|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
12.2.2009 15:56:36   
tassika
Evo da pokomentiram voziček, ima ga moja kolegica, je zelo velik, težek, ampak prostoren. Obvezno rabiš še senčnik in pa dokupit je potrebno varovalo, tisto prečko čez sredino, da se otrok lahko drži. Sedežni del se dvigne na sistem zategovanja pasu ni ravno najboljše je pa praktično. Meni je bolj osebno všeč buzz, mi je sicer tudi ta, ampak je res težek.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
12.2.2009 15:56:38   
Anonimen
sonček85
Mislim, da je bla današnja objava za Valentino, zadnja. Mislim. Če ni in slišim spet, ti takoj sporočim.
Kaj za boga ma pa tašča z vajinim vozičkom!!!!? Najbrž ga bo kupila? In misli, da lahko po svoje. Kr zabrusi ji, da... ga bota sama kupla, ker bi mela rada vse prištimano in pripravljeno in... da žal! Mal jo sprovociri. Joj.. ej.. ona bo teb dirigirala kdaj boš in kaj boš in kdaj rabiš in.. uuuf, sm se še jst raspištolila..user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
12.2.2009 15:57:45   
Anonimen
Jst grem, moj dragi me že čaka. user posted image
Lep popoldan...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
12.2.2009 16:02:07   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Evo punce... za vse vas...
user posted image

Iiiii... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma jaz imam vas vse tako rada,ceprav vas niti poznam ne ..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.2.2009 16:08:13   
*manca*
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ja seveda smo, dej mi pokomentiraj vozicek na tem linku

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=YTbPro-ggBXLrsY0TYeoqY6qnrlXEYXf1kM=?ProductSKU=de_DE-1511119

meni je ta voziček tudi všeč, ampak ne črna za dojenčka user posted image vozički so meni všeč bolj žive barve, oranža v kombinaciji z modro ali sivo. takega bom mogoč imela... user posted image

sem ravno po kosilu. sem skuhala rižoto zraven pa grah in rdeča pesa. njami!!

zdej grem pa malo ven, da mi ne bo sonček prej ušel user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.2.2009 16:08:47   
sonček85
ok ,hvala ,sam men se zdi da do 13.2 poteka.Bom pogledala na njjihovo stran.
Kaj za vraga ima z vozičkom.Ja na začetku k sem povedala da bo babica se je takoj zapičila in javila da bo una kupla voziček in pokazala  kir je njej lep in bi ga una kupla(jane-700e) pa se je men zdel preddraggggggg ,no potem pa sem gledala in videla da so vsi taki bolj po tej ceni in sem rekla da tega Jane ali pa Brevi.Sama ga tko nisem imela namen kupit pred marcem ,sam februar je pa res glih prav  mesec se mi zdi ,no!(2 meseca prej ,da imaš vse lepo pripravljeno za novega člana in potem še samo čakaš na popadke )

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.2.2009 16:09:24   
sonček85
manca:zelo dobro kosilooooooooo-njamsiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.2.2009 16:15:41   
twixy
Jaz sem danes imela prosto dopoldne,sem se malo z Sweetijem igrala.. Me je ful pogrizel in imam cele roke popraskaneuser posted image Ampak njemu je to tako zabavno :)
Se mi zdi,da se je na naju ze cisto navadil,je pravi mali pozeruscek. Edino imamo probleme ker macjega WC-ja sploh ne uporabljauser posted image In pol vedno brisem.. Ampak mi sploh ni taksne panike-se bo ze navadil saj je se mladicek.

malaMravljica vozicek izgleda super. Pa se prakticen se mi zdi.. Ampak jaz bi vseeno imela kaksno svetlejso barvo. Crna mi ni ravno vsecuser posted image Pa cestitke za 8.tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa le se tako naprej..

tinuska kje pa se ti danes skrivas?

nogavica ej prav ponosna sem na tebe ker tako vzdrzisuser posted image user posted image Jaz ne bi mogla.. Vidim,da se bom naslednjic mogla malo po tebi vzgledovatuser posted image

soncek lepo imeuser posted image Poznam enega Aleksandra in je taksen cukercek,da je kar hudouser posted image   Sej se malo pa bos ti svojega princa spoznala.. Februar je ze skoraj pri koncu pol pa se samo marec pa si ti na vrstiuser posted image

