|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norci na cesti
22.7.2005 12:20:21   
kofetek2010
multipla ni garaža, multipla je kesonar :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Norci na cesti
22.7.2005 12:22:51   
soncece24
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
dol padam od smeha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Norci na cesti
22.7.2005 12:26:34   
kofetek2010
in kaj je epilog te debate :zmeden2:

da sva midve največja norca na cesti :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Norci na cesti
22.7.2005 12:28:29   
Anonimen
s preveč domišljije:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Norci na cesti
22.7.2005 12:32:59   
kofetek2010
ja škoda, da ostane le pri domišljiji :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Norci na cesti
22.7.2005 12:34:22   
Anonimen
sej...pol pa ne bi bilo več zabavno.:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Norci na cesti
22.7.2005 12:38:03   
kofetek2010
a si predstavljaš c-3 s 400 konji in eno kobilo za volanom :zmeden2: ki ima v dodatni opremi še katapult za paradajze in boksarsko rokavico na fedr (kot pri Tom&Jerry), ob straneh nožke za pleh in gume rezat, z napisom na roloju in s propelerjem na vrhu..... pol bi pa nujno nucala še tisti dve srebrni črti čez cel avto :)

:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Norci na cesti
22.7.2005 12:40:32   
Anonimen
...in jaz podmornico, da bi bila varna pred tabo :ups:

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Norci na cesti
22.7.2005 12:42:43   
Anonimen
Joj, joj, ste me nasmejale... Tista z babico je najboljša. Mi smo se pa pred nekaj leti vozili z morja v koloni proti Črnemu Kalu in kar naenkrat nas izsili en črn audi. Moj fotr preklinja, pol pa mal gledamo, kako tisti audi cikcaka levo in desno, smo si že mislili, da je človek nalit, potem pa vidimo, kako se tepe s sovoznico, on njo, ona pa njega s torbo nazaj. Potem je pa še prehitevat šel, malo po levem pasu, malo po pločniku, mimo policajev, ki so ustavljali promet. In policaji so kar stali in gledali za njima, kako sta se še vedno tepla, verjetno so bili čisto v šoku, če prav vidijo. Svašta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Norci na cesti
22.7.2005 12:49:25   
ninocka
:)- :)- :)- :)- :)- :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Norci na cesti
22.7.2005 12:50:31   
kofetek2010
brez heca - nikoli več se nikomur ne umaknem!!!! :grrr:

se peljem v službo po ulici, ki je z obeh strani poparkirana z avti (na eni strani so parkirani lepo v vrsto, na drugi strani pa poševno, tako da kak bolj dolg bolj ven gleda) in se mi nasproti pripelje en čist po moji strani, jaz budalo, se umaknem v desno, ruknem z ogledalom enega (mu zlomim ogledalo) in še enega, ki meni zlomi ogledalo in naredi ris po celi dolžin :(( ker imam kasko, pokličem policijo in pazi!!! dobim kazen (ker sem z umikanjem vozila preveč desno in poškodovala vozila), pa še zavarovalnica mi je, zaradi tega, priznala le delno škodo, tako, da so mi upoštevali le 70% škode, pa še škodo na onem avti sem morala povrnit :(( mi je policaj rekel, da naj drugič kr pustim, da gre čelno vame :zmeden2::(:grrr::((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Norci na cesti
22.7.2005 12:53:50   
ninocka
Edin kar to zdej se manjka so pa une vrtljive tablice (ce si gledala kdaj Knight ridera, k je mel un avto KITTa) in pa enga velzga hudga rotvajlerja, da lohk parkiras kjer hoces, pa da se ti policaji ne upajo listka na avto dat :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Norci na cesti
22.7.2005 12:56:40   
kofetek2010
dam trikotnik na zadnjo šipo in 4 žmigavce, pa tud ne dobim listka :)-

boljš, da nehamo, bo prišla policajka sandy in nam vse skasirala za nazaj in za naprej :)- in nam ne bo nič jasno :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Norci na cesti
22.7.2005 12:59:45   
Anonimen
Ma neverjetno. Meni je enkrat ena teta dopovedovala, da če semaforji ne delajo, potem je križišče enakovredno in velja desno pravilo. Pa ji jaz začnem razlagati, da je potem potrebno upoštevati prometne znake o poteku prednostne ceste, ona pa meni še kar naprej o desnem pravilu. Haloooo! A je v avtošoli na ušesih sedela. Že jaz vsake toliko časa naredim kakšno veliko bedarijo na cesti, pa sem drugače baje zelo zgledna voznica (da se pohvalim, nimam v 8 letih vožnje še nobene kazni, še za nepravilno parkiranje ne), kako potem šele drugi vozijo. V BTC-ju pa itak vsi mislijo, da na rondoju velja desno pravilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   Norci na cesti
22.7.2005 13:02:50   
Anonimen
žMimogrede - menda Slovenci ne znamo voziti v rondojih.

