*pepelka* -> RE: prosimo za kakršnokoli pomoč (20.4.2008 15:43:21)
|
Vedno sem rada pomagala ljudem v stiski in nisem odrekla pomoči nekomu, ki jo je resnično potreboval. Menim pa, da je to preseglo vse meje dobrega okusa, saj so se take in podobne teme največkrat izkazale za neresnične. Ne želim obsojati nikogar, vendar pa o tebi nevemo nič drugega, kot to, da rabiš, rabiš in rabiš veliko pomoči. Uporabnice RR smo vedno stopile skupaj in pomagale članicam v stiski, vendar so akcije vedno izvajali drugi in ne same članice potrebne pomoči. Tudi sama sem mati treh otrok in sem bila precej časa brezposelna, a se nikdar nisem tako izpostavljala, kot se ti. V kolikor sta s partnerjem zdrava, je najbolje, da čimprej poprimeta za kakšno delo in s tem zagotovita boljše pogoje za življenje vajinih otrok. Ne vem, zakaj se mi vse to zdi tako čudno, a menim, da je bolj kot dostop do spleta, (katerega očitno imaš, glede na tvojo stalno prisotnost) pomembno otrokom zagotoviti osnovne stvari za življenje. Nikogar ne želim obsojati za njegova dejanja, a najhuje je izkoriščanje dobrote ljudi. Če pomoč resnično potrebuješ, ti predlagam, da se obrneš na rdeči križ, karitas in pristojni CSD.
|
|
|
|