|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
23.2.2006 8:52:20   
soncek&luna
jutro
danes ima pa 4 m Marcel od nase Urske-Udb user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   [Brisano sporočilo]
23.2.2006 11:45:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
23.2.2006 12:14:05   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  čestitke malemu Marcelu!!! Veste, kaj sem jaz razmišljala - naši otročki bodo šli v prvi razred devetletke stari pet let user posted image  Kje sem že z mislimi? Ne se bat, samo prebliske imam. Sem se ravno včeraj z eno mamico pogovarjala, ki ima oktobrko 2005. Lep dan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
23.2.2006 14:06:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
23.2.2006 14:18:39   
nana 27
Ja meni je ta mamica rekla, da gredo danes v šolo s šestimi leti. Verjetno lahko prestaviš za eno leto.Kar nisem mogla verjet, ko sem to sliašala. Mali drobižek, komaj se rodi pa že v šolo :(

Neposredna povezava do sporočila: 430
23.2.2006 14:37:38   
Eja_1
Ja, zdaj gredo baje tko v šolo, da so v razredu skupaj tisit, ki so rojeni v istem letu ne glede na esec. Torej bodo naši kratkohlačniki stari 5 let, ko bodo šli v šolo, a bodo med prvimi praznovali rojstne dneve s sošolci. No, na slabšem so še tisti, ki so se rodili novembra in decembra, a ne:)

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   [Brisano sporočilo]
23.2.2006 17:28:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Eja_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
   [Brisano sporočilo]
23.2.2006 17:32:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 433
23.2.2006 18:30:27   
nana 27
Nalin, si že dobila sirup proti krčem?   

Neposredna povezava do sporočila: 434
23.2.2006 18:55:23   
thunder
Ojla!

Js sem skoraj prepričana, da otroci ne gredo v šolo s petimi leti ampak s šestimi! Moj starejši sin bo avgusta star 6 let  septembra pa gre v 1. razred 9-letke. Pa še to se mi zdi full zgodaj.
Res bodo prikrajšani za otroštvo. Mi smo imeli več časa zase, pa mislim da smo bili tudi veliko manj pod stresom oz. jaz v OŠ sploh nisem bila pod stresom pravzaprav sploh nisem vedela kaj to je. Zadaj ko gledam te majhne otročke...too much kolk so obremenjeni z vsem...pa polno nekih interesnih dejavnosti, po cel dan ga ne vidiš in tako se počasi zgublja vez med otrokom in staršemuser posted image user posted image . Jaz sem se že odločila da ga ne mislim zafilat z vsem mogočim, ker mi ogromno pomeni da smo skupaj in se skupaj igramo - tudi skozi igro se da veliko naučit.  Ok dost o tem, ker sem kr žalostna, ko vidim kako hitro čas beži in kako hitro naši pikci rastejo.

Bor mi še kr nekaj pokašljuje pa doji se tud ful slabo in sem se odločila da ga jutri peljem k naši pediatrinji, če bo lahko ugotovila vzrok. Upam da ni alergičen na kaj kar jaz jem.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 435
23.2.2006 21:09:14   
soncek&luna
o soli ne bom debatirala, je malcek star komaj 4 mesece.... se bom ubadala in sekirala, ko bo prisel cas za to.. spremenit itak nic ne moremo...

moj pikec, odkar sva na bebi2, je manj... je mozno,da ga to mleko tako nasiti... danes sva spet jedla jabolko, pa sem zgleda zagrabila bolj kislega, ker se je tako pacil, ko ga je jedel...pol me pa cudno pogledal, ces mami kaj mi to dajes.. sem se morala prav smejat... sem mu pa prejle za 'vecerjo' dala rizeve kosmice (sicer jih ponavadi dobi v mleku) bolj goste in po zlicki (ne veliko)... je prav veselo papcal, pa tudi veselo umazan je bil user posted image .. potem se malo mleka in je na koncu ze spal...
zdej se pa mami ne more odlocit, al bi se mal tv gledala al bi sla ze spat

