|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
17.11.2009 17:48:23   
malaMravljica
Marie, tik tak, tik tak, 10 days to go ...

Kepica, o katerih copatkih si govorila. Za kuzija boste pa zihr nasli novega lastnika, sem prepricana.

pa se ena slikca

user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 801
17.11.2009 17:51:18   
malaMravljica
se ena slikca in mi bo ratalo vam pokazat vse kar sem vam poslikala. Me pa non stop dol mece, ce slikco gor zalimam, pojma nimam zakaj.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 802
17.11.2009 17:55:23   
malaMravljica
iiiii ratalo. sam ni se pospravljeno in zlozeno kot bo, to bo koncano te dni.
in ne vidi se ime od gosenice ba regalu user posted image   pise na kapi, sam se ne vidi

Neposredna povezava do sporočila: 803
17.11.2009 17:55:47   
Kepica83
MM slikico ki ti jo je tassika pripopala- linkuser posted image
http://cgi.ebay.com/new-soft-leather-baby-shoes-ants-cream-0-6m_W0QQitemZ200404280555QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2ea906a4eb

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 804
17.11.2009 17:56:22   
tassika
MM o tem je govorila:
http://cgi.ebay.com/new-soft-leather-baby-shoes-ants-cream-0-6m_W0QQitemZ200404280555QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2ea906a4eb

Sobica je ful lepa, samo posteljico sem si pa drugače predstavljala, koliko je visoka ograjica, pojma nimam pri zibki malo manjša, pri posteljici pa ne vem, čakaj da pogledam:
http://trgovina.lip-poljcane.si/si/franceska-i221.shtml

nič konkretnega ne pišeuser posted image

Za slikanje pa nimam pojma, ampak kmečka logika mi pravi, da nima biti kaj narobe, saj gredo žarki samo skozi, bolj hudo je v nosečnostti, ker grejo direktno skozi plod, mislim, pa da nisi nič radioaktivna ko prideš domov. A stric google ne ve nič?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 805
17.11.2009 17:58:16   
tassika
Jah kepica potem pa ne znam pomagat, bi bilo fino koga vprašat kako pa kaj, ker kuća se naveže na enega lastnika, ne vem kako bo sprejel nove lastnike. Samo če pač ne gre drugače pač ne gre, midva imava najino činčilo posvojeno, ker jo je par dal stran zaradi dojenčka, jaz pa ne vidim ovir, nečaki so ful zadovvoljni ko pridejo miško pogledatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 806
17.11.2009 17:59:25   
malaMravljica
aja, ograjca na postelci je premicna in ce bo prenizka pozneje bomo sam novo desko dali in je.

sem vas zasula z mojimi prispevki a. sediva z mojim malckom tukaj, se carta v mojem narocju.  hehehe.. kepica, tvoj je pa sele v trebuhu in ga ne nores lubckat tko k jaz mojega.

oh bi tko klepetala z vami, pa mam 3 stroje cunj za dat susit, grrrr... se prejsnja runda, pa nova runda caka ze kaksno uro v stroju

Neposredna povezava do sporočila: 807
17.11.2009 18:03:37   
malaMravljica
joj copatki so pa res prav za mojega mravljincka, hudi. pa se zame bi bli, vceraj sem imela take, k se sam gor nataknejo in je sla noga, sem bla tok jezna, direkt v smeti so romali.

joj tassi, bom sla zmert kok je visoka nasa ograjca, za sedaj je ok, pol bomo pa po potrebi menjal. men je full kul, k je drugace kot imajo vsi drugi, je pa res stvar okusa, to mi je jasno.

