|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
19.11.2009 18:23:56   
Kepica83
hehe nadka jaz se nebi branla če bi tam rodilauser posted image user posted image

user posted image

user posted image

To smo pa mi. 20t5duser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.11.2009 19:02:10   
Kepica83
Punce ju3 pa ima kepica prvič nosečniško šolouser posted image user posted image user posted image . pa rojstni dam maaaaaam ju3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.11.2009 19:37:49   
malaMravljica
Kepica, ma prej ti se ne smem cestitat, ker baje prinasa nesreco. Lep trebuscek imas. Sem sla pogledat, moj je bil tak v 30 tednu, sam moj je bil tok casa tok mali.

Soncek, te hocem ze tooook casa to vprasat. Pizama za dojencka. Moj ima sedaj vse tip bombazen pajacek brez stopal in morem nujno kupit pizame v st 62 pa sedaj ne vem. OSebno se ogrevam za dvodelne pizamice, pa zgornji del na gumbe, ves, da bo tak fajn materjal in ne tisto, ki se takoj vse razvlece. Jaz osebno sovrazim pizame user posted image  Moja mama pa je rekla, da za dojencka je boljse enodelna. Ti imas ze mal vec izkusenj, kaj menis, kaj ima tvoj?  V vreco ga pa ne dajem vec, sploh sedaj ko bo sel v posteljo spat ne bo rabil nekaj ekstra toplega.   Soncek, ta mi je tok lepa, sam ne vem a je prakticna tudi. Kaj predlagas s te strani    http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Babies%27&l3=%27W%E4sche%27&l4=%27Pyjamas%27&pId=%2725152%27&pClr=%271%27

Danes dopoldne sva bila kar nekaj casa zunaj, je bil v tistem traku za nosenje in se mi zdi, da je cel dan bolj miren sedaj, super navdusena sem nad tem nakupom. Saj itak hoce bit non stop pri meni in v tistem traku se ima super, kar blazen je tam notri.

Nadka, zadnjic me je tok dol metalo, pa nisem upala tok napisat, sem hotla rect, kok sta lepi s hcerkico na tisti slikci. A dobri mozje v decembru. MA pri nas bo miklavz, ker je to tradicija, dedek mraz je tudi tradicija, bozicek tudi in tukaj se bozicek klice mal drugac bo pa se on kaj prinesel user posted image   ah ne misli, da ga bom zasuvala z darili, ves miklavz prinese pac araside in rokavice za zimo, dedek mraz pobarvanko in barvice. Nismo mi nekaj na neka darila, je bolj pozornost kot darilo. Tudi z mojim se obdarujeva sam enkrat na leto, za bozic in tokrat sva ze rekla, bova skupaj kupila nekaj kar bi oba rada imela in bi lahko skup uporabljala. Ce bi bila pa se sama bi pa za bozicno darilo poletela nekam na dopust, user posted image user posted image user posted image   Brazilija kje si.

Oton, ja zirafa je narisana, bordura pa prilimana gor. prejle na previjalni mizi je zagledal tisto borduro in pol tok z zanimanjem gledal. Pa se vrtiljak sem prej montirala na postelco mu in sem ga navila, kok mu je bilo zanimivo to. Jupi ze kaze zanimanje za svet okoli njega, super.  Ej, sedaj mi gre pa ze nekaj casa po glavi, da bi mu bili lahko narisali krokodila na steno, ne vem zakaj, ma bi se dalo full lepo naredit.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 853
19.11.2009 21:52:29   
sonček85
HEJLA!
nO NE MOREM BREZ VAS IN PIKA,aPRILKE ŠE NEKAKO SPREGLEDAM TLE PA NE
rižkoo:kako so hlače,me veseli za slikce da so ti všeč,ti pa pošlji svoje ko boš imela čas,samo glej da ne pozabiš user posted image user posted image
biba:super za urejene paprije in kofetkanje,zdaj je čas za to ,a ne ?user posted image
nadka:ja res se zamoti,pa s kakšno posodo z bobi plčkami ali smokiji tudi user posted image user posted image user posted image tko da sem mu dala v en avent lonček makarone in ima mini svojo ropotuljico ki jo veselo meče,ropota z njo in se smejiuser posted image
kepica.ma jo jzdaj sem pa razkurjena.Ma kaok ni ,pa saj bi morala ,če kao imajo nosečke prednost,pa kaj ne vidi,joj jaz bi popezditis dobla.Upam ,da ti je ta tvoj pediater kaj svetoval ,če si ga klicala.Ej jaz bi te nekaj prsila,ti pišem na ZS
Pa drugič se oglasita z dragim naokoli na kako pijačko ali pa na kosilo ne pa da hodita v McDonaldsuser posted image

