|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
12.2.2009 19:59:36   
tinuška
Pilotina: to bom jaz že kar jutri naredila! user posted image  Se mi že sline cedijo. user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
12.2.2009 20:00:54   
pilotina
to pa itak tassi...tudi meni je danes ratalo, saj sem ga delala prvič...ponavadi je zmeraj tko user posted image

tinuška...hahaha...se prijavljam user posted image

ej Nogavica...tako sem srečna zate...ma za vsako sem vesela, ki zagleda pluska
ampak jaz sem vedela veš Nogavica...sem vedela user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
12.2.2009 20:01:19   
Nogavica
Punce moje, hvala, ker se veselite z mano. user posted image
Upam, da tokrat uspe.

P.S.: Jaz bi si vas tudi dodala na Facebooku user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
12.2.2009 20:03:08   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Punce moje, hvala, ker se veselite z mano. user posted image
Upam, da tokrat uspe.

Nogavica: SAJ MORA USPETI! Bomo stiskale pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
12.2.2009 20:04:17   
pilotina
Nogavica...itak, da se veselimo...meni se kar joče od veselja...pečejo učke...rožica lepa, vse bo dobro user posted image

sem ti poslala ZS

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
12.2.2009 20:05:52   
tassika
Sevede da bo nogavica, tako pri tebo, kot pri vseh nas, ki še čakam.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
12.2.2009 20:06:38   
maj2009
joj me ni pa ur gor in nvidm, eno veliko veselje!
nogavica!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo, no ktera bo pa zdej na vrsti??

nogavica! a te kej zobk buba? saj si ti  rekla, da me buba ker sm nosečka?

vesela sem zate, jst sm bla pa prej ful neki zamorjena, so mi kruser posted image ker me je strah ratal, da bi blo spet kej  narobe. mislm, da ne bom zdržala do 2.3. in bom šla prej na uz kam drugam, ker mi je to neskončno dougo....

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
12.2.2009 20:11:14   
Nogavica
maj2009, ne, ne boli me še. Čakam, da me bo začel. user posted image  Me je obakrat začel bolet malo kasneje, ampak bolel je pa samo v času nosečnosti.

Upam, da ti bo čimprej uspelo pregnati strah user posted image  (ampak vidim, da bo tudi pri meni tokrat drugače, ker se kar ne upam veseliti tako, kot sem se takrat. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
12.2.2009 20:13:56   
tassika
Nogavica saj vem, da je hudo, ampak moraš odmislit in upat na najboljše, ker jaz vem da bom zdaj samo še tako delala, da bo res potem uspelo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
12.2.2009 20:15:12   
tinuška
Maj in nogavica: Vse bo še uredu! Saj vem, da je po eni taki izkušnji težko, ampak treba je misliti pozitivno. Če vaju pa kdaj močno zaskrbi ali vaju karkoli teži, pa hito na RR. (bomo poslušale, navijale, vas tolažile,...) user posted image
user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
12.2.2009 20:15:36   
maj2009
mene je samo par dni boleu zob, pol pa nč več.

res sm vesela, zate nogavičkauser posted image user posted image

jst sm pa z mojim že skor pou škatle moto piškotov pojedlauser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
12.2.2009 20:17:53   
maj2009
ja jst bi bla pa majčica o9 od tam tud moj ime, sam sm rekla, da ga ne bom spreminjala, naj ostaneuser posted image na tak način z mano.

zdaj pa gleda na user posted image in jo čuva!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
12.2.2009 20:33:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Drugače pa jenaša rižko bila tudi aprilčica.
a res to pa nisem vedela ,sam se ni nam javila ,ker potem bi bila sigurno na seznamu  objemčkovuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
12.2.2009 20:34:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Punce, dragi me je pregovoril, da sem prej v drogeriji kupila test ... in ga že naredila ... in ... user posted image
innnnnnnnnnnnnn berem naprej pa nič.Ti si srečka ,kajne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komaj čakam da še tebe dopišem poleg mM na seznamu aprilk,sam bom še počakala ne bom povedala takoj ,ker vem da si tega še ne želiš ,glede na prebrane poste malo višje.user posted image pusica od meneeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image in Aleksa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
12.2.2009 20:38:16   
sonček85
jaz sem se pa sedaj basala s pommesom k se mi ga je zluštalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam kak sendvič iz meka še fali poleguser posted image user posted image kak country al pa chickenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
12.2.2009 21:25:58   
malaMravljica
Prejle proti veceru sem rekla, da pridem sedaj se racunalnik zapret, ker se bojim, da bo katera test naredila in ne bom vedela. ZAcnem sedaj brat in

NOGAVICA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
                  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

se enkrat zate nogavica nasa zlata user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

tako sem se razveselila, da me je zacel trebuh tako mocno bolet, pa se moram malo umirit, samo se kar ne morem, eno tako veselje me je obslo. Nogavica cestitke!

