Alayne -> RE: Julcki2020 (16.12.2019 9:52:12)
|
tudi jaz visoka 178 cm ... bomo pac visoke in okrogle :p Ma ja, tudi jaz sem imela ravno slab prizor v sluzbi. Kolegica je nekako pomotoma zanosila. Vem nikoli ni ravno pomotoma, ampak je ravno doktorirala in sta se na hitro zabavala preden sta morala gostiti familijo. No ocitno je bilo enkrat dovolj in je zanosila. V sluzbi je sefu povedala takoj, ko je ginekolog potrdil (7. teden) je bilo pa tik pred njenim podpisom nove pogodbe. Sicer za dolocen cas ampak vseeno. So ji izrocili pogodbo in ona pove, ker je feministka in se ji je zdelo fer, da vejo. Vglavnem sef preprosto umakne pogodbo. S tem bi se porodnisko zgubila normalno, ker se steje pac visina place pred porodnisko in ona bi naenkrat ze v 7. tednu ostala brez sluzbe. Vglavnem punca ful mocna gre do kadrovske zbobna vse skupaj. Angazira vse veze, ki jih ima. Njen foter tut neaj pomemben. Urgirajo od zgoraj in so ji morali vrnit pogodbo na mizo. So vseeno ugotovili, da ce je bila prej vredna pogodbe je tudi potem, ko je noseca. Grozno. Ostalim v sluzbi je pa povedala sele v 5. mesecu, ker se ji ze pozna. Ni hotela, da jo obravnavajo kot manj. Aja pa pogodba je na koncu bila le za polovicen cas. Drugo polovico so dali enemu moskemu, ki se brez rezultatov slepa zraven ze leta, ko hodijo zenske na porodnisko. Iskreno tudi, ce ne bi bilo tega moskega tukaj bi enaka shajali ampak ****. Jaz vglavnem iz enakih razlogov se nisem povedala. Pogodbo imam do septembra, rok je julija. V vsakem primeru me bodo potem obravnavali kot kuzno in ´manj sposobno´.
|
|
|
|