Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 7:29:11
|
|
|
|
Anonimen
|
saša ne samo, da se sveti, ampak kuri kot v peklu pri . sea bila zdaj mal na bazenu in me je skurlo, pa sem bila samo 20min, še dobro, da so muhe nadležne, da prej zbežiš zaradi njih kot pa zaradi sonca, če ne, bi lahk bil čevapčič.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 7:36:32
|
|
|
|
Saša27
|
Kolk je pol zdej pri vas ura?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 7:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
10.40. smo 3 ure pred vami ti si pa vedno med vsemi najbolj zgodna , seveda če mene odšteješ
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 8:05:18
|
|
|
|
Saša27
|
Rana ura, zlata ura , pa saj verjemi mi, da bi bila tudi jaz vesela, če bi bila pri nas ura že 11, bi čer 4 ure šli domov iz službe, pol pa vikend, ki ga vedno komaj čakam. Sem se odločila, da bom dragiga nahecala, da bi šla ta vikend nekam, se mi je zahotelo iti mal od doma, pozabiti na vse probleme.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 9:32:25
|
|
|
|
Saša27
|
Sej sem smotana, šele sedaj sem se spomnila, da je imela Poopsie danes punkcijo. Upam in želim Poopsie, da te ni nič bolelo, da si premagala strah in da si imela veliko zdravih celic, sedaj pa počivaj in se pripravi na transfer, me vsekakor držimo pesti zate, kot za ostale.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 10:06:45
|
|
|
|
kapica
|
Dobro jutro punce ! BETY najprej tebi CESTITKE . JUHU, to je nekaj najlepsega kar sem sploh lahko prebrala danes zjutraj. A ves koliko poguma mi da za naprej. Res se veselim s tabo in cestitam , uzivaj kolikor se da v naslednjih mesecih in lepih trenutkih. A to pomeni da se deseti dan po ET ze kaj pozna na testu? Poopsie, upam da je ze minila punkcija in si v redu prestala, pa se ze peljes domov in te tvoj drago carta. In da si znesla velikooo jajck. Misek in Sasa vidve sta obe zgodnji danes . Ja rana ura, zlata ura, ni kaj .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 10:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kapica, zdaj si ti na vrsti, da greš po stopinjah bety, ostale ap takoj za njima. al dela ktera test še pred tabo kapica . nič več ne vem kaj se dogaja, same neumnosti pišemo, pol se pa hitro zgubim . kdaj maš test kapica, uradno in neuradno
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 10:15:55
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie so še močno stisnjene
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 12:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
, pa sem preživela Recimo, da je bilo za zdržat....ne bom nikogar strašila, sej niti ni tako hudo,meni je huje po punkciji, ko vse pika in bode.... svečke so pomagale, hvala Saša , zlata si punce hvala vam za petke in dobre želje . Pridelela sem 7 jajčk tako kot prvič sedaj pa močno držim pesti, da se oplodijo in v ponedeljek brž na transfer, komaj čakam . Bety, ISKRENE ISKRENE ČESTITKE , wow..to je dobra poptnica zame in za vse , ki čakajo. Bety čimlepšo nosečnost in čuvaj svoj zakladek, bravo punca!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 12:17:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Sej sem smotana, šele sedaj sem se spomnila, da je imela Poopsie danes punkcijo. Upam in želim Poopsie, da te ni nič bolelo, da si premagala strah in da si imela veliko zdravih celic, sedaj pa počivaj in se pripravi na transfer, me vsekakor držimo pesti zate, kot za ostale. , Saša po tvoji zaslugi me je manj bolelo, hvala ti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 12:35:28
|
|
|
|
Ayolinca
|
Čestitke, Bety!!!!! Poopsie, tebi pa za pogum!!! Pa saj itak nimamo kaj, zdržat moramo, a ne?!! Še naprej , da se vsi lepo oplodijo!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 12:53:46
|
|
|
|
Saša27
|
