|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norci na cesti
22.7.2005 13:47:53   
ninocka
Sej zdej ti baje zavarovalnice ne povrnejo vec za poskodbe vratu...ker se ne da dokazat in ljudje prvec simulirajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   Norci na cesti
22.7.2005 13:48:47   
Anonimen
Dandanes z ovratnico ni več toliko cekinov kot jih je bilo včasih :((.

Mi je lani odvetnica razlagala, da je bilo nekoč ful dobro se tko zaletavat,ker so pacienti dobili parmilijonske odškodnine (v današnjem dnarju), dans dobiš par sto jurjev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   Norci na cesti
22.7.2005 13:51:13   
ninocka
Pol pa ni cudn, da se en drugmu v rit zaletavajo...

Za par miljonckov tut jst pustim, da se mi vsake par mesecev en v rit zaleti ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   Norci na cesti
22.7.2005 13:53:23   
Anonimen
Ja, so nekaj zaostrili, ker so se vsi pritoževali. Kolega se je pred tremi leti razkantal v avtu in je tudi simuliral, od zavarovalnice pobral nekaj čez milijon. Ko se je lani spet zaletel (nikoli ni bila njegova krivda, je pa rojen pod nesrečno zvezdo kar se prometnih nereč tiče) in ga je vrat res bolel, je pa nekaj čez 200.000 dobil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   Norci na cesti
22.7.2005 13:54:06   
Anonimen
Sej dans dobiš ful mal. V bistvu lih zarad simuliranja. Pa k ti res kaj je ti pa noben :hudicek: ne verjame. Preverjeno na lastni koži (vratu).8)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   Norci na cesti
22.7.2005 13:57:22   
ninocka
sej vem, pa jst sem tut prevec postena, da bi se sploh spuscala v take stvari...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   Norci na cesti
22.7.2005 14:04:53   
kofetek2010
ko sem bila s sinom noseča mi je šlepar vzel prednost in sem šla pod njega :( šele po 2,5 letih sem se odločila, da vložim zahtevek za odškodnino, takrat sem že videla, da je z malim vse OK, pa na koncu koncev zakaj bi zavarovalnici pustila kak tolar :zmeden: jim itak vsako leto dam preveč :) sem sama vložila, le zahtevek iz svojega zavarovanja in sem dobila pol milijona, čeprav so mi vsi takrat rekli, da naj dam raje odvetniku in izterjam še iz police povzročitelja, pa se mi ni blo :) bi zihr dobila par mio sit 8) ampak z vatirano ovratnico 14 dni (v avgustu!) ležat v bolnici pa ni fajn :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   Norci na cesti
22.7.2005 14:09:25   
Anonimen
Jana z odvetnikom bi tud iz svoje police več dobila. Jest sem na koncu dobila trikrat toliko kot je bila prva ponudba.

Js sem tud poleti safr furala z ovratnico. Kaka groza. Pa še karambol sem imela tik pred podelitvijo diplome. Točno na 1. obletnico diplome. Kak grozen dan. Pol pa na podelitev vsa pobunkana in šele pol na urgenco.
Avto pa :((:((:((:((:((:((:(( je čist umru, pa tko sem ga imela rada.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   Norci na cesti
22.7.2005 14:11:44   
soncece24
Pri nas pa je križišče, ki je čist normalno prednostna : stranska, odvzem se vidi na obeh straneh, nesreča pa vsak teden. in to ful nesreča, totalke, folk v bolnico vozijo. križišče pa tako mini, to ne morš verjet. ne vem kaj folk tam dela. pa enkrat je amzs po en avto prišu, pa ga nalagajo, pa se na avtu oni haklc strga, pa jim z tovornjaka pobegne... jaz pa sem se na oknu :(( od smeha. so ga po ulici lovili, ko :kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   Norci na cesti
22.7.2005 14:12:22   
kofetek2010
:ups: ma ja, vem, mi neka vraževernost ni dala miru :( itak, po toči zvoniti je prepozno 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   Norci na cesti
22.7.2005 14:15:12   
soncece24
jana, pa skor si že bla bogata:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   Norci na cesti
22.7.2005 14:17:21   
ninocka
sej je polmiljonasica ;)
tut to je OK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   Norci na cesti
22.7.2005 14:20:17   
kofetek2010
in imam teh 0,5 mio sit še zmeraj :zmeden2: iz davnega leta 1996 :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   Norci na cesti
22.7.2005 14:20:42   
kofetek2010
pardon 1998 :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   Norci na cesti
22.7.2005 14:23:07   
soncece24
res al kaj? če si jih v šparavček vrgla in ključ zgubila, vzemi hamer in ga razbij!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   Norci na cesti
22.7.2005 14:27:10   
kofetek2010
:)-:)-:)- ja, seveda! in potem je svizec... :)-

grem pospravljat, že zamujam :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   Norci na cesti
22.7.2005 20:17:00   
lubi
groza, zdej mi je jasno zakaj je tako noro na slovenskih cestah, sem mislila da na tam forumu bolj normalni tavajo
brez veze vama je itak vse jasno, upam da bosta imeli srečo v življenju in ne bo kaka nora zafrustrirana baba kot sta vidve kaj vama ali kateremu od vaših otrok kaj naredila
pravilo v krožnem križišču je, da ima prednost tisti, ki je v notranjem pasu, drage- ne se penit poglejta v prometna pravila
takim kot sta vidve, jst za nalašč vozim trideset, mene že ne boste sprovociral
nevarne situacije ustvarjajo take prepotentne kokoši in njihovi vrli frajerji

ma ne morem verjet, bodita ponosni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   Norci na cesti
23.7.2005 11:38:36   
soncece24
aha, nekdo se je že prepoznal:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (16%)

Betka (20%)

ali Blažka? (63%)

Število vseh glasov: 359

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!