Drugace sem prejle gledala katalog za morje.. In se mi zdi,da so kaksni Maldivi absolutno predragi.. Imava zdaj veliko poroko in da dava pol se 15.000€ za potovanje lahko se samo bankrotirama.. Se pomoje se kaksna 3leta ne bi mogla financno pobrat.
In ker je v nacrtu se otrocek in tudi za njegovo opremo rabimo veliko €, bova sla nekam blizje.. Kaksna Spanija,mogoce kaksni kanarski otoki..Naju pride vec kot pol ceneje in je tudi super :))

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.2.2009 16:18:46   
twixy
Evo pa se par slikic iz nasega dopoldanskega igranjauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.2.2009 16:21:47   
sonček85
twixy:ja res je ,komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i kako lep se igra,pa kake lepe oke imaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.2.2009 16:22:54   
*manca*
iiiiiii.... kako je luštkan!
pa kaki učki! te prav ljubeznivo gleda!
takega mucka pa ne moreš drgač kt razvajat user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.2.2009 16:53:59   
malaMravljica
Punce, ne gledat barve vozicka, sprasevala sem o modelu, videla sem ga in je bil pac tam v tej barvi. Saj ga niti ne bom se kupila. Tassika, saj ta ima tisto precko, da se drzi spredaj ali mislis se katero drugo?

Twixy, zakaj pa takoj iz Maldivov na Spanijo? Kaj pa Azija, Tajska, Vietnam? Tajska je meni zakon, samo kaj ko sedaj par let ne bom vec mogla dol, malo hud let je za malcka. Midva sva zadnjic, ko sva bila dol imela sicer hotel ze od tu rezerviran, ker drugace nisva mogla leta vec dobit, sva pa pol itak jeap rentala in juhu, ga ni lepsega. Pol sva pa se en drug cisto na frisno odprt hotel z noro nizkimi cenami dobila in tam parkrat prespala, hotel je bil pa najboljsi hotel od vseh v katerih sem jaz spala, pa verjem, sem ze nekaj hotelckov skoz dala. Joj, ker ne morem slikc ti na zs poslat, neki steka s temi fotkami pri meni.

No, bo kaj s testi danes?

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.2.2009 17:43:46   
tassika
Ja mravljica to sem mislila, v SLO je ne dobiš zraven, ona jo je potem dokupila. Ne vem pa kako je pri vas.
Mah vozički gor, vozički dol, ja sem se že 100X premislila kako pa kaj, ampak ker bom tudi sama, gledam zdaj na to da je lahek in najlažje ima ojo ne spomnim se, vvem da ima 7,5 kg ta quinny pa 13,5kg. Ko se spomnim napišem.

joj sem smotka, mravljica sori šele zdajle sem se spomnila ona ima speedy-a. Pri nas je malo cenejši od 3XL comforta pa v več barvah se ga dobi. Se opravičujem za napakouser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 12.2.2009 17:46:37 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.2.2009 17:44:55   
tassika
 user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.04.2009
02. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
04. *Manca*              23                   ok.Kranja            xx.xx.2009
05. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               17.02.2009
06. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              12.02.2009
07. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
08. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
09. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
10. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
11. Twixy               (10.2.81) 27        Nemčija               xx.xx.2009
12. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11.02.2009
13. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
14. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
15. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009
16. Maxy

SREČKE NOSEČKE user posted image

PREGLED       NS            PPD
MalaMravljica user posted image           23.2.09                          02.10/2009
12.10.78 (30)
Maj2009 user posted image                   02.3.09         20.3.         10/2009
18.06.84 (24)
Rižko user posted image                       09/10.3.09                     10/2009
20.06.82 (26)

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.2.2009 17:48:15   
Maxy
malaMravlja, tud jst sem vesela, da sem se končno (že spet) spravila na ta forum. Ja, bomo videli kdaj in kako bo. Joj sem ful vesela zate! Saj veš, da so SLABOSTI dober znak, zato le pogumno naprej. Sej bo kmalu minilo.

