Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 19:59:36
|
|
|
|
tinuška
|
Pilotina: to bom jaz že kar jutri naredila! Se mi že sline cedijo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:00:54
|
|
|
|
pilotina
|
to pa itak tassi...tudi meni je danes ratalo, saj sem ga delala prvič...ponavadi je zmeraj tko tinuška...hahaha...se prijavljam ej Nogavica...tako sem srečna zate...ma za vsako sem vesela, ki zagleda pluska ampak jaz sem vedela veš Nogavica...sem vedela
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:01:19
|
|
|
|
Nogavica
|
Punce moje, hvala, ker se veselite z mano. Upam, da tokrat uspe. P.S.: Jaz bi si vas tudi dodala na Facebooku
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:03:08
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Punce moje, hvala, ker se veselite z mano. Upam, da tokrat uspe. Nogavica: SAJ MORA USPETI! Bomo stiskale pesti!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:04:17
|
|
|
|
pilotina
|
Nogavica...itak, da se veselimo...meni se kar joče od veselja...pečejo učke...rožica lepa, vse bo dobro sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:05:52
|
|
|
|
tassika
|
Sevede da bo nogavica, tako pri tebo, kot pri vseh nas, ki še čakam.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:06:38
|
|
|
|
maj2009
|
joj me ni pa ur gor in nvidm, eno veliko veselje! nogavica! bravo, no ktera bo pa zdej na vrsti?? nogavica! a te kej zobk buba? saj si ti rekla, da me buba ker sm nosečka? vesela sem zate, jst sm bla pa prej ful neki zamorjena, so mi kr ker me je strah ratal, da bi blo spet kej narobe. mislm, da ne bom zdržala do 2.3. in bom šla prej na uz kam drugam, ker mi je to neskončno dougo....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:11:14
|
|
|
|
Nogavica
|
maj2009, ne, ne boli me še. Čakam, da me bo začel. Me je obakrat začel bolet malo kasneje, ampak bolel je pa samo v času nosečnosti. Upam, da ti bo čimprej uspelo pregnati strah (ampak vidim, da bo tudi pri meni tokrat drugače, ker se kar ne upam veseliti tako, kot sem se takrat.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:13:56
|
|
|
|
tassika
|
Nogavica saj vem, da je hudo, ampak moraš odmislit in upat na najboljše, ker jaz vem da bom zdaj samo še tako delala, da bo res potem uspelo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:15:12
|
|
|
|
tinuška
|
Maj in nogavica: Vse bo še uredu! Saj vem, da je po eni taki izkušnji težko, ampak treba je misliti pozitivno. Če vaju pa kdaj močno zaskrbi ali vaju karkoli teži, pa hito na RR. (bomo poslušale, navijale, vas tolažile,...)
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:15:36
|
|
|
|
maj2009
|
mene je samo par dni boleu zob, pol pa nč več. res sm vesela, zate nogavička jst sm pa z mojim že skor pou škatle moto piškotov pojedla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:17:53
|
|
|
|
maj2009
|
ja jst bi bla pa majčica o9 od tam tud moj ime, sam sm rekla, da ga ne bom spreminjala, naj ostane na tak način z mano. zdaj pa gleda na in jo čuva!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:33:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Drugače pa jenaša rižko bila tudi aprilčica. a res to pa nisem vedela ,sam se ni nam javila ,ker potem bi bila sigurno na seznamu objemčkov
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:34:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Punce, dragi me je pregovoril, da sem prej v drogeriji kupila test ... in ga že naredila ... in ... innnnnnnnnnnnnn berem naprej pa nič.Ti si srečka ,kajne komaj čakam da še tebe dopišem poleg mM na seznamu aprilk,sam bom še počakala ne bom povedala takoj ,ker vem da si tega še ne želiš ,glede na prebrane poste malo višje. pusica od meneeeeeeeeeeeeeeee in Aleksa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 20:38:16
|
|
|
|
sonček85
|
jaz sem se pa sedaj basala s pommesom k se mi ga je zluštalo sam kak sendvič iz meka še fali poleg kak country al pa chicken
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 21:25:58
|
|
|
|
malaMravljica
|