Bebiju daje McDonalds moč ,se vidi da ve da dela teta Sonček tam.Bravo Ati za ponovne brcike ,zdaj jih bo vedno več.Moj je vedno začel brcat ko je dragi prišel domov,no zdaj pa ko ga zagleda kar znori od veselja,pa ko čuje dvigalo  in ključe ko odklene vrata se kr trese ko ve da ati prihaja

Joj kako lep trebušček ,se kar topim zraven ko gledam,tko bi bila spet srečka nosečka a grem še delat za kako leto ali dve,potem pa navijate tudi zameuser posted image
kejti:srečno pa javi kako in kaj naprej
mm:to stran ki mi jo odpre in to prvo pižamico je lepa,bi jo kar imela,je ok.Jaz sem npr.dala tako ki sem jo imela 1 komplet a sem spodaj dala še bodi kratek rokav da ko se premika ne piha za križek,tako da če ti je ok jo kupi,poslušaj svoj razum.Lažje je sleči samo hlače kot pa cel del razen če imaš take kot jih imam jaz da se odprejo pri nogicah in mu samo ritko dvigneš.Jaz sem za obojne,sicer je pa res da imam bolj te enodelne kot pa dvodelne.enodelne imam kot  te ko imajo že sopaLčke ali pa take ki jih potem sama dam zoknčke gor. všeč so mi pa :1,5,7,12-18,20
mi imamo take kot je tista kao gusarska bele modre črte ki  nimajo stopalk,samo da je svetlo modra

tassika:hhhhhhhhh zgleda da danes vsi spijo po dve uri ,naš tudi ko sva bila pri mojmu doma je zunaj na sončku v vozičku spal točno 2h ,tko da sem že gledala vmes če diha,ker se malo kdaj zgodi da spi več kot 1.5h

tko zdaj sem pa naklofala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer vsem in vsem poljubčkeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
20.11.2009 5:55:36   
oton
kepica 83 vse dobro za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa zeeeelo lepega trebuščka imaš, in uživaj v materinski šoli: nama je bilo zelo lepo in zabavno

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 855
20.11.2009 6:54:25   
pilotina
kepica83 vse naaaaaaaaj naaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaj boljše...pa lepo praznuj...kaj gresta v MC na škampe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 856
20.11.2009 7:29:15   
witto
Sanje,ki prepletajo zgodbe z resnico in postavljajo pred nas neskončen niz priložnosti,
morajo biti izpolnjene.
Želim ti prav to, da se ti prav vsake želje, pa čeprav se ti zdijo včasih še tako nedosegljive,
izpolnejo.
Želim ti,da ne zamudiš niti ene priložnosti, ki bi te lahko pripeljala tam, kamor si resnično želiš.
Draga moja Kepica, želim ti vse najboljše za rojstni dan, veliko sreče, zdravja,ljubezni in uspehov
v življenju, ter,da bi nas še naprej razveseljevala,kot do slej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 857
20.11.2009 7:37:54   
sonček85
Draga Kepica

Je res že nekaj  let minilo
odkar vstopil-a si na vlak življenja?
A nikar se ne sekiraj, let nikar ne skrivaj,
tlači v klobuk, naj ti bodo rajši v poduk!
Saj v tem času enkratno bitje si postala
in le najboljše od sebe dala!
In tvoj rojstni dan naj bo le križišče,
kjer na vseh poteh te sreča išče...
Naj bo zahod, sever, jug ali vzhod,
sreča v vseh smereh s teboj naj gre na pot!
Naj ti malo detece pod srčkom raste,
da ti vedno bo lepo.
Ko pestovala boš,boš občutila
radost,veselje,ljubezen in srečo materinstva!

Vse najboljše!user posted image

M&A&M

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.11.2009 7:39:05 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 858
20.11.2009 7:38:11   
zvesta
Kepica, vse najboljše!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 859
20.11.2009 8:50:38   
a.biba
user posted image

VSE NAJBOLJŠE KEPICA83! Ta rojstni dan ima že tako sam po sebi svoj čar, zato uživajta, se razvajajta in naj vaju spremlja sreča, zdravje in sama radost do konca nosečnosti in še več je bo ob novem članu oz. članici.

