Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako marinirate za žar? 10.8.2007 23:46:20
|
|
|
|
Marogica
|
Uporabljam dve "varianti": 1. osolim in posipam z mepšanico začimb za perutnino ter malo naoljim 2. osolim in premažem z gorčico. Dober je tudi zavit v alu folijo, ali zalit s pivom.
_____________________________
"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa". R. Tagore
|
|
|
|
RE: kako marinirate za žar? 11.8.2007 0:34:52
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz pa olupim nekaj strokov česna in ga skupaj z nekaj belega vina zmiksam. Meso posolim, popram in dodam malo mešanice mediteranskih začimb (je pa dobro tudi brez njih), zlijem na meso to zmiksano "kašico" iz česna in vina, ter prilijem kakšno žlico olja. Premešam, pokrijem, dam v hladilnik čez noč.
_____________________________
http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
|
|
|
|
RE: kako marinirate za žar? 11.8.2007 7:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Uporabljam dve "varianti": 1. osolim in posipam z mepšanico začimb za perutnino ter malo naoljim 2. osolim in premažem z gorčico. Dober je tudi zavit v alu folijo, ali zalit s pivom. enako tudi mi naredimo, gorčico vzamem dijonovo. Bom pa še sprobalo to z folijo. Sem ravno en recept včeraj našla, ko daš kup gobic, na kolobarje narezan in na pol skuhan krompir, vino, začimbe in prsovino.
|
|
|
|
RE: kako marinirate za žar? 11.8.2007 8:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Že kakšne tri ure pred peko,pišče posipam z vegeto in ga namočim v olivno olje.Med peko pa še pivičko polije mož po piščetu in tudi čevapih.
|
|
|
|
RE: kako marinirate za žar? 11.8.2007 8:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Mal kečapa, mal paprike v prahu, mal senfa, mal česna, mal zaćimb za žar, sol, poper, malo olivnega olja.
|
|
|
|
RE: kako marinirate za žar? 11.8.2007 14:58:41
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Jaz pa olupim nekaj strokov česna in ga skupaj z nekaj belega vina zmiksam. Meso posolim, popram in dodam malo mešanice mediteranskih začimb (je pa dobro tudi brez njih), zlijem na meso to zmiksano "kašico" iz česna in vina, ter prilijem kakšno žlico olja. Premešam, pokrijem, dam v hladilnik čez noč. Jaz delam točno tako, kot je opisala Jessy, le da sem ugotovila, da je za žar boljši mleti česen, da se ne prižiga. Jaz iz piščančjih prsi naredim ražnjiče, da jih razrežem na večje kose, začinim in nato nataknem na paličice, vmes pa še kakšno papriko (najraje rdečo, ker malo posladi), lahko tudi kakšen kos pancete, melancane ali bučke, tudi čebulo lahko, pač kar komu paše.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Doječa mama ne potrebuje posebne dieteNe pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...
TOP 7 juh za hladne zimske dniTople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?