Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 19.1.2011 15:12:03
|
|
|
|
naja17
|
Jaz jih odtajam, mogoče vržeš za 2 min v vrelo vodo, pol pa na prepražen česen, malo vinčka, pokuhaš, po želji dodaš pelate, zraven česnov kruh in je to to... Mnjammmiii...
|
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 19.1.2011 15:15:06
|
|
|
|
K_a_t_i
|
10 minut naj vrejo v vodi. Potem jih pa pripravi kot običajno (jaz jih popražim, solim, dodam malo paradižnikove mezge, riž in zalijem z vodo v kateri sem prej pokuhala rakce).
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 19.1.2011 15:55:32
|
|
|
|
Hope2
|
Če so veliki, jih mi naredimo na žaru. Odtalim, fajn odcedim. Nato jih malo pokapam z limetinim ali limoninim sokom, strt česen, olivno olje. Malo jih pustim v tem soku, pa n ažar oz pozimi na toaster- naj bo fejst vroči, saj se morajo na hitro naredit in ne kuhat. Pečene položim na rukolo, ki jo pokapljam z dresingom. Lahko tudi nabodala iz repkov, česnovega paradižnika in ribe pa na žaru spečeš Iz malih repkov pa edino da jih v rižoto vržem ali med omako za testenine Če so neočiščeni, pa dokupim nekaj celih škampov ali kozic in naredimo buzaro
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2011 16:07:57 >
|
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 20.1.2011 9:05:10
|
|
|
|
suzolinka
|
Jaz jih pa skuham in odlijem vodo. Posebaj skuham riž, ga popečem in dodam koruzo, jajce in repke
|
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 20.1.2011 10:04:00
|
|
|
|
ajsek
|
Zakaj jih pa daste v krop, preden jih popečete?
|
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 20.1.2011 10:31:55
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek Zakaj jih pa daste v krop, preden jih popečete? To meni tudi ni jasno, še manj da jih je treba najprej 10 minut kuhat v vodi, ap še potem kuhat ali pečt s hrano.
|
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 22.1.2011 16:09:56
|
|
|
|
livia
|
Evo, danes sem naredila iz njih rižoto in je bil prav fin. Sem prepražila čebulo in česen, dodala riž, zalila z malo paradižnikove mezge in juhe, solila. Proti koncu sem dodala repke, ki sem jih prej 5 minut kuhala v slanem kropu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?