Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:24:27
|
|
|
|
Seven*
|
Valjda da obstajajo teme, ki pac enim ne pasejo.. Pa saj sploh ni problem, ce se kaksna cvek tema odpre. Problem nastane, ko prides na NV pa je na celi strani vsegaskupaj 5 vicov v razlicnih temah, pa 3 cvek teme, pa dve temi, ki sta sicer resni, vendar zajadrata popolnoma drugam.. Saj meni tud pase vcasih nakladat.. Moti me edino, da vcasih ni nobene pametne teme na katero bi clovek kaj napisal.. V tem primeru pa stvar za moje pojme postane resna. Nocem bit neka dezurna nergacica, vendar se mi zdi prav, da clovek pove kaj ga moti. Se mi zdi kar nek sindrom RR foruma, da se moramo imeti vsi radi in se v vsem strinjat. Marsikdo ravno zaradi tega ne pove kaj ga moti..
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak da ne rabimo biti vsi prijazni do drugega in da povemo svoja mnenja, zato pa včasih tudi jaz komu stopim na rep...so what? ja, vačsih se zgodi, da vse dopoldne ni "pametne" teme za odgovarjat, pač ne odgovarjaš, a ne? Prideš jutri, pa je. Prečekiraš še ostale "resne" forume, napišeš pet pametnih odgovorv in narediš dobro delo. Evo, tako izi je vse skupaj...za moje pojme.
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:32:43
|
|
|
|
Seven*
|
Ni tak easy. :)-:)-:)-:)- Ce si cele dneve sam doma, se rad kratkocasis med drugim tudi s tem, da kaksno dobro debato vsekas.. Jaz se ne morem sprijazniti s tem, da kaksen dan ne bi bilo nobene.. Bom postala tecna in zajedljiva. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Odpri jo, ljubica, pa se bomo pogovarjali ;) Drugače pa, evo sva že na drugi strani...kaj pa zdaj? :(
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Seven, ti kar postani takšna. Bo pestro, kaj za debatirat.
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:34:34
|
|
|
|
dory
|
Jest sem tud cele dneve doma,pa ce rabim koga za kak bolj konstruktiven pogovor si ga pac najdem..ne iscem ga vedno na forumih... Se pa strinjam z mojo al binco :):love:
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:35:58
|
|
|
|
mala Zala
|
Sicer nisem brala vsega, bom pa vseeno napisala samo in le en stavek: Na forumu sodelujem že zelo zelo dolgo, bi rekla, da od samih začetkov (prej pod drugim nikom), pa me čedalje manjkrat zanese sem... Lep pozdrav!
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pa kaj bi zdaj? Greš pač drugam...Enostavno a ne? jaz bom šla tud, ko mi tle ne bo več zanimivo, zaenkrat mi je :zmeden2: Nihče ni nenadomestljiv.
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:38:50
|
|
|
|
mala Zala
|
Joj, al bina, vidiš...
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, vidim...zaenkrat še dobro, ne nosim očal ;)
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:41:59
|
|
|
|
Seven*
|
Pa smo spet tam, kjer smo bili. :zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja. Ne pridemo nikamor :)-
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:45:05
|
|
|
|
dory
|
Eh gremo drugam :)-:)-
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:52:18
|
|
|
|
Seven*
|
Teja. Ker sem noseca grem sama zelo redko od doma, k meni pa ljudje tud ne hodijo dosti, ker so po vecinoma po sluzbah. Mi pac preostanejo samo forumi. Se mi zdi, da je na RR takih primerov veliko..
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 9:58:04
|
|
|
|
Anonimen
|
In ravno zato ne morem razumet, v čem je tvoj problem? Si na bolniški ali porodniškie, whatever, dolgcajt ti je, da ne veš kam s sabo, po drugi strani praviš, da je čveka oz. balasta preveč. Resnično ne razumem, kaj bi še rada? Dvakrat dnevno odgovorila pod resno temo ala priometna nesreča ipd.... Nehajte ga srat, no. Še vedno pa čakam mnenje kakšnega nadrejenih, Vesne ali jake, npr.
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 10:02:42
|
|
|
|
Seven*
|
Al bina. A je tako narobe, ce mi ni cele dneve cvekat neumnosti, ampak se raje udelezujem debat v katerih kaj novega zvem, se naucim in konkretno podebatiram na doloceno temo.. Se mi zdi, da sploh ne razumes kaj bi rada povedala s tem post-om. Ja, tudi mene zanima mnenje Jake in Vesne.
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 10:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, prav se ti zdi. Ne razumem te. Pa saj imaš resnih tem na ostalih forumih RR malo morje.
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 10:34:50
|
|
|
|
BigWhale
|
Babe nehajte nakladat, pa raje kaj pametnega povejte! Porkafix no, a se nobena ne zna ustavit in ne nakladat in se enkrat za spremembo drzati teme pogovora? Nekdo je v eni knjigi zapisal, da ljudje toliko govorijo zato, ker bi jim drugace zaceli delati mozgani... Pa se prav je imel! ;)
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 10:42:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Dragi BigWhale, kot prvo, jaz zate nisem baba in kot drugo, ne misli, da si požrl vso pamet vsega sveta. In ja, par ljudi bo spremenilo svet oz. net. :)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2005 11:12:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 13:57:33
|
|
|
|
Seven*
|
Lubica, drugic se prijavi. :hudicek:
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 13:58:28
|
|
|
|
Ajsha
|
...ker gdč. Seven ne bo izgubljala (pametnih) besed z neprijavljeno....
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 14:11:32
|
|
|
|
Seven*
|
No jaz bom tukaj zakljucila.. Mi je zal, ce se je katera cutila napadeno na kakrsenkoli nacin.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2005 14:20:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Debate na forumu, moje mnenje.... 7.4.2005 14:48:11
|
|
|
|
BigWhale
|
Ce kuri stopis na rep se zadere... Tale debata je pa dokaz, tak tipicen solski primer, da odrasli ljudje niso sposobni na nekem normalnem nivoju se pogovoriti o doloceni stvari. Zanimivo je pa to, da ljudje se toliko poguma ne zberejo, da bi povedali kar si mislijo. Ali pa se skrivajo. Saj bi rekel, da marsikdo nima jajc... Samo, bi zvenelo precej hecno... ;)
|
|
|
HojadejziKdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?8m (
35%)
9m (
15%)
10m (
17%)
11m (
10%)
12m (
10%)
kasneje (
13%)
Število vseh glasov: 343Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!