Bravo Poopsie za tvoj pogum in tvojih 7 celic, katere se bodo (držim pesti), vse lepo razvijale. Čez 14 dni, pa MORAŠ poročati, da si ti tudi videla en velik +, kot je Bety. Bila si tako pridna kokica kot jaz, sem jih tudi imela 7, sedaj pa lepo počivaj, če te pa boli (upam da te ne), pa vzemi kakšno tabletico in se pusti razvajati možeku.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 13:25:11
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie vazno da si prezivela . Super si bila pridna, 7 jajck je res veliko. Sedaj pa pocitek pocitek in razvajanje . Misek uradni test je drug petek, cez sedem dni, neuradni pa , se ne vem, kdaj me bo prijelo. Sem pozabila vprasat prej Bety, ce bi lahko prosim povedala ce imas kaksne znakce in kako se pocutis. Pliiis .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 13:40:44
|
|
|
|
Neža81
|
Dan! Sem direktno iz MB iz razgovora. Namesto dr.Reljiča je bil eden drug dr, ki je govoril tekoče hrvaško , tako da sem morala na koncu med.sestro vprašat za prevod. Stvar je sledeča: konec novembra pričakujem M, drugi dan M začnem jemati tablete FEMODEN in jih jimeljem do 21.12, nato 5 dni pavze in spet jemanje teh tablet do 13.1.2007. Nato sledijo inekcije DIPHERELNE od 4.1.2007, kmalu pa se jim pridružijo še GONAL-F (18.1.2007). Punkcija je predvidena po 30.1.2007m embiotransfer pa 3 ali 5 dni po punkcoji. Je že katera imela ta postopek? Prav bi mi prišlo kaj podatkov. Lp, Neža
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 13:48:04
|
|
|
|
kapica
|
Neza super za lepe vzpodbudne novicke . Jaz taksnega postopka nisem imela, oz. inekcije ja, tablete pa ne. Mogoce bo se ktera druga kaj vec vedla. Potem pa res traja postopek cel december in januar. No kakorkoli super da se je zacelo, a ne?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 14:13:49
|
|
|
|
siskamiska
|
Poopsie za 7 jajčk, to je krasno. Neža81 čestitke za štart, važno je da je prične nekaj odvijat. Kapica kako je tabo? Ali imaš kakšne znake? Mene samo malo boli v spodnjem delu trebuha, verjetno to ne pomeni nič dobrega . Pa lulat hodim kar naprej, tako da se mi že vse skupaj zdi zeloooo smešno. Kdaj boš naredila test? Lahko mi pišeš tudi na ZS.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 14:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hip hip hura za poopsie in za jajčka . A zdaj pa si doma in ostaneš doma do rezultata ali greš spet v službo?? A ti pa še nisi dobila svečk, k ninika jih je že danes zjutraj . Zdaj se lepo spočij, naj te špikanje čim prej pojenja, potem ap kaj skoči an RR in nas še s čim razveseli Neža to je dolg postopek. sem nekaj brala o tem postopku pri drugih puncah, nič drugačen ni kot tile naši, z izjemo teh tablet. te tablete so pa, če sem jih prav razumela za uravnavanje cikla, da bo menstra res točna, brez zamude. zdaj ap moram letet, me mož preganja, da moram kostanj narezat in koruzo olupit, da bova pekla. pa še kak vinček in evo slovenske romantike. čez kak dan me bo spet zapustu in odletel v slo. že drugič brez mene . kapica, siskamiska naj bojo ti vajini znaki, nosečniški zanki
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 14:34:57
|
|
|
|
Liya
|
Poopsie ne morem ti poslat z.sker iamš povhn predal
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 14:44:41
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie preveč za našim hrbtom govori, pol pa ma hitr polhn predal . mal heca, mal heca, nič resnosti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 15:20:47
|
|
|
|
pika30
|
Neža81, zdravo jaz sem imela popolnoma enak postopek glede IVF,tako če te karkoli zanima vprašaj.No tak da ti povem pri meni je ratalo v prvem poskusu (srečnica jaz). Še malo pa bom rešena lepega bušija. PDP je 20.12.2006
