|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pasulj
5.4.2007 8:51:12   
cuma
Kako ga kuhate? Mi zaupate recept? user posted image


Lp Cuma
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pasulj
5.4.2007 8:54:55   
Anonimen
Jaz ga takole:
Fižol zvečer namočim,zjutraj ga precedim,dolijem čisto vodo,posolim in dam kuhati.
Takoj narežem eno veliko čebulo in dodam,da se zraven kuha.Ko je na pol kuhan dodam suho meso narezano,ali rebrca ali klobaso.Na koncu ko je že mehko na malo olja prepražim malo moke,dodam rdečo papriko,paradižnikovo mezgo in vse to zlijem v pasulj.Nato dodam strt česen,peteršilj in vageto.

< Sporočilo je popravil Dalija -- 5.4.2007 8:55:08 >

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pasulj
5.4.2007 10:06:48   
romy
Skoraj isto kot Dalija.
Simpel kot pasulj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pasulj
5.4.2007 13:49:31   
cuma
Hvala user posted image ! Samo še polento skuham, pa je user posted image !

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pasulj
5.4.2007 14:16:47   
Anonimen
a polenta in pasulj gresta skupuser posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pasulj
5.4.2007 19:35:53   
bamby




Jaz ga pa kuham v ekonomu oz. z AMC hitro pokrovko.

Namočenemu fižolu dam že kar suho meso (lahko narezan na kocke, lahko v kosu), vržem noter sesekljano čebulo, eno jušno kocko, malo vegete (ne pretiravam, da ni zaradi mesa preveč slano), baziliko, origano, zaprem pokrovko in ko zavre, kuham kakih 35 minut.
Posebej prepražim malo čebule na olju, dodam paradižnikovo mezgo in papriko v prahu (jaz dam sladko), prilijem malo vode in to vse skupaj prilijem že kuhanemu pasulju. Potem samo še zgostim za moko in pokuham nekaj minut.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pasulj
5.4.2007 19:40:53   
Strawberrie Cherrie
kAJ PA ČE KUPIŠ FIŽOL V KONZERVI?

Sej ne, da bi se mi ga luštalo, samo študiram, ali neb moj bil ful zadovoljen, če bi mu kaj tazga skuhala????

Kako pa naredimo, če ne namakamo fižola?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pasulj
5.4.2007 19:45:03   
Anonimen
Fižol moraš namočit,če ne se ne skuha,ali se pa predolgo kuha.Tisti iz konzerve meni ni dober in iz njega ni okusen pasulj.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pasulj
5.4.2007 19:48:09   
Strawberrie Cherrie
Kakšna bedarija!
A imajo kje tako čisto malo fižola za namočit????
aj naj delam z 1kg fižola?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pasulj
5.4.2007 19:53:53   
Anonimen
1 kg fižola je za 4 x skuhat pasulj.Joj,joj puncauser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pasulj
5.4.2007 19:55:33   
Strawberrie Cherrie
No vidiš - koliko ga potrebujem za pasulj za eno osebo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pasulj
5.4.2007 19:58:18   
Anonimen
Za eno osebo se ti pa ne splača kuhati pasulj.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pasulj
5.4.2007 19:59:46   
Strawberrie Cherrie
Jah kaj pa naj potem naredim - mu dam krožnik in mu rečem : predstavljaj si PASULJ, ker se mi ga ne splača kuhat????

Ti si čudnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pasulj
5.4.2007 21:26:17   
muška
pri naši hiši pa je moj mož mojster pasulja (na enem tekmovanju je celo zapecal prvo mesto)
No jaz mu moram vedno namočit fižol prejšnjo noč v vodo, v katero moram dodat na četrtine narezano čebulo. Drug dan potem to čebulo vrže stran, vode pa ne odlije, ampak kuha pasulj dalje v ta isti vodi v kateri se je namakal fižol!

pa seveda dosti prepražene čebule, dosti česna in vse ostale sestavine oz. začimbe

ja, pa vedno kuhamo pasulj iz majmanj 1 kg fižola, in če ga ne pojemo(povabimo ponavadi še koga na obisk) pa enostavno zamrznemo in ga imam za krizne trenutke user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil muška -- 5.4.2007 21:27:34 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pasulj
5.4.2007 21:52:37   
žiža
kupi konzervo že narejenga pasulja od ETE. Al pa skuhaj za 2x in kar bo ostalo daj zmrznit.
Jaz na koncu dodam še malo Fanta za pasulj.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Pasulj
6.4.2007 8:04:12   
cuma
mišek: ja, jaz imam rada polento zraven user posted image ! Poskusi.

Sicer pa sem jaz naredila pasulj s fižolom iz konzerve(rjavi natureta) in je bil zelo dober! Pa še hitreje narejen - v dobre pol urce user posted image . Nisem pa dala čebule(je ne prebavim), ne moke(saj se zgosti zaradi fižola), ne vegete (je nimam doma, ker je ne uporabljam) .... Samo olivno olje, česen, slanino in sol. Skuhala sem ga iz ene velike piksne fižola ... pa je bilo glih za glih. Moj možek namreč rad poje dvojno dozo user posted image .

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?