|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
17.11.2009 11:40:39   
mariee
Jaz sem pa sprehoda in je bilo takooo lepo, ker je bil tak sonček, da sem dobila ful energije.. včeraj sem bila pa že čisto fučuser posted image

Tassika no vidiš, pa si dobila sončekuser posted image . A sta šli na sprehod?

Bravo Aleksuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 776
17.11.2009 11:44:20   
tassika
Ne še bova šli ob 13.00 ker gremo potem direkt še na kosilo k eni kolegici, zdajle spi potem jo pa zrihtam pa podojim in gremo vn, potem tako lepo zaspi v vozičku. Sicer sonček je izginil oz se malo kaže pa spet gre, ampak je pa toplo zunaj.

Sonček super da je tako lepo spal, jaz tudi upam na nekaj podobnega čez pol leta, ko se bo mogla selit v svojo sobico.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 777
17.11.2009 12:24:26   
nadka30
[url=http://www.Slikomat.com/slika/4102691.htm][img]http://ww

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 778
17.11.2009 12:25:11   
nadka30
user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 779
17.11.2009 12:26:02   
nadka30
to sma pa midve z nadjo
kepica kje se skrivaš oziroma kje ste punce
lpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 780
17.11.2009 12:26:06   
tassika
takole zdaj bo pa delalouser posted image

http://www.slikomat.com/slika/4102691.htm

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 781
17.11.2009 12:27:08   
nadka30
hvala tassika sem zrihtala, mal me še muči ampak mi je kepica super razlozla postopek
vseeno hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 782
17.11.2009 12:30:10   
nadka30
tassika sedaj pa hitri na sprehod, vreme je več kot odlično, jaz moram pa v popoldasko izmeno me sploh ne veleče, ker je vreme tako superuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
en lep pozdrav se beremo zvečer.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 783
17.11.2009 12:32:28   
sonček85
nadka:ja kako sta lepi,pa kako mlada mami si -najstnica
tassi:seveda bo samo en ritual more dobit pa bo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 784
17.11.2009 12:38:43   
nadka30
ja mamica je pa mlada ze deset let je stara 20 let,user posted image user posted image user posted image user posted image
Res je hecno, ker mi veliko kdo ne verjame koliko let imam 3x10 let sem letos dopolnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 785
17.11.2009 12:43:09   
sonček85
jaz
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

ja mamica je pa mlada ze deset let je stara 20 let,user posted image user posted image user posted image user posted image
Res je hecno, ker mi veliko kdo ne verjame koliko let imam 3x10 let sem letos dopolnilauser posted image user posted image user posted image

bi ti rekla okoli 20-24 let.Bravo mami -povej receptuser posted image

Ja ni kaj otroci pomladijo.Tko je zadnjič men en reku ,da sem se pomladila in da sem čist druga,kok se mi lepo zdeluser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.11.2009 12:45:12 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 786
17.11.2009 12:46:46   
nadka30
velikuser posted image user posted image user posted image user posted image drugo pride pa samo od sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image
šalo na stran vsak dan izkoristit kot da je zadnji  ha-ha-hauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 787
17.11.2009 12:48:12   
nadka30
sonček 85 če bi vedela recept bi ga patentirala potem pa prodajala v škatlici
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 788
17.11.2009 14:33:22   
zvesta
Evo, vam prilepim še tukaj:

Pisala mi je naša Twixy:

Hej Zvesta! Neskončno hvala za vse pikepoke in pestke.. Vsak dan upam, da bodo pomagale. jaz sem drugače zelo slabo, samo jočem in se sekiram. In občutek imam, da bo kmalu vsega konec. Danes ima tudi naša biba slab utrip in zdaj samo čakam. Objem vsem februarkam, Twixy

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 789
17.11.2009 16:15:17   
malaMravljica
ne grem se vec, dvakrat sem vam full napisala, pa slikce sobice gor zalima in me vedno doi vrze. ne bom vec niti pisala niti limala, ker me zajebava ta rr.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 790
17.11.2009 16:18:52   
malaMravljica
no, bom poskusla posamicno. in da mi je tok hudo za Twixy morem vseeno povedat. Tako se mi smili, posiljam ji pozitivne misli, da se ji ta zgodbica srecno konca. No, saj drugace se niti ne sme koncati.

Pa hotla povedt, da nisem zihr, zdi se mi, da sem si zlomila prst na nogi.

Pa vprasat sem hotla, ce mogoce katera ve, zadnjic pri zobozdravniku mi je slikal zobe, jaz pa dojim, je bila to napaka, takrat se nisem spomlna, sedaj se pa sekiram. Sedaj niti ne grem slikat noge, ne upam vec reskirat, kaksnega hudo dobrega ucinka ze ne more imet to slikanje.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 791
17.11.2009 16:24:35   
malaMravljica
aha, tako pa objavlja, ce pa full napisem pa ne, kar neki ta rr.

