|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
23.5.2008 11:19:31   
želva
jez pa znam več citirat hkratiuser posted image , sam tam greš ko je enaže citirala in spet citiraš

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
23.5.2008 11:37:10   
Vrtnica79
Ja, tak znamuser posted image . Ne znam pa tisto citirat, ko je naprimer
  • citat
  • ti nekaj napišeš
  • citat
  • ,..............

A veš kaj zdaj mislimuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
23.5.2008 11:45:16   
ElaM
Helou, babuške.
Kako je pa danes težak, depresiven in bv dan. Tamali sta omagali, jih je zdelalo vreme. Jaz sem zaspana, tečna, pa ogromno dela imam. In še do ponedeljka napoveduje dež.user posted image  Spet bo odpadel potep po živalskem vrtu.
Seks, kaj je že to.? Najboljša kontracepcija je imeti dva otroka s tako malo razliko.user posted image Zvečer sem tako zbita, da samo v posteljo padem in že spim. Bo boljše, ko bodo otroci večji.user posted image
Sicer pa še vedno nimam M, tako da niti konkretne zaščite ne morem uporabljat, brez pa ni šans, kondom je pa tudi bv. 
A je imela katera KT Yarina, zdaj mi je G pepisala te. Kako se obnesejo? Hotela sem si vstaviti mireno, pa mi je bolj priporočila te tablete. O tem, da ko sem klicala za mireno mi je sestra začela bluziti kako je draga, raje ne bi, ker mi še zdaj dvigne pritisk.
Dojiva se midve še 2x na dan, zjutraj in zvečer, pa bova tudi to počasi nehali, ker vedno po dojenju poje še vaj 120 ml dodatka. 
Manca ima 5-6 obrokov dnevno, poje okrog 180ml.
Lepo se imejte. Moram malo pripomoči, da bomo kmalu na 200-ki.user posted image

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
23.5.2008 12:09:35   
PUHICA 26
Men tako počas dela ta kišta, ki je res kišta''user posted image user posted image user posted image

Foxina ja lahko se zmenva iz kje lj. pa si ?user posted image user posted image

Naša se je ze ob 6 zjutraj zbudla tako da sem ko pilotuser posted image , zdaj pa pančka jaz pa likam in malo RR čekiram..

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
23.5.2008 12:13:18   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ja, tak znamuser posted image . Ne znam pa tisto citirat, ko je naprimer
  • citat
  • ti nekaj napišeš
  • citat
  • ,..............

A veš kaj zdaj mislimuser posted image

No Vrtnica ti bom jaz to razložila. Prvi citat itak obvladaš.
Drugega -  spet citiraš en post in ti novo okno odpre s tistim drugim citatom in ti to lepo prekopiraš v tisto okno kjer že iamš en citat.
Eh sej vem da sem čudno napisala

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

tejka za kasico. A je zdej moj Gabrile edini, ki se ni nic dobil? Mi startamo junija...

Eh ne se sekirat, sej boste tud vi enkrat začeli, aja pa user posted image user posted image user posted image za Madonno

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Kaj pa ostale, koliko podojev imate se cez dan ob GH?

M iimamo tudi nekje 6 do sedem podojev, včasih je nočnih malo več in je potem podojev več kot sedem.

Nmo včeri smo jedli kašico in je blo vse ok samo mali se je zbudil ob 10.00, ob devetih je pa šel spat, torej se je po eni iuri zbudiluser posted image , sem ga spet podojila, se je čez 10min zbudil in spet na zizo, potem je pa spal do dveh ponoči in nato spet do pol petih, in nato spet do pol sedmih, ob pol osmih sva pa jedla.
Ne vem dans je bla čudna noč.

Mali trenutno panča v vozeku zunaj, tko da jaz mal klofam

Čao

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
23.5.2008 13:31:53   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Drugega -  spet citiraš en post in ti novo okno odpre s tistim drugim citatom in ti to lepo prekopiraš v tisto okno kjer že iamš en citat.

In kak naj kopiramuser posted image  mi nikak ne greuser posted image  Joj, sem jaz en štoruser posted image .

