|
Debate na forumu, moje mnenje.... 6.4.2005 18:09:54
|
|
|
|
india
|
Nisem se nameravala v to debato vključevat, a kar se tiče klepeta na forumu NV, res se včasih kakšna debata preveč na zafrkancijo obrne, sploh če na začetku obravnava resen problem. Vendar, BigWhale, ti predlagaš klepetanje na klepetalnicah. OK:::dekleta so na IRCu, meni ga noče rač. inštalirat, zakaj, ne vem, a noče, tista varianta,ki jo je pa Mehurčica dala gor mi je pa ful brezvezna, nima šumnikov, skozi so neke težave,...tukaj na RR pa se dekleta med seboj poznamo vsaj virtualno in če počvekamo med seboj, ne bi smelo to bit nič hudega. Saj na NV se to dogaja,kako je na drugih forumih na RR ne bi vedela, a na druge klepetalnice it, se mi zdi total brezveze, saj tam potem izpadeš kot nek tujec, vsaj na začetku, pa še take stvari se dogajajo, da ne bi o tem. Poleg tega, tu smo v veliki večini mamice, tam pa najdeš vse živo in( se opravičujem) največ med sodelujočimi jih išče avanture.Zakaj bi se v naše čveke vmešavali ljudje,ki nimajo istih interesov kot mi. Kogar motijo naši čveki, pač ne odpira teh tem, tudi mene moti, da se odpirajo določene teme podesetkrat v istem mesecu, ali še pogosteje....pa pač teh tem ne odpiram, zakaj pa bi na konec koncev moprala vtaknit svoj nos v vsako stvar? Ne želim žalit nikogar in nikogar tudi ne prizadet, a tisti,ki noče sodelovat na tem forumu, ima na RR toliko drugih tem,ki so bolj povzane z bistvom, da ima dovolj izbire. Na IRC kot sem povedlaa ne morem, sicer pa, tu ostane vse gor, točno lahko preberem,kaj je kdo napisal, na IRCu in ostalih klepetalnicah pa po več urah ne morem prebrati kaj je bistvo pogovora. Pa brez zamere, meni je tu čisto fajn, kar me jezi, so le nefer neprijavljeni gostje.
|
|
|