|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   II pričakujemo junija
12.5.2012 13:41:05   
Anonimen
a sem prva, ki ne čaka na m v juniju?
no...v juniju se bo počasi začelo moje čakanje na +, čeprav verjetno ne bomo še čisto resno delali na tem, ampak jaz kar upam, da se kaj pokaže user posted image user posted image

moj datum nepričakovane m je 14.6.

Auser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: II pričakujemo junija
12.5.2012 15:30:32   
Radenska_
Hoj :)

Jaz se bom samo tako pridružila...Brez datumov, za čvekanje,

Sva sicer brez zaščite, ampak ne razmišljam o tem da "bi lahko zanosila", ne želim računat datumov, in tudi če ne uspe, ni tragike.
Če pa bo, bo pa zaželjen. Želim, da seks ostane seks in ne pehanje za dvema črticama, tako da tudi testov ne bom delala, dokelrn e se bom počutila čudno.
Sva samo brez zaščite. Če boš delala seznamček, me lahko daš pod navijačice. Imam zelo dolge cikle, tako da naslednje M ne pričakujem šele nekje v juliju. Trenutna se ravno nakazuje...

Bi pa rada čvekala, končno, po več kot letu, kar vas spremljam iz ozadja ;)

Koliko si pa kaj stara, je to tvoj prvi poskus/prvi otrok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2012 15:37:13   
Anonimen
no, saj potem sva pa skoraj v isti situaciji :) tudi midva sva brez zaščite, pa tudi ne računava in "delava" na tem...če bo bo...bomo pa ful veseli user posted image
sicer sem pa stara 24, 1.user posted image

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2012 17:54:06   
Radenska_
Haha, identično, tudi jaz 24, 1. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2012 17:57:56   
Anonimen
Ha ha...super :)
Mogoče bova pa še user posted image skupaj user posted image

Po eni strani se ful nočem sekirat in preveč načrtovat, po drugi strani pa komaj čakam kdaj bo... no, upam, da bo enkrat do konca leta, tako da bo pomladen/poleten dojenček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2012 20:35:40   
Radenska_
Hehe. Meni je pa vseeno. Če mi v letu dni rata zanosit - ok.
Nisem še nekako preklopila v fazo, da bi delala na tem, niti mislim da ne bom :)
Če me razumeš, ne želim user posted image user posted image po programu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2012 18:05:49   
tiana
Pozdravljene! tudi jaz se selim v junij...

Ne zamerite ampak tole user posted image  po programu meni pa mogoče mojim sotrpinkam ki se trudimo že dooolgo (tudi več let) ni prav nič smešno... srčno upam, da vam uspe takoj ko si bosta to zaželela. Pa da ne bo treba nikoli v neplodnostno in user posted image  po programu...

...meni ni vseeno.... pa brez zamere user posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2012 18:22:09   
Radenska_
Oj.

Glej nisem mislila tako. Tudi sama sem že imela opravka v Leonišču, laparo in histero...

Vem kako vam je, sem vam brala od lanskega aprila.

Vem da si nekatere to že dolgo želite in da potem drugače ne gre. In vem da je pri nekaterih to v prvem planu.

Mišljeno je bilo zgolj moje lastno razmišljanje (pri sebi) o tem, vem veliko o postopkih in vsem, ker sem brala in vem kako hudo je, in da pri takih tudi "po programu" ne pomaga.

Zato mogoče komentar ni bil na mestu - verjamem da je nekatere zabolel, zato se opravičujem in ne bom več omenjala teh reči. Pa lep dan.

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2012 18:40:41   
LittleSun
Jaz pa moram rečt, da sem kar vesela, da so take punce kot je Radenska, ki znajo odklopit in ne bit obremenjene z zanositvijo. Mi smo dobro leto slončkali "po programu", sedaj pa čakamo na prvi pregled v neplodnosti in smo dali "program" na stranski tir....že nekaj časa...in super se odnese, končno sva spet malo midva...hecno pa je, da slončkava še več in bolj fajn je kot prej. Sicer pa pridejo tudi pri meni trenutki, ko bi lahko nekoga, ki pametuje kako je treba to in ono in pozabit in se sprostit kar zadavila user posted image user posted image
Vsaka po svoje, po svojih zmožnostih, tukaj pa smo, da delimo svoje misli in si stojimo ob strani.

Upam da pridem v junij samo močno navijat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2012 19:20:47   
S*
user posted image user posted image user posted image Navijam za vsako posebej in za vse skupaj user posted image user posted image user posted image
Dajte me med navijačice, v upanju da tam tudi ostanem user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2012 19:30:21   
tiana
LittleSun za Radensko nisem mislila da ne zna odklopit-samo njen stavek na koncu me je zmotil.
Hmm če se js v petih letih ne bi mogla odklopit bi verjetno bla že v" Polju", tko da odklop še ne pomeni uspeh, če pa kteri uspe pa user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2012 8:36:32   
srečki
Jutro,

evo pa sem spet našla malo časa, da prečekiram in pozdravim. Mene prosim pod navijačice user posted image držim pesti.
No pa da malo poročam....naslednji mesec imam histeroskopijo, me je kar malo strah amapk saj bo. Po tem grem pa tudi jaz v nove boje....seveda če bo vse uredu. Tm julija, avgusta :)

tiana....se strinjam s tabo, najbolj smešen je k je rekla ena ženska včeraj v leonišču, da pozna par k se je na morje preselil in je po ne vem kolkih letih zanosila (na morju, ker je tm bila kao sproščena). DDDDDD pa kje se taki najdejo?