Mami, pika moja!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   [Brisano sporočilo]
23.2.2006 23:18:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 437
24.2.2006 14:53:47   
nana 27
Bomo padle na zadnjo stran user posted image  Kje ste vse? Ste se poskrile? No, saj ni nič čudnega, ko pa je tako žalostno zunaj user posted image  Mi imamo že cel teden malega tečkota doma. Ne vem, ali ga mučijo zobki, ali se kaj pripravlja, ali ima pač tako fazo, ker ga tudi hrana preveč ne zanima. Kriči tako, da cvili pa ne veš, ali se heca, ali se jezi user posted image  Pa na koncu dela BRRRRR... Se je spet nekaj novega naučil. Zdaj mi nagaja, ko ga dam kravice past. Najprej je pokonci nato pa začne protestirat, tako da z glavo rine v blazino in tuli. Zdaj gremo pa spet v akcijo in kuhat kosilo za atija! Lepo se imejte!  

Neposredna povezava do sporočila: 438
24.2.2006 15:33:06   
thunder
Evo, mi smo od zdravnika. In kaj smo izvedeli? Nič novega. Izvid je odličen mali pa je še vedno nataknjen in slabo papca. Sva pa dobila napotnico za bolnico v primeru če čez vikend dobi visoko vročino in če noče več jest. Me je kr zmrazilo ob misli na bolnico.
Je pa rekla da sta še 2 opciji: prva je ta da bom v kratkem dobila menstruacijo in mu mleko ni všeč, druga pamje ta, da je sedaj mleko kao bolj gosto in ga ne rabi več tolk kot prej. Upam da je to to, ker bi bla zelo žalostna če bi se prenehal dojit.

Na koliko časa se pa vaše bebike dojijo? Meni sedaj je na 4 ali pa celo na 5 ur.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 439
24.2.2006 16:34:23   
nana 27
Thunder, super. To je še boljše kot pri nas, kjer smo na flaški (je na tri ure čez dan). Pazi malega pa pozdravite se!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   [Brisano sporočilo]
24.2.2006 17:11:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
24.2.2006 22:33:17   
MusiMarusi
Pozdravljene oktoberke!
Končno sem se uspela prijavit..domači računalnik mi je malce nagajal...tudi jaz sem oktoberka in sicer 13.10. smo dobili malega princauser posted image
Full rada berem vaša sporočilca, da vidim kako se kaj razvijajo ostali oktoberčki, saj je to moj prvi otročičekuser posted image
Thunder: mi se tudi dojimo na 4-5 ur, razen ponoči ko prespimo že celo nočuser posted image
Noč vsem!!

Neposredna povezava do sporočila: 442
   [Brisano sporočilo]
25.2.2006 14:43:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MusiMarusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
25.2.2006 20:42:48   
bena
Pozdravljene mamice oktoberčkov! Mene pa zanima, ali katerega od vaših user posted image  še vedno mučijo krči in napenjanje. Pri nas je vse huje, čeprav se s tem spopadamo že od 2. tedna dalje. Ko se je to pričelo, me je pokonci držalo upanje, da se bo to končalo pri treh mececih. P aje bil star tri mesece, pa nič boljše, čeprav smo poskusili že vse možne kapljice in čaje. Sedaj pri štirih mesecih in pol pa sem že čisto na koncu in brez volje. Krči in napenjanje je vse hujše. Na žačetku ga je matralo le čez dan (pa me je že to čisto izmozgalo, saj je trajalo od jutra do večera), zvečer pa je brez problemov zaspal in se ponoči zbudil 1 x, redko 2x, kadar je bil lačen. Sedaj ga pa še zvečer ful zvija, da ga je zelo težko uspavati. Ko potem končno le zaspi, pa se zbuja vsake pol ure skozi celo noč, ker ga kar naprej napenja in zvija. Ne vem več kaj naj naredim. Kdaj se bo to končalo? Sva oba z atijem že čisto izmučena in brez volje. Pa tudi obupana, ko mu ne znava pomagati, ko se tako zvija od bolečin in naju s pogledom milo prosi naj mu pomagava. Sem se že večkrat zraven njega razjokala, ko mi je tako hudo, da ga boli. Kaj naj še naredimo?