Pa nemesto torte naj bo en big mac user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 860
20.11.2009 9:02:40   
a.biba
Zdaj pa še vsem ostalim dobro jutro, vidim, da ste bile že pridne s čestitkami.

Kepica čudovit trebušček, sem ga šla že večkrat pogledat. Se nič ne pozna, da rada zahajaš v mcdonalds, pa če ti paše je itak v nosečnosti vse dovoljeno, ne?
Zdravstvo je pa tak čist v ku...,  da ne govorim, da si moram zdaj že osnovno zavarovanje plačevati, ker sem imela previsoko nadomestilo. Full logika, ker se jemlje povpračje zadnjih treh mesecev in ko je v vmesnem obdobju človek brez dohodkov, si pač mora vse sam plačevati, dodatno, osnovno, ko pa prejemaš denarno pomoč ti pa občina plačuje. Samo to te tako noben ne opozori, znajdi se....eh, škoda besed. Če si samoplačnik si takoj in vedno vsepovsod na vrsti, drugače se pa pod nosem obrišeš.user posted image

MM jaz sem imela najrajši enodelne pižamice, tiste pajacke. Od začetka sem jih imela take, da se med nogicami odprejo, potem pa se tak načeloma nismo previjali ponoči in mi je bilo vseeno. Mi je bilo najbolj pomembno, da je križek pokrit in nikjer nič ne piha.
Super za trak. Sem včeraj videla enega fantka v slingu, star kakšnih pet mesecev in je bil tako zadovoljen, da nisem mogla verjet, da je to tako praktično.

Tud mi rastemo, včeraj smo stopil v 17. tedenuser posted image  in občasno že kaj rahlega občutim tam spodaj. Tako, da se bo akcija počasi začela.
Za diplomsko grem v sredo na govorilne ure v Lj za pet minut, kot ponavadi. Ker mentor pač ne komunicira po mailu. Lahk je njemu to reči, jaz pa ravno zaradi tega nisem nikakor napredovala z diplomsko, ker nisem mogla kar naprej hodit v Lj. Tak, da upam, da se boma lahko kaj konkretnega zmenila.

Danes ima naša pužika "dopust", pa grem enga dojenčka pogledat. user posted image  Že nekaj časa obljubljama.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.11.2009 9:44:47   
nadka30
KEPICA želim ti vse nan naj ob tvojem današnjem prazniku, čim lepš praznuj pa obilo veselja aprila z malim kepčeke ali kepico , danes pa uživanje na meterisnki šoli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce vsem lep pozdrav ja sonček 85 tudi naši nadji so bile igrače, ki sploh niso bile igrače bolj všeč kot kaj drugega še posebi kaka kuhalnica pa pokrivavka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se javim kasneje ker se mi zdajle mudiuser posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.11.2009 10:02:01   
MAŠKA
Kepica vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image . Predvsem želim veliko zdravja in zadovoljstva tebi, zdravo Kepico, ki ti bo prinašala veliiiiko veselja.... in veliiiiko ljubezni s tvojim user posted image .

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.11.2009 10:46:53   
tassika
Samo n ahitro, ker Zoja ne spi.

Kepica vse naj naj, pa vse kar si sama želišuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.11.2009 12:27:49   
soncek_25
Hej hej!

Kepica vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Danes nimam nobenga časa, ful dela v službiuser posted image , tako da bom poskusla jutri mal bolj prečekirat kaj ste napisaleuser posted image

Lep vikend vsem in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.11.2009 13:36:31   
sonček85
Lubike imam nekaj za vas:

Tiste ki boste rodile ali ste rodile v vseh mestih razen Celje lahko prosite za paketek za mamice-otročke  ob rojstvu.Jaz sem to videla danes in klicala tega gospoda ki to deva in mi je lepo povedal da lahko mamice rečejo zanj in ga dobijo brezplačno.To naj bi bilo že 5-6 let po vseh porodnišnicah.Veliko mamic tega ne ve in potem paketki ostanejo,bog ve kaj naredijo z njimi,zato mamice recite zanj in ga dobite (vsebuje kolikor se gledala na posnetku,flaško ,robce nivea,...)Lahko pa si pogledate tudi tukaj  več o tem ali pa pokličete gospoda.
Po moje je možno tudi tiste ki ste že rodile da dobite ,če niste vedela za to ,samo gospoda pokličite

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=38

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.11.2009 14:13:22   
kejti

Kepica vse najboljše za tvoj rojstni dan!user posted image Imaš pa že orng lep trbušček.
Sonček hvala ti za informacije paketka za mamice. Zakaj pa v Celju ne dobijo tega paketka? bom vam sporočala kako je kaj z mano of course.