Ze ves pdp, si oktobrka? V katerem tednu?  In to, da se ne morems tako veselit mi je znano, tudi pri meni ni tistega veselja kot zadnjic, enostavno azdaj stoji strah. To sem danes tudi povedala moji maliMravljici in rekla, da sem ze videla njen srcek, ma da tezko verjamem. POtem sva imeli pa celo debato in nagradno vprasanje, ki ga sedaj resuje Rizkoo, mravlca pa caka, da ji sporocim odgovor.

NOGAVICA; DANES JE PA POVSEM TVOJ DAN, UZIVAJ IN VESELI SE!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
12.2.2009 21:28:06   
malaMravljica
Nogavica, pa ticker si spremeni user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
12.2.2009 21:36:55   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Nogavica, pa ticker si spremeni user posted image  user posted image  user posted image  

ne ne samo še enega si dodaj, meni je ta všečuser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
12.2.2009 21:45:32   
tassika
Nič punce uživajte, jaz moram počasi prepustiti rač. še malo mojemu dragemu, pravi da sem ga čisto okupiralauser posted image . Lepo se imejte, lepo spite, kaj lepega sanjajte, jutri je petek,...

Nočko

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
12.2.2009 21:49:36   
Anonimen
ooooo... tok komi čakam, da napišem...  pa sm vas prej mogla prebrat..., take čvek, čveke ste.
Noooooooogaaaaaaaaaaaaavvvvviiiicccccccccaaaaaaaaaaaaaa,
TTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, kako presenečenje.... user posted image Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, zdej pa samo brez strahu naprej. Juuuupi sm pa vesela zate.., ress nooo.. Tvoj možek je pa pravi mojster... Te pozna.

Drugač pa... Jst kot jst. Sm mojmu rekla na poti v CE, pelji me k G. Prvo domov, da si jo umijemuser posted image , pol pa k njej. In me je.... Boli me skoz in ni prijetno in sm hotla it spoznat mojo novo G. user posted image
Skratka..., po tednih nosečnosti..., je kimala, da nč ne bova vidle in nič to in nič ono in... sm bla user posted image , ker se mi je točno tko zdel.., da bom vse to slišala. Sam mal upanja pa je blo...
No in... , ko sva začeleeeeeeee..., je bla pa presenečena. Vidla je vseeeee in mojga plodka v maternici, je velik cela 2mm in še rekla je, da sm kr mal več nosečka... zarad ciklusov. Ker so kratki. Je rekla, da sm zanosila na 16.1... takrat sva mela pa z dragim lih 2 leti.user posted image  Pol je pa uklopla uno zadevco in me je zmrazil..., slišala sm srčija od mojga Rižkotaaaa... Srčka noooo..., to je tok lepo. Nism prej še nikoli. In mam dve male slikce... z dvemi pikicami... Itaq nč ne vidim gor ampak... že sam filing je nooooor...user posted image
Skratka, pojma nimate kaj jst popoldne počnem.. user posted image

Vsem skupaj lahko noč... , grem gledat slikci. Jutr se pa podrobno razpišem.. Č me piči, ostanem doma.user posted image

Mravljica.... user posted image  Al ni cela uganka al pa... , hm? No, jst sm blond.user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
12.2.2009 22:40:20   
*manca*
Rižko, ful sem vesela zate. pa srček si že slišala user posted image mam kar mal solzne oči, tok sem vesela zate!!! user posted image  user posted image  user posted image

se sigurno bolje počutiš, ko si ga vidla? pa š dve slikci si dobila, ki jih boš sedaj lahko občudovala!!

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
12.2.2009 22:42:41   
*manca*
aja punce, sem brala da ste na facebooku. jst bi vas tud doadala...user posted image

grem počasi spat. bo prav lepo noč po dveh tako lepih novicah!!!
lahko noč!

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
13.2.2009 7:42:52   
tassika
Jutro, Rižko res sem vesela zate, jaz takrat nisem slišala srčka, ker ima moja g. pokvarjen UZ, zato ga bom pa drugič in bo še lepše.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
13.2.2009 7:43:56   
tassika
evo da se vam predstavim, to sem jaz in banes letam okoli, ker je petek 13 - ihaaaa

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
13.2.2009 7:48:54   
pilotina
jutro user posted image

sem vesela zate Rižkoo...verjamem, da ti je bilo lepo slišati srčka...ja, ker maš kratke cikluse in je ovulacija prej, si tudi več časa noseča user posted image

se grem pripravit za G, ob devetih mam

*manca*...ZS sem ti poslala...no dva user posted image , ampak eden je pravi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!