josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pinas Pri naših bližnjih sorodnikih je te dni nosil Božiček. Priznam,da sem bila kar začudena,ko je hčerka dobila pod smerkico lepo zavita darila,vse lepo in prav,ampak dve igrači sta bili rabljeni,ena res ne veliko,na drugi pa se pošteno vidi,da je bila precej v uporabi,niti ni bila vsaj očiščena. S to drugo se je naša tudi že prej večkrat igrala pri njih. Ne mislim,da mora naša dobivati ne vem kakšna darila,sploh ne,vedno če me kdo vpraša,rečem kakšno malenkost,nič posebnega,če že imajo željo. Ne vem,kako naj to vzamem,že nekaj dni se ubadam s tem in sama s sabo,ker nekako ne morem prežvečiti,ali pa bi mogla,sploh ne vem več.[sm=zmeden.gif] Nimam nič proti,če ji dajo kakšno igračo,ki je ne potrebujejo več pa naj jo ima in se igra,samo nekako se mi pa ne zdi,da se to zavije in reče da je prinesel Božiček. Točno vem,da če bi meni prišlo na misel kaj takega-no,po pravici povedano dvomim,da bi mi,bi imeli vsi nosove do tal in bili užaljeni. Zdaj samo povejte,a sem jaz čudna,ali to pač tako je..... Moje mnenje je, da močno pretiravaš. So še hujši problemi na svetu, ki jih očitno nimaš, drugače se ne bi že par dni ukvarjala s tem. Poskusi pogledat še z druge strani. Kak teden, dva, mogoče tudi tri je bila po TV oddaja. Nisem sicer sigurna al je bilo Preverjeno al Tednik, ko so otroci zbirali za druge rabljene igrače, ki jih ne potrebujejo več in so potem te otroke tudi novinarji vprašali, če bi jih motilo, če bi dobili rabljeno igračo pa so vsi rekli da ne. Mogoče so pa sorodniki gledali to oddajo pa so se zato tako odločili ali pač ne. Lahko so na tesnem z denarjem pa si tega ne upajo priznati. Zgolj za primerjavo mojadva od nobenih sorodnikov ( razen babic) nista še nikoli dobila nobenega darila razen za rojstni dan.