Uživajte še zame na toplem sončku!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.11.2009 14:20:58   
sonček85
V c
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Kepica vse najboljše za tvoj rojstni dan!user posted image Imaš pa že orng lep trbušček.
Sonček hvala ti za informacije paketka za mamice. Zakaj pa v Celju ne dobijo tega paketka? bom vam sporočala kako je kaj z mano of course.

Uživajte še zame na toplem sončku!!!

v CE ni ker kao neki CE komplicira glede plačila paketkov da je predrago za plačatuser posted image še tu škrtarijo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.11.2009 14:50:37   
malaMravljica
user posted image     Kepicaaaaaaa hitro en kos torte pojej, poglej kaj ti delajo te poredne zivalce noooo..... Pa seveda vse naj naj naj naj in res naj naj naj. NAslednji par mesevec skrajno uzivaj s trebusckom, pol pa s Kepckom v narocju. Bos videla, dojencka imet je res naj naj najlepse kar se ti lahko zgodi.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.11.2009 14:50:49   
MAŠKA
Sonček85 a veš, da sem jaz ta paketek dobila v porodnišnici, ko sem rodila Mašo (pred 4 leti). A zdaj pa jih več ne delijo?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.11.2009 14:58:49   
malaMravljica
Soncek in Biba, hval vama za mnenja o pizamah. Jaz ga vsako noc enkrat previjem, pa sem razmisljala, da je boljse dvodelno pol, ker tisto za sam nogice vn dat je pri ans tko tko, mali tok uziva med previjanjem, pol pa maha z nogicami in jih morem lovit, da jih vn dobim. Sedaj ima za spat kombinizoncek pizamco brez nogic, pol pa se body spodaj in nogavicke ter rokavicke, ker rokice ima vedno vn. Sem se skulirala, ker na zacetku sem ga za spat oblekla k da spi na S tecaju, poleg nastetega se kapco in v tsito plis vreco. Uboscek se je kuhal notri, sam me je blo tok strah da bi ga zeblo, pa slabo vest sem imela, da mora v mrzli zibki spat. Sem smotana mama, sej vem.

Biba, joj teb tudi kar mal zavidam ta cas v katerega prihajas, druga polovica nosecnosti je tok fajn, jaz bi bila kar poklicno nosecka ce bi se dalo, pa ce bi lahko pol katero drugo rodit poslala, tega pa ne bi vec user posted image user posted image

Tko, sedaj grem pa se 1x nafutrat malega, pol pa greva koncno v trgovino, hodiva ze 3 dnio, ma sam hodiva, prideva pa nikoli ne. Pa oci nama je ta velik asvto dal, bova frajerja oz beri nam iskala neprijaznih besedic, ko je treba lupinico vn pa notri dajat, v mojem gre lih za glih.

Uff ja, SKRBNA!!!!! Heeeeelp! Povej, glede traka, kako si to ti anredila, ce si sla recimo nakupovat, z avtom do trgovine in pol malega v trak, si to kar v avtu si gor namontirala al kako. JE le en kup blaga, pa jaz brez navdodil se ne pridem dalec.

Tkoo... sibammmmmm.

KEPICA; ti pa lepo praznuj!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.11.2009 16:07:51   
tassika
Sonček, jaz sem v lj dobila ta paketek.

MM jaz semvčeraj tudi mojo piko preveč oblekla, pa se mi sploh ni zdelo je čisto zakuhala. Drugače pa imava za spat bodi, hlačke in pa pižamco iz organskega bombaža, pri nogicah se pa odpne. Se mi zdi da ji je bolj toplo kot pa v navadnem pajacku, sem pa dala v zibko na jogi dekico in potem jo pokrijem z dvema dekicama in čez še kovtrček, pri nas ponoči ne kurijo in ji je hladno, zato je pa tako rada v moji posteljici, pa tisti kovtrček je itak samo provizoriš za čez, jo nič ne objame, samo visi tam, sem tako jezna na to posteljnino, res je hladna in tko jo potem ponoči damvn z eno dekico da se pri meni segreje in jo dam tako nazaj, da ne pride na čisto mrzlo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.11.2009 19:37:16   
Teni_
Čer, punce.

