|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelena-steblena
18.5.2008 9:14:42   
travica
dragi je namesto gomolja prinesel stebleno zeleno in sedaj ne vem kaj z njo user posted image
prosim nasvete (ker je imam več kot 1 kg user posted image )
HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelena-steblena
18.5.2008 11:19:10   
Muca Copatarica
Lahko jo daš v juho, skuhaš in ješ kuhano, kot peteršilj, v zelenjavni omaki,.....enako kot katero drugo zelenjavo, vendar jo daj manj, ker ima izrazit okus, prav tako kot gomolj. 

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zelena-steblena
18.5.2008 11:53:27   
Hope2
Nasekljaš jo lahko v omake. Npr pri omaki bolonjeze je skoraj glavna sestavina, tudi v omako za lazanjo jo lahko nasekljaš. Pražiš jo pa skupaj s čebulo ali korenčkom.
Če imaš sokovnik, jo lahko zraven druge zelenjave ali sadja zmiksaš v sok. Vendar ne več kot 1-2 stebli.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zelena-steblena
18.5.2008 20:02:15   
travica
ooo, uper ste user posted image
če jo operem in zamrznem, jo laho potem tudi kasneje uporabljam?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zelena-steblena
19.5.2008 12:53:49   
qwasy
Lahko zamrzneš, jaz samo zagrabim eno pest zamrznjenih koščkov in vržem v juho ali obaro. Za bolonjsko omako pa vzamem kar zelo konkretno količino na majhne koščke zrezane zelene pa tudi korenčka. Meni se zdi kar nepogrešljiva, no.

_____________________________

ojej!

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zelena-steblena
23.5.2008 18:54:54   
Paštetka
jaz sem danes narezala zraven k pečeni zelenjavi.
POtem super paše k sadnim sokovom, če imaš kakšen sokovnik. user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznične jedi, nad katerimi bo navdušen v...
photo
Da bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji, boste v članku našli ideje, kako povsem navadne jedi spremenite v praz...
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?