Evo, jaz se javljam na raport, za povedat pa nimam nič novega... kri so mi spumpali, rezultati začetek februarja, mislim, da bodo OK, ztunaj sije sonce, jaz pa čepiv v pisarni. To j to za ta dnar...

Pa ti Pikovje? OK?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.1.2006 12:20:56   
emaa
ni blo tolk časa, pa še migreno mam zadnje dva dni. Drugač mam pa kontrolni pregled pr Ribičevi 7.3., gre kr hitro, ko je enkrat zares

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.1.2006 12:58:04   
Mijavček
Ejla,

jest tud nimam nič novga za povedat, pa vseen klofam zdej po tej tipkovnici.

rada bi pozdravla Emo in ji zaželela mal zdravja oz. velik zdravja; zdej pa migrenauser posted image , majko mila, ti pa res nimaš sreče; ma zdej se more pa neki na gor obrnit ,ane?

Drugač pa tud jest čepim v pisarni, zunaj je sonce user posted image , dela mam ful... pa ne vem sploh česa naj se najprej lotim in tkole...

Aja, drugač sem pa danes (20.dan ciklusa) šla še na eno injekcijo Pregnyla (sestra Alenka na Leonišču je rekla, da je to že za podporo morebitni nosečnosti in mi pomežiknila user posted image , ah naj se ji besede pozlatijo....

kako pa kej pri vas?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.1.2006 13:23:45   
biba77
Naj vas se jaz pozdravim,

malo parazitiram na tujem racunalniku, ker je najin sel ... po gobe. Pa sredi zime...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem kar ok. Slabosti koncno pojenjajo. user posted image se tudi kar dobro godi kot kaze. Je ze od prvega UZ malo vecji od povprecja, tako, da so mi tudi PDP malo prestavili proti zacetku junija. No, vsaj najvecji vrocini se bomo izognili tako...
Vceraj sem imela G pregled. Pritisk ok, kilce so kar malo gor skocile cez praznike in trebuscek postaja trebuh. user posted image

Ema, mislim nate!
Punce, poskusite bit cimbolj sproscene in pozitivno naravnane. Drzim user posted image user posted image user posted image za vse!

Lp,
user posted image biba

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.1.2006 13:26:52   
Skorpija
juhuuuuuu user posted image user posted image user posted image  Mijavcek je še z nami!!!! user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.1.2006 7:26:24   
Massa26
Hojla,

kako smo kej? Tud jst nimam kej pametnega za napisat, pa se vseeno malo javljam.

Mijavček, upam, da ti bo Pregnyl prav prišel user posted image user posted image .

Emamair, na zdravje user posted image !

Biba77, lahko je tebi rečt, da naj bomo sproščene in pozitivno naravnane user posted image . Sej se hecam, imaš čisto prav, pa tudi ti si res bila taka tudi pred user posted image . user posted image user posted image user posted image

Meni se, kot sem že govorila, nekaj čudnega dogaja ta mesec, nek izcedek pa to. Ampak sem se že nekak uspela prepričat, da je to pač tista ˝prebojna˝ krvavitev zaradi nihanja hormonov in jo pač ignoriram.

Glede ˝jokavosti˝, ki je bila pred parimi dnevi na tapeti. A veste, kaj se pa meni občasno dogaja. Zjutraj grem čisto normalno od doma, z avtom, in potem med potjo poslušam radio in mi med kakšno glasbo kar začne iti na jok in pol mi gre kar vse skupaj, vsa ta neplodnost pa to skozi glavo in mi kar solze tečejo, potem se pa malo pred službo začnem kulirat in stopim skozi vrata strogo uradna mrtvohladna user posted image user posted image . A sem tud pacient, a ne? Ma po moje rabim na vsake toliko en ventil, ker mi ti problemi kljub vsemu ležijo na duši, tudi, če sem večino časa pač čisto normalna.

Nč, punce, lep dan vam želim!

user posted image user posted image user posted image  (čudno, da med temi ikoncami ni kakšnega sončka)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.1.2006 8:33:27   
VITA74
Punce živijo

da se po dolgem času še sama oglasim user posted image  nazadnje sem javila da bova z mojim odložila user posted image  in se posvetila nama, saj nama je pošteno zaškripalo user posted image  (pri tem vedno mislim še na našo Anitko in srčno upam da sta z dragim na pravi poti) pri nama trenutno sije sonček  - Massa26 imaš prav res bi prav prišla ikona sonček, čeprav smo itaq sami sončki tukaj user posted image . no pa da nadaljujem resneje user posted image  uglavnem midva se z mojim trudiva pokrpat tiste luknje ki so nastale a najini poti in pozitivno zreva naprej...kljub temu da imam še vedno malce rezerve in nezaupanja ampak sem se odločila to pustiti za seboj če želim skupaj z user posted image  naprej.

Najina miška bo še malo počakala, zato pa trdno držim pesti za vse vas, da boste srečke nosečke čimprej.

Prijeten začetek leta vam vsem želim user posted image  tetam in že in še bodočim mamicam user posted image

srečna

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 48
12.1.2006 8:57:44   
naja78
hoy.lp punce.kar srce mi je zaigralo,ko vas berem....dobri stari cajti,na rruser posted image

tale anonimen pomoje nima kaj počet,pa take piše.ste vidle,zdaj pa kr nič duha in sluha.

anonimen:nimaš tolk jajc da se predstaviš s pravim nickom.?????user posted image user posted image

take me ne maramo.poišč si kaj bolj pamentega za počet

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 49
12.1.2006 9:25:34   
Mijavček
O naja, s pa huda dons user posted image

Massa, tok da veš, spet ti bom isto napisala... men se isto dogaja. Iz mojih izkuenj ti lahko svetujem le, da se čimveč pogovarjaj s svojim user posted image  . Moški imajo en drugačen pogled, vsaj moj me včasih lahko neverjetno pomiri, pa sploh ne vem s čim. Z njegovo prizemljenostjo, optimizmom, kaj pa vem. Ma, me včasih tud čist ob živce spravi, ampak to je druga zgodba user posted image

Blaboma, me veseli, da si se oglasila in da stvari kažejo bolje. Držim pesti, da bo vse kul!

Biba77 en pozdravček tudi tebi na Štajersko! A že nabavljaš kaj stvari za dojenčka? kako pa kej trebušček, a je že velik?

Ema, upam da je migrena mimo in da si boljše volje.

Skorpi, na eno  user posted image  !

Pika74, ti nas pa sam zakuriš, pol pa zgineš user posted image  Al mamo pa tok slab tajming?

Vse ostale bejbike, ne zamerite, ker vas nisem posebej omenila, vsem en veeelik user posted image  .

Drugač sem se pa odločila, d abom anes malo bolj v službi (tudi mentalno) in malo manj na RR-ji, ker se delo že fajn kopiči.

Uživajte!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?