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2012 9:28:38   
LittleSun
srečki nič ne skrbi, jaz imam dobro izkušnjo iz histeroskopije. Ni bilo niti boleče, malo pritiska čutiš, ampak še zdaleč ne, da bi lahko govorila o kakšni bolečini. Potem sem sicer krvavela do naslednje M, ampak po M se mi je krvavitev nehala in je bilo vse ok. So mi kar porihtali, je na naslednjem UZ bilo bp.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2012 11:18:35   
srečki
Little sun hvala za informacijo. No pol pa ni panike :) Upam, da jaz ne bom krvavela tako dolgo.....namreč po 9 dni po operaciji nameravam na dopust. No sj nima veze važn, da uštimajo.
Hm a te lahko še vprašam kdaj so ti rekli, da lahko delaš na bejbiju....po operaciji mislim? Ker sem do sedaj že toliko različnih mnenj slišala, a pa so te v Lj operirali pa kateri zdravnik?

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2012 12:03:19   
LittleSun
V Mb so me operirali, sem pa morala počakat 1 mesec da sem lahko imela SO.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.5.2012 14:14:56   
Monstera
Ko že berem o sproščenosti. Predno sem jaz zanosila, smo tudi imeli cele štale in ni minil niti en mesec, da ne bi upala na + in delala teste in se obremenjevala. In tudi takrat, ko je končno uspelo, sem non stop o tem razmišljala in si želela +, pa je se je lih tko prijelo :D

Neposredna povezava do sporočila: 16
15.5.2012 14:21:06   
Radenska_
Jaz pa testov sploh ne bom delala, dokler ne bo od zadnje M kakih 55 dni.

Ker imam cikle zelo vesele, od 40-45 dni, včasih tudi 37.

Odvisno od letnega časa.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.5.2012 14:36:46   
Anonimen
jaz sem vedno ful čakala +, delala teste že ne vem kolk dni prej in podobno... potem, ko se je pa zares prijelo (sem vedela, ker imam zelo točne m) si pa kar nisem upala testa naredit...mislim, da sem ga naredila šele kakšen teden po datumu m user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
15.5.2012 14:49:49   
srečki
Bom malo v hecu rekla, meni testa sploh ni treba delat, ker moj dragec reče....jaz vem, da si noseča (v hladilniku so vsi izdelki kinder) in ja 10x na dan ga dvignem z kavča. No tako, je bilo v prvih dveh nosečnostih, bomo videli kako bo v naslednji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.5.2012 9:57:40   
witch
Po dveh letih po pol lahko tudi jaz rečem, da ni vse v sproščenoti in ne računanju. Sem se sekirala, računala, slončkala po programu. Pa ni šlo. Sem se sprositla. Nisem vedela kdaj je O, kdaj naj čakam M, slončala takrat ko nama je pasalo. Pa ni šlo. Enostavno če so težave ne pomaga nič. Noben čajček, noben program, nobeno sporščanje, nič. Zato sem vesela da sem takoj po enem letu šla do svoje G. Da ta ni oklevala ampak je takoj še isti mesec stvar premaknila naprej. Ker zdaj, se pa v neplodnostni pač toliko dlje čaka.
Itak pa vsaki želim, da ne gre skozi to kar moramo me. Da vam uspe že v prvo, da ni vsakomesečnega upanja, čakanja, jokanja, razočaranja, bolečine. In ja čeprav sem močna, se pred drugimi kažen močno me boli. Hudo me je. Čeprav se sporostim, zvečer ko sem sama s svojimi mislimi spet pride vprašanje zakaj. Vprašanj je tisoč, odgovorov ni. Ampak vse se zgodi z razlogom. In že mora biti tako. So mi pa namenili drugačno usodo. V tem času ko čakam, probam živeti kar se da polno. Z dragim uživava, veliko potujeva, čas izkoriščava za naju, posvečava se en drugemu. Z otrokom bo vse to težje. Uživam v spancu ponoči, uživam v prostem času, uživam v delu. Zaposlila sem se z drugimi stvarmi. Otrok bo še prišel, do takrat pa bom uživala.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.5.2012 17:27:54   
tiana
...witch tole me je pa kar ganilo-kot bi mi brala misli...

ja tud za nas bo enkrat prišel čas ko zagledamo user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.5.2012 16:21:15   
Sa.je
Sem se prišla še jaz pofočkat, žaluser posted image
12 krog...8 krog po ss user posted image

Neizmerno si želim, da bi 16.6. končno zagledala user posted image namesto user posted image
Sicer pa sem prijavljena 13.6. k G, da se malo pomenimo kako dalje....

Držim pesti in navijam, da bo junij ROZA, ROZA in še enkrat ROZA! user posted image user posted image user posted image user posted image
Modra pa naj kar ostane pred vrati, notri je ne spustimo! user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.5.2012 18:41:31   
niinii
Tud jaz se pofočkam. Naslednje ne pričakujem 21.6., gremo pa v 5. krog.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.5.2012 15:11:17   
LittleSun
Žal se moram tudi jaz pofočkat tukaj. M se je nakazuje. Tokrat je NE pričakujem 22.6.

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.5.2012 15:27:31   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.6.
anonimna user posted image

16.6
Sa.je (12. krog)

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)

x.6
Radenska_
tiana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 6

user posted image NOSEČKE:

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 23.5.2012 15:36:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?