Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.9.2010 21:15:03
|
|
|
|
ledenka
|
nova borba biba, naj bo to tvoja borba, da bi postopek lepo minil in bi zagledala magični čez ene 3 tedne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.9.2010 21:22:25
|
|
|
|
Nončika
|
biba, tu sem. navijam z polno paro zate. jaz sama se več borila za magični plusek verjetno ne bom. sem pa tu in zvesto navijam za vas, ki še čakate in še boste mogoče kdaj čakale na magične pluske.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.9.2010 21:57:56
|
|
|
|
Serendipity
|
JustPerfect – Yeeaaah! Prava za otvoritev Borbe Seven! Naj kaj kmalu tu zasije magični plusek! ps: se ti pa pridružujem v 'borbi. Sicer smo že nekaj časa aktivni v tej smeri, ampak če ne bo, pa gremo MB stričke malo spet pogledat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.9.2010 22:12:07
|
|
|
|
sonček33
|
Srečno, Kekec! opa Srečno, punce!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 4:16:22
|
|
|
|
pikicao.
|
jz tud jz tudd :))) cakam d pride (cez cca. 2--3 dni) pol pa bomo delal đuveđ aja jutroooo glih zajtrkujem pol pa sibnem na siht+fax ..pisem se iz sluzbe kej, ce bom utegnila... mislim na vas...biiig hug mwa mwa mwa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 7:46:35
|
|
|
|
pikicao.
|
evo mal pavzice v sluzbiii grem po cajcek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 8:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro!!!! uvav prvo čestitke beniki za pikico in pa Špelki za nečakinjo u madonca a še kr 3x bom postala tetka aj lajk it bom držala pestke za vse in da bodo čimprej pluski na obzorju pikica vidim da pri tebi pa kr spremembe prihajajo i to korenite,super sem prov vesela zate če ti pa kdo teži pa povej bomo vse zrihtal tud Zavca če je potrebno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 8:58:42
|
|
|
|
~Biba~
|
jutro... uuu to rundo pa se bomo borile pa navijale... Se nič čakat, hitro srečko kupit ledenka iz tvojih ust (ups, tipkovnice) v božja ušesa. p.s. kdaj pa vi grete po sestrico? ooo sonček33...kako kaj mali pobalinček? pikica pa daj no ob 4 zjutraj...to je zame nenormalna ura... zato pa sem šla za tršico larilu in ostale dobro jutro, pa lep začetek petka in s tem vikenda vam želim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 9:43:05
|
|
|
|
pikicao.
|
biba mogoce bo cas za naju v tej borbici pa ne to je cist ok urca jz biti navajena in kaj boste pocele kej cez vikend? jz bom na cakala pa se ucila k mam 8.9. izpit.. tko d pestke treba drzat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 9:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz morm it pa zdele tortico za klarči tko da jo jutri samo sestavim,oziroma zdele se mi mudi okraske delat kl je glih zaspala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 10:00:16
|
|
|
|
ledenka
|
mi sestrco že delamo sam mam čist zmešane cikluse, med 20 in 40 dni dolge, tak da ne vem, kdaj bo ratalo. pa včasih je O, včasih ne... se ne sekiram, bo, ko bo ampak vidim, da nas je spet kar nekaj v borbi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 10:01:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jaz morm it pa zdele tortico za klarči tko da jo jutri samo sestavim,oziroma zdele se mi mudi okraske delat kl je glih zaspala komaj čakam slikceeeeee ti želim uspešno delo! a tortice narediš tudi za druge?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 10:11:30
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mi sestrco že delamo sam mam čist zmešane cikluse, med 20 in 40 dni dolge, tak da ne vem, kdaj bo ratalo. pa včasih je O, včasih ne... se ne sekiram, bo, ko bo ampak vidim, da nas je spet kar nekaj v borbi dejmo pol navijimo d bo borba VII. obrodila sadove larilu, kaksna torta pa bo?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 11:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
evo obraz od dojenčka je že narejen in seveda bi bilo lažje z modelčkom vendar tud brze njega gre in vmes me je presenetila pikica s slikco k je prečudovita,vidva sta res prov0 ustvarjena za skupi predvidevam da tist grad pa mene čaka a ne ajsi ne sam za domače delam tortice,bo pa spodnji del bo s pariško kremo zgornji pa z bavarsko jagodno (z domačimi k jih je bilo letos full),tko da bo za vsakega nekaj zdele se je pa mala že zbudila tko da konec za zdaj k mi čist nč ne pusti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 19:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
JUPIIIIIIIIIII!!!! BORBA VII.!!! Naj bo to uspešna borba za vse, ki bodo začele z novo borbo Dejmo punce!!!!!!! Perfektisima, pikica, Sonči33, Ajsi, Erin, Špelka, Gigi, Lunca, Larilu, Se*, Nonči, Mikla, Sonči85, aquica, Benika,........ VSE BORKICE AKCIJA!!! Ma da nam tokrat uspe uspešno zaključit temo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.9.2010 19:21:15
|
|
|
|
miklarom
|
aaaaaaaaaaaa, že sedma tema , madonca ste pa pridne in aktivne tle gor , bravo , mislim na vas vsak dan in RVI
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.9.2010 7:48:18
|
|
|
|
pikicao.