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
23.5.2008 13:46:00   
lili8
Živjo!
Zala je na popoldanskem počitku, jaz pa malo RR čekiram. Joj, odkar imamo nov računalnik (pri ta starem sem ene pol ure porabla, da sem se sploh na internet prikloplauser posted image ), sem kar malo gospodinjska opravila zanemarila, ampak saj tko al tko vse počakauser posted image .
Mi smo imeli pa danes kar dobro noč, je Zala spala od 8.00 pa do 5.30user posted image . No, potem je bla pa polna energije, jaz pa še niti neuser posted image .

Zdaj smo resno začeli z uvajanjem GH, ampak ni ravno najbolj navdušena. Ko sem takrat pri 4-ih mesecih začela, je že prvič ful pojedla, zdaj pa nekaj žličk pol pa kar ven pluva, al pa jokat začne. Sicer je pa nekaj žličk v začetku čist ok. Sem pa začela z zelenjavo, da se ne bi preveč sladkega okusa sadja navadila, in je potem sploh ne bi hotla jest.

Želva, sem ti jaz tud kar malo fouš za dopust user posted image . Mi se še nismo odločili kam bi šli, nekam na slovensko obalo, moram še malo prečekirat, kje je kakšna primerna plaža za tako majhne otročke.

A vaši tud ful uživajo, če jih na noge postavte? Naše je tolk navdušena, se kar smeji, ampak se je ne upam kaj dosti, samo toliko, da se malo tal dotika. Sem pri pediatru na zadnjem pregledu vprašala, če to lahko delam, pa je rekel, da še ne. Je kar firbčna, se vidi, da je puncauser posted image . V ležečem položaju, se pa že skoraj od vsega začetka ni marala pestvat, je bla najbolj zadovoljna, če je bila v položaju za kupčka podirat, smo jo moral kar mal nazaj držat.

Pri nas spet nekaj dežuje, tko da ne vem kaj bova danes popoldan delali, mogoče bova šli malo v šoping, bom vidla, kakšne volje bo, ko se zbudi.

Lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 2532
23.5.2008 14:39:06   
vetrnica
se še jst na hitro malo javim

zadnje čase (že kak teden) zoja noče več spat čez dan. Zaspi za ene 10 - 15 min in se zbudi. Ko je pa budna, moram biti pa skoz zraven nje in se igrati z njo. Ne vprašajte, kakšno imam po stanovanju...
No, na srečo vsaj ponoči vredu spi. Zaspi okorg 10h in potem zjutraj vstaneva med 8 in 9. Sicer se ponoči še parkrat doji (odvisno od noči: od 1x do 3x), amapk me ne moti, ker spi pri nama in ni treba vstajat.

Mi smo počasi začeli z uvajanjem GH: zvečer dobi riževo kašico, čez dan pa sadno (jabolko+banana). Sam poje pa čisto odvisno od dneva. Včasih samo kakšno žličko, včasih pa vse kar naredim (okoli 30 ml).

Želva si me spomnila, da je res že zadnji čas, da gremo še mi rezervirat počitnice. Verjetno bomo šli konec avgusta ali pa začetek septembra v en partma na hrvaško, verjetno srednja dalmacija, al pa kakšen otok.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
23.5.2008 14:46:18   
karmy85
Pozdravljene!

Javlam se vam spet po dolgem času.
Teja je pridna in zmeraj je kaj novega pri njej.user posted image  Dojive se 6-7x na dan,ponoči 2x ali 3x.Lepo napreduje na teži,nazadnje je tehtala 6650g in merila 63cm,obseg glavice ima 43cm.Z GH hrano še nisve začele na veliko,je pa probala jabolko,korenček,hruško in od tega ji je bila dobra samo hruška.user posted image
Lep seznamček ste sestavile.Vidim pa,da ste kar aktivne tukaj gor.user posted image  

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
23.5.2008 15:12:42   
hokejistka
Oj čveke!