Sobica koncana, manjka sam se luster in zaluzije, to bo vse belo, pa nad previjalno zmontiramo se grelnik in danes dava strmacek notri, pa h2o natankamo in pol ce bo malemu lepo spat na novi postelci ga bom kar cez noc v njegovo postelco dala. Imam angel care, pa tik ob najini sobi je njegova sobica.
SObico sem hotla pohvalit, je prostorna, omara je globoka celih 55 cm, predali na previjalni pa 70 cm, prostora res veliko.

omara

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 792
17.11.2009 17:09:11   
mariee
Twixy tudi meni je hudo zate, ampak še vedno stiskam pestke, da pa bo vseeno vse vredu z dojenčkom. Sigurno ima pa boljše možnosti v Nemčiji kot bi jih imel pri nas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mM ful je lepa sobics, LM bo sigurno rad v njej.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
17.11.2009 17:17:15   
Kepica83
Hejla !
Kepica tukaj.
Sonček25 kepček-kepica je vredu. Mamico konkretno nasmeji z brcikamiuser posted image user posted image - režim se ko medved ko me tak brca. Žgečka me malo, pa še vsa začnem dreveneti od veselja ko začutim te brcike.

Tassika joj kje si našla te copatke. MM to moreš kupituser posted image user posted image

Hvala za pohvalo za kaktuse. Saj še jih imam več ampak na tej slikci so ta novi. 10 mi jih je kupiluser posted image  za roj. dan. No do zdaj še mi je vsakega on kupil. Je rekel da je tak lepo videt ko se razveselim.

Punce z mojim imava probleme glede psa. Včeraj je ugriznil lastnico hiše-nič hujšega ampak bilo je. Sedaj pa še tista zgodba iz avstrije, kjer je pes ubil malo Hanno staro 1 leto , in je kapa polna. Psa bova verjetno dala vstran. No ne verjetno, ampak 100%. Ampak vema da ga nihče nebo želel meti. Tako da pride v poštev samo usmrtitev. Z mojim sva oba na koncu, moj še posebaj. user posted image Ampak vema da ga bova pred marcem morala 10000% vstran dat, ker otroka nebo prenesel.

Ah kaj čemo. mogli bomo iti čez to, čeprav nebo lahko. Imela sva ga kot otroka. user posted image  res sva ga imela neizmerno rada. in še ga imava. Pa vedno ga bova imela. Ampak ne upava reskirat da bo otroku kaj naredil, ni šanse.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 794
17.11.2009 17:18:52   
Kepica83
MM ČUDOVITA SOBICAuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Twixy vse bo vredu boš vidla. Pa ne jokat in se sekirat, ker bo vse v najlepšem redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako kot pravi mariee, da ima v Nemčiji veliko večje možnosti kot pri nasuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 795
17.11.2009 17:19:43   
Kepica83
Nadka res si prava mačkicauser posted image user posted image user posted image
pa čudovito hčerkico imašuser posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 796
17.11.2009 17:33:27   
tassika
Kepica nikjer ne piše, da bo otroku kaj naredil, če je ugriznil lastnico to nič ne pomeni, ker otrok bo vajin on pa brani vajin teritorij. Doge imajo baje ful rade otroke. Moja kolegica ima pitbulko in tri otroke pa nikomur ni nikoli nič naredila, pa je renčala na hčerkico pa so šli k pasjemu psihologu, pa ugotovili da je to BZ in zdaj je vse ok.
Ne dajajta živali stran, predno vidita kaj bo, saj pravim nikjer ne piše, da bo kaj naredil otročku, to so pač samo žalostne zgodbe, ki se pač zgodijo, ponavadi zato, ker lastniki ne skrbijo dobro za kužke, če pa je kuža ljubljen in dobro vzgojen se pa te zadeve ne dogajajo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 797
17.11.2009 17:35:42   
Kepica83
Tassika tudi mene je že večkrat napadeluser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 798
17.11.2009 17:40:49   
malaMravljica
punce, ma mam se fotk, sam me dol mece user posted image user posted image user posted image  nisem mogla prej nic vec gor dat no.

Punce moja vprasanja:

1. ali kaj skoduje slikanje telesa v casu dojenja in stiskanja dojencka doma?
2. kolk imate visoke ograjice pri bajbi posteljicah?
3. se nekaj hotla vprasat pa se sedaj ne spomnim kaj

no, ce bo slo s slikcami

user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 799
17.11.2009 17:45:08   
malaMravljica
user posted image

kaj prejsnjo slikco vidite

spet me zaj...

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?