|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
10.1.2008 19:49:28   
Anonimen
nosečka08 mislim, da ma tvoja ginekologinja prav. od 6-8 tedna je še velikaaaa verjetnost da se bo videlo premalo ali pa samo vrečka brez plodeka ali pa samo plodek brez utripa, ker so možne kasnejše zanositve... načeloma je res nekje od 8 tedna naprej, 11 teden pa je za moje pojme prepozno, predvsem zaradi izvenmaternične nosečnosti, ki lahko že fejst poškoduje kak organ. pri moji ginekologinji pa sem videla, da so bile vse naročene od 9 tedna naprej. razen možnosti izvenmaternične nosečnosti, se tudi meni zdi bolj fajn, če je pregled kasneje, da ni nepotrebnega sekiranja, kaj je narobe, če se kaj ne vidi user posted image  je pa res da se do pregleda vleeeeeeeeeečeeeeeeeeee user posted image  uživajte

(odgovor članu Olivija*)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
10.1.2008 19:53:37   
Olivija*
Lunca, hvala!

Si me res potolažila s tem. Moj pregled je nekje konec 9. tedna.

Ampak ginekologinjo pa še vedno želim zamenjat...

Lp, nosečka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
10.1.2008 19:57:42   
Anonimen
ni problema ;) sej pravim, fino bi blo, da se v 6 tednu nosečnost potrdi, pa da se potrdi tut da je v maternici, ampak se pa spomnim naših julijk, kolk enega sekiranja je blo, ker je bila samo vrečka, ker ni blo utripa, ker je bil plodek premajhen. dva tedna živčne vojne, veliko manj kot če pač čakaš na pregled. je pa res da se vleče. ginekologinjo pa le menjaj, je ful fajn da maš v nosečnosti nekoga, ki mu lahko zaupaš user posted image  sicr pa tko razmišlam... kak cajt teče... ko smo julijke čakale na prvi pregled... pa ta mine, pa čakaš na drugega, pa potem na nuhalno, pa na amnio, pa na morfologijo, pa na tretji pregled pa na brcike pa na trebušček. jooooj eno samo čakanje haha user posted image user posted image user posted image  mejte se bejbe, itak vam nima kaj manjkat dokler mate tle tut nutello user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
10.1.2008 20:21:07   
Anonimen
Pozdravljene še z moje strani po dolgem času user posted image

Nosecka08, nič ne skrbi, jaz sem v 1. nosečnosti imela 1. pregled šele pri polnih 10t. Res je, da se vleče do takrat, ampak pri 10t se je videlo že čisto vse, tudi rokice in nogice, s katerimi je mišek veselo migal user posted image
Saj ti je že lunica napisala, da je hujše čakanje, če greš prehitro na pregled, pa se še ne vidi srčka. Ker potem pa res ne veš, pri čem si. Glede G v LJ pa ti žal ne morem svetovat, lahko ti samo povem, da sem bila 1. na NS pri Pušenjaku v Dravljah in se mi je zdel OK.

Sicer pa nimam kakšnih posebnih znakov, slabo mi ni (že trkam), edino utrujenost se me loteva zadnje dni. Sem pa že zakorakala v 7. teden user posted image

Kahlo, več podatkov o sebi bom izdala, ko bom izdala tudi svoje ime user posted image

A. septembrka 

(odgovor članu Olivija*)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
10.1.2008 20:48:49   
sunny24
Torej, prvi pregled mam 28.1.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.1.2008 20:58:53   
arabela*
čer punce.Malo mi pogagajte prosim.Kako se izračuna PDP??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
11.1.2008 5:56:36   
Olivija*
Živjo!

PDP je prvi dan zadnje menstruacije + 7 dni - 3 mesece.

Glede določitve letnice sem pa prepričana, da ne boš imela težav user posted image .

Lp, nosecka

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 182
11.1.2008 9:39:50   
KAHLO

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image   , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
user posted image  maybebayby       -
user posted image  C.septemberka   - 1. user posted image , 25 let,  1. pregled 15. 1.,  PDP 3. 9.
user posted image  Pija76                 -
user posted image  KAHLO                - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1. user posted image ,29 let,  1.pregled 15.1.,  PDP 6.9.
user posted image  PikaPola34        - 2. user posted image , 29 let, 1. pregled 14.1.,
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image   , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image  Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image  alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image  jakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let,  PDP 12.9.
user posted image   nynna                - 2.user posted image , PDP 14. 9.
user posted image   urš
i*                  - 2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image   nosecka08         - 1. user posted image , 28 let,
PDP 12.9.
user posted image    sunny24            - 1. user posted image  , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image    copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP
                                      4.9/xx.8
user posted image   maybebaby          -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

user posted image
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 183
11.1.2008 9:45:58   
KAHLO
Dobro jutro punceuser posted image user posted image