Js tud zmer desn žmiguc palim k se v rondo vključujem :ups:. ga pa tudi dam zmeri za ven iz rondoja (je itak mus). :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   Norci na cesti
22.7.2005 13:05:28   
ninocka
Sem se tut jst zadnjic emu umikala na parkingu - na njegovi strani je mel po pasu zaparkiran, jst na svoji strani frej pas, se peljem po parkingu in un kr rine (en kombi s KP registracijo). Se ustavm, grem nazaj v rikverc pa pogledam modela, k mi neki kaze in se pizdi cez mene...Pol pa mal boljs pogledam, pa ta kreten sploh ni mel prednosti, sej je bla ovira na njegovi strani ceste in sem bla jst v bistvu fer da sem se mu umaknila, un se pa pol se pizdi name :grrr: :grrr:

Dobr da nisem prej opazla, ker se mu ne bi umaknal pa se ven bi stopla pa ga napizdila...

No, tle bi mi pa prav zdej una tvoja rokavica prsla :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Norci na cesti
22.7.2005 13:10:28   
kofetek2010
rondoji so pa itak poglavje zase, 70% voznikov nima pojma kako se tam voziin gre iz notranjega pasa kr direkt ven iz rondoja :(

letno naredim cca. 35.000 km, izpit imam pa že 14 let,:) jasno, da naredim kak feler, večkrat namerno, rada hitro vozim (samo 2x sem priletela na radar), nimam se za discpilnirano voznico, ki vozi po predpisih, a vseeno mislim, da sem kar dobra voznica :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Norci na cesti
22.7.2005 13:11:02   
ninocka
Joj, men se je pa v rondoju grozn z eno kolegico iz Francije vozt - pr njih so cist druga pravila. Pri nas das zmigovc, tam k gres ven, pri njih das pa zmigovc 1. da nakazes kam gres (kar pomeni, ce gres ven levo od tvojga izvoza, se po rondoju vozis z levim zmigovcem) in potem se da izstopas iz rondoja...vedno zbrko povzroca :) nobenmu ni jasn kaj hoce :)

Se huj so pa uni, k se ustavljajo v rondoju in spuscajo folk not :)- kam te sploh prlezejo, ko so enkrat not - so zapecateni za vedno :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Norci na cesti
22.7.2005 13:11:25   
Anonimen
Mene pa najbl pi*** k v LJ ob treh vsi v rdečo rinejo kao js bom še skoz pršu. JA valda, pol pa zabizeca križišče, da prečno ne more promet stečt. :hudicek:
Sem tooolk jezna.

Me je enkrat en tak bolnik hmal nasadu, ko sem levo zavijala pri moji oranžni puščici za levo zavijat :hudicek: pa sem drugič po totalki in treh mesecih bolniške v avtu sedela.

Sem še dva dni :(( :(( na ta račun.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   Norci na cesti
22.7.2005 13:15:16   
ninocka
No, to pa jst ne delam - tut ce mam zeleno luc, pa je krizisce polno, se vedno ustavim pred semaforjem in pocakam, da se krizisce sprazni al pa na nov zelen semafor...pa ce se vsi vozniki za mano repencijo kot 100 :hudicek:. Briga me, raj to kot da povzrocim totalno zbrko na cesti ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Norci na cesti
22.7.2005 13:15:44   
soncece24
meni je inštruktor v avto šoli razlagal, da je nea 60 letna gospa pri njemu izpit delala, in po tem, ko je že 7ič padla, ker niti ravno po cesti baje ni znala peljat, ji je rekel, da naj se pač pločnika drži, če ji ravno pač ne gre najbolje. in potem se je asica peljala na vsako avtobusno not, pa spet ven, ob pločniku pač:)-:)-:)-

saj pol je obupala, hvala bogu, ker takim pa res ne morjo izpita dat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Norci na cesti
22.7.2005 13:17:07   
Anonimen
sajnšajn
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   Norci na cesti
22.7.2005 13:18:26   
kofetek2010
sem se v službo za Bežigrad vozila za :(( od doma (Lavrica) do sinove šole (Kolezija) sem potrebovala 8 do 10 minut, od šole do službe (pri Delu) pa 30 minut (včasih celo več) :( in to zato, kr spijo, spijo - speljejo šele ko že par sekund gori zelena in ko tist pred njim prevoz križišče :grrr:

a veš kolk vozi zadnji avto v koloni 10 avtov, če prvi vozi 50 km/h in je med njimi za cca. 2 avta razdalje :zmeden2:

stoji! ja, stoji - če bi vsi speljevali tako kot pri formuli, da spelješ, ko se prižge zelena luč, potemne bi bilo nobene gneče, tako pač spijo, spijo 8) se jim postelje nasproti vozijo :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Norci na cesti
22.7.2005 13:18:49   
soncece24
jaz tud ne silim za vsako ceno v križišče, ker s tem samo zmedo nardiš.

pa tudi če mam prednost včasih na hitro pogledam leo desno (brez ustavljanja), ker nočem, da mi bo na grobu pisalo IMELA JE PREDNOST!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Norci na cesti
22.7.2005 13:19:25   
ninocka
Ko je moja sestrca delala izpit, je z njo vozila ena k je mela ze okrog 100 ur in je nevemkolkrat ze padla na izpitu...zamenjela ne vem kolk instruktorjev, ker je vse ob zivce spravla...No in je bil en dan sestrin instruktor cist zivcen in ga sis vprasa, ce je slucajno pred njo mel uro z uno kuro. Pa prav ja in da ga je cist ob zivce spravla, k je na enmu kriziscu 2x istga kolesarja podrla! :)- :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

IME
Mišyka

Prosim, za predloge glede imena za punčko

Eva (66%)

Neža (34%)

Število vseh glasov: 152

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!