|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DECEMBER
21.9.2005 9:05:27   
Pajaca
Evo samo izkoriščam priliko, ko nas je vrglo na drugo stran in lahko odpremo novo temo.

Torej upam, da ste vse super in uživate v prvih nakupih. Pa da vas v tem slabem vremenu nič ne špika in zbada......

Pri nas po starem.... raste trebuh, šibajo kile in zmeraj bolj so brce močne in natančne.... tako da me včasih že vse boli in premetava sem in tja.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DECEMBER
21.9.2005 9:26:43   
micki
evo še mene, po dolgem času.
Včeraj sma bla z mojim na pregledu. Še vedno je , čeprav je lulčka malo skrival na začetku. Leži prečno in mamico veselo brca ali pa boksa (ta bo pravi rokometaš).
Skoraj vse smo nakupli-le še nekaj drobnarij nas čaka.
Ja, tudi meni so se začele nabirat kile (+ , tak da sigurno jih bo čez 10.
Me zanima kak jih bom dol dobila??!
Lepo se imejte še naprej, veliko brcik in upam, da bo december kmalu tu (jaz bi mojo kepico že rada cartala).

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DECEMBER
21.9.2005 9:27:30   
micki
a ja kile + 8

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DECEMBER
21.9.2005 9:38:36   
Kofi
Pajaca, samo informativno: tudi če ne odpiraš nove teme in samo dopišeš k stari nas spet prestavi na prvo mesto. Vse je odvisno od tega, koliko smo aktivne na forumu. ČE nas prestavi na drugo stran pomeni, da premal čvekamo Bo treba se bolj potrudit, čeprav je dežja že kr dovolj, sam vseeno...rade se beremo, kajne?


Meni so se kile tudi že nabrale + 9 (28T). Upam, da bo šlo od zdaj naprej kaj bolj počasi. Joj, sej sploh ne morem verjet da prihajam v zadnje tromesečje!!! Čeprav se mi zdi december še zelo daleč. Neglede na vreme zunaj. V MB je namreč že od sobote taka kislica, da mi niti ven ni za it.

Se kaj pogovarjate s svojimi bušiji? Tudi pri meni je prejšnjič [] kolcala Tako enakomerno in dokaj hitro me je brcalo v spodnji del trebuha, da se mi je začelo kar smejat.

Pozdravček, Pegica!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DECEMBER
21.9.2005 9:57:34   
Pajaca
Pegica vem, sam pol se moram prebit čez miljon starih zadev in gruntat kje smo ostale. Pa kaj je novo kaj je staro, pa odpirat podstrani...... je pač lažji odpret novo temo. Pa itak so rekli, da ko nas prestavi se jo lahko odpre...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DECEMBER
21.9.2005 10:46:12   
Anonimen
Pajaca, prav si naredila. Po tistih straneh listat je včasih tečno, ker na prvi strani ne napiše, koliko je novih odgovorov (kot je bilo včasih).

Drugače pa smo tudi mi full dobro. Prav hecno mi je, ko se vsi okoli mene tresejo od mraza, meni je pa zdaj ravno prav
Boste kupile kakšno knjigo o dojenčku/otroku? Jaz sem hotela Nega matere in otroka, pa je bila takrat razprodana, zdaj pa razmišljam o Otrok od rojstva do šole. Je v BC akcija za člane kluba. Ampak najprej bom v knjižnici vzela, da prelistam. Če katera pozna kako dobro, naj napiše.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   DECEMBER
21.9.2005 11:17:29   
tinkamiška
Pozdravljene

Sem zadnjič pisala, da grem na 3D UZ. Sem bla, so potrdili, da ima najina Izla luliko in je blo lušno, dokler mi ni ratalo slabo in sem padla skupaj kr tam na mizi Imam težave z nizkim pritiskom in se mi je to sedaj zgodilo drugič. Baje, da je tudi Iza pritiskala na veno, ko sem toliko časa ležala na hrbtu in še moj nizek pritisk...Zato sva bila v ordinaciji manj časa in dobila posnete tri filmčke in devet slikic, drugače, pa bi trajal pregled še kakšne pol ure dlje. Meni je važno, da je najina Iza vredu, da se lepo razvija in da je vse v meji normale

Me pa mučijo bolečine v materničnih vezeh, včasih komaj hodim. A se to dogaja tudi vam? Kako si pomagate?

