|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
11.1.2008 14:51:19   
KAHLO
Etan....zdaj je mal bolše k sedim....ampak če bi bilo kaj narobe a bi me bl bolelo kot bolečina pr mensturaciji......zgleda da bom res šla danes samo še ležat....................pa čist o.k je blo do pred eno uro, pol pa me je kar zaštihalo k sem prišla do konc stopnic....upam da so res te štenge krive!!! zdaj pa k vstanem pa še samo rahlo bolečino čutim!!!!!!!!user posted image user posted image jaz bi šla najraje domov.....nič...počakam šefa da mu povem in grem domov....ziher je ziher....
hvala vsem upam da se bo res tole umirilo...oz. da bo tako kot je bilo do danes zjutraj!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ETAN)
Neposredna povezava do sporočila: 201
11.1.2008 16:35:09   
Anonimen
Kahlo upam da počivaš doma in je vse uredu. Bo treba v službah malce izprežt user posted image  Upam da imate razumevajoče šefe/šefice?

Midva sva nekaterim vseeno povedala, čeprav sva rekla da bova zdržala do pregleda, pa ni šlo. Moji starši, pa prijateljica, pa moja direktno nadrejena, pa njegov najboljši prijatelj.. hmmmm kr cela četica jih je že user posted image
naslednji teden mislim povedat v službi še glavni vodji, ker nas čaka nekaj projektov na katere sem se prijavila, pa sedaj nekako nima smisla, ker jih ne bom izpeljala do konca.

Sedaj razmšljam o prijavi na NS pa pojma nimam kam naj grem, ker jih je tolk in tolk lepih izkušenj user posted image  bom videla kaj mi bo svetovala moja G.

Nove srečke user posted image  pozdravljene user posted image user posted image

Uživajte srečke
B.septembrka

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
11.1.2008 17:09:52   
jakoLUlana
spikanje je povsem normalno in je sestavni del (tudi) mojega dneva.. Jaz sem imela 2 ss-ja pa me pri nobenem ni nic bolelo - samo ulilo se je in je bilo vsega konec. Zato ne skrbet, ce vas boli, maternica se siri in pripravlja na vedno vecje bitje, ki raste tam notri...

(odgovor članu ETAN)
Neposredna povezava do sporočila: 203
11.1.2008 17:15:38   
SashaB
Pa se ena!

Za silvestrovo sva na testu ugledala + in bila presrecna. To je najin drugi malcek in komaj cakava da greva na pregled da pocasi zacenjava se sirsi publiki siriti novico.

Cestitke vsem ki ste ze na tem forumu in cim lazjo nosecnost! user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 204
12.1.2008 12:53:11   
copka
Ojla!

Cestitke vsem novim septemberkam in dobrodosle!user posted image

Midva nisva se nobenemu povedala in ne bova, dokler se ne vrneva iz potovanja, to pa zato, da ne bo kdo prevec pametoval, da ne smem nikamoruser posted image  Verjetno pa me imajo nekateri na sumu- zadnjic sva sla nazdravit rojstvu otroka k dobrim kolegom- itak so vsi sprasevali "kaj cakava?"user posted image  (ko bi vedeliuser posted image ), pa da imajo vsi ze po dva, tri otroke...midva pa"ja, ja, kar naredite se cetrtega"user posted image . No in ko so mi ponujali alkohol, sem rekla, da bi raje kaj brezalkoholnega, ker se moram pripravit se za sluzbo. No, potem so se pa vsula zgornja vprasanja.
Pa nasa mami tudiuser posted image  skoz omenja temo otrok.

Ko je kosilo sploh nisem tako zelo lacna in ne pojem veliko, je pa res da kmalu postanem lacna- pojem banano in je ok, za dve urici, ko sanjam kaksne ocvrte stvari. Pa sicer sem ful sladkosneda, vceraj pa sem imela cokolado pred nosom in sem razmisljala ali naj jo pojem ali ne. Pa sem si rekla: raje ne, da ne bom bruhalauser posted image  Pijam pa samo vodo- mi se najbolj paseuser posted image

Kako pa ste ve? Kaj pa ve rade jeste?

pozdravcek vsem!

