|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prosimo za kakršnokoli pomoč
24.4.2008 21:29:23   
*pepelka*
Mislim, da so podatki dovolj zgovorni in očitno je v tem precej resnice, saj se nam ona 25 nič več ne oglasi, pa čeprav redno sprmlja forum.
Zase vem, da če bi se o meni takole govoril, bi zagotovo povedala kaj je res in kaj ne, saj si ne bi dovolila, da bi se o meni pisale debate, ki bi bile ne resnične, ali pa bi celo škodovale mojemu ugledu.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.4.2008 7:32:29   
Minka Pobalinka
Ne vem no.. sicer se nisem mislila vtikati ampak... tudi mene zanima kako je sedaj s tem, saj je dotična oseba ogromno oblačil zase, za malčka in veliko igrač... user posted image
Po stvari je prišla osebno, pripeljala se je z prej omenjenim avtom, pogovarjali se pa nisva, ker sem bila direkt iz nočne in čisto utrujena. Glede ZS imam pa podobne izkušnje, kot jih je opisala predhodnica.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.4.2008 7:42:45   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

ME je malo odvrnilo ker sem rekla da bom poslal sam me je potem vsak dan čakalo Zs kdaj bom. In me je kar malo odvrnilo ker se mi je zdelo malo mim.

isto je bilo pri meni, že takoj naslednji dan, kdaj bo. Hmmm pri nas tudi čakamo plačo, da bomo imeli za stroške, ker je paket kar velik. Tak čuden filing sem imela ob teh ZS-jih da ji nisem poslala.
Smo oblačila potem podarili nekomu drugemu.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.4.2008 8:06:33   
Lepotica
Tudi meni je takoj pisala, če se je kej našlo. Rada pomagam ampk, da me pa nekdo tkole priganja, me pa mine sploh pomagat. Ker sem v službi, poleg tega še študiram in skrbim za gospodinjstvo, pač nimam časa takoj tečt na pošto.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.4.2008 8:08:17   
Lepotica
Tudi jsz sem jih podarila mamici samohranilki, ki ima 3 otroke in kmetijo in res nimajo. Bili so tako veseli, da sm kr veselje dobila za to, da jim pomagam in smo dogovorjeni, da jim bom na vsake toliko časa, ko bom nabrala kej lepzga, prinesla.

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.4.2008 8:26:29   
madela
Torej nisem edina,ki je imela vsak dand ZS,kdaj bom poslala user posted image
In sem ji res poslala,pa je tega že en teden,pa niti hvala ni napisala. Jaz sem ji sicer poslala bolj malo,ker sproti zdajem stvari vstran(sestri ali pa kolegicam),ampak mi je še to žal. Včasih dam kaj tudi sosedi,ki nese družini s šestimi otročki in pravi,da so zelo veseli.
V glavnem moj zaključek je tak,da takšni ki so res hudo potrebni kake pomoči težko pridejo do nje ali pa niti ne vedo kje prosit.
Se mi pa zdi precej grdo,da se nekdo tako okorišča z dobroto ljudi in še kar prosi dajte....dajte.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.4.2008 8:32:35   
turbo
IZVIRNO SPOROČILO: madela

V glavnem moj zaključek je tak,da takšni ki so res hudo potrebni kake pomoči težko pridejo do nje ali pa niti ne vedo kje prosit.

Bo kar držalo.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.4.2008 8:35:44   
Anonimen
Gospa ali gospodična vsak dan bere to temo, vendar ni komentirala ali zanikala to kar se piše.
Meni je to že od samega začetka sumljivo. Raje nakažem nekaj denarja otročkom za počitnice na morju, v akciji, ki jo organizira Zveza prijateljev mladine- Pomežik soncu.
Če bi se o meni pisalo tako kot o njej, pa ne samo na tem forumu, bi se oglasila.Ona pa še kar nadleguje po ZS- jih, namesto, da bi napisala nekaj sebi v bran.Že nima kaj.user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
25.4.2008 9:04:12   
NevenkaP
No, sem še ena, ki se počuti rahlo nateg...
Gospe sicer nisem imela čast spoznati, se je pa k meni pripeljal gospod z golfom. Dama mi je na moje maile odgovarjala praktično takoj, ko je gospod stvari odpeljal se ji ni zdelo vredno reči hvala, pa dobro ve, da bi imela za kaj. In to pišem izključno zato, ker vem, da bere.
Zadeva mi je bila čudna že tisti hip, ko je začela sama na veliko pisat te zbirateljske oglase, žal ne morem reči drugače. Ampak takrat sem ji pač že napisala, da ji stvari dam, zato besede nisem hotela požreti. Na maile mi je odgovarjala skoraj isti hip, ko sem jih ji pošiljala, da bi se pa potem oglasila in rekla hvala se ji pač ni več zdelo vredno.