Tudi jst sem se zredila 7-8kg, pa je G zadovoljna z kilami, le na kri moram paziti, saj se je poslabšala.

Lepo bodite!!!

Tinka

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DECEMBER
21.9.2005 11:36:08   
mml
Živjo,

tudi v Lj je še vedno siva puščava, kar se vremena tiče, menda bo jutri boljše . Naša razgrajačka je našla novo zabavo , sedaj, ko je lepo obrnjena na glavo , me v mehur samo še boksa, kar je dosti boljše od brcanja, tako da je sedaj bolj aktualno štemanje pod rebra...zaenkrat samo tišči, si pa predstavljam, da bo s pridobivanjem teže to postalo precej bolj neugodno.
Sicer imam pa včasih občutek, da mi cel trebuh gomazi (ne znam drugače opisati... ) in si sploh ne predstavljam, kaj takrat počne...
Moje kile so +7 in sem še kar zadovoljna, zadnji mesec se je zadeva na srečo upočasnila in upam, da tako tudi ustane...tako da računam nekje na 10 do 12kg pribitka...rajši manj kot več .
Danes sem šla na CSD, kjer so me založili z množico formularjev, ki jih moram izpolnit in vrnit, ampak so rekli naj kar lepo počakam na septembrsko plačo in prinesem vse nazaj v sredini oktobra (PDP imam sicer 4.12).
Tinkamiška...v nasprotju s tabo imam jaz vseskozi previsok hemoglobin in je G vedno v skrbeh, ker je to nekak napovedni znak za preeklampsijo, samo res pa je, da sem imela že pred nosečnostjo vedno "nespodobno" visoko koncentracijo hemoglobina, tako da realtivno gledano je čisto spodobno padel...bom videla kako bo naslednji teden, ko imam spet pregled.
Pozdrav vsem

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DECEMBER
21.9.2005 19:57:02   
BlankaT
Tudi jaz sem bila danes na CSD, vendar pa mi je rekla, da glede na to, da sem že od 6. tedna na bolniški, naj čimprej dam potrditi pole, da mi ne bodo te zadne upoštevali več in bom imela eno normalno plačo več.

Naš-a še vedno vstrajno sedi in brca v mehur in pritiska na kilo .
Sem se pa od vseh najbolj zredila do sedaj, in sicer imam že +14 kg . Sem prvič šla z +13kg roditi, sedaj pa me čaka še 10 tednov, le kolko bo še šlo gor. Sicer pa se ne obremenjujem preveč , ker so mi prvič šle kile bolj hitro dol kot pa gor . Bomo videli?

Kako pa kaj spite ponoči? Jaz grem po 3-4x na WC, da o bolečinah, po jutrah, v medenici in ritnici sploh ne govorim.

Lp Blanka .

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DECEMBER
21.9.2005 21:05:55   
XXYY
Lep pozdrav, decemberke!          

Zadnjič smo bili na pregledu za sladkorno in hvala bogu je v mejih normale (7.0 , meja pa je 7.7), ker imam že v družini sladkornega bolnika in sm se malo kar odahnila.

Tudi jaz sem se že precej zredila. V 26 tednu sem se zredila za + 11,5 kg. Sm kr bajsika. Sam nekateri pravijo, da se mi sploh ne pozna, ker sem velika (171 cm). Kje je še 14 tednov? Upam, da ne bom veliko še pridobila.          

Da o bolečinah sploh ne govorim. Zadnjič pred dvema dnevoma me je full bolela medenica oz. sramna kost, da nism mogla hoditi in sem morala počivati. Muka mi je ležati, ker vem, da se kile večajo. Drugače hodim vsak večer za 1 ali 2 uri na sprehod, odvisno od počutja.

Drugače pa naša pupika kar pridno brca v mehur, tako da moram doskrat na wc in tam potem ne dam nič od sebe ven.

Pazite nase in na svoje bušije.    



