malaMravljica
|
mali soncek, jaz sem tu. Ti si pa mali soncek, ker si nas drugi soncek, prvi soncek je soncek85 mal filozofiram ja, brez zamere. Glede tvojega problema, jaz se ne spomnim vec kako je bilo pri meni, ce cos sla brat naso prvo temo tam na zacetku bi znala kaj takega brat, tisto drugo temo, ki smo jo imele, glej to http://www.ringaraja.net/forum/V_pri%C4%8Dakovanju_druge_M_%25%25/m_3284276/tm.htm sicer pa mislim, da lahko stejes to za m in gres kar pogumno naprej. Twixy, tebi tudi danes en objemcek in dobre zelje. Pilotina, kako si ti? Mariee, se v enem kosu? Soncek, si dobila paketek? Rizkoo, a je mali danes lep vsem drugim pa en lep sonckast pozdravcek. Punce, ima katera kontakt z Maj09? Jo tako pogresam, ce ima katera tel ali mail in bi ji rekla, da naj mi na zs da tel ali mail, da vsaj slikco njene male vidim, pa da izvem kako se ima. Kepica, tebi sem pa hotela povedati, da predvsem uzivaj v nosecnosti, si na polovici in tisti najlepsi del nosecnosti, ko sta z dojenckom najbolj povezana in se najvec dogaja zate pravkar prihaja, izkoristi te nepozabne trenutke in bodi srecna vazicka nosecka. Punce, moj Tragetuch je prisel. Sem takoj sla v akcijo in ga zavezala okol vratu, sem na tocki, ko naj bi notri dala bejbija, sam nas bejbi sladko spi v najini postelji. Joj no, a more spat ravno takrat, ko ga rabim, drugace pa nikol noce spat cez dan. Ce grem likat se bo pa zihr zbudil. Do tukaj je cist enostavno zavezat, sedaj morem sam videt, ce bo mali zadovoljen notri. Hmm.. pri nas v stanovanju izgleda kot da sem odprla privat pralnico in sedaj pridno delam. Tok cunj, nekaj se sisi kar na stojalu, en kup je pa za zlikat in zlozit, danes zvecer, ko dam malega spat, al pa ze prej ce se bo dalo morem vse to pospravit. Je pa danes sreda in zvecer so Razocarane gospodinje, jih ne smem zamudit, sem ze zadnjic. Mi2 vceraj nisva dala jogija malemu v posteljo, moj je popoldan v razstavnem prostoru postavil 4 nove postelje in se in se robe, za vikend imamo hisni sejem, pol mu zvecer nisem tezila, smo rajsi uzivali vsi 3 na kaucu. Sedaj pa posljem to, da me ne vrze spet vn kot ponavadi ko dosti napisem.
|