|
jutrcka jz ze v polnem pa zebe me k cucka ..hihihi... pa ne da se mi vc, pa mam se toook se ni prsla.. se cakamo lep pozdravcek vsem skpi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.9.2010 9:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! moja pikica itak PRIDNA jaz mam pa še okraske za naredit potem pa sestavit in fertik del larilu je zaključila z delanjem otročkov tako da zdej samo še navija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.9.2010 10:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrčka tudi od mene Se kregam z mojim, k spet seveda noče v LJ Ta dec je tak zapečkar, da to kr boli Okol bajte pa pder postavlen in fasado delajo, v stanovanju mraz (da kopalnice sploh ne omenjam), mi bomo pa cel vikend na promenadi doma... Nas delavci z vseh zornih kotov gledajo PIKI čakamo poročilo ko pride in navijamo za nov krog Zate že dooolgo nismo navijale larilu privošči nam potem slikice torte
< Sporočilo je popravil živa25 -- 4.9.2010 10:18:12 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.9.2010 12:25:36
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jutro! moja pikica itak PRIDNA jaz mam pa še okraske za naredit potem pa sestavit in fertik del larilu je zaključila z delanjem otročkov tako da zdej samo še navija hvala hvala..v sredo navijat teba full za tale izpit..kr mi nekak kr ne gre nc v glavo k sam cakam tole tetkico d pride ziva je navijat navijat sam d tetke piridee aja pa larilu slikco tortice/okraskov :) btw.. nove cevlje mam spt.. hihihihi.. zagon za ucenje zdej pa mojm krompirjeve svaljke delam... si jih je zazelu na drobtinih ko sm jz prjazna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.9.2010 13:03:07
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jutrčka tudi od mene Se kregam z mojim, k spet seveda noče v LJ Ta dec je tak zapečkar, da to kr boli Okol bajte pa pder postavlen in fasado delajo, v stanovanju mraz (da kopalnice sploh ne omenjam), mi bomo pa cel vikend na promenadi doma... Nas delavci z vseh zornih kotov gledajo PIKI čakamo poročilo ko pride in navijamo za nov krog Zate že dooolgo nismo navijale larilu privošči nam potem slikice torte zivi..sama sibi v lj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.9.2010 14:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo skuhali in je moj obupal, ker sem se tok grdo držala Tko da gremo zdej vsi v LJ... Zdej se pa vadi, da je sam to hotu, da pojemo kot družina, pol pa lahko gremo kamorkoli Tko ga ne bi znao, skupo bih ga platio
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.9.2010 15:03:54
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity JustPerfect – Yeeaaah! Prava za otvoritev Borbe Seven! Naj kaj kmalu tu zasije magični plusek! ps: se ti pa pridružujem v 'borbi. Sicer smo že nekaj časa aktivni v tej smeri, ampak če ne bo, pa gremo MB stričke malo spet pogledat! seki, jeee!!! to mi delaj. pa čim prej naj vama rata, pa še to brez stričkov.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.9.2010 15:04:12
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity JustPerfect – Yeeaaah! Prava za otvoritev Borbe Seven! Naj kaj kmalu tu zasije magični plusek! ps: se ti pa pridružujem v 'borbi. Sicer smo že nekaj časa aktivni v tej smeri, ampak če ne bo, pa gremo MB stričke malo spet pogledat! seki, jeee!!! to mi delaj. pa čim prej naj vama rata, pa še to brez stričkov.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?