|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   višnjuta-recept
28.5.2008 12:00:49   
Anneda
Lansko leto sem dobila recept za višnjuto, pa sem ga nekam založila. Ker prihaja čas češenj in višenj bo ta recept spet aktualen. Vem, da se nahaja v Žorževi knjigi receptov, zato bi prosila, če ga katera ima, da ga napiše. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: višnjuta-recept
28.5.2008 12:02:53   
Volga
Kaj: 
1 kg višenj 
25 dag sladkorja 
25 dag masla 
2 zavitka vanilijinega sladkorja 
5 jajc 
50 dag skute 
40 dag moke 
1 zavitek pecilnega praška 
sol


Kako: 
Oprane višnje razkoščičimo in jih z ljubeznijo blagoslovimo z dvema žlicama sladkorja. Na temperaturo kuhinje segreto maslo, sladkor, vanilijin sladkor in pol žličke soli penasto umešamo. Počasi in urejeno dodajamo jajca, nato skuto. Na koncu vmešamo še presejano moko s pecilnim praškom. Pečico pripravimo na 180°. V ižji pekač razporedimo našo maso in jo potresemo s posladkanimi višnjami, ki jih še dodatno »potunkamo« v testo. Pečemo dobrih 45 minut.


Dober tek
Žorž K.B.

(odgovor članu Anneda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: višnjuta-recept
28.5.2008 12:06:52   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Kaj: 
1 kg višenj 
25 dag sladkorja 
25 dag masla 
2 zavitka vanilijinega sladkorja 
5 jajc 
50 dag skute 
40 dag moke 
1 zavitek pecilnega praška 
sol


Kako: 
Oprane višnje razkoščičimo in jih z ljubeznijo blagoslovimo z dvema žlicama sladkorja. Na temperaturo kuhinje segreto maslo, sladkor, vanilijin sladkor in pol žličke soli penasto umešamo. Počasi in urejeno dodajamo jajca, nato skuto. Na koncu vmešamo še presejano moko s pecilnim praškom. Pečico pripravimo na 180°. V ižji pekač razporedimo našo maso in jo potresemo s posladkanimi višnjami, ki jih še dodatno »potunkamo« v testo. Pečemo dobrih 45 minut.


Dober tek
Žorž K.B.


Sem šla šele zdaj brat recept. Dober je tale stric user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: višnjuta-recept
28.5.2008 12:30:39   
Anneda
Volga, to je blo pa hitro. Najlepša hvala!

(odgovor članu Anneda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: višnjuta-recept
28.5.2008 12:38:17   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Anneda

Volga, to je blo pa hitro. Najlepša hvala!


malenost. Še drugič, rada pomagam user posted image  

(odgovor članu Anneda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
RECEPT: Bonbončki za krepitev imunskega si...
Virusom se bo otrokov organizem najlažje zoperstavil z učinkovitim obrabnim oziroma imunskim sistemom. Zanj najbolje pos...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......