Metka234 -> RE: Julcki2020 (2.12.2019 16:42:54)
|
O hope, upam da se glavoboli umirijo čim prej. O zdravo še ena julijka! 😊 Super, da vama je ratalo takoj - res blagor! In držim pesti, da še naprej ostane brez simptomov. Čeprav tudi jaz včasih mislim: a sem sploh še noseča, ker nič ne čutim? Edino včasih malo zgage pa prsa so občutljiva. Tudi meni ni nič slabo, lačna sem pa precej in na wc grem stokrat na dan. Jaz si sploh nisem predstavljala, da bom morala nosečnost preležati, ker če pol dneva hodim/stojim/sedim se pojavi izcedek, ampak bom naredila vse za moja srčka. Samo da bi bilo vse ok!Mene je naročila na prvi pregled pri 8t4d - predvidoma drug teden, sem pa po sili razmer morala že prej sama iti. 11t je res kar dolgo za čakati, lahko greš že prej sama na potrditvenega mogoče. Jaz sem malo pohitela s terminom za nuhalno, ker so glih prazniki in me je zanimalo kdaj delajo in da ne bo vse polno. Je pa rekla sestra da se lahko sproti na pregledu dogovoriš tudi za DHT ali Nifty.Glede sladkorne pa mislim da je prav, da tam urgirajo pravi čas in kar pojdi na pregled. Itak je to naše zdravstvo tako, se mi zdi da vsak svoj vrtiček obdeluje in moraš kar sam niti držat, da se pelje v pravo smer.
|
|
|
|