|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norci na cesti
22.7.2005 10:55:00   
Anonimen
jezna ko :hudicek:
vidi me da peljem po svojem pasu na cesti, pa gre norc v škarje prehitevat, pol mi pa še blenda, tujci ni kej :grrr:
Potem pa še eden, za **** :(
Če bi bla jaz divji voznik bi se zaletela, tko sem zmanjšala hitrost in pa čist umaknila na rob cestišča
grrrrrrr....sovražim divjake
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Norci na cesti
22.7.2005 10:56:20   
soncece24
tassy, te čist razumem, sem se spošte peljala, pa je en nasproti mene tak iz rondoja pridivjal, da je skoraj 3 kolesarje povozu. jaz ne vem kaj je s folkom:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Norci na cesti
22.7.2005 10:58:48   
Micy
LUDO PA ŽIVI!!!!! BI REKLA MOJA SOSEDA
:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Norci na cesti
22.7.2005 11:28:41   
Anonimen
KAKO RAZMIŠLJA VEČINA VOZNIKOV PA NE SAM MOTORISTOV LEPO OPISUJETA SLON IN SADEŽ V SVOJI PESMO LEVI PAS :)

Ma neom jst čaku kaj si nor,
zaštarta Francelj svoj motor.
Petsto kubikov, krom balnca,
v koloni sred Vrhnjiškega klanca.
Naj stoji komu paše stanje,
jst neom lajfa trošu na čakanje.
Saj zato je špura leva,
da lahko se prehiteva,
To še reče in sto na uro,
štarta čez dvojno polno špuro.

Ref:
Levi pas to je špas,
nč razmišlat samo gas.
Levi pas to je špas,
nč razmišlat samo gas.

Franc prtiska kot iz zooma,
da že mal smodi se guma,
Pr srcu se mu pa kr smeje,
ko prehiteva tud bmw-je.
A ta motor je čista zmaga,
si reče ko ovink polaga.
Ker mu pogled zastre kolona,
ne opazi kamiona.
Preden umru je zadnja misel:
vrag, če bremzat ma sploh smisel.

Ref:
Levi pas to je špas,
nč razmišlat samo gas.
Levi pas to je špas,
nč razmišlat samo gas.

Ko mal za tem se je ovedu,
vs začuden je zagledu
truplo svoje ful krvavo
z balanco skozi glavo.
Viš ga vraga, je dejal.
Zgleda župnk mel je prav.
In hitro Franc zamena mnenje,
o tem če pomembno je življenje.
Zdaj bela dušca na motorju,
se vozi nekam prot obzorju.
Ko zavpije: **** pa saj ni res,
da je kolona do nebes!
Se glih je spravu prehitevat,
že ga angel gre oštevat,
da to ne gre in se ne da,
da bi se vrinu pred boga.
Franc pa angelu na oblaku
reče jaz v lajfu nism čaku.
Pa tud po smrti neom boga,
to reče in obrne v dno vročega pekla.

Ref:
Levi pas to je špas,
nč razmišlat samo gas.
Levi pas to je špas,
nč razmišlat samo gas.

samo gas,
samo gas......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Norci na cesti
22.7.2005 11:34:25   
ninocka
joj, ti vozniki mene zadnje case tok piz****, da kr poveda ne mor...

Se ucer z mojim peljeva po celovski, ene 70 na uro, pred nama pelje tut ena mikra, pred njo noben, ene 300 m naprej zelen semafor, una zacne pa bremzat in zmanjsa na 40! Se je moj tok na troblo prlepu, sem misnla da bo pocu od jeze...pa se naceloma niti ne razburja prevec. IN se una stara mama v avtu pred zelenim semaforjem skor ustav, poL zacne pa zelena utripat pa cudezno najde gas in pospes...mislm, za :grrr: :grrr: :grrr:

Men pa isto zadnjic ena babi, se prpeljem po obvoznici ene 110 na uro iz unga ovinka (ce grez iz Leclerca proti BTCju) in se skor eni v rit napicem k pelje 60 na uro...ful bremzam, recem OK, je ne bom prehitela itak grem dol, in una tud in zmanjsa na odstavnem pasu na 30! Vozi pa po sredi odstavnega, da je ne morme ne levo in desno prehitet...na semaforju itak zelena, mi2 se cijazva 30 na uro, zacne semafor utripat, ona ful pospes in gre cez rumeno! Jst se ustavm, na naslednjem semaforju jo dohitim, sem misnla, da bom iz avta stopla pa ji eno okrog kepe prmazala...taki so nevarni vozniki, ne pa uni k peljejo 30 km na uro vec na prazni avtocesti in nobenga ne ovirajo...

Mater, sem spet tok jezna ratala; da sploh ne govorim o folku, ki vozi po BTCju! Obup, pa rondoji - kokrat se mi je ze zgodil, da mi je en po kontra strani tam prpelu :grrr: Pa da niti ne omenjam pescev v BTCju, ki skacejo kot kure cez cesto, niti ne pogleda a ma frej al ne (govorim izven prehoda za pesce) :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Norci na cesti
22.7.2005 11:39:33   
soncece24
jaz tudi sovražim tote omike pa otije, ki vozijo, ko da ma cigl pod gasom. tem bi jaz vsem izpit stran vzela, ker sploh eni ne vejo kaj na cesti počnejo. pa kr nekaj bremza, pa sam ne ve zakaj, očitno se jim 30 zdi ful bruina, pa je treba mal po bremzi.

