|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tortilja
21.3.2008 22:16:47   
pika74
Ste že delale kdaj tortiljo?

Jaz sem jo že večkrat jedla zunaj. Zdaj sem si pa v sparu kupila oblate al kako se že reče... in ta vikend jo bom naredila. Imate kakšne ideje, kaj bi lahko dala noter za nadev?

Hvala.

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tortilja
21.3.2008 22:18:28   
vesel
jaz dam Wok zelenjavo inmalo piščančjih koščkov zravn!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2008 22:26:52   
lex
jaz dam kar isto omako bolonjeze kot za špagete pa sir gor pol jo pa kar na pol preložim. nam je to ful dobro in moj Aleks sam celo poje, medtem ko ima s špageti ful probleme

< Sporočilo je popravil lex -- 21.3.2008 22:27:01 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2008 22:49:08   
vesel
Imam eno prošnjo! zanima me kako se da nad nickom tist avatar npr,ko se pomaknes z misko na nick in vidiš na nicku kako se prikaže neka tabela in da vidiš koliko ima kdo otroke stare oz.koliko tednov ste noseče.

Prosim za pomoč!! HVALA!!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2008 23:15:08   
gaya24
Js mam pa en fajn recept za tortilije.

Za pribl. 10 tortilij

v ponev daš olivno olje in stisneš česen. To mal prepražiš in dodaš na koščke narezano 1 veliko zeleno papriko, 2 paradižnika. Malo kasneje daš še 1 konzervo rdeč fižola  in 1 manjšo konzervo koruze. Začiniš s čilijem (po okusu), soljo. V drugo posodo dam salso medium rdečo (jo imajo v trgovini tam ko tortilje) in 2 konzervi tune dam zraven not, to pogrejem, da je vroče, zraven stisnem še mal ketchupa.

Tortilije nato pogrejem v mikrovalovni in pol jih nadevam, najprej zelenjava in nato še salsa s tuno ter zavijem kot palačinko. Nadevam jih v pekač, čez naribam sir ali pa mozarello in dam v pečico da se sir stopi.

Krožnike(najboljši so malo večji-za pizzo) okrasim z rezinami paradižnika, malo zelene solate, koruzo, naribanim korenčkom, rezino kumare in prelijem z belo salso.

bela salsa: navadni jogurt, kisla smetana, majoneza in žlička zemfa-vse to zmešaš

Ker sem vegetarijanka jih jaz delam s tuno. Če pa hočeš mesne, pa po istem principu ampak, da daš na koščke narezanga piščanca v isto ponev kot zelenjavo in ga pražiš skupaj z zelenjavo. (piščanca daš malo prej not). Na koncu pa dodaš salso, ki je ni treba posebej greti v drugi posodi.

Zgleda mogoče ful zakomplicirano ampak je v pol ure gotovo, če si prej narežeš zelenjavo in meso.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2008 23:21:19   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: vesel

Imam eno prošnjo! zanima me kako se da nad nickom tist avatar npr,ko se pomaknes z misko na nick in vidiš na nicku kako se prikaže neka tabela in da vidiš koliko ima kdo otroke stare oz.koliko tednov ste noseče.

Desno zgoraj greš v moj profil in si v dodaten opis naložiš kaj želišuser posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 21.3.2008 23:22:09 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2008 23:42:50   
vesel
LEX IN VRTNICA HVALLA ZA POMOČ!! (ne derem se)

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2008 10:10:48   
sonček33
recept, ki ga jaz največkrat uporabim, je pa fajn, da daš tisto, kar ti ustreza

popečem piščančka narezanega na majhne koščke (osoljenega, popranega in s karijem potresenega)
dam piščančka ven in v isti posodi tenstam na olivnem olju najprej čebulo, dodam papriko in paradižnik v res mahnjih koščih,ko je potenstano (10') dodam koruzo, malo čilija vržem not piščanca še par minut tenstam in pesem in to je to
tortilje pogreješ v ponvici, namažeš s lipatauerjem ali kislo smetano, dodaš en velik per solate, gor filo, dve žlički nacho sira, zaviješ in si oblizneš prste.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2008 11:38:46   
Kaliope
lahko jih narediš tudi s tuno:
na olivnem olju prepražiš koščke čebule, dodaš paradižnikovo mezgo (v tetrapaku) ali še prej svež paradižnik, če ga imaš, koruzo, sojine kalčke, začiniš z baziliko, drobnjakom, origanom in rdečo sladko papriko, čisto na koncu pa vmešaš tuno iz konzerve. Nadevaš tortilije in posuješ z naribanim sirom ter jih daš v pečico.
To je tak ekspres recept, če nimaš časa za kuhat user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 ideje za zdrav dojenčkov zajtrk
Svojemu malemu jedcu pripravite doma pripravljen zajtrk iz ekoloških sestavin. Preverite tri odlične recepte, ki smo si ...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......