(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   DECEMBER
22.9.2005 4:03:58   
Anonimen
Ku-ku še od mene...

Kilogrami? Z zadnjega pregleda - 6kg plusa...
Trtica - jaz si jo bom dala operativno odstraniti...
Joški - nehali so rasti in so stalno vroči...
Trebuh - strije in linea negra, čisto bledo oboje...
Brce - v rit z notranje strani...
Počutje - popoln lenoritis...
Urin in kri - pojma nimam...
Sladkor v krvi - seveda, saj živim od sladkarij...
Pritisk - v ZD pade, doma narašča...
Služba - zmeraj težje sedim po 8 ur...
Doma - dragi me kliče "narastek"...
Oprema - se mi nikamor ne mudi...
Porodniška - bomo urejali oktobra...
Kadim - še vedno...
Kava - še vedno...
WC - nič več kot prej...
Spanje - nikoli ga ni dovolj...
Hrana - enako kot prej... pa kumaric ne maram več...
Pijača - CocaCola mi ne paše...
Obleke - samo še dve trenirki in ene hlače...
Porodnišnica - 75% Postojna, 25% Ljubljana...

Še kaj?

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   DECEMBER
22.9.2005 10:26:54   
Kofi
He he he Kerensa, dobro si to napisala

Jaz mam pa eno vprašanje za vas. Kam v okolico Maribora ali na Koroškem lahko grem na 3D UZ? Če slučajno kera ve naj mi prosim da kako telefonsko številko. Ne bi rada namreč samo 2 minutnega posnetka tko kot so mi ga na nuhalni naredli. Upam pa, da še ni prepozno za to, če sem v 28T.

Hvala že vnaprej

Pridne bodite, Pegica

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   DECEMBER
22.9.2005 10:42:16   
GATA
Kerensa to je full dobrn napisan

Drugače pa da še jaz poročam kako in kaj. Včeraj sem bila pri G in je vse OK. Spet so mi vzeli kri ker sem rhd negativna. Dobili smo slikico je še najlepša doslej. Se vidita obe rokici, na eni pa še prstki . Pa glavca, pa rebrca . Punčka je pa tko živahna in že obrnjena na glavico. Sicer glede na premikanje in brcanje nebi nikoli rekla . Za kile ni nič rekla.
Sem pa prehlajena, tko da me že vse booolii ko kašljam in pucam nos.
Aja, dobila sem razpredelnico za štetje gibov . A kera to že počne?

Božite bušije

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   DECEMBER
22.9.2005 10:59:29   
tinkamiška

Hehehe Kerensa

Pegica1 jst sem bila v SG, v zdravstvenem domu, kjer je Štroklja, tam ima ordinacijo dr.Marija Predanič Gregorjev - tel.št.:02 88 29 612, 031 379 311. Jst sem bila zadovoljna, zdravnica je zelo prijazna. S sabo pa moraš imeti USB265 ključ, da ti tja posname slikice in filmčke, ki jih potem lahko gledaš doma Če ga nimaš, si ga kje sposodi, tako sem nardila jst in si potem doma presnela na CD.

Če te še kaj zanima mi pa piši na privat.

Lepo bodite decemberke

Tinka

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   DECEMBER
22.9.2005 13:19:47   
Pajaca
Evo punce, da se še jaz mal oglasim.

Zadnje čase je moje počutje grozno, očitno bo res čas da odpeketam na bolniško, še prej se bom pa s šefom probala zment, če lahko delam doma, pa pridem v lj le 1-2x tedensko oz po potrebi, ker tale vožnja me tako uniči, da doma pol sam še ležim, tamali pa ne morem dopovedat kaj je z mami narobe in ona skače po meni in okoli mene in me vleče in hoče da se igram z njo.... no ja večinoma se igrava na postelji.

Špika in boli me trebuh, pa pod trebuhom, pa skratka vse.... tako da sem prav smotana že sama sebi. Ma ja ta teden še delam, naslednji bom pa vidla, če bo šlo bo šlo, če ne pa bom šla na bolniško. Prvi teden v oktobru imam pa itak uz in potem še pregled. Pa bom magar takrat vidla kako in kaj bo z mano.