Neposredna povezava do sporočila: 808
17.11.2009 18:03:55   
tassika
Ah mm pri meni čaka vse, s tem da vsak dan na roke perem žabice in bodije, ker imam vsega po 4 kom malih št in zdaj sva šle na večje pleničke, ker tamale od mullerja so začele spuščat in sva že na dvojkici od pampersk in so super vpojne, nič ne pride skozi.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 809
17.11.2009 18:06:28   
tassika
JAz imam pa trenutno snoppy-a obutga, sam jaz nimam tukaj nič robov razen za na balkon.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 810
17.11.2009 18:14:18   
malaMravljica
tassi, jaz sem pa pampers zamenjala za babylove, so mi boljse, pampers so mi puscale, sedaj mam sam se 1,5 paketa nocnih pampersk za porabit. sem pa se na 2, ko to porabmo grem na 3. pa nekaj oblekc sem ze stran dala, sedaj ima nekaj se 56, in pa 62 ze. vsi govorijo kok je velik. oh, oci je, 1,90 m mali verjetn ne bo majhen ostal.
pri nas je bila danes prva noc, da ga ponoci nisem previla in prva ce odstejem prvo noc doma, ko je zvecer jokal v zibki. sem pa uceraj uvedla vecerno kopanje v kamilcah.

bejbe, danes sem koncno spet tukaj, ste pa vse utekle al kaj.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 811
17.11.2009 18:18:23   
tassika
Jaz imam tudi nočne pamperske pa mi ne premočijo,. jo pa že dve noči ne previjam ponoči, nazadnje ob 23 potem pa ob 8-9 zjutraj odvisno kdaj ustanemo, razen če jo ponoči slišim, da se pokaka, potem jo grem previt, ker nimam srca, da bi jo toliko časa pustila v pokakani plenički. Ja jaz imam zdaj ta paket tavelik za porabit, potem imam pa še en paket navadnih pampersk imam pa tudi od babylove par pleničk za stestirat, a veš k sva jih dobili v previjalni torbi, sam moram povedat, da na mojega buzz-a ta torba trenutno ko je košara ne gre gor, oz je ful moteče, mogoče bo šlo potem bolje ko bo enkrat športni del.

MM a si naštudirala sling, jaz sem jo zadnjič tkole zbasala notri, pa ne vem če je bilo čisto prav, samo boljše je nisem mogla namestit:
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 812
17.11.2009 18:29:20   
malaMravljica
tassi, sling mi ne gre in ne gre, sem tok zalostna, kokr cem ga dam notri ze takoj vidim, da ni ok za hrbtenico, cist ukrivljena je, pol takoj ko ga dvignem pa jokat zacne. sem narocila tudi tragetuch - trak ak kako se rece, komi ga cakam.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.11.2009 18:35:06   
tassika
Ja samo pri nas so rekli, da ne škoduje, ma jaz ga bom imela samo zdajle če mi bo treba letet v trgovino, ker sem sama 3 dni, gre moj na neko službeno izobraževanje, z vozičkom po naši mali štacuni mi pa ni za it, ker se mi zdi da bom vse razsula, sej za 10 min pomoje ne bo škodovalo. Tukaj je pa malo navodil, če ti kaj pomaga:
http://www.hotslings.com/fit_sizing

drugače pa tukaj izbereš na levi kaj imaš klikneš na enega tam kjer je cena in ti spodaj piše potem ko odpre navodila za nošenje:
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=278&ime=Trakovi

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 814
17.11.2009 18:46:29   
tassika
evo tale prikaz je pa še najbolj nazoren:
http://www.youtube.com/watch?v=sI4zBHBVOg8&feature=player_embedded#

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 815
17.11.2009 18:48:43   
mariee
mM cela sobica je superuser posted image user posted image user posted image   ja, čist mal mam šeuser posted image user posted image pa vsi domači so že nestrpni, zarad tega pa pol še jaz

Nadka ful sta fletne s hčerkicouser posted image user posted image user posted image

Kepica to je pa grozno, da bo mogel psiček it, ampak da bi te pa ves čas skrbelo a bo naredil kaj dojenčku ali ne, pa tudi ni vredu.

