|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norci na cesti
22.7.2005 13:20:14   
soncece24
jana, pri nas je itak tak, da na semaforju dajo v prvo, ko oni pred njim spelje... namesto, ko se zelena prižge. res spijo, ko :muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Norci na cesti
22.7.2005 13:20:51   
soncece24
ninocka, kak ji je pa to uspelo??:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Norci na cesti
22.7.2005 13:22:33   
kofetek2010
a še eno na ta račun :)-

to mi je pred leti razlagala sošolka (njen fant je bil inštruktor) - je imel enega kandidata, ki si je prehitevanje in pravila razlagal po svoje in je pri črtkani črti ven zapeljal, prehitel avto, a na svoj pas se ni vrnil, ker je bila polna črta (za vozila v nasprotni smeri!!!) :zmeden2:

svašta :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Norci na cesti
22.7.2005 13:22:47   
ninocka
Ja, speljevanje na zelenmu semaforju - to je pa fenomen slovencev...sploh noben ne zna spelat, kr vsi stojijo in gledajo zeleno luc (verjetno se cudjo, ce se je res przgla :zmeden: )
Men se je ze parkrat nardil, da ko sem bla prva v vrsti, zelena, gas, gremo, sem ze na drugem semaforju mim, pa se un za mano se premaknu ni :zmeden:

Ko je pa rdeca, pa vsi cez...ne vem a s(m)o slovenci vsi barno slepi, al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   Norci na cesti
22.7.2005 13:25:57   
ninocka
Baje, ko je zavijala desno ni pogledala in ga je butnla in se je un revez komi pobral in se mu niti ni se ratal umaknt, ko je una ze speljala in ga je se enkrat :)- :)-

Ce je nardila izpit, pa ne vemo, ampak iskreno upamo, da ne :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Norci na cesti
22.7.2005 13:26:56   
ninocka
:)- :)- :)- :)- :)-
o bog, in taki pol po cesti vozjo :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   Norci na cesti
22.7.2005 13:27:24   
soncece24
jana:)-:)-:)-

ja pa kaj pomeni puščica tudi ne vejo. jaz na poti domov 1x in na poti na faks 2x peljem čez semafor, ki ma zeleno puščico. in vsak dan se ubadam s kakim kretenom, ki se sredi ceste ustavi in čaka, da bo oni ko nasprosti pripelje (in ma rdečo) spelal. jaz pa trobim ko tele:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   Norci na cesti
22.7.2005 13:27:24   
Anonimen
Ma ne sam od sreče, da se je zelena pržgala smo tolk paf, da nam zatajijo refleksi.

Sej sem jest tud en teden nazaj zaspala pred zeleno :ups: - sram me bilo - sam sem gledala enga luštenga tipa z enim norim psom. Meni v opravičilo - je bla 11 zvečer in prazna Vojkova. Tko, da sem ovirala samo samo sebe. :ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   Norci na cesti
22.7.2005 13:29:28   
kofetek2010
eh, pikec0 opravičeno, ti le glej :)- zihr si študirala kako bi ga "podrla" :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   Norci na cesti
22.7.2005 13:30:56   
ninocka
Pol pa skoda, da se je sploh zelena przgala... ;) zakaj pa nisi kr za njim peljala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   Norci na cesti
22.7.2005 13:31:42   
lin
Ja meni je pa včeraj en dojč(nemec)izsili prednost.
Jaz sem vozla po prednsostni on pa kr uleti iz stranske pol sem v zadnjem trenutku zabremzala in sva se ustavla en milimeter eden od druzga pa mu naredim če je matast pa se še buni,sem mela občutek da sploh ni vedu da je nareduneki narobe.nevem kaj se grej jaz še dma vozim previdno kaj pa šele ko grem kam drugam ali celo v drugo državo oni pa kr.................:(:grrr::(
In najbolj žalostno je to da v večino primerov nastrada pol nedolžen človek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   Norci na cesti
22.7.2005 13:32:16   
soncece24
ena moja dva kolega sta enkrat se s skuterjem peljala, pa sta eno bejbo gledala, pa ji nekaj žvižgala, pa se zraven pune bombe v telegrafštango zabila... nima ni blo nič, samo skuter pa totalka. oni ko je zadi sedel se je tak držal, da je sedež dol spulu:)-:)-:)-

kak se je šele mogla ona smejat, ko je to vidla. najprej ji frajerja nekaj žvižgata, pol pa BUM:)-:)-:)-