Midve sva bile pa danes v službi. Je bila začuda zelo pridna. Ponavadi jo precej moti, če je veliko ljudi okoli nje, danes je pa mirno prenašala otroški jok in smeh.
Danes se je tudi PRVIČ prevrnila iz hrbta na trebuh. kar nisem mogla verjet, da ji je končno uspelo. user posted image

Vam moram čisto potiho prišepnit, da me služba v decembru verjetno čaka, če mi le uspe naredit še 2 izpita.user posted image

dojenje tudi mi se dojimo 6-7 krat na dan. Ne kaže kakšnega posebnega interesa po GH. edino mlečna kašica zvečer ji gre zelo v slast. nad korenčkom pa ni nič navdušena.

ta rdeča  user posted image pri nas je še ni. Že trkam na les user posted image . Upam edino, da me ne obišče na morju, ker je baje prva tako hudo boleča in se kar vliva user posted image .

puhica, foxina tudi jaz sem za kofee. Meni tudi bolj ustreza dopoldan. Mi je pa načeloma vseeno kateri dan, edino v petek pa ne morem.

zelva lepo hiško ste si izbrali!

ayo bravo za karte. Jaz bi šla tudi na kakšen koncert.

Ostanite pridne!

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
23.5.2008 15:58:43   
PUHICA 26
No hokeistka potem smo pa že tri, res bi se lahko malo vidle da vidimo kako so pridni naši malčki ko so skupaj,
JAz bom cel teden vLjubljani drugače pa sem iz most.
Ne morem verjet kako se naša mala zmrduje ko ji popoldne ali za kosilo ponudim flaško ( se ne dojiva, od vsega začetka, ker ni marala sem si morala črpat, vsake tri ure, a ko sem si nabavila električno pa je počasi zmanjkovalo mleka, NORO), Je pojedla 4 velike žlice brokoli, korenje, cvetača, in bučke,+pikica ras. margarine.
Zrele pa frutek marelica in riž 60ml. Upam da ji ta navada ostane za jest mislim, ker res lep je.HHBB

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
23.5.2008 16:16:08   
PUHICA 26
Elam ja jaz imam kt yarina pa sem imela skoraj cel mesec izcedek user posted image (prvi mesec jemanja ) ta mesec pa je priša en teden prej.Pravijo da je to na začetku normalnouser posted image , ker imajo najmaj hormonov.Da se pa redno vzpostavi pa lahko treja tri mesece. HB imam samo še en mesecuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
23.5.2008 16:20:43   
t*e*j*k*a

In kak naj kopiramuser posted image  mi nikak ne greuser posted image  Joj, sem jaz en štoruser posted image .

V novem oknu označiš besedilo, da je modro, potem pa desna tipka kopiraj in v ono okno kjer že maš neki napisano desna tipka in prilepi.

Neposredna povezava do sporočila: 2538
23.5.2008 17:28:18   
soncek.djukelica
dober dan,

ste pa res naklofale teh par dni!
Pri nas  je tudi Victoria zbolela, dobila vročino,sedaj pa tudi izpuščaje..ampak sej bo boljše!
Ayo, mi se tudi še dojimo, ponavadi kar po obroku, če se jima da, mi pa akr večkrat obe zaspita na njih!user posted image
Glede teže, se sploh ne obremenjujem, morda me je kak mesec nazaj Sara skrbela, ker sploh ni hotela jesti, zdej pa ima izredno rada žlico, pa obe sta veseli in živahni, jaz pa tudi pomirjena!user posted image
Sej sploh ne morem verjet, drug teden bosta že 6 mesecev, pa kako mi čas beži!Moram maksimalno uživat z njima, še prehitro bo treba iti delat!user posted image
Magi, krasno da je z Tarasom v redu!A ste že preseljeni?
Vrtnica, super za seznam!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 2539
23.5.2008 18:12:28   
Raho
Upam, da me danes ne bo vrglo venuser posted image . Že dvakrat me namreč je - napišem celi roman in potem tista We are sorry... Mater jim sorry... A mislijo, da imam neskončno časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom raje napisala v dveh delih - ja, ziher je ziher.

Vidim, da ste že naklopfale 100 strani - pridne, pridne. jaz komaj uspem živeti med vsem, kar imam na grbači in posledično se zaradi tega tudi manj javljam. Sedaj sem gosoda z obema odpravila na obisk, da sem se v miru skopala (in seveda občudovala svoj fini celulit ter trebuh s potrgano mišico) in da končno napišem nekaj besed. če mi bo seveda uspelo, če ne bo spet nekomu sorry.