Neposredna povezava do sporočila: 444
25.2.2006 22:41:30   
nana 27
Joj, Bena.Tudi jaz mislim, da so pri nas krči hujši, ali pa večji otrok drugače deluje, ko se napenja. Mi imamo pa kakšen dan mir, spet drug dan pa zvijanje. Se dojite? Jeste po flaški? Kaj na to pravi pediater? Ker sem že dosti od krčev prebrala tudi mene muči vprašanje, če je moj sin na kaj alergičen, ampak poguma pa nimam, da bi rekla pediatrinji za napotnico in testiranje. Bojim se, da bom izpadla panična mama, ampak če se bo tole še nadaljevalo, bomo šli na testiranje. Baje ti otroci ogromno pretrpijo povsem po nepotrebnem. Ko sem se pogovarjala s sodelavko, mi je rekla, da je njen sin konstantno jokal, se napenjal do šestega meseca. Ugotovili so alergijo na mleko, pa ni imel nobenih pikic. Ko so uvedli sojino mleko, je bilo čez noč boljše. Danes je star devet let in lahko normalno uživa tudi mleko. Če je pri vas tako hudo, svoj problem zaupaj pediatru. Bolje, da se testirate in rečete, da so krči, kot da mučite sebe in otroka. Če se dojita, črtaj iz prehrane vse mlečne izdelke in jajca. Mogoče dobi telefonsko številko od Pediatrične klinike in naj ti svetujejo, katero hrano lahko uživaš. Brala sem, da imajo super zdravnice. Meni je najhuje to, da takim otrokom ne moreš nič počet. Lahko ga samo tolažiš in to je to. Ne moreš prejemati normalnih obiskov in nikamor iti, ker se zvijajo in jokajo, da je kar hudo pa še kakšen komentar slišiš v stilu, ali je z njim vse v redu.. 

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 445
25.2.2006 23:33:38   
nana 27
Zdajle sem videla tvoje vprašanje na drugem forumu. No, super, da ni alergija user posted image Kaj pa, če mu ne odgovarja mleko, ki ga dodajate? Ste poskusili z drugim mlekom? Upam, da čimprej rešite težavo, ker je res nevzdržno, da to počne cel dan. Vam pomagajo kakšne kapljice? Nam pomagajo kapljice proti krčem iz lekarne na Viru pri Domžalah. Jaz jih kar na dudko kapam pred obrokom. Mali prdka kot za šalo, vendar ga nič ne boli.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   [Brisano sporočilo]
26.2.2006 0:51:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
26.2.2006 10:26:00   
soncek&luna
ej punce... moj fantek pa je zacel, polivat zgleda user posted image ... po vsakem obroku mu vedno 'lije' iz ustk... pa tudi vsakic ko kupcka podre, se mu dvigne.... hmmm... bom poskusla z Novolacom proti polivanju, ce sploh imajo za tako velike....no sicer se to dogaja ze kar nekaj casa, sam prej me ni motilo, zdej pa se mi zdi da je cedalje vec tega

sem pa zmenjena s patronazno, da pride k nama na klepet o hrani...sele 8. marca lahko pride user posted image , ker so ta teden pocitnice na nasem koncu in delajo v bolj okrnjeni zasedbi...

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 448
   [Brisano sporočilo]
26.2.2006 11:33:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 449
26.2.2006 13:37:13   
bena
Nana, hvala za nasvet. Kar se tiče adapriranega mleka mu tega dodajam le ob večerih, pa še to Novalac AC 1, ki je izdelan posebej za dojenčke s kolikami. Skoraj ne verjamem, da bi ga zvijalo po tem mleku. Bom pa poskusila še z Milupinim Cornformilom, ki je prav tako proti kolikam. Sicer pa ima krče cel dan, zadnji teden pa ga zvija še ponoči. Če bi ga zvijalo po Novalacu, potem bi najbrž imel krče samo ponoči. Poleg tega pa tudi pazim na to, kaj jem, vendar ga zvija tudi, če sem samo na kruhu in vodi. Malo me je strah, da to ne bi bila kakšna celiakija. A mogoče katera ve, kako se ta kaže navzven.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......