|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   višnjuta-recept
28.5.2008 12:00:49   
Anneda
Lansko leto sem dobila recept za višnjuto, pa sem ga nekam založila. Ker prihaja čas češenj in višenj bo ta recept spet aktualen. Vem, da se nahaja v Žorževi knjigi receptov, zato bi prosila, če ga katera ima, da ga napiše. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: višnjuta-recept
28.5.2008 12:02:53   
Volga
Kaj: 
1 kg višenj 
25 dag sladkorja 
25 dag masla 
2 zavitka vanilijinega sladkorja 
5 jajc 
50 dag skute 
40 dag moke 
1 zavitek pecilnega praška 
sol


Kako: 
Oprane višnje razkoščičimo in jih z ljubeznijo blagoslovimo z dvema žlicama sladkorja. Na temperaturo kuhinje segreto maslo, sladkor, vanilijin sladkor in pol žličke soli penasto umešamo. Počasi in urejeno dodajamo jajca, nato skuto. Na koncu vmešamo še presejano moko s pecilnim praškom. Pečico pripravimo na 180°. V ižji pekač razporedimo našo maso in jo potresemo s posladkanimi višnjami, ki jih še dodatno »potunkamo« v testo. Pečemo dobrih 45 minut.


Dober tek
Žorž K.B.

(odgovor članu Anneda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: višnjuta-recept
28.5.2008 12:06:52   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Kaj: 
1 kg višenj 
25 dag sladkorja 
25 dag masla 
2 zavitka vanilijinega sladkorja 
5 jajc 
50 dag skute 
40 dag moke 
1 zavitek pecilnega praška 
sol


Kako: 
Oprane višnje razkoščičimo in jih z ljubeznijo blagoslovimo z dvema žlicama sladkorja. Na temperaturo kuhinje segreto maslo, sladkor, vanilijin sladkor in pol žličke soli penasto umešamo. Počasi in urejeno dodajamo jajca, nato skuto. Na koncu vmešamo še presejano moko s pecilnim praškom. Pečico pripravimo na 180°. V ižji pekač razporedimo našo maso in jo potresemo s posladkanimi višnjami, ki jih še dodatno »potunkamo« v testo. Pečemo dobrih 45 minut.


Dober tek
Žorž K.B.


Sem šla šele zdaj brat recept. Dober je tale stric user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: višnjuta-recept
28.5.2008 12:30:39   
Anneda
Volga, to je blo pa hitro. Najlepša hvala!

(odgovor članu Anneda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: višnjuta-recept
28.5.2008 12:38:17   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Anneda

Volga, to je blo pa hitro. Najlepša hvala!


malenost. Še drugič, rada pomagam user posted image  

(odgovor članu Anneda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?