V sredo smo bili prvič v Ljubljani in dama je še akr fino prenesla. Sem morala it glasovat, ker dobimo novo sekretarko pa je bila potrebna absolutna večina. V glavnem, odleteli smo v LJ in domovuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa z Magico* sva spili na brzake eno pijačko (ampak je res bila grozljivo turbo). Naša Magica* tako fajn zgleda, ko kakšna najstnica jeuser posted image .

user posted image še nisem dobila. Po prvem porodu sem jo dobila šele oktobra in tudi sedaj upam, da bo tako.

Kar se tiče GH - ja, počasi uvajamo. Poskusili smo že jabolko, banano, one baby kekske, sedaj pa šaltamo na zelenjavo. Upam, da bo Živa preživela.user posted image Njen večji brat ni bil ravno neki ljubitelj zelenjave. Zato pa sedaj pridno je vse oblike zelenjave od prikuh do sveže zelenjave. Je pa Živa pravi jedec. Poje vse, kar ji pokažeš. Mislim, da sem pri Črtomiru z uvajanjem zamudila in posledica je bila, da je bil do 8. meseca bolj kot ne dojen.

Morje - gremo kar v Ankaran k Živini bodoči botrici. Vidim, da ste nekatere že imele krstitke. Dajte mi zaupat gesla, da vidim vaše cukrčke na ta dan. Mi moramo še obleko kupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (predvsem pa mama mora odkriti nekaj, kar ji bo dobro stalo). Prejšnjič sem šla v trgovino in mojim puncam (šolale so se pri nas) rekla: Dajte mi nekaj, da bom skrila 15 kguser posted image user posted image user posted image . Pa se je ena prestrašila, da res to mislimuser posted image user posted image user posted image .

Ja, kasneje pa gremo še v Avstrijo v Burgenland v neki družinski hotel. je ful fajn. Ni ravno poceni, ampak glede na to, da ti Hrvati dajo samo tistih 5 m morja in mislijo, da boš tam odkril ne rečem kaj... za skoraj isto ceno, raje grem sem. Predvsem pa mi je pomembno, da ima Črtomir animacijo. Imajo vse, od jahanja ponijev do plavalnih uric.

No, sedaj pa še drugi postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
23.5.2008 18:19:38   
Raho
Še sreča, da ni bilo komu sorry, ker bi potem res ponorela.

Na koncu, ko smo bili na cepljenju (sedaj že skoraj 1 mesec nazaj), je Živa bila velika 61 cm (ja, je bolj mini) in težka 6700 gramov. Tkšen, prav luštkano povprečen dojenček je. Pa je fajn imeti takega, enkrat za spemembo, ker je Črtomir v njenih mesecih imel že skoraj 9 kg.

Meni se je uspelo v zadnjem mesecu zrediti 2 kg. Sedaj sem pa ful jezna nase. Pa so mi že bile prav stare kavbojke. Sedaj pa spet pazim, kaj jem. Zobozdravnik mi je končno porihtal moj zob, ki mi je delal take težave in sedaj lahko končno spet grizem brez strahu.

Mi stajico imamo. Da vsaj lahko Živo nekam odložim, ko grem na WC ali ko mora Črto lulat... Ker je Živa zelo akivna, se mi zdi posteljica nevarna - se mi še v kako letvico z glavo zabije - obroba je samo pri glavi - mulčica pa je tako živahna, da sem jo prejšnjič našla z glavo že popolnoma na drugi straniuser posted image .

Konec aprila smo končno pospravili košaro in sedaj tudi naša žabonka kraljuje v športnem sedežu. Smo pa ogromno zunaj, Živa ful rada spi na zraku,. zato se ji vsi prilagajamo. Dobrodošlo pa je to tudi zaradi tega, ker nam Črtomir, ki se je odločil, da popoldan več ne bo spal, ob 8.00 zvečer pade v posteljouser posted image .

Sedaj sem bom pa počasi poslovila.

Vrtnica, seznam je super.

Pazite na svoje sončke in sončnice.

