|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
2.3.2006 21:10:53   
soncek&luna
hvala nana, super.... zlicka men bolj lezi kaksna telovadba... na plavanje ne bi mogla sama hodit, vsaj meni se zdi, da pri dojencku moras se kaksnega sabo imet, da ti ga cuva medtem, ko se ti oblacis user posted image ... jaz pa nimam te moznosti...

Mami, pika moja!

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.3.2006 21:33:43   
žlička
hm...na to sploh nisem pomislila....sej mogoce ga daš tačas v lupinico....pomoje pa nimajo vsi nekoga sabo na plavanjuuser posted image .....bi blo fajn ce bi kako mnenje iz prve roke slisali, da se ves organizirat...

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.3.2006 22:14:42   
soncek&luna
moja kolegica je hodila na plavanje v kolosej... pa je rekla, da je vedno imela user posted image  sabo, ravno zaradi tega, da ga je cuval, ko se je ona rihtala...

vidis na lupinco sem pa pozabila, da ga lahko ta cas das not user posted image .. sam kaj, ko bodo kmal preveliki za lupinco user posted image  (vsaj moj)... bi pa drugace tut jaz hodila na plavanje (sam financno zdejle ne znese)... kolegica je bila v koloseju zelo zadovoljna... majhna organizirana skupina  pa super vaditelj, pa se obroc tam dobis

Mami, pika moja!

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.3.2006 1:30:07   
XXYY
Ovčka je v bolnici!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 479
3.3.2006 8:52:02   
Udb
Kaj pa je z ovčko????

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.3.2006 9:37:34   
nana 27
Boga!

Ali Ovčka ni novembrka? Se mi zdi. Lahko, da se je njen možek zmotil in k nam (oktobrkam) nalimal. No, saj je vseeno, naj se čimprej pozdravi ali pa njen mali!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   [Brisano sporočilo]
3.3.2006 10:36:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
3.3.2006 13:34:31   
MusiMarusi
Žlička, jaz bi raje na telovadbo ali o.ples hodila z malim, ker z bazeni nimam nekih dobrih izkušenj...ali dobiš kake glivice, ali pa vnetje nožnice...to imamo ženske bolj smolo in mi je tudi ginekologinja rekla, da ima veliko žensk težave po obiskih bazenov...zato sem bolj za miganje brez vode, če pa lahko še malega vzameš zraven, da ne obremenjuješ drugih je pa sploh super. Samo fajn bi bilo izvedet kako je kaj...nobena ne pozna katere, ki je že hodila user posted image user posted image
lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 483
3.3.2006 17:24:50   
mayy
Dan,tudi jaz sem oktoberka,vendar vas vedno samo berem danes pa tudi jaz potrebujem pomoč.Imam občutek da mi primankuje mleka pa me zanima kaj mislite da bi en obrok nadomestila z riževo kašico,vendar z alpskim mlekom ki bi ga mešala z vodo tako kot piše na embalaži.Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   [Brisano sporočilo]
3.3.2006 18:32:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayy)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
3.3.2006 18:51:47   
thunder
Raje še počakaj z alpskim mlekom in mešaj z adaptiranim. Še boljše pa če kupiš kar kašico, ki že vsebuje mleko (Hipp rižek, Milupa...) in mešaš samo z vodo.

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.3.2006 14:48:52   
soncek&luna
ojla punce... vam moram povedat, da sem danes dala mojega malcka v skokico... prav pasal mu je, ko je tako 'visel' med vrati user posted image ... se je smejal do uses... not je bil ene 5 min

Mami, pika moja!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   [Brisano sporočilo]
4.3.2006 14:58:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 488
4.3.2006 16:17:36   
Udb
Zakaj pa ne v stajico? Za hojico vem, ampak stajica je pa tako kot da bi bil na tleh, samo uiti ti ne more! A je kakšen poseben razlog??

Neposredna povezava do sporočila: 489
4.3.2006 16:31:51   
Udb
UMA! Včeraj sem gledala Vzemi ali pusti....in koga vidim??????? TEBE!!! user posted image user posted image user posted image  Sem bila ćisto presenečena!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.3.2006 17:12:13   
uma
Pa si me dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem bla izžrebana pa noben drug ni hotel iti namesto mene tako da smo šli pol kar vsi. Žak je bil zeloooo priden. Smo se slikal s Saško pa Batino. So bli vsi zelo prijazni in sploh ni bilo problema, čeprav me je skrbelo. Bom pa tud še danes imela svojo drugo predstavitevuser posted image user posted image Bo več pričal z menoj Batinauser posted image user posted image Mi je kar malo nerodno.

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.3.2006 19:06:44   
Udb
Bomo gledal!!!user posted image user posted image

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.3.2006 23:02:00   
Aleksandrin
Pozdrav oktoberke!
Kot vidite sem bolj malo tukaj.
Na hitro sem preletela albume, srčki, ni kaj.
Nalin tvoj Žak je pa izrezan očka, kaj?
Tudi mi smo OK, polno se dojimo, čeprav me matra, da bi ji dala kakšno sadje za poizkusit. Teža 6480 g, višina 66 cm. Sedimo že (skoraj) sami in prvi smeh smo tudi že slišali user posted image . Na moj roj. dan se mi je tako lepo hehetala, da so mi prišle solze v oči user posted image .

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   [Brisano sporočilo]
4.3.2006 23:41:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aleksandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
5.3.2006 0:00:27   
nana 27
Nalin, kako se opazi povišan mišični tonus pri tvojem Žanu? Uma, nisem gledala Vzemi ali pusti, ker v dnevni uspavamo malega user posted image . Upam, da je bilo kaj sreče. Dobra si, da sploh razumeš pravila igre. Midva zmeraj preklopiva na drug kanal, ko vidiva Batino user posted image  Ja, prav luštni so naši otročki user posted image  Vsak dan je kaj novega. Meni se sicer še zmeraj dnevi vlečejo, ker mali zelo malo spi. Zdaj se je začel še večkrat ponoči oglašat. K sreči (zaenkrat) zaleže duda.  Vsak dan berem vremensko napoved in obete in slabo kaže s pomladjo user posted image   Kaj pa krči? So se že nehali? Pri nas jih še zmeraj imamo, sicer ni več toliko joka, je pa zvijanje in napenjanje. Komaj čakam, da bo še to mimo. Zdaj je začel dvigovati nogice in ritko. Z malo (no ja, brez ne gre) moje pomoči se zna prekucniti iz pasenja kravic na bok in nato na hrbet, da bi pa sam kaj "nagruntal" pa še ne user posted image  Komaj čakam, da mu uspe.  Lepo nočko!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 495
5.3.2006 0:09:29   
Aleksandrin
Uf Nalin, sem se zatipkala, tvojega Žana sem mislila.

< Sporočilo je popravil Aleksandrin -- 5.3.2006 0:10:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 496
   [Brisano sporočilo]
5.3.2006 0:20:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aleksandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
5.3.2006 9:34:53   
Udb
Uma, dobra si bla včerAJ!! Jaz bi  čist zafarbala!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
5.3.2006 17:25:56   
nana 27
Punce, našla sem zanimivo stran: http://www.iskon.hr/bebe/page/2002/12/06/0623006.html No, zdaj moram pa še malo prebrati, da vidim, kaj naš mali obvlada in česa še ne user posted image  

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.3.2006 19:40:50   
uma
Thanx, Udb!  

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......