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 205
12.1.2008 12:53:44   
Soncnica
Hoj, midva sva vceraj zagledala user posted image in sva res happy user posted image user posted image user posted image To je drugo dete, Jaša je star dve leti in poluser posted image . Komaj sva čakala na ta trenutek, priznam pa, da me je malo strah, ker mi je bilo v prvi nosečnosti kar precej slabo, a obstaja možnost, da mi zdaj ne bo? user posted image PDP sem si izračunala na 16. 9., na pregled pa še nisem naročena

lp

Sončnica

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 206
12.1.2008 13:32:59   
KAHLO

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
user posted image  maybebayby       -
user posted image  C.septemberka   - 1. user posted image , 25 let,  1. pregled 15. 1.,  PDP 3. 9.
user posted image  Pija76                 -
user posted image  KAHLO                - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  1.pregled 15.1.,  PDP 6.9.
user posted image  PikaPola34        - 2. user posted image , 29 let, 1. pregled 14.1.,
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image  Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image  alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let,  PDP 12.9.
user posted image   nynna                - 2.user posted image , PDP 14. 9.
user posted image   urš
i*                  - 2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image   nosecka08         - 1. user posted image , 28 let,
PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image    MAJČICA30       -1.user posted image  ,30 LET, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image    SashaB               -2.user posted image
user posted image   Soncnica             -2.user posted image , PDP 16.9.

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

user posted image
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 207
12.1.2008 13:37:17   
KAHLO
Dobrodošle naše nove septembrkeuser posted image  seveda tud tiste ta stareuser posted image

Evo, jaz sem pol včeraj k sem prišla iz službe, in pe postorila zadnje opravke, cel večer lepo počivala, in moram rečt da je danes že bolše samo tu pa tam me špikne ampak, to je verjetno res zato k tam doli v meni nekaj raste, je pa dejstvo, da ne dvignem nič več težkega, pa tud nobene force si več ne bom dovolilauser posted image

Drgače pa...kaj se tiče hrane, se meni tud kr eni scvrtki luštajo pa tako, ampak nič kaj ekstremno, za kosilo pojem v moji standardni količini, je pa res da se mi pol kmalu zalušta spet kaj v usta dat....ampak sem opazla, da pa tud če več pojem k ponavadi mi je pol tud bl slabo...tako da zgleda da so me sami lušti.
moram pa rečt da sem full žedna, spijem pa enkrat več kot prej, včeraj sem si za večerjo skoraj kg pomaranč zmiksala bilo je slastno prebava pa je tud pol pošteno delalauser posted image user posted image

no upam da se imaste lepo...se še oglasim kaj....pa upam da se še nam kaj novih pridružiuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 208
12.1.2008 15:30:34   
jakoLUlana
eno vprasnje.. a se kavo pijete?
jaz nisem nek odvisnik, ampak mi je vseeno pasala zjutraj,ko sem morala sebe pa se tamalo "gor spravit".. Zdaj sem zamenjala in pijem kakav. Ful mi pase pa se bolj zdravo je.

Slabosti so me pa minile, ostaja (sevedauser posted image ) lakota! Ves cas nekaj zvecim, najraje bi pa samo cokolado jedla. Sem mozu prepovedala, da jo kupi pa se zdaj za glavo drzim, ker je nimamo user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 209
12.1.2008 15:39:16   
copka
Jaz kavo pijem samo zjutraj. Si naredim espresso, dam manj kave notri kot obicajno, da ni tako mocna. Je je res za en pljunek, pijem pa jo z veliko skodelico mleka ( 3dl). Upam, da je to OK, ker kakav in cokoladne stvari nasploh, mi trenutno ne disijo, caja pa ne maram prevec. Zjutraj pa mora biti sladek zajtrk, ce ne mi ne gre dol po grluuser posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 210
12.1.2008 16:32:13   
SashaB
Najprej dodatene info za KAHLO. Jaz sem bila pravkar stara 31 let (roj.dan v cetrtek user posted image ), prvi pregled imava 5.2. in bomo takrat tudi videli kdaj bo PDP (ce se izracunam na netu mi kaze 9.9.).