Ostanite v cvetju

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
23.5.2008 18:46:54   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Upam, da me danes ne bo vrglo venuser posted image . Že dvakrat me namreč je - napišem celi roman in potem tista We are sorry... Mater jim sorry... A mislijo, da imam neskončno časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom raje napisala v dveh delih - ja, ziher je ziher.

Vidim, da ste že naklopfale 100 strani - pridne, pridne. jaz komaj uspem živeti med vsem, kar imam na grbači in posledično se zaradi tega tudi manj javljam. Sedaj sem gosoda z obema odpravila na obisk, da sem se v miru skopala (in seveda občudovala svoj fini celulit ter trebuh s potrgano mišico) in da končno napišem nekaj besed. če mi bo seveda uspelo, če ne bo spet nekomu sorry.

V sredo smo bili prvič v Ljubljani in dama je še akr fino prenesla. Sem morala it glasovat, ker dobimo novo sekretarko pa je bila potrebna absolutna večina. V glavnem, odleteli smo v LJ in domovuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa z Magico* sva spili na brzake eno pijačko (ampak je res bila grozljivo turbo). Naša Magica* tako fajn zgleda, ko kakšna najstnica jeuser posted image .

user posted image še nisem dobila. Po prvem porodu sem jo dobila šele oktobra in tudi sedaj upam, da bo tako.

Kar se tiče GH - ja, počasi uvajamo. Poskusili smo že jabolko, banano, one baby kekske, sedaj pa šaltamo na zelenjavo. Upam, da bo Živa preživela.user posted image Njen večji brat ni bil ravno neki ljubitelj zelenjave. Zato pa sedaj pridno je vse oblike zelenjave od prikuh do sveže zelenjave. Je pa Živa pravi jedec. Poje vse, kar ji pokažeš. Mislim, da sem pri Črtomiru z uvajanjem zamudila in posledica je bila, da je bil do 8. meseca bolj kot ne dojen.

Morje - gremo kar v Ankaran k Živini bodoči botrici. Vidim, da ste nekatere že imele krstitke. Dajte mi zaupat gesla, da vidim vaše cukrčke na ta dan. Mi moramo še obleko kupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (predvsem pa mama mora odkriti nekaj, kar ji bo dobro stalo). Prejšnjič sem šla v trgovino in mojim puncam (šolale so se pri nas) rekla: Dajte mi nekaj, da bom skrila 15 kguser posted image user posted image user posted image . Pa se je ena prestrašila, da res to mislimuser posted image user posted image user posted image .

Ja, kasneje pa gremo še v Avstrijo v Burgenland v neki družinski hotel. je ful fajn. Ni ravno poceni, ampak glede na to, da ti Hrvati dajo samo tistih 5 m morja in mislijo, da boš tam odkril ne rečem kaj... za skoraj isto ceno, raje grem sem. Predvsem pa mi je pomembno, da ima Črtomir animacijo. Imajo vse, od jahanja ponijev do plavalnih uric.

No, sedaj pa še drugi postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super Raho, da si se oglasila!! Pridna! user posted image
Jz kr citiram, bomo tako takoj na 200-tki!! user posted image user posted image user posted image

Hvala tejka za razlago, Vrtnica tudi jaz sem bolj lesena za te stvari! user posted image

Mi smo imeli pa danes tukaj tak lep pomladno-poletni dan! user posted image So se zmotili v napovedi hahaha! In ko sva se z Gabrielom ravno vsedla v avto, mi poslje sms ena mamica, da je na bazenu in jaz takoj nazaj domov po torbo in smo se cel dan soncile, pa se naplavala sem se! user posted image

No, se bom se kaj oglasila. Jutri se vrne moj iz sluzbenega, potem bo manj casa! user posted image Seks, kaj je ze to? user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
23.5.2008 19:15:13   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: karmy85

Pozdravljene!

Javlam se vam spet po dolgem času.
Teja je pridna in zmeraj je kaj novega pri njej.user posted image  Dojive se 6-7x na dan,ponoči 2x ali 3x.Lepo napreduje na teži,nazadnje je tehtala 6650g in merila 63cm,obseg glavice ima 43cm.Z GH hrano še nisve začele na veliko,je pa probala jabolko,korenček,hruško in od tega ji je bila dobra samo hruška.user posted image
Lep seznamček ste sestavile.Vidim pa,da ste kar aktivne tukaj gor.user posted image  

Napiši mi še rojstne podatke- težo in cm!

