Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Upam, da me danes ne bo vrglo ven . Že dvakrat me namreč je - napišem celi roman in potem tista We are sorry... Mater jim sorry... A mislijo, da imam neskončno časa . Bom raje napisala v dveh delih - ja, ziher je ziher. Vidim, da ste že naklopfale 100 strani - pridne, pridne. jaz komaj uspem živeti med vsem, kar imam na grbači in posledično se zaradi tega tudi manj javljam. Sedaj sem gosoda z obema odpravila na obisk, da sem se v miru skopala (in seveda občudovala svoj fini celulit ter trebuh s potrgano mišico) in da končno napišem nekaj besed. če mi bo seveda uspelo, če ne bo spet nekomu sorry. V sredo smo bili prvič v Ljubljani in dama je še akr fino prenesla. Sem morala it glasovat, ker dobimo novo sekretarko pa je bila potrebna absolutna večina. V glavnem, odleteli smo v LJ in domov . Pa z Magico* sva spili na brzake eno pijačko (ampak je res bila grozljivo turbo). Naša Magica* tako fajn zgleda, ko kakšna najstnica je . še nisem dobila. Po prvem porodu sem jo dobila šele oktobra in tudi sedaj upam, da bo tako. Kar se tiče GH - ja, počasi uvajamo. Poskusili smo že jabolko, banano, one baby kekske, sedaj pa šaltamo na zelenjavo. Upam, da bo Živa preživela. Njen večji brat ni bil ravno neki ljubitelj zelenjave. Zato pa sedaj pridno je vse oblike zelenjave od prikuh do sveže zelenjave. Je pa Živa pravi jedec. Poje vse, kar ji pokažeš. Mislim, da sem pri Črtomiru z uvajanjem zamudila in posledica je bila, da je bil do 8. meseca bolj kot ne dojen. Morje - gremo kar v Ankaran k Živini bodoči botrici. Vidim, da ste nekatere že imele krstitke. Dajte mi zaupat gesla, da vidim vaše cukrčke na ta dan. Mi moramo še obleko kupiti (predvsem pa mama mora odkriti nekaj, kar ji bo dobro stalo). Prejšnjič sem šla v trgovino in mojim puncam (šolale so se pri nas) rekla: Dajte mi nekaj, da bom skrila 15 kg . Pa se je ena prestrašila, da res to mislim . Ja, kasneje pa gremo še v Avstrijo v Burgenland v neki družinski hotel. je ful fajn. Ni ravno poceni, ampak glede na to, da ti Hrvati dajo samo tistih 5 m morja in mislijo, da boš tam odkril ne rečem kaj... za skoraj isto ceno, raje grem sem. Predvsem pa mi je pomembno, da ima Črtomir animacijo. Imajo vse, od jahanja ponijev do plavalnih uric. No, sedaj pa še drugi post Super Raho, da si se oglasila!! Pridna! Jz kr citiram, bomo tako takoj na 200-tki!! Hvala tejka za razlago, Vrtnica tudi jaz sem bolj lesena za te stvari! Mi smo imeli pa danes tukaj tak lep pomladno-poletni dan! So se zmotili v napovedi hahaha! In ko sva se z Gabrielom ravno vsedla v avto, mi poslje sms ena mamica, da je na bazenu in jaz takoj nazaj domov po torbo in smo se cel dan soncile, pa se naplavala sem se! No, se bom se kaj oglasila. Jutri se vrne moj iz sluzbenega, potem bo manj casa! Seks, kaj je ze to?