Drgač pa kile bomo zvedeli oktobra, prej se ne mislim obremenjevati z njimi. Cukr je najbrž še ok, vsaj 6 tednov nazaj je bil superca, železo al hemoglobin, bi moral biti visok, ker pridno pijem teranov likerček z borovnicam, mi ga je mami nakuhala posebej zame (ne skrbte je brez alkohola... se ga prav nacejam že), da mi ja ne bo padlo železo. WC... ma ja včasih je treba tudi ponoči vstat, ampak nekako se skompenzira z pokrivanjem tamale.... tako da dve muhi na en mah ubijem.

Drgač pa je pri nas ful veselo, ker bo Pajacka končno dobila svojo sobico in ful rihtamo in sestavljamo in gruntamo kako neki bi vse skupaj uredili, da bo ja lepo in čimlepše.... pa še sama je lepo odstopila dojenčku svoj predalnik in vse lepo znosila not in zložila (hm hm mal sem pol popravla) in bila pri tem ful vesela.

No ja mulc mali pa... ojoj.... Pajacka je bila živahna, da si nisem misnla, da je lahko tako živahen otrok.... ampak proti temule našmu mulcu je bila prav pridna..... ta pa cele dneve brca in nabija da je joj!!!! Če je pol ure miru sem prav vesela.

Tako je pri nas..... pestro in zabavno!!!

Aja pa clo neke nove cunjice za dojenčka sem nakupila.... pač če kupim za Pajacko kaj, moram še za dojenčka......

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   DECEMBER
22.9.2005 13:46:05   
cuma
Oj punce!Jst pa sem malo v krizi.
Pri nas je sicer vse ok. Po nasvetu G malo več papcamo, gibamo pa še vedno ne veliko...ne morem se spravit, da bi šla vsak dan hodit. Na telovadbo pa tudi še ne hodim...skratka cuma je prava lenoba
Ker finiširam diplomsko nalogo, sem precej sedeča in mi tudi hrbet malo bolj nagaja kot do sedaj. V takih trenutkih se pol zamislim in si obljubim, da bom jutri začela redno delat vaje za hrbtenico...in potem svizec zavije čokolado...
Moja glavna težava (poleg slabe vesti)pa je trenutno naslednja:
Vedno bolj me skrbi porod!
Vedno bolj se sprašujem, kako bom jaz to izvedla
Vedno manj mi v glavi glasek pravi, da je porod nekaj povsem naravnega
Vedno manj mi je jasno, kako in kje bi rada rodila
Skratka: malo me že grabi panika, pa še sploh ni čas za to oziroma, najboljše bi bilo, da me sploh ne bi nikoli zagrabila
Najhujše je to, da bolj ko berem in se osveščam o poteku takega ali drugačnega poroda, bolj me je strah.
Strah me je, da bi šlo kaj narobe. Strah me je, da bi me ali mojo malo "zafurali" slučajno dežurni zdravnik ali babica. Strah me je prezgodnjega poroda. Strah me je bolečin.
Kaj naj naredim, da bom nehala paničarit????
Upam, da vas nisem zamorila...
Lp "boječka" cuma

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: DECEMBER
24.9.2005 9:18:05   
XXYY
Živjo, decemberke! user posted image

No, pa smo spet na novem forumu. Upam, da bo ta kaj hitro odpiral strani, bomo videli.

Kako ste kaj decemberke? Jaz vremensko razpoložena, saj se kar kislo držim.

user posted image me še vedno brca v mehur, včasih v levo, včasih v desno. Samo naj brca, saj pol vem, da je vse vredu. Kile kar čvčijo navzgor. Ne vem kdaj se bodo ustavile, verjetno pol po porodu.

December se nam že hitro bliža, imamo že vse oprano, vse zlikano in pospravljeno v omaro za novega družinskega člana.

Pišite kako se ve počutite? A hodite veliko na sprehode?



(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: DECEMBER
24.9.2005 9:49:15   
arielca
Pozdravček še od naju...

