Anonimen -> RE: Julcki2020 (22.11.2019 16:47:43)
|
Uau, svaka čast za tole dolgo pot. Res vas občudujem. Meni je bilo že pol leta strašno dolgo in sem bila vsak mesec bolj pesimistična ... Kaj šele toliko let. Naj vam bo sedaj lepo! ❤ O super, lepo da raste in se lepo razvija 😄 Jaz že komaj čakam pregled čez en teden, mi je žal da že prej nism rekla, ampak sm si misla da bols da je poznej, da se bo zihr kej vidlo ☺ Upam no. Ma ne vem, zdej kr vsi na ta nifty hodjo. Bom mal povprašala obe ginekologinji kaj mislita. Al je to bolj modna muha, ker jo skor vse delajo, al še kej drugega kot na nuhalni zveš. Ampak držim pesti, da bodo rezultati nuhalne fantastični! Itak da bojo 💪 Slabo mi ni nič. No mogoče k sm se v službo pelala se mi je malo zdelo, ampak verjetno je zo psiha. Zaenkrat so samo prsi napete in bolijo na otip. Pa vsake toliko malo špikne oz. čutim nekaj v trebuhu na levo, desno, zgoraj itd. Upam, da se maternica lepo širi haha. Tebi? Jaz sem že kar malo začela računat kdaj bi mela začetek porodniške hehe. In razmišljat kaj vse rabiva od opreme. Po drugi strani se mi pa tako vlečejo dnevi do pregleda ...
|
|
|
|