Kako smo kaj?!?! vidim da smo zmeraj bl pridne pri našem javljanju, upam da tako tudi ostane, k tako rada kaj novega preberem tu pr septemberkahuser posted image še posebaj če so kakšne noveuser posted image

Nosecka08 glede prvega pregleda se jaz popolnoma strinjam z lunico24, tako da se nič sekirat...vse bouser posted image

A.septemberka, ni blema za podatke, ti se sam čimprej razkrij, sem firbčnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 184
11.1.2008 10:21:44   
maybebaby
mejte se bejbe, itak vam nima kaj manjkat dokler mate tle tut nutello

To, te pa zjutraj en dva tri spravi v dobro voljo in do hladilnika!!user posted image user posted image

caučk...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 185
11.1.2008 10:26:34   
KAHLO
jooj, meni pa misli kar naprej hitijo k enemu velikemu sendviču s piščančjimi prsi, dost zelenjave, mehkega sirčka, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 186
11.1.2008 10:35:08   
Anonimen
Evo danes pa ne bo nič od spanja, saj me je škrat zbudil že ob 7h in sva v polnem pogonu user posted image  

Kahlo tudi jaz bi sendvič z piščančjimi prsi....njami zdej si mi tek spodbudila, ker danes mi drugač nič ne paše user posted image

Priden bodite jaz grem počivat pa na eno user posted image
B.septembrka

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
11.1.2008 10:42:09   
katias
Pozdravljene!
Tud jaz še nisem dojela kaj dogaja. Pa je res, user posted image ni več, pa test je 2x pokazal user posted image . V bistvu smo čist nepripravljeni, saj smo še nameravali mal počakat. Smo pa vseeno fuluser posted image , zato že tudi jaz nestrpno čakam 1. pregled, ki bo 24.1. To je moja druga nosečnost, naš mali bo aprila dopolnil tri leta, in v septembru (upajmo) dočakal bratca ali sestrico. Razen, da imam ful občutljive prsi, ni drugih sprememb, razen, da bi kar naprej nekaj jedla. Upam, da mi ne bo slabo, pri prvi n. mi ni bilo čisto nič. Je  kateri slabo že sedaj? Nič, se slišimo kasneje, ko bomo kaj več vedeli! Lp vsem nosečkam

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 188
11.1.2008 11:10:46   
jakoLUlana
hej...

Tudi moja tamala se je zbudila zgodaj,ceprav je sla zdaj kar sama v sobo in zaspala user posted image

Moj apetit je ogromen, samo jedla bi ves cas.
Moz mi je pred par dnevi kupil en super sokovnik in zdaj vsako jutro namesto zajtrka spijem 1 liter (ja vem, ogromnuser posted image ) sveze stisnjenega soka. Danes je bil na vrsti iz jabolk, hrusk, manga in grozdja. Res dobro!! Vcasih pa naredim tudi zelenjavnega ali pa zmesan korncek in jabolko...
Uh sem spet lacna user posted image

A ste se ze kaj zredile? Meni je sla kaksna kila gor in upam, da ne bom spet kot bomba - v prvi nosecnosti sem se zredila 25 kg.... haha,se dobro da sem drugace suha kot trska pa sploh nisem bila debela...user posted image  Se zdravnica mi je rekla, ko me je videla- "ja vi se pa niste veliko zredili a ne?" Jaz pa: "Niti ne, samo 25 kg" user posted image

A ste ze komu povedale? Mi smo samo mojim in mozevim starsem, zdaj bomo pa pocakali do 12 tedna oz do nuhalne.

(odgovor članu katias)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.1.2008 11:47:16   
ETAN
Pozdravček,
tudi jaz se vam pridružujem. Stara sem 28 let,pričakujem 1.otrokapo neuspeli nosečnost ss,PDP 19.9 in prvi pregled imam 6.2.
Lepo pozdravljam vse predvsem pa kahlo, ki me je povabila k vam.
Kahlo tudi jaz občasno čutim špikanje v predelu medenice, vendar pravijo, da to je normalno. Kajti vem iz lastnih izkušenj po ss, vem da če je kaj narobeso bolečine močnejše in konstantne. Držim pesti vsem, da bi bilo vse uredu in upam, da se bo tudi moja user posted image tokrat uredu končala.
Drugače pa vas vsak dan redno prebiram.
papa