Zadnje čase opažam, da sem veliko bolj nerodna pa počasna pa hitreje se utrudim, ampak drugače je pa počutje OK in se sploh ne bom preveč pritoževala.
V službi je vedno pestro, ker delo z otroki ni nikoli rutina, tko da en del svoje rekreacije opravim že v razredu user posted image ! Sicer pa s kilcami nimam kakšnih pretiranih problemov (+5,5), se pa tut ne obremenjujem z njimi, ker mi je najpomembnejša moja pikica.
Drugače pa za user posted image  potrebujeva še previjalno mizo in nekaj malenkosti, ostale stvari sva pa kupila ali dobila.
Oktobra greva v materinsko šolo, pa papirje urejat, novembra na porodniško, decembra pa po najinega malega razgrajača.

Lepo se imejte, pazite nase in na svoje bušije pa kmalu se oglasite user posted image !

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: DECEMBER
24.9.2005 19:22:26   
Yasminka
Hola!
Še en pozdravček od naju! Končno je zasijalo sonce in se je dalo it celo na sprehod.
Drugače pa je vse po starem. user posted image user posted image pridno brca. Ponoči me zbuja, saj kar močno telovadi. Postajam čezdalje "večja"  in komajda se še dvignem iz počepa. Kilce so nekak +11.
Pridno praznimo tekoči račun v Baby centru (danes smo šli po vzmetnico user posted image ) in se veselimo decembra.


(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: DECEMBER
26.9.2005 9:32:28   
mml
Ja tale konec tedna je bil prav prijeten... user posted image
Mene je čez vikend zgrabila panika...in to predvsem zaradi tega kateri voziček kupiti user posted image ...po naravi sem takšna, da se težko odločam in vedno potrebujem čim več podatkov, da lahko primerjam...tega pa tukaj na žalost ni user posted image ...no ja sicer sva pri odločitvi že malo dalj, ampak bom počakala še nekaj dni, da greva v Avstrijo pogledat kaj tam nudijo in primerjat cene z našimi user posted image .
Ostale odločitve so bistveno lažje. user posted image ..posteljica več ali manj ogledana in izbrana, prav tako previjalna mizica...ostale malenkosti sledijo postopoma. Na začetku nosečnosti, sva z dragim namreč skelnila, da nobenih nakupov do oktobra...ta pa je sedaj že čisto pred vrati user posted image .
Sicer pa počutje super user posted image , prebivalka v mojem trebuhu veselo razgraja in prav zanimivo je opazovati, kako se spreminja oblika trebuha user posted image . Na srečo je bistveno bolj aktivna čez dan, ponoči pa je priden otrok, tako da lahko mami spi user posted image . Kile...no ja še ne meji sprejemljivega...tam nekje +7.5...sem pa začetek 31. tedna (ufff...čas pa res frči)
Uživajte v nslednjih sončnih dneh



_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: DECEMBER
26.9.2005 19:20:03   
Kofi
Hej bejbe!

Danes so se očitno pr men začele težavice, k jih do zdaj nisem sploh mela. Začela me je tko fejst bolet sramna kost, da sem prej na sprehodu mislila, da me bo pobralo. Pa še kr me boli, ko vstanem al pa se vsedem.
Še dobro da so mal prenovili spet ta forum, da sem poiskala poste za nazaj in prebrala če je kero že to tko fejst bolelo. Pa sem vidla, da je to nekaj normalnega, da se vse razteza tam spodaj. Samo, da še ne bom ki rodila user posted image Sem vesela user posted image  in še ni čas za to! Sej veste, ne? December je za nas najlepši mesec.

Če vam po pravici povem, se prav veselim Božiča, da komaj čakam,da bo vse okrašeno in v znamenju praznikov. Morem rečt, da so ti občutki ponovno privriskali na dan, saj do sedaj mi je šlo za te praznike kr na jok, ko sem pomislila, kaj bojo spet ti trgovci tečni in miljon ljudi v mestu in vse kar pride poleg. Zdaj pa....JUHUUUUUUHUUUU komaj čakam da bo tu! Čeprav ne vem kolk bom lahko v tistem času po mestu hodla, sem se pa odločla, da bova poskusila z mojim to vzdušje naredit zelo veliko in veličastno doma! Pa ne se mi zdej smejat! ;)

Ta teden sem še doma, tko da lepo pridno počivčkam. Dejte tudi ve, da bodo bušiji in vaši mali piškotki zadovoljni, pa da bodo  brcali 100/uro - ko počivate jih bolje čutite, kajne?