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 15:26:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Neža! Tudi jaz sem letos v MB imela eneki ISCI postopek kot ga imaš sedaj ti.Jaz pa čakam drugi mesec pošto pol pa štartam z ponovnim in čisto enakim postopkom kot sem ga imela prvič,le začetno večjo dozo bom dobivala gonal-f ker sem pvič slabo reagirala. Če te kaj zanima me lahko komot vprašaš na zs. LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 16:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce jaz bi imela en namig oz prošnjo. če ni preveč osebno oz če menite, da ni za koga preveč škodljivo, da bi se ta dolg postopek opisal kar tu, ker se vedno znova pojavlja to vprašanje, pa nas je večina punc bila pri Rešu in potem težko pomagamo ostalim. Če le ni preveč skrivnost in osebna zadeva naj ena napiše kar tu, da bojo še ostali videla. oz naj vsaj na kratko, brez osebnosti ali vpletenosti osebnih stvari napiše sam postopek in zakaj ktero zdravilo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 16:27:41
|
|
|
|
kapica
|
O Misek jaz bi tudi kak kostanj, pa jih tu nimajo nikjer! Tako da mogoce na zs posljes kaksnega . Pika 30 cestitke da je v prvem poskusu uspelo . Siskamiska, jaz se nimam kaksnih znakov, tu pa tam me malo spikne v jajcniku, ampak samo takrat ko o tem razmisljam , drugace ne . Pocutim se pa res odlicno, nobenih znakov in mene najbolj tolazi to da nimam znakov za M. Tako da sem optimisticna. Glede testa pa moz pravi da ga doma ne bova delala, se bova peljala ko bo pravi cas tja na krvni test. Naju je zelo zelo strah da bi doma videla negativni test. Tako da bom mogla pocakat , ampak samo do takrat dokler kaksnega sama ne naredim skrvinostno . Ne saj se hecam. Ja drugace pa sem precej utrujena, ker ze zadnjih par noci nisem mogla prav spati, se mi zdi da celo noc nekaj tuhtam in razmisljam, pa mi ne da mira. Siskamiska , upam da so te bolecine v sp. delu trebuha znak za nosecko. A te ze prsti srbijo za kak domac test? Ceprav to zaenkrat se odsvetujem, nima smisla, ko se bova samo sekirale, ker se tako ne more se nic pokazat. Mogoce pa se bo se Bety oglasila, da nama kaj pove kaksni so bili njeni znakci.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 16:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica bravo za tvojega možeka , vidiš da prav lepo skrbi za tebe . In ti bi kar na skrivaj kak test delala, ti ti ti hudiček mali, bi te trebalo po nagi riti al pa , al , al pa kar mal za ušesa našo poopsieko je pa kar fajn zdelala punkcija, upam pupika zlata, da hitro prideš k sebi. tvoj dragi pa itak lepo skrbi zate, to sploh ni dvoma . lepo okrevanje in malo bolečin pupa mala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.11.2006 16:41:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Ne,ne saj ni nobena skrivnost o dolgem postopku jaz ga bom lepo opisala. Tudi jaz sem začela z jemanje femodenaq so zaščitne tabletke. Bile smo ženske,ki smo bile razdeljene v štiri skupine.Katera je z svojo M padla v prvo skušino tole sem bila jaz sem imela največ tabletk za pojest. Začela sem takole prvi tabletko sem vzela 7.dan in sem jih jedla do 3.2.2006.Potem sem imela sedem dni pauzo i medtem je prišla .Po sedmih dneh sem ponovno začela jemati tabletke in jih jedla vse do 12.03.Vse ženske vb vseh štirih skupinah smo nehala na isti dan jemati tabletke.Medtem sem imela razne izcedke,v drugem ciklusa in sem vmes jedla po dve tabletki hkrati.Z tem uravnavanjem čejo dosečti da skoraj vse dobimo na isti dan M in vse ženske začlnemo isti dan z inejkcijami. Prve injekcije so se imenovale Dipherline in zavirajo naravno delovanje jajčnikov.In nato sem drugi dan M imela uz pregled in takrat sem zraven k prvim inejkcijam še dobila gonal-f i vmes sem imela UZ preglede kako so rastli moji folikli.Nato je sledila stop injekcija in 36ur po stopki sem imela punkcijo v narkozi.En dan pred punkcijo zveler pa dobiš svečko,ki si jo daš v nožnico zaradiu tega,da se ti nožnice ne okuži. Po punkcijo tisti dan sem začela z Utrogestanom in ga jedla vse do testa in 3.dan po punckiji sem imela transfer. Jaz sem bila v dolgem postopku vodena zaradi moške neplodnosti in ISCI sem imela tudi zaradi premalo semenčic.Upa,da se vam kaj malo pomaga z tem opisom svojega postopka.Sedaj pa naj le še ena izmed vas opiše kako poteka kratek postopek in nato bomo lahko lepo primerjale.Najbolje bi bilo,če ga katera opiše,ki hodi v MB. LP Mojca
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?