Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
prosimo za kakršnokoli pomoč 18.4.2008 21:48:34
|
|
|
|
ona25
|
potrebujemo moška oblačila št.52 in obutev 44 vsi ki nam lahko pomagate na kakršenkoli način mi prosim pošljite zs smo petčlanska družina in vsaka pomoč je dobrodošla saj smo v finančni stiski
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 19.4.2008 8:23:39
|
|
|
|
zana21
|
Ne zelim biti nesramna,ampak glede na to,da skoraj vsak dan prosis za pomoc,si verjetno dobila ze ogromno stvari.Tudi na mon-u. Ko je clovek v financni stiski,prosi za hrano in denar,ki bi ti ga marsikatera mamica dala,glede na to da imas 3 otroke,oziroma vsaj hrano. Tako da to pocasi zgleda ze kot preprodaja dobljenih oblacil. V kolikor pa se motim pa lahko pustis tudi naslov,in to bom pomagala kolikor bom lahko.
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 19.4.2008 22:53:16
|
|
|
|
ona25
|
zana21, ne vem zakaj tako čudno razmišljaš ampak naj te pomirim da nič ne preprodajam saj to ni moj namen-res ste čudni nekateri še obstajajo dobri ljudje ki jih ne mislim izkoristit daj se poskusi postavit v vlogo brezposelne mamice treh otrok?bi ti bile všeč takšne opazke ???????????????????????????????????
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 20.4.2008 15:43:21
|
|
|
|
*pepelka*
|
Vedno sem rada pomagala ljudem v stiski in nisem odrekla pomoči nekomu, ki jo je resnično potreboval. Menim pa, da je to preseglo vse meje dobrega okusa, saj so se take in podobne teme največkrat izkazale za neresnične. Ne želim obsojati nikogar, vendar pa o tebi nevemo nič drugega, kot to, da rabiš, rabiš in rabiš veliko pomoči. Uporabnice RR smo vedno stopile skupaj in pomagale članicam v stiski, vendar so akcije vedno izvajali drugi in ne same članice potrebne pomoči. Tudi sama sem mati treh otrok in sem bila precej časa brezposelna, a se nikdar nisem tako izpostavljala, kot se ti. V kolikor sta s partnerjem zdrava, je najbolje, da čimprej poprimeta za kakšno delo in s tem zagotovita boljše pogoje za življenje vajinih otrok. Ne vem, zakaj se mi vse to zdi tako čudno, a menim, da je bolj kot dostop do spleta, (katerega očitno imaš, glede na tvojo stalno prisotnost) pomembno otrokom zagotoviti osnovne stvari za življenje. Nikogar ne želim obsojati za njegova dejanja, a najhuje je izkoriščanje dobrote ljudi. Če pomoč resnično potrebuješ, ti predlagam, da se obrneš na rdeči križ, karitas in pristojni CSD.
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 20.4.2008 19:50:17
|
|
|
|
zana21
|
Lahko pa prodaš svojga golfa 4,pa boste imeli. Ostalo pa ti bo se za nakup majnsega in cenejsega avtomobila. Problem je v tem da vedno prosijo ljudje z dobrimi avtomobili,mi ki pa dostojno zivimo pa vozimo avto star 11 let,se pa vozimo in prezivimo.
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 20.4.2008 19:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s *pepelko*.
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 21.4.2008 18:39:10
|
|
|
|
ELMA
|
Res je lepo da se nekatere poznamo in da vemo v kakšnem avtomobilu se vozimo , ampak sem jaz tudi to gospo ,,ona 25,, zasledila na forum ,,MON,, in na ,, Kulinarična Slovenija ,, .... Pa še tukaj na RR ...
< Sporočilo je popravil ELMA -- 21.4.2008 18:41:57 >
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 21.4.2008 21:35:25
|
|
|
|
zana21
|
Elma,saj je ne poznam osebno,sem iz mb.
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 21.4.2008 23:01:25
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Vedno sem rada pomagala ljudem v stiski in nisem odrekla pomoči nekomu, ki jo je resnično potreboval. Menim pa, da je to preseglo vse meje dobrega okusa, saj so se take in podobne teme največkrat izkazale za neresnične. Ne želim obsojati nikogar, vendar pa o tebi nevemo nič drugega, kot to, da rabiš, rabiš in rabiš veliko pomoči. Uporabnice RR smo vedno stopile skupaj in pomagale članicam v stiski, vendar so akcije vedno izvajali drugi in ne same članice potrebne pomoči. Tudi sama sem mati treh otrok in sem bila precej časa brezposelna, a se nikdar nisem tako izpostavljala, kot se ti. V kolikor sta s partnerjem zdrava, je najbolje, da čimprej poprimeta za kakšno delo in s tem zagotovita boljše pogoje za življenje vajinih otrok. Ne vem, zakaj se mi vse to zdi tako čudno, a menim, da je bolj kot dostop do spleta, (katerega očitno imaš, glede na tvojo stalno prisotnost) pomembno otrokom zagotoviti osnovne stvari za življenje. Nikogar ne želim obsojati za njegova dejanja, a najhuje je izkoriščanje dobrote ljudi. Če pomoč resnično potrebuješ, ti predlagam, da se obrneš na rdeči križ, karitas in pristojni CSD. se strinjam! js tudi rada pomagam in sem že pomagala ljudem v stiski....ampak najlažje je skozi prosit za obleke in nič delat
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 22.4.2008 10:36:14
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zana21 Elma,saj je ne poznam osebno,sem iz mb. Pa veš da ima golfa Se popolnoma strinjam z puncami . Jaz se iz Trbovelj vozim v Ljubljano vsak dan v službo , z vlakom pa še na avtobus do vlaka , in avtobus v Ljubljani do konca Letališke zgubim 3hin 30min .Da naredim 7 h delovni na dan ,pa še dobom minimalno plaćo 390e , premal , vem da je , ampak imam dost da kupim hrano in obleke otrokom . Mož zasluži za položnice on tudi ima minimalno plačo , dela nadure, da 10 let staremu sineku lahko prišparamo denar za šolo narave ker otrok ne zastopi kaj pomeni ,,NEMAM,,
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 22.4.2008 10:47:38
|
|
|
|
ELMA
|
Delat je treba , kr tudi tisti humani ljudje ki dajejo , so to pridibili z delom ....
