|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nutellina torta
2.8.2007 14:30:53   
saraja
Pozdravljene,

bliža se juniorčkov 1. RD in bom spekla to torto. Naredila jo bom v obliki knjige, ja in to bom delala prvič. Zdaj me pa zanima koliko moram zdaj vzet jajc, moke, ....vse kar spada v to torto, prej sem delala po originalnem receptu in okroglo. Tak da mi prosim svetujte z vsemi nasveti.

LP

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nutellina torta
2.8.2007 14:36:54   
Jessy
Malce primerjaj pekača, da vidiš, če je prostorninsko okrogel enak kvadratastem.
Ko jaz pečem knjigo, naredim iz dveh kvadratastih biskvitov, kar je točno 2x toliko kot za okroglo. Sam jaz imam kar velik kvadratast pekač.
Kar vodo not nalij in pol prelij v kvadratastega, pa boš vidla, kolk količinsko rabiš.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2007 15:15:31   
žigolino
Jaz pa spečem tri biskvite v tavelkem pekaču od štedilnika,pol pa režem kolk veliko torto pač želim.

Recept:5 jajc
          10 dag sladkorja
          15 dag gladke moke
   Jajca in sladkor penasto mešaš deset minut pol pa z metlico ročno vmešaš moko.Namažeš po peki papirju kot za rulado in pečeš na 200 stopinj tam nekje 5-7 mminut ko je lepe zlate barve.(če želiš čokoladnega pa še daš 2 dag kakava v moko)Pečeno obrneš na kuhinjsko serveto pa potegneš papir dol da se ohladi.
Če te kaj zanima vprašaj sem slaščičarka.Čao pa lepo peči.
(PA BREZ PECILNEGA IN JAJCE DAJ IZ HLADILNIKA DA BODO IMELA SOBNO TEMPERATURO)

< Sporočilo je popravil žigolino -- 2.8.2007 15:16:09 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2007 15:43:26   
Anonimen
zakaj brez pecilnega in zakaj jajca na sobni temperaturi?

(odgovor članu žigolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2007 16:05:02   
žigolino
Pecilnega ne potrebuješ,mi smo se učili vse brez njega razen pri težjih biskvitih kjer je olje zraven.Jajca pa zato na toplem ker če so direkt iz hladilnika rad pade biskvit skupaj(tudi če je pecilni not)al pa je tak zbit.POIZKUSITE to je majhen trik ampak zelo star

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?