LuLu
|
[IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Torej...če rečem, da je ženska, ki je svojega otroka odpeljala nazaj k nasilnemu očetu, zatajila oz. odpovedala sem jaz slab človek...yes, razumem. Ke stupido of me. Lulu pa sem, res sem prebrala vse kar si napisala, zdaj pa ne vem če mogoče res narobe razumem napisano ali pa ti ne veš kaj si pisala. Dejstvo je, da vsak po svoje pojmuje nasilje, vsak po svoje gleda na to. Enim se smili mamica, enim se smili atek, ker pač sam od sebe ni tak postal, meni se pač smili otrok. Vsak pač po svoje doživlja ljudi okoli sebe, eni simpatizirajo z vsemi, tudi največjimi kriminalci, eni pa pač sočustvujemo s tistimi, ki si po naše to res zaslužijo. Za ene je vsako živo bitje sveto, zame ni. In ja kot mati, kot starš, kot oseba je zatajila. Pa me dol vdarite kolko hočete. Sem bila sama v nasilni zvezi in sem šla in se nič ne smilim sama sebi, kak sem si bila boga, ker revše nisem vedela kaj je prav in kaj ne. pa nisem v otroštvu bila deležna nasilja, tudi ga z novim partnerjem nisem. Rečite ji kaj hočete, jaz stojim za napisanim. Nisem oseba, ki bi od daleč opazovala in se zgražala nad dejanji nekaterih, pač vedno sem in bom zinla kaj, pa če imam to pravico ali ne. Ti imaš pač bolj policijsko logiko, kriminalec - žrtev, jaz pa bolj človeško človek - človek. Tu vidim razliko med nama. Ta zadnji stavek pa tudi dovolj pove o tebi. Nad dejanji nekaterih ne moreš biti tiho... zineš, vedno si in boš. (tvoje besede).
|