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 22.4.2008 16:45:44
|
|
|
|
..lepoticka..
|
http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=36089&highlight=podarim+obla%E8ila tole si preberite, ta "gospa" je se mene skoraj "nasankala" da ji JAZ NA SVOJE stroske posljem 10kg oblacil... ki so sedaj pristali v zabojniku Humana (upam da bodo naslega boljsega lastnika), zahvoljujoc uporabnici na Mama forumu ki me je opozorila na tole "bogo gospo brez denarja"...
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 22.4.2008 16:59:33
|
|
|
|
fickofacko
|
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14343 Tudi na drugih forumih se je podobno dogajalo. Mislim, da če je partner star 27 let kot je nekje napisala, da je sposoben za delo. Ker del za moškega je ogromno. In tisti, ki je res reven in potrebuje pomoč, ne bo šel po 2,3,4, forumih prosit ljudi naj mu nekaj poklonijo. Ogromno žensk Ona 25 ti je že pomagalo, vendar še kar prosiš. Vse to je zelo čudno.
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 22.4.2008 17:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha. Hvala za informacijo.
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 22.4.2008 19:37:08
|
|
|
|
Šarki
|
ja sej, te en takle nategne, poj pa ne pomagaš nekomu ki res potrebuje, ker nisi siguren ali je res ali ne . zame je bila to tudi šola da ni vse zlato kar se sveti...
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 22.4.2008 19:45:11
|
|
|
|
zana21
|
Elma,na njo me je opozorila druga uporabnica RR,ki ji je podarila stvari,pa jo je cudno gledala,zakaj niso nove!!!!!!!In je gospa z druzino veselo stopila iz golfa 4, Potem pa ni cudno da drzava ne da vecjih OD,ko pa bi takrat morala podpirat se ljudi ki imajo bule pod pazduho.
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 22.4.2008 19:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zana21 Elma,na njo me je opozorila druga uporabnica RR,ki ji je podarila stvari,pa jo je cudno gledala,zakaj niso nove!!!!!!!In je gospa z druzino veselo stopila iz golfa 4, A to drzi?
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 22.4.2008 19:51:27
|
|
|
|
zana21
|
Verjetno mamica 2eh punck ne bi lagala,saj tudi sama ni v roznati poziciji glede financ. Lahko pa se ti oglasi na ZS.
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 22.4.2008 19:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, hvala. Nocem opravljat, me pa zanima, ce tale zgodba v originalu "pije vodo".
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2008 13:30:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 24.4.2008 13:52:20
|
|
|
|
Lepotica
|
Če se družina, ki nima niti najosnovnejših sredstev za preživetje, pripelje v golfu 4, mi ni jasno kako imajo pogum prositi na forumu. In potem še ideja, da naj ji na svoje stroške pošljem!!! Ona25, grdo si naplahtala tiste, ki so ti želeli pomagati. Dandanes je pripravljenost pomagati, vrlina, ki je redka!
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 24.4.2008 14:10:34
|
|
|
|
sayuri
|
Odkod pa je ta družina - Gorenjska, Dolenjska???? Me nekaj zanima...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2008 14:46:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prosimo za kakršnokoli pomoč 24.4.2008 21:01:29
|
|
|
|
atanja
|
ubistvu bi tud jaz rada vedla k mam pripravljeno nekaj. In je zdaj to tako: preden pošljem me vseen zanima kok je vsega tega res. Ker jaz trenutno delam ob službi še nekaj ker mam premalo dohodkov, in bi si rada šolo plačala. Študiram. in se pač trudim. Kakšen dan več kakšen manj. In res se že skoz spravljam poslat paket. ME je malo odvrnilo ker sem rekla da bom poslal sam me je potem vsak dan čakalo Zs kdaj bom. In me je kar malo odvrnilo ker se mi je zdelo malo mim. Pač včasih delam cel dan, vmes mam izpit potem je pa še moj mulček tukaj ki pa ima doler ne gre spat vso pozornost. In res nisem mogla poslat takoj. No zdaj me je pa še tole odvrnilo da bi šla stvari dokončat. Pa res ne mislim nekomu pošiljat ki to izkorišča. Tud to da ti nekdo podari si je pač potrebno zaslužit-pa to mislim v smislu da se pač trudiš po svojih najboljših močeh.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?