|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zrezki v omaki z gobicami
2.4.2007 20:55:31   
lojzika
Kako naredite goveje zrezke v omaki z gobicami?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zrezki v omaki z gobicami
2.4.2007 21:14:40   
Gina
Spražiš čebulo, pa ne čisto do konca, dodaš malo strtega česna in potolčene zrezke. Začiniš po želji. Jaz dam gor ponavadi malo vegete, poper in čisto malo šetraja, ki pa ni nujen, če ti okus ne ustreza. To potem cmariš na ne preveč velikem ognju, dokler niso zrezki že skoraj mehki. Če se ti zdi, da bi se lahko zažgalo, dodaš malo vode. Aja, vmes lahko dodaš malo,se pravi eno veliko žlico gobove juhe iz vrečke (ali pa tudi ne, če ti ne paše - meni se zdi, da naredi dober okus in to prakticiram, kadar imam le-to pri roki). 10minut pred koncem dodaš očiščene in narezane šampinjone, tik preden nehaš kuhat pa še svež narezan peteršilj. Če ti paše lahko zaliješ s sladko smetano ali posuješ s sirom, lahko pa ješ tudi brez tega, oboje je dobro.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zrezki v omaki z gobicami
2.4.2007 21:19:04   
total
Goveje zrezke malo posolim,namažem z gorčico in opečem na olju.Poberem jih ven,zlijem not zmešano gobovo juho(pol vreček juhe+vode) in dam da zavre.Not dam še kakšne gobe po želji al pa nič,dodam zrezke in kuham še malo.Super je okusa in hitro pripravljenoi.Dober tekuser posted image .

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zrezki v omaki z gobicami
2.4.2007 21:26:45   
CIPRESA
Jaz pa ravno tako prepražim čebulo, potem zložim v posodo zrezke, jih popečem po obeh straneh, potem jih zložim ven ter v posodo dodam že prej pripravljeno  omako (moka + voda + začimbe). Vse to še malo zalijem z vodo, zložim zrezke nazaj v omako in jih pustim na malem ognju  da se  kuha. Kake pol ure pred koncem pa  dodam v omako še gobe (mi imamo najraje jurčke ki jih sama naberem in jih že prej poparim na vodi da so že napol kuhani).

user posted image Zdaj sem pa lačna ratalauser posted image




_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zrezki v omaki z gobicami
3.4.2007 1:55:29   
saving
Čisto odvisno, od katerega kosa so zrezki. Če je rostbif (ali bognedaj pljučna user posted image ) potem naredim stejke posebej in omako z gobami posebej (pražene gobice, sladka smetana, česen, začimbe). Če je bržola. je dobra na hitro popečena na dosti čebule, potem pa kakih 10 minut dušena skupaj z gobicami - gobice posebej popražiš na česnu in na koncu dodaš peteršilj. Od stegna je fino, če pomokaš zrezke in jih pečeš kar skupaj z gobicami. Gobe spustijo vodo in potem kar pokriješ in dušiš tako od oka 15-20 minut.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?