Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vse skupaj pa v pečico:) 24.11.2012 17:43:23
|
|
|
|
Katy78
|
Mi delamo takole in imamo zelo radi, pa še posode se malo umaže in hitro je narejeno: krompir, potem pa narežem na večje kocke papriko (rumeno in rdečo), por, koromač, bučke (na rezine ali pa kar na kocke, odvisno, kako se mi ljubi) včasih tudi korenček, vse skupaj dam v skledo, prilijem malo olja, solim, dodam začimbe (provansalske) premešam in pustim malo stati, da se okusi prepojijo, potem pa v pečico. Včasih damo zraven tudi perutničke. Jaz gobic ne bi tenstala, ker itak boš prelila s smetano.
|
|
|
|
RE: vse skupaj pa v pečico:) 25.11.2012 6:33:56
|
|
|
|
Hope2
|
Če že dam mleto meso vmes, potem za nas mora bit obvezno v omaki (ala bolonjeze). Smo bolj ljubitelji lazanj, kot musak... musake ravno zaradi suhega mesa ne maramo. Gobice pa tudi raje prepražim s čebulo in česnom- spet naš okus. k BUČKAM pašejo tudi malancani, če jih imaš. Po vrhu pa jaz rada posujem sončnična semena in ko je že pečeno, preden postrežem, še nekaj svežega zelenega (npr list bazilike) Mi je pa všeč tudi katyn predlog, brez mletega mesa vmes in raje zraven perutke, puranjo bedrco, svinjska rebrca. Taka jed je pri nas še največkrat na mizi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2012 18:12:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vse skupaj pa v pečico:) 26.11.2012 18:41:09
|
|
|
|
mateyka
|
oj tulči, dej povej kako pripraviš jajčevce da so okusni. a kej prepečeš,da ne spusti soka v narastku? olupiš ziher? lupina je tko žilava.. začiniš in mariniraš kaj? in s čim? mal mi opiš - bom mal jajčevce sprobala, ko bom glih novo kuhno mela okol novga leta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2012 19:51:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2012 19:53:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vse skupaj pa v pečico:) 26.11.2012 20:09:36
|
|
|
|
mateyka
|
ej, vsakič ko sem jih dobila na pici, so bli podplati, najbolj pa lupina.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2012 20:47:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vse skupaj pa v pečico:) 28.11.2012 22:57:27
|
|
|
|
ovnica7
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 recimo ko sm bla se vegi, sm slovela (hvala, hvala, se klanjam, ti pa lohk unega bending smileya nalimas ) po lazanji z jajcevci: cebula - jajcevci - majaron (ja, pred paradajzi) - pelati - rozmarin - cesen + zacimbe in sol po okusu in potem to zlozis v lazanjo v kombinaciji z besamelom. Najbrž čebulo in jajčevce, ali vsaj čebulo, prej malo prepražiš? Se pelati tudi prej kaj pokuhajo? Koliko časa se peče? A se dajo jajčevci še kako zmehčat, če nimaš soparnika?
|
|
|
|
RE: vse skupaj pa v pečico:) 29.11.2012 0:37:36
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 po mojem zato, ker so jih le tanko narezali in dali direkt na pico, ki se pece na ful visoki temperaturi in so se izsusili, ne pa spekli daj probaj za foro (ni niti drago, niti komplicirano) enega razrezat na kocke, solit in pooljit ter v pokriti posodi speci v pecici. porocaj! bom. sej veš - ko se preselim
|
|
|
|
RE: vse skupaj pa v pečico:) 29.11.2012 7:50:02
|
|
|
|
uškinamama
|
recimo ko sm bla se vegi, sm slovela (hvala, hvala, se klanjam, ti pa lohk unega bending smileya nalimas ) po lazanji z jajcevci: cebula - jajcevci - majaron (ja, pred paradajzi) - pelati - rozmarin - cesen + zacimbe in sol po okusu in potem to zlozis v lazanjo v kombinaciji z besamelom. al pa polnjeni jajcevci: izdolbes in nardis filo po okusu. hitreje so pripravjeni (ce jih recimo speces z mocarelo in paradajzevo omako), ce jih narezane na kolute pokuhas nad soparo, da se zmehcajo: ce jih delam polnjene, jih prav tako izdolbem in zmehcam nad soparo. Metulj, mi tle ob meji poznamo to kot http://www.zeleniponedeljek.si/index.php?option=com_sobipro&pid=143&sid=201:Parmigiana-&Itemid=233 Mnjamsi
_____________________________
Najina Uš : staršem prijazen otrok.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2012 10:28:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2012 10:29:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2012 10:31:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?