a.biba
|
Jutro! Zdaj sem pa tulk zamudila, da ne vem, če bom lahko vse pokomentirala. Twixy tako mi je hudo, da se ti to dogaja. Ampak kot pravijo punce, zdaj si zdržala še dodaten teden, le tako naprej. Res ima sigurno boljše možnosti v Nemčiji, da preživi in ogromno je takšnih primerov. Čeprav moja želja je še vedno, da zdržiš vsaj do 34 tedna, poskusi se umiriti, ker tudi otrok čuti to. Delaš vse kar je v tvojih močeh, ostalo je pa v ne vem čigavih rokah in nimamo vpliva kako bo potekalo naprej. Kejti tudi zate držimo pesti. Predvidevam, da je tudi pri tebi nevarnost prehitrega poroda, da si v bolnišnici. Pazi nase in svoj zakladek pod srčkom! Kepica kar 10 kaktusov - tole pa že po razvajanju diši . Res lepo od tvojega dragega. Samo en predlog. Najdi primeren prostor za kaktuse že zdaj, ko bo začel otroček lezti vsepovsod znajo postati problem. Jaz nimam nobenega več v hiši, ker nikoli ne veš. Pa naša še ni takšna težava, z njo se da zmenit, pa pridejo na obis in hitro pozabiš, da to niso tvoji otroci. Boš videla kako začneš pakirat stvari, ki so nevarne otroku, samo da preprečiš nesreče. No, potem pa gremo k stricu na obisk, si pa tam brado razbije na veliki stekleni vazi, ki si je mami ne upa imeti doma prav iz tega razloga. Tako, da šivanje vseeno ni ušlo. Pa samo, da ni hujšega. Joj, zdaj sem pa zabluzila. Aja, še glede kužeka - jaz tudi pravim boljše preventiva kot kuretiva, sploh če imaš razlog za to. Sem velika ljubiteljica psov, pa vseeno odkar imam otroka, so otroci prvi, potem pes, pa še to mora biti zaupanja vreden, čeprav nikoli nisem sigurna in tako tudi malo vzgajam. Glede na to, da si rekla, da je tebe napadel... to vsekakor ni nič vzpodbudnega. Lahko postane tudi tebi nevaren, sploh zdaj ko bo vedno večji buši. Premislita, pretehtajta... sama vesta kako je na stvari najboljše. MM krasna sobica! Sanjska, res je bilo vredno počakati, ne? Če imaš spalnico tako blizu kamot spi v svoji sobi, potem boš pa tako videla kako se bo odneslo v prihodnje in kako bo tebi to zneslo. Sonček85 čestitke Aleksu za pridno prespano noč! To pa je dosežek in upam, da bo tako še v prihodnje. Mariee zdaj je pa že čas, da ti zaželim en zelo lep hitre porod, z minimalno dozo bolečin (brez pač ne gre) ! Nadka30 ja glih komaj polnoletna zgledaš. Taka mlada mamica z že tako veliko punco. Lepi sta! Zvesta hvala za sporočilo od Twixy - povej ji, da močno mislim na najo in upamo, da bo pomagalo. Naj se umiri kolikor se lahko, ker zdaj res ni več v njenih rokah, kaj se bo dogajalo. In kako si ti kaj? Dobimo kakšno slikico? Tassika vidim, da ste se super ujele in že veselo pohajkujeta. Tako je prav, čim manj komplicirat pa gre, ne? Celo litanijo sem napisala, zdaj pa na zajtrk, potem pa na teren papirje urejat - spet in javljanje na zavodu, pa kavica... spet bom tečna in utrujena...
|