Lp, Pegica!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: DECEMBER
26.9.2005 19:50:43   
arielca
pegica1, jst mam enake probleme. Vsake toliko časa me začne bolet sramna kost in res ni nič prijetno. Če sem predolgo na nogah se temu pridruži še tiščaje navzdol, kar je sploh grozno. Ampak za mojo pikico se splača marsikaj potrpeti. Bova že zdržali, a ne?
Sicer se pa tut jst neskončno veselim letošnjega decembra!!!!!

Decembrke, pazite nase in na svoje sončke in uživajte v nosečnosti!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: DECEMBER
26.9.2005 21:14:56   
tinkamiška
Hoj decemberke!

Jst imam pa eno vprašanje in sicer enkrat na teden hodim na aerobiko in mi zadnje čase tam večkrat otrdi trebuh. Vem, da je drugače otrdevanje normalno, samo ne vem kako je s tem med vadbo. A ima katera izkušnje s tem? Kakšno uro po vadbi je malčica v trebuhu precej aktivna, to pa je menda dober znak. Če katera kaj ve o tem, prosim naj mi odgovori.

Drugače pa je prinas več ali manj vse vredu. Bolečin v sramni kosti nimam, me pa bolijo zgornja rebra na levi strani. Najhujše je kadar se to zgodi po noči in ne morem ležati na boku. Na hrbtu tako in tako ne morem, ker mi takoj rata slabo, potem pa ostane samo desni bok, ki pa me potem tudi boli, ker sem celo noč na desni straniuser posted image

Tudi sama se zelo veselim decembra, od sedaj naprej bo tudi za naju nekaj posebnegauser posted image

Lepo se imejte!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: DECEMBER
27.9.2005 9:04:22   
Pajaca




OJ!!

Ja ja VD.... bo še bolj vesel.... sam naj bo kmalu tu.

Aja glede aerobike. Prvič se je meni začelo to dogajati tam nekje okoli 28 tedna. Najprej mi je otrdeval trebuh, potem pa je s časom prišlo do tega, da me je zagrabil ful hud krč. Jaz sem potem nehala hodit na aerobiko, se mi je zdelo prenaporno zame in tudi g je rekla, dokler je vse ok je ok, če pa me kaj boli naj ne hodim več. Na žalost pa pri nas ni klasične telovadbe za nosečnice, je le aerobika. Na telovadbo bi lahko še sedaj hodila..... tko da mi je kar mal hudo.... ker vem, da mi bi bila tokrat aerobika prenaporna..... pa ne morem it nikamor migat.

Evo gremo mal delat.... saj bo kmalu vsega konec.



(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: DECEMBER
27.9.2005 10:34:05   
cuma
Čau punce!
Vidim, da tudi vam otrdeva trebušček, ko se naprezate...meni tudi. Včasih me sredi sprehoda zagrabi taka napetost, da sem se prvič, ko se mi je zgodilo, kar malo ustrašila. Sedaj se ne več, skušam samo čimbolj sprostit mišice in malo globlje zadihat, pa je takoj boljše.
Drugače smo pri nas ok. Moj strah pred porodom se je malo polegel. Sicer pa ni nihče prebral mojega posta oz. mi nanj ni nobeden odgovoril. user posted image
Naša punca se preteguje in moj trebuh včasih prav valovi in dobiva tako čudne oblike, da sem ga včeraj hotela že slikatuser posted image
Včeraj me je prvič pekla zgaga user posted image  ampak je do večera nehala, tako da sem lahko lepo spala.

Ta teden imam obremenilni test za sladkorno...a ste to že dale skozi???
December bo res kmalu tu, tako da uživajmo še malo naše trebuščke in brezskrbne, bolj ali manj mirne noči...ker potem bo AKCIJA!user posted image
Lp vsem od Cume

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?