pa pri nas v mb v evroparku, ko v prvištok prideš pa folk na konc klanca stoji, pa se odloča kam bi pelal pa od tam že gleda, ki bi on parkiral...:grrr::grrr::grrr:, zadi pa cela vrsta. da bi res ven stopla, pa enemu dala eno na goflo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Norci na cesti
22.7.2005 11:41:55   
kofetek2010
in potem je po možnost kak tak, ki ne zna speljat v klanec niti z ročno kaj šele brez in mu avto zleze nazaj, jaz tam veno pustim za celo dolžino avta fraj, da mi ja ne bi zlezel nazaj :grrr: :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Norci na cesti
22.7.2005 11:45:34   
soncece24
ma da mi nazaj zleze, te pa res stopim ven, pa ga tresnem. pa tam noben idiot ne razume, da je enakovredno križišče in da tisti, ki po bregu gor prpele ma prednost. sem že enkrat šipo dol spustla, pa se zdrla na enga, ki mi je pametoval tam, da sem iziljevala prednost.

mater, jaz sem ful živčni voznik.komaj zdaj vidim, kr sem jezna, ko sam pomislim na take debile

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Norci na cesti
22.7.2005 11:47:01   
kofetek2010
sajnšanj, bog ne daj, da se midve na cesti srečava :)-

:smaljikisedere: in :smaljikisedere:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Norci na cesti
22.7.2005 11:48:52   
soncece24
:)-:)-

a ti si ista?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Norci na cesti
22.7.2005 11:49:53   
kofetek2010
:)-:)-:)-

samo meni je že en bedak enkrat po šipi razbijal, jaz sem se mu pa iz avta smejala :)- štajerc prtegnjeni :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Norci na cesti
22.7.2005 11:51:26   
Anonimen
js sem že večkrat razmišlala da bi mogl bit avtomobili opremljeni z nekim telefonm ki bi mel klicno št št. registracije, tko da bi lohk kerga kol na cest poklicov in upizdu ko norca! :)

al pa saj zad na šib tablo da lohk kake napise menaš tko k jih ma policija..da če se kdo ti na rit nalima da mu kak pozdrav napišeš :)

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Norci na cesti
22.7.2005 11:54:40   
ninocka
En moj kolega je bil tut pravi norc - izsiljeval, prehitr vozu ...skratka katastrofa na 4 kolesih - se noben ni maru z njim vozt... :(
In se enkrat pelje na pijaco in mu nasproti prpelje, cist ob crti, en avto...in "pameten" kot je bil se valda ni hotu mal umaknt, al pa poblendat, ampak se je se sam cist na crto postavu in se s tem avtom rukneta. Obadva mata razbite spegle, on cist razpizden skoc ven iz avta, se je bil prpravljen skregat, pa ugotovi, da sta se z babico zaletela, k se je vracala domov :)- :)- :)-
Pol mu je blo pa zal, da se ni mal umaknu :) ;)

Ja no, zdej se je ze poboljsal glede tega in ne divja vec... :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Norci na cesti
22.7.2005 11:55:32   
kofetek2010
o tem napisu zadi na šipi sem jaz že razmišljala, da bi si ga prilepla na rolo in potem ko bi bil kak idiot za mano bi samo pritisnila na gumbek in rolo bi se razegnil "kreten, a na znaš vozit?" :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Norci na cesti
22.7.2005 11:56:20   
soncece24
boga babica:)-:)-

ja to z napisi je fajn ideja, jaz v take namene kr meglenke vklopim zadaj, pa se mi oni hitro z riti odlima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Norci na cesti
22.7.2005 11:58:57   
kofetek2010
meglenke someni tud ljube :)-

moram si še kakšno gajbico gnilih paradajzov za v avto nabavit :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Norci na cesti
22.7.2005 12:02:14   
soncece24
jana, ti pa si prava porednica. al pa ono rokavico, ko sprožiš, pa boksne bi jaz mela, na fedrah. se postaviš na semaforju kakemu takemu kretenu na sosednji pas, ga prepričaš, da šipo spusti, pol pa BUM, dobi eno po buči:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Norci na cesti
22.7.2005 12:05:01   
ninocka
Al pa tko nardis, k un na celovski (je mejl hodu okrog), k je tipu, ki ga je izsilu pobral na parkingu tablce in mu pustu listek, da ko se opravici dobi tablice nazaj :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Norci na cesti
22.7.2005 12:05:13   
kofetek2010
kak 007 avto bi bil čist OK :)-

bom iz benfle vzela enih 200 al pa 300 konjev in jih dala v mojega C-3 potem pa naj me še kdo na AC zajebava, pritisnem gumbek in šcccccc, me že ni več, on mi naj pa na rore gleda :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Norci na cesti
22.7.2005 12:08:55   
ninocka
pred tabo se ti bo pa nalimala ena babi (al pa dedi), k bo vozila 90 po prehitevalnem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Norci na cesti
22.7.2005 12:10:52   
kofetek2010
saj pri 007 imaš lahko takšnega s helikopterskih propelerjem :)-

domišlija, domišlija :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Norci na cesti
22.7.2005 12:12:47   
ninocka
ko bos predelala svojga C3 se priporocam za eno testno voznjo ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Norci na cesti
22.7.2005 12:15:35   
soncece24
jaz tudi, jaz tudi. pol pa še jaz mojo multiplico predelam, pa skup poletiva v nebo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Norci na cesti
22.7.2005 12:16:45   
kofetek2010
samo ne vem kako spravit mašino od benfle v ceja :zmeden2: pol lahk sedim le na zadnjih sedežih :zmeden2:

bom raje nalepila mega extra turbo 4.0 gtxisxl :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Norci na cesti
22.7.2005 12:18:10   
soncece24
jana, tvoj c3 je itak tak mali, da ga lahko pri meni v prtljažnik sparkiraš, pa komot daš meni od benfe mašino:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?