V novem oknu označiš besedilo, da je modro, potem pa desna tipka kopiraj in v ono okno kjer že maš neki napisano desna tipka in prilepi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  HVALA TEJKA!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
23.5.2008 20:04:07   
želva
kul, zdej pa sam citirat in hitr na 200user posted image
Men se nič ne dogaja, tako da lahko noč, user posted image lepo spančkajte

Neposredna povezava do sporočila: 2544
23.5.2008 20:21:15   
Vrtnica79
Želva, a spat že grešuser posted image  Jaz pa zdaj gledam BB.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
23.5.2008 22:09:40   
Mat3ja22
lp

da se vam javim po dolgem času. pri nas je vse po starem. že uvajamo GH ( probali smo že jabolko, banano, breskev, marelico, hruško, baby kekse, korenček, krompir) 1x dnevno dobi kašico ostalo se še dojiva.

menstruacije še ni, upam, da je še en čas ne bo.

pri 5 mesecih sva mela pregled, Nick je bil velik 68,5 in je imel 7400g. je priden dojenček, ki se rad nosi po rokah user posted image user posted image . ponoči se zbujava na 3 urce, ker je mali pravi požerušček, pa še carta se rad. user posted image user posted image

vrtnica - seznamče je res lepi. user posted image user posted image

se oglasim še kaj ko bo čas.

Neposredna povezava do sporočila: 2546
23.5.2008 22:11:33   
andreja2000
Se še jaz na hitro javim,ker me še čaka perilo v stroju,da ga razobesim.....

No,ponoči je še nekako šlo,vstali smo nekje 5 krat,hranili pa to noč le enkrat.....
Čez dan je pa bila punca pridna,le pri jedi je tak živec,da mi z obema rokicama tolče po flaški,si grabi nogice,me hoče povleči za nos....skratka blazno rogovili med hranjenjem.Ko pa ji dajem sadno kašico po žlici,si pa vmes hoče tlačit stoplala v usta,pa prstke in mi jo je danes ob vsem tem njenem kriljenju uspelo zaliti z kašico .....ja,pol pa sem šla pripravljat novo,pa malo preoblačit....a se pri vas tudi kaj takega dogaja???

No,pa lepo nočko vsem skupi,jaz pa še perilo obesim in šibam v mižale.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2547
23.5.2008 23:00:15   
Vrtnica79
user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.5.2008 11:22:45   
želva
Se vidi, da je vikend in ni tukaj nobene.Ah, midve sva itak spet sameuser posted image , moj je šel prjatlu na parcelo neki betonirat.

Andreja2000, meni isto rogovili pri flaški. Poskakuje pa itak že ful dolgo. Če jo imaš na rokah že najde oporo in skače, da nima ritke nam je tud znano, vsak dan bolj, vse sam sedet ne.

Vrtnica79, ja jaz sem bolj med ta zgodnjimi za spanje.Ponavadi je tako, da gre Manca ob 20 spat, jaz še ene pol ure pospravljam, pol se poknem pred TV in najkasneje ob 9.30 sem že v spalnici.Sem bolj une sorte, ki ceni dooolg spanecuser posted image .Je pa res, da ko sem se enkrat sprjaznila, da ga MAnca včasih sračka ponoči in da je spanja manj, sem ugotovila da se da zdržat kakšen teden tud s 4 urami spanja na noč.Sam je treba pol not prnest.user posted image

Včeraj sem bila bolj pozna za spat, ampak sem imela dober razlog, spet po dolgem času sva se mal muckalauser posted image user posted image

Ajde, pa lep vikend vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.5.2008 14:50:01   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

puhica, foxina tudi jaz sem za kofee. Meni tudi bolj ustreza dopoldan. Mi je pa načeloma vseeno kateri dan, edino v petek pa ne morem.

puhica, jst sem iz bežigrada...lahko se dobimo kle pri žalah na pst, v tivoliju,....torej, razen petka...

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?