Drugace pa glede hrane pri meni ni kaksnih vecjih sprememb. Mogoce samo to kot ste ze nekater druge omenile, da sem veckrat lacna in potem poskusam po malo jesti. Cokolada mi (na sreco user posted image ) niti v prvi nosecnosti ni prevec disala ni sedaj se ne. Bomo videli kaj se bo (ceprav sem drugace ful sladkosneda). Vendar poskusam vec zelenjave in sadja jesti kot prej (bolj zaradi boljsega obcutka)

Glede kave pa prav tako. Prej sem spila 2 ali pa 3 na dan, sedaj pa mi sploh ne pase in si vecinoma narezim zjutraj eno malo bolj svoh inje to potem to (ali pa si kasneje vzmem brezkofenisko). A v 1.user posted image vem da mi kasneje sploh ni pasalo nic vec piti kave.

Me pa kar veckrat na desni strani boli (skoraj pri jajcniku), sicer ne ful, a cutim nekaj. Prvic nisem cutila cito nic, sedaj pa upam da je to povezano le z zacetno rastjo in malo utrujenostjo ter da ni kaj drugega narobe. user posted image  

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
12.1.2008 18:08:54   
Anonimen
SashaB maternica se pripravlja in se razteza - normalno, da malo boli

(odgovor članu SashaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
12.1.2008 18:57:25   
KAHLO

user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
user posted image  C.septemberka   - 1. user posted image , 25 let,  1. pregled 15. 1.,  PDP 3. 9.
user posted image  KAHLO                - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  1.pregled 15.1.,  PDP 6.9.
user posted image  PikaPola34        - 2. user posted image , 29 let, 1. pregled 14.1.,
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image  Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image  alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let,  PDP 12.9.
user posted image   urš
PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image    MAJČICA30       -1.user posted image  ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image    SashaB               -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica             -2.user posted image ,PDP 16.9.

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 213
12.1.2008 20:40:59   
Anonimen
Mene pa neka zanima...bol osebno...ampak me skrbi, upam, da mi katera odgovori....

Kako je s posteljnimi aktivnostmi pri vas... Danes zjutraj po seksu sem opazila krvavitev, ko sem šla na wc, pol je ta popolnoma izginila, pa že enkrat prej sem tut en rjav madež.
Me je ful strah, menite, da nej nehava seksat?

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
12.1.2008 21:51:54   
KAHLO
Hmmm.....midva sva za zdaj posteljne aktivnosti opustila, za vsak slučaj. Drgače pa pravijo da se res včasih pol pojavi kak krvav madež zato ker je vse bl občutljivo....tako da se nič bat. k sem jaz bla pri prejšnji nosečnosti na 1. pregledu, pa mi je g z vatirano palčko šla not....me je tud posvorila, da možno da bom drug dan opazla kaj krvi na papriju, ker je pač full občutljivo zdaj, pa žilice so bl nabrekle, in pol kakšna poči....
Drgače pa se o seksu vzačetku nosečnosti širijo razne govorice, ene pravijo da ni nevarno, eni pravijo, da je nevarno zaradi kakšnih vnetij, eni pravijo da je orgazem nevaren ker  ko doživljaš orgazem so to eni krči in pol lahko škodijo ti krči ...in bla bla bla.............ampak to so SAMO GOVORICE.....jaz bom vprašala mojo G kaj ona meni o seksu zdaj....user posted image  ampak anonimna mislim da ne rabiš skrbet, če se drgače vredu počutiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
12.1.2008 22:59:59   
Anonimen
Čer, meni je vsak dan bolj slabo...user posted image  kar se tiče posteljnih aktivnosti, pa mi raje počakamo, saj nam je vsaj prve 3 mesece odsvetovano zaradi 1. ss pred leti... sicer pa mi je slabo, tako, da user posted image

obrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image

LP

AnonimnaG

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
12.1.2008 23:49:28   
sunny24
čer punce!
Kako smo? No, jst sem bol user posted image , ker sem včeraj zčela krvaveti, pa so me v bolnici zadržali, z dabrostonom nafilali, danes zjutraj pa UZ, pa ta gin. pravi, da ne vidi nič, da naj se ne zmišljujem da sem noseča 6 tednov, pa tudi če sm, da oni čistijo vsak torek in petek,... zdej sm pa tako žalostna, da je joj!!!!