Prejle proti veceru sem rekla, da pridem sedaj se racunalnik zapret, ker se bojim, da bo katera test naredila in ne bom vedela. ZAcnem sedaj brat in NOGAVICA se enkrat zate nogavica nasa zlata tako sem se razveselila, da me je zacel trebuh tako mocno bolet, pa se moram malo umirit, samo se kar ne morem, eno tako veselje me je obslo. Nogavica cestitke! Ze ves pdp, si oktobrka? V katerem tednu? In to, da se ne morems tako veselit mi je znano, tudi pri meni ni tistega veselja kot zadnjic, enostavno azdaj stoji strah. To sem danes tudi povedala moji maliMravljici in rekla, da sem ze videla njen srcek, ma da tezko verjamem. POtem sva imeli pa celo debato in nagradno vprasanje, ki ga sedaj resuje Rizkoo, mravlca pa caka, da ji sporocim odgovor. NOGAVICA; DANES JE PA POVSEM TVOJ DAN, UZIVAJ IN VESELI SE!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 21:28:06
|
|
|
|
malaMravljica
|
Nogavica, pa ticker si spremeni
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 21:36:55
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Nogavica, pa ticker si spremeni ne ne samo še enega si dodaj, meni je ta všeč
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 21:45:32
|
|
|
|
tassika
|
Nič punce uživajte, jaz moram počasi prepustiti rač. še malo mojemu dragemu, pravi da sem ga čisto okupirala . Lepo se imejte, lepo spite, kaj lepega sanjajte, jutri je petek,... Nočko
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 21:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo... tok komi čakam, da napišem... pa sm vas prej mogla prebrat..., take čvek, čveke ste. Noooooooogaaaaaaaaaaaaavvvvviiiicccccccccaaaaaaaaaaaaaa, TTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, kako presenečenje.... Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, zdej pa samo brez strahu naprej. Juuuupi sm pa vesela zate.., ress nooo.. Tvoj možek je pa pravi mojster... Te pozna. Drugač pa... Jst kot jst. Sm mojmu rekla na poti v CE, pelji me k G. Prvo domov, da si jo umijem , pol pa k njej. In me je.... Boli me skoz in ni prijetno in sm hotla it spoznat mojo novo G. Skratka..., po tednih nosečnosti..., je kimala, da nč ne bova vidle in nič to in nič ono in... sm bla , ker se mi je točno tko zdel.., da bom vse to slišala. Sam mal upanja pa je blo... No in... , ko sva začeleeeeeeee..., je bla pa presenečena. Vidla je vseeeee in mojga plodka v maternici, je velik cela 2mm in še rekla je, da sm kr mal več nosečka... zarad ciklusov. Ker so kratki. Je rekla, da sm zanosila na 16.1... takrat sva mela pa z dragim lih 2 leti. Pol je pa uklopla uno zadevco in me je zmrazil..., slišala sm srčija od mojga Rižkotaaaa... Srčka noooo..., to je tok lepo. Nism prej še nikoli. In mam dve male slikce... z dvemi pikicami... Itaq nč ne vidim gor ampak... že sam filing je nooooor... Skratka, pojma nimate kaj jst popoldne počnem.. Vsem skupaj lahko noč... , grem gledat slikci. Jutr se pa podrobno razpišem.. Č me piči, ostanem doma. Mravljica.... Al ni cela uganka al pa... , hm? No, jst sm blond.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 22:40:20
|
|
|
|
*manca*
|
Rižko, ful sem vesela zate. pa srček si že slišala mam kar mal solzne oči, tok sem vesela zate!!! se sigurno bolje počutiš, ko si ga vidla? pa š dve slikci si dobila, ki jih boš sedaj lahko občudovala!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.2.2009 22:42:41
|
|
|
|
*manca*
|
aja punce, sem brala da ste na facebooku. jst bi vas tud doadala... grem počasi spat. bo prav lepo noč po dveh tako lepih novicah!!! lahko noč!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.2.2009 7:42:52
|
|
|
|
tassika
|
Jutro, Rižko res sem vesela zate, jaz takrat nisem slišala srčka, ker ima moja g. pokvarjen UZ, zato ga bom pa drugič in bo še lepše. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.2.2009 7:43:56
|
|
|
|
tassika
|
evo da se vam predstavim, to sem jaz in banes letam okoli, ker je petek 13 - ihaaaa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.2.2009 7:48:54
|
|
|
|
pilotina
|
jutro sem vesela zate Rižkoo...verjamem, da ti je bilo lepo slišati srčka...ja, ker maš kratke cikluse in je ovulacija prej, si tudi več časa noseča se grem pripravit za G, ob devetih mam *manca*...ZS sem ti poslala...no dva , ampak eden je pravi
|
|
|
Katero ime bi izbrali?lenikaLana (
57%)
Manja (
15%)
Ajda (
28%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!