Najbolj bedno se mi pa zdi, ker je z akcijo pomoči začela oseba, ki je v mojih očeh vredna zaupanja (čeprav je osebno ne poznam) in ji je kot kaže B.Č. alias ona25 alias obupana mami, pa najbrž še kaj s to potezo fino nabila rogove.
Zase lahko rečem, da sem očitno osel, ki gre večkrat na led, ker sem enkrat podobno sceno že doživela. In na tej točki se moja pomoč komurkoli, ki ga ne poznam osebno zaključuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.4.2008 9:21:16   
Minka Pobalinka
Zadeva mi je bila čudna že tisti hip, ko je začela sama na veliko pisat te zbirateljske oglase, žal ne morem reči drugače. Ampak takrat sem ji pač že napisala, da ji stvari dam, zato besede nisem hotela požreti. Na maile mi je odgovarjala skoraj isti hip, ko sem jih ji pošiljala, da bi se pa potem oglasila in rekla hvala se ji pač ni več zdelo vredno.

se podpišem..

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.4.2008 12:22:05   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP
Najbolj bedno se mi pa zdi, ker je z akcijo pomoči začela oseba, ki je v mojih očeh vredna zaupanja (čeprav je osebno ne poznam) in ji je kot kaže B.Č. alias ona25 alias obupana mami, pa najbrž še kaj s to potezo fino nabila rogove.
Zase lahko rečem, da sem očitno osel, ki gre večkrat na led, ker sem enkrat podobno sceno že doživela. In na tej točki se moja pomoč komurkoli, ki ga ne poznam osebno zaključuje.

Če je res in če gre za nateg se opravičujem VSEM, ki sem jih prosila za pomoč mamici. Njo - mamico, pa prosim da razjasni in pojasni kaj in kako, glede na to da obtožbe padajo z vseh strani.

Hvala.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.4.2008 12:27:52   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Če je res in če gre za nateg se opravičujem VSEM, ki sem jih prosila za pomoč mamici. Njo - mamico, pa prosim da razjasni in pojasni kaj in kako, glede na to da obtožbe padajo z vseh strani.

Hvala.

berem in berem....a se vam ne zdi, da je pa morda čas, da RR team kakorkoli ukrepa? Kaj pa vem, nenazadnje gre za zlorabo, kot kaže ženska zbira in prodaja naprej ali kaj? No, saj ima priliko, da sama pvoe kako in kaj, drugače pa se mi res zdi, da bi admini in modiči lahko na kakšen način ukrepali.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.4.2008 13:13:29   
karinka
A je ta mamica iz Kočevja in se predstavlja tudi kot Julija27 na med.over.net ?

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.4.2008 13:16:01   
CatJa
Ubogi otroci s takimi starši user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.4.2008 13:36:21   
ona25
ODGOVOR VSEM KI STE V DVOMIH

Najprej vsem lp in hvala ker ste mi pomagali ne vem pa zakaj je potrebno toliko blatenja.....
Nobena svar se ne prodaja res je da ste mi zelo veliko pomagale---HVALA,sem pa stvari ki mi niso bile prav št.38 dala moji mami.
Imeli sem krizno obdobje in ga še imam in vse to se je začelo pred dvema letoma ko me je bivši vrgel na cesto z obema otrokoma in sem praktično brez vsega prišla k sedanjemu s katerem imam fantka.Bila sem pretepena ......
Kupovala sem si oblačila z socialno poleg tega imam najemnino in položnice-ker vem da svojim otrokom trenutno nebi mogla vsega zagotoviti sem se obrnila na vas in to z težkim srcem ni mi bilo lahko

Nikogar nisem z tem ogoljufala in res hvala še enkrat

Zara ne dvomi

Ni mi bilo lahko to pisat vendar sem .......................