Kaj je možno, da je do oploditve pršlo kasneje in se zaenkrat še nič ne vidi? Ker dec. ko naj bi bla O, nismo nič user posted image , ker je mehurček nagajal, mam pa feeling, da smo bla uspešna 24.12.  Aja, pa test mi je še 3.1. kazal -, ta teden pa že + (M bi morala dobiti 31.12.)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
13.1.2008 9:31:12   
Anonimen
sunny24 držim pesti da bo vse uredu, misli pozitivno. user posted image user posted image user posted image  Kako pa je datumsko z dnevi O in zanositve pa ti ne morem kaj veliko napisat ker ne vem. A se tudi vrečke ne vidi? So krvavitve močne, v kosih pada ven iz tebe ali je samo rahla kri? Ker v primeru SS je krvavitev močna in bolečine so hude... Res upam na najboljše.

Jaz sem drugače uredu, z manj ali več utrujenosti. Kavo user posted image  pijem po požirkih, kadar jo skuham možu user posted image  Sami pa mi več ne paše, ful lepo mi diši a za pit me ne mika.

Z posteljnimi aktivnostmi pa sva tudi midva prekinila vsaj do prevega pregleda. Saj po 3h ss me je blazno strah vsega kar bi lahko ogrozilo mojo pikico. Se cartava in crkljava, ostalo pa bo malce počakalo user posted image  

Lepo bodite drage moje user posted image
B.septembrka

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
13.1.2008 10:23:12   
sunny24
Jutro!
anonimna, krvavitve so v bistvu take, kot imam po M (rjav izcedek ko se obrišem, edino v petek je bla kri rdeča). Mi pa nobeni kosi vn ne hodijo. vrečke se ne vidi, sam mam jutri svojo G, ki mi bo več povedala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
13.1.2008 10:32:45   
Anonimen
Sunny24 mislim nate user posted image

B.septembrka

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
13.1.2008 14:10:10   
Anonimen
Sunny, mislim nate! user posted image

Če ti je test pokazal kasneje, je velika verjetnost, da je tudi do zanositve prišlo kasneje. Po datumih, ki si jih navedla, gre za 1 teden zamude, pri 5t pa se res ne vidi nič na UZ!

Čudi me, da ti niso krvnega testa naredili, če so te imeli tam.... pa bi ga lepo naredili v ponedeljek še 1x in bi točno vedeli, kaj in kako.

Jaz vem, da na čiščenje na podlagi enega UZ ne bi šla! Recimo, da bi mi morali vsaj s hormonskim testom pokazat, da ni OK.

Lepo nedeljo vsem!

A. septembrka user posted image

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
13.1.2008 16:31:02   
sunny24
Tedt so mi nardili, vzeli 3 epruvete krvi, pol sem pa vprašala o rezultatih, pa da jih še ni, pa da odpustnico dobim v torek ali sredo po pošti in naj grem domov! Pa saj grem jutri k moji G pa mi bo že ona povedla kako in kaj, ker ta G v bolnici je bla kr neki!!!!!!

A v petem tednu se pol res še nič ne vidi?

Pa kako čiščenje, dokler ni 100% da je kaj narobe, ne grem jst nikamor, sploh pa ne v to našo bolnico v Šempetru, ker mi je bilo ogabnega odnosa zdravnikov in sester 17 ur že preveč!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
13.1.2008 16:51:15   
*zoe*
Helo,
tud jest sem frišna septembrka08.
Lp vsem

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 223
13.1.2008 18:10:39   
ključek

user posted image

user posted image  

PDP 9. 9.
user posted image   urš
PDP 12.9.

user posted image    MAJČICA30       -1.user posted image  ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image    SashaB               -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica             -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image    *zoe*                 - user posted image

user posted image  

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image

dedek  mraz je bil pa letos še posebej priden.....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 224
13.1.2008 18:21:06   
*zoe*
Hvala da si me uvrstila na seznam, sicer še nimam nobenega "pametnega" podatka, se moram ta teden naročiti h g itd. Bo pa to zame 1. otrok in po tistem koledarčku iz revije mama imam rok 15.9.08

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?