|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelenjava kot priloga
18.12.2012 11:28:23   
mini86
namesto klasične zelenjave v posodici bi letos za božično večerjo vsak dobil svojo zelenjavno culico-zelenjava zavita v folijo in pečena/dušena v pečici..

na 24 kičen k sm to gledala je vse skupaj prelil z pasiranim oljem, baziliko in česnom..

sj vem da pride z maslom glih tko fajn ampak me vseeno zanima s čim bi lahko nadomestila baziliko..ne potegne mi ne vem koliko pa sploh si ne predstavljam okusa skupaj iz korenjem npr kokr je on naredil..

kaj bi lahko še dala not v culico..malo parmezana..

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelenjava kot priloga
18.12.2012 11:36:27   
Hope2
Petršilj, svež rožmarin (če je krompir zraven in res minimalno), svež origano ali timijan, samo slednji meni osebno ne potegne.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.12.2012 11:38:22 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zelenjava kot priloga
18.12.2012 11:40:36   
mini86
pa mislš da je bolš da začimbe samo notr fliknem al bi blo bolš kokr je on naredu da je zmiksu skp iz česnom in oljem

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zelenjava kot priloga
18.12.2012 11:58:37   
Hope2
Jaz nisem še nikoli tega delala, ker nam ne potegne. Sem pa gledala oddaje in nikoli niso miksali, ampak dali vejico ali listke. Niti sekljali niso na drobno, temveč bolj večje kose, posolili, nekaj kapljic olivnega olja in to je bilo to. Npr vejico origana, ali pa vzeli vejico timija in postrgali dol liste. Probaj prej, saj pa eno vrečko zelenjave ni težko prej naredit, četudi ga biksneš, nimaš velik zgubituser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zelenjava kot priloga
18.12.2012 12:30:11   
mateyka
mi smo grilal na odprtem ognju (ob njem, v žerjavci seveda) v alu culicah bučke, čebulo, grah in koruzo z malo masla, soli in popra. je blo ful dobro, bučke so spustile vodo in je bla kot juhica z zelenjavo - njam user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zelenjava kot priloga
18.12.2012 13:44:45   
Paštetka
Jaz za pečeno zelenjavo ali tudi dušeno, ne rabim ničesar. S tem, da mora biti zelenjava hrustljava, torej bolj ne kot kuhana. Razkuhani zelenjavi je itak vseeno kaj dodaš, ker ima itak vse enak okus.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zelenjava kot priloga
18.12.2012 15:54:57   
malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

mora biti zelenjava hrustljava, torej bolj ne kot kuhana. Razkuhani zelenjavi je itak vseeno kaj dodaš, ker ima itak vse enak okus.


user posted image user posted image se strinjam.

No, jaz sem tudi dajala ponavadi kar tako timijan, rozmarin in kar se das, imam domace zacimbe in se mi ni dalo tok te male listice drobit in imam sedaj se tko kaj mal na vejicah in je pravzaprav prav fajn. Ce pa teb ni do svezih zacimbimb imas pa ravno se dovolj casa, da naredis zeliscno olje in s tem polijes. Za to olje pa rabis eno res dobro olivno olje ( ne neki za 2 eur) pol pa notri mal cesna, rozmarin, poper, .. po zelji. Jaz sem ga nardila zame, ker drugi vsi s peperoncini hocejo imet in sedaj je moje tok fino, da mojega rabijo.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zelenjava kot priloga
18.12.2012 17:52:26   
Felicita
jest bi pa samo tik pred serviranjem svež drobnjak gor narezala (torej ne zmešala z oljem/maslom ampak dodala res tik pred serviranjem, da ohrani svežino)... namesto bazilike/rožmarina/timijana oz. kar je še idej.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zelenjava kot priloga
18.12.2012 20:12:42   
takotako
a lahko kej več poveš kako boš naredila to- katero zelenjavo-predvidevam da svežo, pa v kaj boš zavila*user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?