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.4.2008 13:37:41   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ona25

ODGOVOR VSEM KI STE V DVOMIH

Najprej vsem lp in hvala ker ste mi pomagali ne vem pa zakaj je potrebno toliko blatenja.....
Nobena svar se ne prodaja res je da ste mi zelo veliko pomagale---HVALA,sem pa stvari ki mi niso bile prav št.38 dala moji mami.
Imeli sem krizno obdobje in ga še imam in vse to se je začelo pred dvema letoma ko me je bivši vrgel na cesto z obema otrokoma in sem praktično brez vsega prišla k sedanjemu s katerem imam fantka.Bila sem pretepena ......
Kupovala sem si oblačila z socialno poleg tega imam najemnino in položnice-ker vem da svojim otrokom trenutno nebi mogla vsega zagotoviti sem se obrnila na vas in to z težkim srcem ni mi bilo lahko

Nikogar nisem z tem ogoljufala in res hvala še enkrat

Zara ne dvomi

Ni mi bilo lahko to pisat vendar sem .......................

Pa na ostale forume: mama, med.over.net, si tudi ti pisala? Kot julija ali nekaj takega?

(odgovor članu ona25)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.4.2008 13:39:09   
ona25
kot julija pa že ne

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.4.2008 13:43:20   
Lepotica
Lej ona25, veliko stvari je, ki so nas zmotile. Veš koliko stvari si dobila?? Pa niti HVALA nisi nobeni napisala. Zakaj pa ne iščeš zaposlitve? Vem, da ni nobenemu lahko za službo dandanes in smili se mi vsak, ki se trudi dobit jo pa ne gre, ker nima "zvez in poznanstev". Tudi odnos tvojega partnerja do ene od forumovk nas je zmotil. Malo drugače bosta morala postopat, če bosta hotla, da vama še kdo pomaga.  

da bo našel zaklad.

(odgovor članu ona25)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.4.2008 13:48:50   
ona25
svojo zgodbo sem povedala ni mi bilo lahko pa vendar

vrjame kdo ali ne

to da sem dala ne več forumom je pa čist normalno saj sem res potrebovala stvari in nisem vedela kak bo odziv

ampak ga ni bilo dobila sem en paket iz drugega foruma vse je prihajalo iz ringaraja

vsem hvala ki ste mi pomagali

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.4.2008 13:51:45   
Lepotica
Nisi dobila samo en paket ampak več. In kako to, da na veliko ponujaš stvari na drugem forumu, če jih tako nujno rabiš???

da bo našel zaklad.

(odgovor članu ona25)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.4.2008 14:01:15   
ona25
kolikor vem ne ponujam nič takega kar rabim ampak to kar ne potrebujem več kar mislim da je prav

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
25.4.2008 14:02:46   
ona25
svoje sem povedala vi pa kakor želite vrjamete ali ne jaz ne lažem in vrjemite nekaj;vsak je lahko v taki krizi kot sem bila jaz morda tudi kdo od vas

lp vsem

(odgovor članu ona25)
Neposredna povezava do sporočila: 47
25.4.2008 14:11:12   
ZARA
Zara ne dvomi

To ne bo čisto držalo. ZARA dvomi, samo nima dokazov.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ona25)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.4.2008 14:26:27   
sayuri
Pred leti sem takole pomagala eni družini - in pomagala je cela RR. Veliko "starih" uporabnic se spomni, kako se je končalo...

Kakorkoli že, tudi sama sem v Kočevje poslala paketek. Močno upam, da vam bo prav prišlo. Bi stavri drugače obležale na podstrešju.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.4.2008 14:39:51   
oka

svoje sem povedala vi pa kakor želite vrjamete ali ne jaz ne lažem in vrjemite nekaj;vsak je lahko v taki krizi kot sem bila jaz morda tudi kdo od vas

lp vsem

In ker očitno obstaja utemeljen sum, da gre za prevaro, se zna zgoditi, da zaradi tega "kdo od nas" ne bo dobil take pomoči kot si jo ti, saj je v uporabnicah zasejano seme dvoma. In res je, vsak se znajde v taki krizi, pa vendar ne bi vsak tako masovno na večih forumih prosil za pomoč in se takole obnašal. Čas bo prinesel svoje in slej ko prej se bo pokazalo kaj je res in kaj ne in že zaradi uporabnic, ki so pomagale in tistih, ki bojo pomoč še potrebovale upam, da je tvoja zgodba resnična in da gre zgolj za naključno podobnost s osebao, ki na enih forumih prosi za oblačila, na drugih pa vse skupaj prodaja.

< Sporočilo je popravil oka -- 25.4.2008 14:40:17 >

(odgovor članu ona25)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?