Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
da se pridružim tukaj, je prišla, tako da oktobra je NE pričakujem, 9.10. . Je pa to že najin 6 krog, in upam na čimveč sreče ta krog. za vse nas punce, pravijo da prinaša srečo .
RE: II pričakujemo oktobra 2010 10.9.2010 11:19:06
waiting
no pa se bom se jaz dala po nekaj letih spet gor. Prej nisem hotela unicevati statistike, sedaj pa gremo prvic po IVF postopku in upam, da nama koncno le uspe. Ne pricakujem je od 4.10. dalje
RE: II pričakujemo oktobra 2010 13.9.2010 12:08:53
tejchy*
witch, daj tudi mene pod navijačice da bom lahko čim bolj glasno navijala ta mesec . kako ste punce? uf, zdej mamo pa še kar cel mesec skoraj pred sabo , no sicer nič slabega.. vsaj več miru, pred tistimi dnewvi potem ko jo čakaš, živci pa norijo, pa znaki itd ane.
RE: II pričakujemo oktobra 2010 13.9.2010 19:49:35
TEDIGO
ojla tudi jaz se vam pridrižujem. bi rada zagledala 13.10. ker nam tokrat ne uspe zagledat , sem danes nabavila krvomočnico. V prvo sem jo tudi pila in takoj zagledala . mogoče pa je nekaj na tem...
RE: II pričakujemo oktobra 2010 14.9.2010 13:47:36
Isabellabina
Uh punce spet se vam pridružujem.V avgustu ste mi čestitale ,a se spet ni izšlo in je spet bil ss.,drugič letos,.sedaj vsaj veva z G zakaj je tako in sicer imam tako tanko sluznico maternice,da zarodek ne more se pravilno vsidrat. Tudi jaz imam M ful neredne in to samo zaradi te sluznice,sedaj sva rekli z G ,da poskusim z krvomočnico in nabavila sem si Maca kapsule preden grem na umetne hormone....ne maram vnosa zdravil....če pa nebo nič od tega pomagalo,pa bo treba pomagat z zdravili.
Tokrat pa nebom več anonimna bm
Ne pričakujem je tam nekje od 5.10 dalje je pa to že 16 krog,z 2x ss vmes.
RE: II pričakujemo oktobra 2010 15.9.2010 12:39:27
jeanitte
Lep pozdrav vsem soborkam. Pridružujem se vam, saj 2.10 ne pričakujem (3. krog). Hkrati pa seveda navijam in držim pesti za vse nas, da ugledamo ta preljubi ali/in čim prej.
Tk da prosim, witch, če me lahko daš 2x na seznam, če je možno?
RE: II pričakujemo oktobra 2010 15.9.2010 18:54:19
srečica17
Jaz bom ta mesec samo navijačica. Bi prosila, če me vpišete. Upam, da bom lahko drug mesec že na drugem seznamu. Danes je 3 dan promulota. Me pa zanima, če je katera začela krvaveti že preden je končala z jemanjem tabletk, ker meni se dozdeva, da bo kmalu kaj priteklo. Ali je potem potrebno jemati tabletke do konca ali ne???? Navijam pa močno močno za vse
RE: II pričakujemo oktobra 2010 16.9.2010 10:44:01
sarar
živjo punce! kako lep sonček je že zunaj... a me lahko daste na seznam? pričakujem 3.10., kroga pa ni treba pisati... je sicer že nevemker, samo vmes so mi ugotovili da imam policistične jajčnike, pa nismo delali na tem. jaz pa bi morala iti ta mesec na cyclo-progynova, pa sva rekla da probava še ta mesec če uspe brez tablet bo, če ne pa 3 mesece jemanja pa potem spet probava. kaj je bilo pa pri meni? prejšnjo soboto sem šla na theta zdravljenje in me je ''sprogramirala'' da bom ta mesec zanosila. bomo videli če mi bo kaj pomagalo želim pa sebi in vsem vam velik da nam ta mesec uspe!!!!