|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmrznjeni repki škampov
19.1.2011 14:59:08   
livia
Običajno uporabljam sveže, mi pa zmrznjeni že nekaj časa stojijo v skrinji, pa ne vem kako naj jih pripravim, da bodo okusni.
Kaka ideja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmrznjeni repki škampov
19.1.2011 15:12:03   
naja17
Jaz jih odtajam, mogoče vržeš za 2 min v vrelo vodo, pol pa na prepražen česen, malo vinčka, pokuhaš, po želji dodaš pelate, zraven česnov kruh in je to to... Mnjammmiii...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2011 15:15:06   
K_a_t_i
10 minut naj vrejo v vodi. Potem jih pa pripravi kot običajno (jaz jih popražim, solim, dodam malo paradižnikove mezge, riž in zalijem z vodo v kateri sem prej pokuhala rakce).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2011 15:55:32   
Hope2
Če so veliki, jih mi naredimo na žaru. Odtalim, fajn odcedim. Nato jih malo pokapam z limetinim ali limoninim sokom, strt česen, olivno olje. Malo jih pustim v tem soku, pa n ažar oz pozimi na toaster- naj bo fejst vroči, saj se morajo na hitro naredit in ne kuhat. Pečene položim na rukolo, ki jo pokapljam z dresingom.

Lahko tudi nabodala iz repkov, česnovega paradižnika in ribe pa na žaru spečeš

Iz malih repkov pa edino da jih v rižoto vržem ali med omako za testenine

Če so neočiščeni, pa dokupim nekaj celih škampov ali kozic in naredimo buzaro

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2011 16:07:57 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2011 9:05:10   
suzolinka
Jaz jih pa skuham in odlijem vodo. Posebaj skuham riž, ga popečem in dodam koruzo, jajce in repke

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2011 10:04:00   
ajsek
Zakaj jih pa daste v krop, preden jih popečete?

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2011 10:31:55   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Zakaj jih pa daste v krop, preden jih popečete?

To meni tudi ni jasno, še manj da jih je treba najprej 10 minut kuhat v vodi, ap še potem kuhat ali pečt s hrano. user posted image

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2011 16:09:56   
livia
Evo, danes sem naredila iz njih rižoto in je bil prav fin.

Sem prepražila čebulo in česen, dodala riž, zalila z malo paradižnikove mezge in juhe, solila. Proti koncu sem dodala repke, ki sem jih prej 5 minut kuhala v slanem kropu.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2011 8:17:34   
suzolinka
Zato, ker mi manj smrdijouser posted image Vedno jih najprej zavrem in odlijem tisto vodo ven. 

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?