< Sporočilo je popravil mariee -- 17.11.2009 18:57:41 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 816
17.11.2009 19:51:21   
kejti

Twixy držim pesti zate, user posted image user posted image . Jaz sem še vedno v bolnici in upam, da bom zdržala čim dlje v enem kosu.
Fajn vas je brati po dolgem času.

Nadka a to je tvoja hčerkica, ma kdo bi rekel, sta bolj kot sestrici, he he.
Kje se skrivajo ostale? Verjetno veliko dela z dojenčki.
Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 817
17.11.2009 20:01:57   
tassika
Kejti zgleda da sem nekaj zamudila, zakaj pa si v bolnici?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 818
17.11.2009 20:58:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, vam prilepim še tukaj:

Pisala mi je naša Twixy:

Hej Zvesta! Neskončno hvala za vse pikepoke in pestke.. Vsak dan upam, da bodo pomagale. jaz sem drugače zelo slabo, samo jočem in se sekiram. In občutek imam, da bo kmalu vsega konec. Danes ima tudi naša biba slab utrip in zdaj samo čakam. Objem vsem februarkam, Twixy

joj boga twixy,nimam besed ob tako žalostnem sms-u.
v oporo smo ji in sporoči da mislim nanju
vem da je hudo a žalost,jok in sekiranje veliko vpilva na to,naj se proba malo umirit

v oporo in moč ji pošiljam to ,kar sem na netu prebrala
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/dojencica-prezivela-skoraj-nemogoce.html

mm:kako lepa sobica ,omara je noro dobra,postelja :mere kaj paa vem imamo tko da se lahko na 3 višine naredi-sedaj je na sredinski.Ti jutri zmerim in povem.Če pa kaj slikanje vpilva ne vem,po moje ti lahko sestrsa ki hodi k LM na obisk pove ali pa tvoja dr
tassika:meni so tudi babylove zakon ,pampers mi smrdijo in puščajo
kepica:joj škoda za kužija,kaj pa če ga tvoja starša vzameta začasno ko se malčki rodi pa potem vidite kkao se bo odzval in če ne bo ok ga date tisti čas pa malo iščete okoli kje bi ibl primeren domek zanj.Moja kolegica ima kužija takega ki je v maski filmu in je tko zašćitniški da kr kaj,če se kdi približa otorčku kr gleda kaj boš naredil in tko lepo se igra z njim,je pa to vajina odločitev
kejti:drži se in lepo da se javišuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 819
17.11.2009 21:14:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

sonček 85 če bi vedela recept bi ga patentirala potem pa prodajala v škatlici
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 820
18.11.2009 7:33:45   
a.biba
Jutro!

Zdaj sem pa tulk zamudila, da ne vem, če bom lahko vse pokomentirala.

Twixy user posted image  tako mi je hudo, da se ti to dogaja. Ampak kot pravijo punce, zdaj si zdržala še dodaten teden, le tako naprej. Res ima sigurno boljše možnosti v Nemčiji, da preživi in ogromno je takšnih primerov. Čeprav moja želja je še vedno, da zdržiš vsaj do 34 tedna, poskusi se umiriti, ker tudi otrok čuti to. Delaš vse kar je v tvojih močeh, ostalo je pa v ne vem čigavih rokah in nimamo vpliva kako bo potekalo naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kejti tudi zate držimo pesti. Predvidevam, da je tudi pri tebi nevarnost prehitrega poroda, da si v bolnišnici. Pazi nase in svoj zakladek pod srčkom!

Kepica kar 10 kaktusov - tole pa že po razvajanju diši user posted image . Res lepo od tvojega dragega. Samo en predlog. Najdi primeren prostor za kaktuse že zdaj, ko bo začel otroček lezti vsepovsod znajo postati problem. Jaz nimam nobenega več v hiši, ker nikoli ne veš. Pa naša še ni takšna težava, z njo se da zmenit, pa pridejo na obis in hitro pozabiš, da to niso tvoji otroci.
Boš videla kako začneš pakirat stvari, ki so nevarne otroku, samo da preprečiš nesreče. No, potem pa gremo k stricu na obisk, si pa tam brado razbije na veliki stekleni vazi, ki si je mami ne upa imeti doma prav iz tega razloga. Tako, da šivanje vseeno ni ušlo. Pa samo, da ni hujšega. Joj, zdaj sem pa zabluzila.

