malaMravljica -> RE: zelenjava kot priloga (18.12.2012 15:54:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka mora biti zelenjava hrustljava, torej bolj ne kot kuhana. Razkuhani zelenjavi je itak vseeno kaj dodaš, ker ima itak vse enak okus. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] se strinjam. No, jaz sem tudi dajala ponavadi kar tako timijan, rozmarin in kar se das, imam domace zacimbe in se mi ni dalo tok te male listice drobit in imam sedaj se tko kaj mal na vejicah in je pravzaprav prav fajn. Ce pa teb ni do svezih zacimbimb imas pa ravno se dovolj casa, da naredis zeliscno olje in s tem polijes. Za to olje pa rabis eno res dobro olivno olje ( ne neki za 2 eur) pol pa notri mal cesna, rozmarin, poper, .. po zelji. Jaz sem ga nardila zame, ker drugi vsi s peperoncini hocejo imet in sedaj je moje tok fino, da mojega rabijo.
|
|
|
|