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 190
11.1.2008 12:18:52   
KAHLO

user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image   , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
user posted image  C.septemberka   - 1. user posted image , 25 let,  1. pregled 15. 1.,  PDP 3. 9.
user posted image  KAHLO                - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1. user posted image ,29 let,  1.pregled 15.1.,  PDP 6.9.
user posted image  PikaPola34        - 2. user posted image , 29 let, 1. pregled 14.1.,
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image  Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image  alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let,  PDP 12.9.
user posted image   urš
PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP
                                      4.9/xx.8
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 191
11.1.2008 12:23:53   
KAHLO
ETAN, lepo da si se prfočkalauser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si našauser posted image

Drgače pa moram rečt da so mene pa danes v službi čist zmozgali, totalni stres...tako da me je začel kar križ bolet!!!....komaj čakam da pridem domov in dam vse štiri od sebe....ampak kje je še tooooooooooooouser posted image user posted image

Midva sva povedala mojim in njegovim.....drgače pa tud do nuhalne nobenemu nič....niti besediceuser posted image , zredila se do zdaj še nekaj pretirano nisem ...kilco če sem se.....ampak hlače me pa vseeno tiščijouser posted image
Etan....ja hvala da si me še pomirila s tem špikanjem.....mene so same skrbi okrog te moje pikice, tako si želim da bi jo 31.1 vidla in njen/njegov srček tudi.....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 192
11.1.2008 12:32:32   
ETAN
Ojla kahlo,
tudi jaz komaj čakam, da grem domov, tudi mene popolnoma izčrpavajo v službi, vsaka stvar me spravi iz tira in full se hitro utrudim in tudi mene križ boli.
Meni pa ne gre nič za jest, pravkar sem prišla od malce in moram rečt, da sem se komaj potrudla kaj pojest.
Zaenkrat nimamnobenih drugih težav, če pa bo kaj narobe sem se odločla, da grem kar na bolovanje. Moja gin. je nova tako, da ne vem če komplicira za bolniško imam pa fajn splošno zdravnico, tako, da se bom kar z njo zmenila, če bi bilo kaj narobe. Vem, da tukaj v službi počivat ne morem, tudi če so mi naročili, da po ss zdaj ko sem spet user posted image  počivam in čim manj hodim, ampak je tu skozi frka, samo skačem 20 krat po stopnicah....
Uf, zdaj sem se razpisala.
lepo se imej in lep miren konec tedna.
papa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 193
11.1.2008 12:48:32   
majčica30
,
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

user posted image

user posted image  

user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let,  PDP 12.9.
user posted image   urš
PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP
                                      4.9/xx.8
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image    MAJČICA30       -1.user posted image  ,30 LET, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image  

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 194
11.1.2008 13:19:51   
copka
Lep pozdrav vsem!

Me veseli, da nas je vedno vec, in da ste se malo razgoorile!user posted image

Mene je vceraj malo spikalo pa bolelo kot da bom dobila M. Ampak hvala bogu ni nic priteklo!

Se vam se kaj zvecer oglasim!

fajn bodite!user posted image

(odgovor članu majčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 195
11.1.2008 13:47:48   
KAHLO

user posted image

user posted image  

PDP 9. 9.
user posted image   urš
PDP 12.9.
                                      4.9/xx.8

user posted image    MAJČICA30       -1.user posted image  ,30 LET, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image  

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image

(odgovor članu majčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 196
11.1.2008 13:50:03   
KAHLO
Majčica30 dobrodošlauser posted image

ETAN.
...evo jaz sem tud danes full stres v službi, sam skačen ...najprej me je začelo v križu špikat, pol pa doli pr jajčnikih.....sem šla takoj na wc...pa ni nič.....ampak strah pa me je zdaj tako da ne moram rečt.....kako se naj pomirim, pa to topo bolečino pa zvijanje tam spodaj tudi!!!?? a mislite da je to normalno?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 197
11.1.2008 13:59:27   
narava
Kahlo, cist normalno. Ne se sekirat. Postopoma preneha. Izogibaj se naglim gibom, alias hitremu vstajanju ipd. pa bo vse ok. Ja mora mal bolet, ce pa user posted image  fotelj rihta user posted image

drzte se 9-ke user posted image

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 198
11.1.2008 14:06:50   
KAHLO
narava .........hvala...........ampak vam ne moram rečt kako sem se vstrašla, sploh ne upam vstat!.....res upam da si moja pikica lepo postiljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 199
11.1.2008 14:28:58   
ETAN
Kahlo,
jaz sem pri prejšnji nosečnosti kmalu doktorirala v špikanju v jajčnikih. Vedi pa ,da ko gre zares pa to ne samo špika, res full full boli.
Ne se sekirat pravijo, da je normalno, uživaj in odmisli res, tako sem jaz naredila, ker drugače se mi zmeša.
papa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?