Žal se sploh nimam časa oglasit. Komaj sem v ponedeljek Niko spravila v vrtec, je danes spet ostala doma. Vročina 39.5, teče iz nosa, kašlja nenormalno, tako, da je že 4X bruhala. Baje je samo viroza. Mene tudi kuha. Sicer temperatura 37.1, ampak za mene je že to veliko, ker imam normalno nekje 35.6., nos pa imam čisto zabasan. Tako, da zdaj malo bolj počivamo.

Kepica, vse najboljše. Pa lep trebušček.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 20.11.2009 19:41:34 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 873
20.11.2009 20:29:05   
Kepica83
Jooooooooooj punce moje zlate koliko čestitk. Vse ste se spomnile name. Jeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako sem vesela. Nemorem verjet. Sem kar zajokala ob branju čestitk.

Sploh pa ob tvoji, draga witto. Res mi veliko pomeniš, toliko da se ne da opisat z besedami. Enostavno si postala del mojega- našega življenja. Zaradi tebe zrem ponosno in pokončno v svet. Ker se vedno bo meni. Vedno mi daješ moč, pogum in ramo na kater ilahko cvilim in jočem. Zame si najlepša rožica ki mi polepša vsak še tako temen dan. Rada te imam z vsem srcem in ponosna sem ker sem lahko del tvojega življenja.user posted image

Sonček85 tudi zate je veliko mišljeno od zgoraj napisanega.

Še enkrat hvala punce moje!!!! Hvala vsaki posebej

Tako midva sva zdaj prišla domov. ob 7 sva začela z materinsko in do 9:15. Nato sva šla z mojim atijem na pijačo in nato nazaj domov. Ob 14ih pa spet nazaj do mojih. Je ati spekel gosko, ta kot vsako leto za moj roj dan. No pred tem sta še me ati in mama presenetla z veliko torto, pesmico, šopkom in dinarčki. Punce danes me je ati taaako presenetil da nemorem povedat. Prvo me je zjutraj ob 6 klical in mi pel po tel happy birhtday. Žal angleško ne ve in je ta pesmica bila tako lepo slišat v tem njegovem popačenem jeziku. Res punce nekaj nepozabnega.user posted image user posted image . Bilo je nekaj takega hepi brdej tu ju, hepi brdej tu ju. Jooj punce moje, kao sem bila vesela. To je bilo zame nekaj najlepšega kar sem kdaj slišala. Na koncu pa odprem vizitko in vidim da je napisana z NJEGOVO pisavo. Tako grda pisava, nečitljiva in pomanjkljiva, je bila taako čudovita in krasna da sem na ves glas jokala. Te vizitke ne zamenjam za nič na svetu. Pravkar sem jo dala v okvir od ene slike. Na koncu pa še narisana dva srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To je definitivno najlepše darilo v mojih 22 letih.
user posted image

Draga Kepica
za tvoj 22.rojstni dan ti želiva veliko sreče, zdravja in še mnogo mnogo let srečnega življenja. Ata in mamauser posted image user posted image
A ni čudovito?? Moj ati je najboljšiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 20.11.2009 20:30:28 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.11.2009 21:52:16   
sonček85
ne n
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Sonček85 a veš, da sem jaz ta paketek dobila v porodnišnici, ko sem rodila Mašo (pred 4 leti). A zdaj pa jih več ne delijo?
ne ne  delijo več :(
teni:joj naj se mala reveica pozdravi čim prej ti pa tudi.
mm:super za pižamico.Jaz sem mojega tudi vedno dajala v vrečo pa mu je bilo vroče pa še nogic ni mogu premiakt tko da zdaj mu dam samo pleničko ,pižamico in zoknčke če ima to brez stopalk,potem papokrijem z dekico in je ok,nima mrzlih rokic,je pa res da je v sobi okoli 22-24stopinj
kepica.hvala enako ,sedaj pa jokam user posted image
no pa spet jokam ko beerem kako lepo presenečenje si dobila.Ati tvoj ima pa podobno pisavo kot moj,njegovo pisavo bom pogrešala ko je pisal čestitke za rd ,novo leto pa vse praznikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ko bi me zdle vidle kako mi solzice tečejo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?