malaMravljica
|
Kepica, ma prej ti se ne smem cestitat, ker baje prinasa nesreco. Lep trebuscek imas. Sem sla pogledat, moj je bil tak v 30 tednu, sam moj je bil tok casa tok mali. Soncek, te hocem ze tooook casa to vprasat. Pizama za dojencka. Moj ima sedaj vse tip bombazen pajacek brez stopal in morem nujno kupit pizame v st 62 pa sedaj ne vem. OSebno se ogrevam za dvodelne pizamice, pa zgornji del na gumbe, ves, da bo tak fajn materjal in ne tisto, ki se takoj vse razvlece. Jaz osebno sovrazim pizame Moja mama pa je rekla, da za dojencka je boljse enodelna. Ti imas ze mal vec izkusenj, kaj menis, kaj ima tvoj? V vreco ga pa ne dajem vec, sploh sedaj ko bo sel v posteljo spat ne bo rabil nekaj ekstra toplega. Soncek, ta mi je tok lepa, sam ne vem a je prakticna tudi. Kaj predlagas s te strani http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Babies%27&l3=%27W%E4sche%27&l4=%27Pyjamas%27&pId=%2725152%27&pClr=%271%27 Danes dopoldne sva bila kar nekaj casa zunaj, je bil v tistem traku za nosenje in se mi zdi, da je cel dan bolj miren sedaj, super navdusena sem nad tem nakupom. Saj itak hoce bit non stop pri meni in v tistem traku se ima super, kar blazen je tam notri. Nadka, zadnjic me je tok dol metalo, pa nisem upala tok napisat, sem hotla rect, kok sta lepi s hcerkico na tisti slikci. A dobri mozje v decembru. MA pri nas bo miklavz, ker je to tradicija, dedek mraz je tudi tradicija, bozicek tudi in tukaj se bozicek klice mal drugac bo pa se on kaj prinesel ah ne misli, da ga bom zasuvala z darili, ves miklavz prinese pac araside in rokavice za zimo, dedek mraz pobarvanko in barvice. Nismo mi nekaj na neka darila, je bolj pozornost kot darilo. Tudi z mojim se obdarujeva sam enkrat na leto, za bozic in tokrat sva ze rekla, bova skupaj kupila nekaj kar bi oba rada imela in bi lahko skup uporabljala. Ce bi bila pa se sama bi pa za bozicno darilo poletela nekam na dopust, Brazilija kje si. Oton, ja zirafa je narisana, bordura pa prilimana gor. prejle na previjalni mizi je zagledal tisto borduro in pol tok z zanimanjem gledal. Pa se vrtiljak sem prej montirala na postelco mu in sem ga navila, kok mu je bilo zanimivo to. Jupi ze kaze zanimanje za svet okoli njega, super. Ej, sedaj mi gre pa ze nekaj casa po glavi, da bi mu bili lahko narisali krokodila na steno, ne vem zakaj, ma bi se dalo full lepo naredit.
|