Danes pa sta oba policaja:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   Norci na cesti
22.7.2005 13:33:39   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Meni solze tečejo od smeha! Kakšne zgodbice, saj ni čudno da je toliko nesreč pri nas. Čeprav se, odkar sem bila v Turčiji, kar varno na naših cestah počutim. Tam je bila na semaforju rdeča luč, šofer avtobusa pa kar s polnim gasom skozi, mi smo se samo za glavo držali, potem pa šofer izjavi, da je avtobus večji od avta, se mu bodo že drugi umaknili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   Norci na cesti
22.7.2005 13:34:24   
ninocka
Ojoj, da bi jst to vidla, bi me mogli ozivljat...bi verjetno crknla od smeha :)- :)- :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   Norci na cesti
22.7.2005 13:34:47   
soncece24
Ankica - pravilo močnejšega. Na malti v vsakem ovinku trobijo - pozor prihajam, čisti kaos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   Norci na cesti
22.7.2005 13:35:18   
soncece24
Maja, ti pa se nas bojiš, da si se mogla za to odjavit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   Norci na cesti
22.7.2005 13:36:52   
kofetek2010
pred davnimi, davnimi časi.... enih 15, 20 let nazaj :)-

je bilo naselje kjer sem stanovala ful in, tam je bil eden prvih kafičev v MB... in enkrat en tip peca eno bejbo, nakar jo naloži na Vespo, da se peljeta en krog in tip sfali cesto (tak dovoz je narejen, na sredini je cesta, na obeh straneh pa so stopnice) in se zapelje po stopnicah :( bruka totalna, vespa razbita, tip krvav, bejba krvava :( bejba je demonstrativno odšla, on pa jokal ob razbitem plehu 8)

mi smo se pa smejali :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   Norci na cesti
22.7.2005 13:39:11   
kofetek2010
Maja - to sva medve že ugotovile, tako, da žal, nisi povedala nič novega :) a pazi vseeno, lahko te povozim, kr ne boš skrita, potem se pa tud ne boš mogla skrivat :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   Norci na cesti
22.7.2005 13:39:35   
ninocka
Edino kar bi pr nam blo dobr narest, je da lahko tudi pri rdeci zavijes desno, v primeru da nobenga ne oviras oz. imas fraj (tko majo v ameriki). Sam se mi zdi, da bi bla sam se vecja zmeda.

Pa ne razumem kako to da na celovski, k je tok prometna dvopasovnica nimajo puscic za levo? :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   Norci na cesti
22.7.2005 13:40:47   
Anonimen
To zgodbico mi je pa en kolega pravil: sedijo v enem kafiču in gledajo na cesto. Pripelje po cesti en avto, odzadaj sedijo trije ljudje in se pri zeleni ustavijo sredi križišča, za njim pa pride en tip s kombijem in se zaleti v prvi avto. Tipi poskačejo ven, pogledajo kakšna je škoda, malo blatnik viglvagl, udeleženci nepoškodovani, se usedejo nazaj v avte in v naslednjem križišču ponovijo vajo, samo da so malo bolj skupaj počili. Goljufija zavarovalnice, češ prekratka varnostna razdalja, poškodba vratu, avta,... Kot v filmu. Pa najprej ni bilo nobenemu v kafiču jasno, zakaj so vsi udeleženci tako prijazni eden z drugim in zakaj se ne prepirajo. Še dobro, da so videli v naslednje križišče. :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   Norci na cesti
22.7.2005 13:42:46   
kofetek2010
na Dunajski so :)-

tud v Egiptu je kaos na cestah :( se vsedeš v taxi in po kakem kilometru ti je že žal :( moraš voznika lepo prosit, da malo bolj počasi in lepše vozi :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   Norci na cesti
22.7.2005 13:43:19   
ninocka
Sam so pa tud tupi, da grejo to delat sred belga dneva, da jih ja vsi vidjo... pa kje jim sploh to na pamet pade?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   Norci na cesti
22.7.2005 13:43:21   
soncece24
adijo pamet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   Norci na cesti
22.7.2005 13:46:31   
kofetek2010
sem slišala za ene take, ki so tud to delali, na enem križišču v MB, kjer je stop znak in nihče ne ustavlja po predpisih (torej na črti pri stop znaku in še enkrat na mestu preglednosti) in so lepo vozili, potem pa hop po bremzi na črti in tisti od zadaj hop njim v rit :( potem pa vsi au, au, pa ovratnica, pa cekini :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   Norci na cesti
22.7.2005 13:47:49   
soncece24
ja saj to se je včasih ful delalo, zato pa so nardili, da mora poškodba vratu bit vidna na rentgenu, da denar dobiš, ker so jih razne odškodninske družbe čist obrale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime izbrati za punčko?
mmmv

Kaj vam je lepše

Maša (63%)

Tjaša (37%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!