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.2.2009 18:38:51   
malaMravljica
Maxy me je pa v mravljo poimenovala user posted image   user posted image

Tassika, ma ves, jaz pa sploh ne vem na kaj vse naj bom pozorna, jaz gledam take, ki so prakticni za makadam. Za tezo in velikost pa ne vem ce morem gledat, ker imam jaz sicec en S avto, sam vozim pa itak sam XL, razen, ko grem v Slo mam ta majhnega, da ne ostane moj brez ta velikega avta tolk dolgo. Pa trgovine kamor hodim imajo tudi police kar precej narazen. Ma joj, ta vozek je cel projekt.

Kako je pa Maj danes? Slabosti?
Rizkoo pa se vedno brez? Super zate user posted image  user posted image

Jaz bi sla kar v posteljo, razlog je znan kajne user posted image   Sam kaj pa ce katera test medtem naredi in ne bom vedla, da imamo se eno nosecko. Bom prisla pol racunalnik izklopit in pogledat kaj dogaja.

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.2.2009 18:41:46   
sonček85
nM :spočij si in pobožaj bušija od tetke Sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.2.2009 18:43:41   
tassika
mravljica ti kar pojdi v posteljico.
Jaz bom pri vozičkih gledala težko, pa kolesa (da so napihljiva), pa kako se zloži. imam tudi jaz xl avto, ampak je vseeno treba voziček zvlečt iz kufra, pa pri meni doma imajo stopnice, jaz imam pa dvigalouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.2.2009 18:46:57   
malaMravljica
Soncek, hvala ti user posted image   ja, grem v posteljo in potem bo imel mali uro slovenscine, se bova kar ucit zacela. Pa sudoku resujem, da se bo dete se mal znanja nalezlo. Kaj pa vem, mogoce pa res kaj pomaga, da ce jaz zahtevne naloge sedaj resujem, da bo minimalaMravljica bolj pametna.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.2.2009 18:50:31   
tassika
veš kaj potem moj ne bo, ker sudoku mi pa res ne potegne, me sploh ne mika da bi se ga potrudila reševat, rešujem pa une zadeve za fotografski spomin, ko ti okaže številke pa skrije, to mi je pa všeč. Zdaj si grem pa kavico skuhat, sem bolj pozno prišla s službei n se mi malo pozna.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.2.2009 18:50:42   
malaMravljica
Soncek, se nekaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zlata si. Sem pokukala na aprilcice in sem vidla kako si seznamcek naredila, spodaj si dala en dodatek in napisala, da je malaMarvljica sedaj oktobrka. Ma kako si ti eno zlato bitje. Ves kaj, ti cist po tiho povem, da ne bo nihce slisal, dobra dejanja v zivljenju se nam vsa povracajo!

Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.2.2009 18:51:42   
malaMravljica
Tassika, ma saj to tudi pomaga, samo da mozgancke napenjas.

Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.2.2009 18:53:16   
glen
pozdravljene vse skupaj.
naj vam sporočim da je danes ob 12,30 prijokal na svet nas korenjakec z imenom val.
mamica in mali sta super,tati pa gre zdaj na eno malo pivouser posted image
lep pozdrav od srečnega tatija in presrečne sestrice

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.2.2009 18:56:30   
tassika
glen čestitke in veliko cartanja

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.2.2009 19:04:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, se nekaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zlata si. Sem pokukala na aprilcice in sem vidla kako si seznamcek naredila, spodaj si dala en dodatek in napisala, da je malaMarvljica sedaj oktobrka. Ma kako si ti eno zlato bitje. Ves kaj, ti cist po tiho povem, da ne bo nihce slisal, dobra dejanja v zivljenju se nam vsa povracajo!
user posted image user posted image user posted image user posted image hvalaaaaaaaaaaaaaaa,seveda si zaslužiš mesto na našem seznamčku ,saj si bila naša nosečka.Sedaj čakamo še Nogavico in Tassikouser posted image user posted image iz te teme.Drugih pa nikjer nisem zasledilauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?