Aja, še glede kužeka - jaz tudi pravim boljše preventiva kot kuretiva, sploh če imaš razlog za to. Sem velika ljubiteljica psov, pa vseeno odkar imam otroka, so otroci prvi, potem pes, pa še to mora biti zaupanja vreden, čeprav nikoli nisem sigurna in tako tudi malo vzgajam. Glede na to, da si rekla, da je tebe napadel... to vsekakor ni nič vzpodbudnega. Lahko postane tudi tebi nevaren, sploh zdaj ko bo vedno večji buši. Premislita, pretehtajta... sama vesta kako je na stvari najboljše.

MM krasna sobica! Sanjska, res je bilo vredno počakati, ne? Če imaš spalnico tako blizu kamot spi v svoji sobi, potem boš pa tako videla kako se bo odneslo v prihodnje in kako bo tebi to zneslo.

Sonček85 čestitke Aleksu za pridno prespano noč! To pa je dosežek in upam, da bo tako še v prihodnje. user posted image user posted image user posted image

Mariee zdaj je pa že čas, da ti zaželim en zelo lep hitre porod, z minimalno dozo bolečin (brez pač ne gre) !

Nadka30 ja glih komaj polnoletna zgledaš. Taka mlada mamica z že tako veliko punco. Lepi sta!

Zvesta hvala za sporočilo od Twixy - povej ji, da močno mislim na najo in upamo, da bo pomagalo. Naj se umiri kolikor se lahko, ker zdaj res ni več v njenih rokah, kaj se bo dogajalo.
In kako si ti kaj? Dobimo kakšno slikico?user posted image

Tassika vidim, da ste se super ujele in že veselo pohajkujeta. Tako je prav, čim manj komplicirat pa gre, ne?user posted image

Celo litanijo sem napisala, zdaj pa na zajtrk, potem pa na teren papirje urejat - spet in javljanje na zavodu, pa kavica... spet bom tečna in utrujena...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 821
18.11.2009 7:34:38   
a.biba
Aja, jaz sem že GLASOVALA še vi!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 822
18.11.2009 8:27:25   
sonček85
jutrooooooooooooooo!
Biba:hvala ja res je lepo ko ti prespi vso nočuser posted image Kkako se počutiš,brcike so že kaj ?Lepo uredi vse papirje
Hvala za oddane glasove,jaz sem že tudi ,pa ste videle kako naš Liam lepo zmaguje,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAŠKA:here we comeuser posted image daj za čajček goruser posted image

pilotina:kje si miška
twixy:mislimo nate in pikico ,zdržita še vsaj 1m
KEPICA:Kako si lepotička,še malo pa se spoznamouser posted image
mariee,tassika,mm,maj,drobtinica,nogavica,zvesta,sonček,kejti,oton........VSEM LEPE POZDRAVČKEEEEEEEEEEEEEE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 823
18.11.2009 8:59:26   
soncek_25
Tudi od mene VSEM dobro jutro!
Twixyuser posted image drži se...držim pestiuser posted image user posted image

Nadka, s hčerkico zgledate kot sestriciuser posted image ...
MM jaz bi tudi imela takšno sobico za svojega sončka, res lepo urejena sobicauser posted image

Soncek...sem glasovala za Aleksa in seveda tudi za Liamauser posted image
Mariee še malo...user posted image

Pozdravček iz LJ

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 824
18.11.2009 9:30:47   
mariee
a.biba hvala, upam da bo res tako..user posted image

mi imamo pa spet sonček in ga moram izkoristit, sem potem kar boljše volje, ko pridem iz sprehoda user posted image user posted image user posted image

lep dan punce

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?