Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zrezki v omaki z gobicami 2.4.2007 21:14:40
|
|
|
|
Gina
|
Spražiš čebulo, pa ne čisto do konca, dodaš malo strtega česna in potolčene zrezke. Začiniš po želji. Jaz dam gor ponavadi malo vegete, poper in čisto malo šetraja, ki pa ni nujen, če ti okus ne ustreza. To potem cmariš na ne preveč velikem ognju, dokler niso zrezki že skoraj mehki. Če se ti zdi, da bi se lahko zažgalo, dodaš malo vode. Aja, vmes lahko dodaš malo,se pravi eno veliko žlico gobove juhe iz vrečke (ali pa tudi ne, če ti ne paše - meni se zdi, da naredi dober okus in to prakticiram, kadar imam le-to pri roki). 10minut pred koncem dodaš očiščene in narezane šampinjone, tik preden nehaš kuhat pa še svež narezan peteršilj. Če ti paše lahko zaliješ s sladko smetano ali posuješ s sirom, lahko pa ješ tudi brez tega, oboje je dobro.
|
|
|
|
RE: zrezki v omaki z gobicami 2.4.2007 21:19:04
|
|
|
|
total
|
Goveje zrezke malo posolim,namažem z gorčico in opečem na olju.Poberem jih ven,zlijem not zmešano gobovo juho(pol vreček juhe+vode) in dam da zavre.Not dam še kakšne gobe po želji al pa nič,dodam zrezke in kuham še malo.Super je okusa in hitro pripravljenoi.Dober tek .
|
|
RE: zrezki v omaki z gobicami 2.4.2007 21:26:45
|
|
|
|
CIPRESA
|
Jaz pa ravno tako prepražim čebulo, potem zložim v posodo zrezke, jih popečem po obeh straneh, potem jih zložim ven ter v posodo dodam že prej pripravljeno omako (moka + voda + začimbe). Vse to še malo zalijem z vodo, zložim zrezke nazaj v omako in jih pustim na malem ognju da se kuha. Kake pol ure pred koncem pa dodam v omako še gobe (mi imamo najraje jurčke ki jih sama naberem in jih že prej poparim na vodi da so že napol kuhani). Zdaj sem pa lačna ratala
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?