|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
10.11.2006 7:29:11   
Anonimen
saša ne samo, da se sveti, ampak kuri kot v peklu pri user posted image . sea bila zdaj mal na bazenu in me je skurlo, pa sem bila samo 20min, še dobro, da so muhe nadležne, da prej zbežiš zaradi njih kot pa zaradi sonca, če ne, bi lahk bil čevapčič.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
10.11.2006 7:36:32   
Saša27
Kolk je pol zdej pri vas ura?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.11.2006 7:41:19   
Anonimen
10.40. smo 3 ure pred vami

ti si pa vedno med vsemi najbolj zgodnauser posted image , seveda če mene odšteješuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
10.11.2006 8:05:18   
Saša27
Rana ura, zlata ura user posted image , pa saj verjemi mi, da bi bila tudi jaz vesela, če bi bila pri nas ura že 11, bi čer 4 ure šli domov iz službe, pol pa vikend, ki ga vedno komaj čakam. Sem se odločila, da bom dragiga nahecala, da bi šla ta vikend nekam, se mi je zahotelo iti mal od doma, pozabiti na vse probleme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
10.11.2006 9:32:25   
Saša27
Sej sem smotana, šele sedaj sem se spomnila, da je imela Poopsie danes punkcijo. Upam in želim Poopsie, da te ni nič bolelo, da si premagala strah in da si imela veliko zdravih celic, sedaj pa počivaj in se pripravi na transfer, me vsekakor držimo pesti zate, kot za ostale.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.11.2006 10:06:45   
kapica
Dobro jutro punce user posted image !

BETY najprej tebi CESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image . JUHU, to je nekaj najlepsega kar sem sploh lahko prebrala danes zjutraj. A ves koliko poguma mi da za naprej.
Res se veselim s tabo in  cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , uzivaj kolikor se da v naslednjih mesecih in lepih trenutkih.
A to pomeni da se deseti dan po ET ze kaj pozna na testu?

Poopsie, upam da je ze minila punkcija in si v redu prestala, pa se ze peljes domov in te tvoj drago carta. In da si znesla velikooo jajck.

Misek in Sasa vidve sta obe zgodnji danes user posted image . Ja rana ura, zlata ura, ni kaj user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 356
10.11.2006 10:13:50   
Anonimen
ja kapica, zdaj si ti na vrsti, da greš po stopinjah bety, ostale ap takoj za njima. al dela ktera test še pred tabo kapicauser posted image . nič več ne vem kaj se dogaja, same neumnosti pišemo, pol se pa hitro zgubimuser posted image . kdaj maš test kapica, uradno in neuradnouser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
10.11.2006 10:15:55   
Anonimen
poopsie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so še močno stisnjene

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
10.11.2006 12:15:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa sem preživelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Recimo, da je bilo za zdržat....ne bom nikogar strašila, sej niti ni tako hudo,meni je huje po punkciji, ko vse pika in bode....
svečke so pomagale, hvala Sašauser posted image user posted image user posted image , zlata siuser posted image

punce hvala vam za petke in dobre željeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pridelela sem 7 jajčk tako kot prvičuser posted image  sedaj pa močno držim pesti, da se oplodijo in v ponedeljek brž na transfer, komaj čakamuser posted image .

Bety, ISKRENE ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , wow..to je dobra poptnica zame in za vse , ki čakajo. Bety čimlepšo nosečnost in čuvaj svoj zakladek, bravo punca!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
10.11.2006 12:17:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Sej sem smotana, šele sedaj sem se spomnila, da je imela Poopsie danes punkcijo. Upam in želim Poopsie, da te ni nič bolelo, da si premagala strah in da si imela veliko zdravih celic, sedaj pa počivaj in se pripravi na transfer, me vsekakor držimo pesti zate, kot za ostale.

user posted image user posted image user posted image user posted image , Saša po tvoji zaslugi me je manj bolelo, hvala tiuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
10.11.2006 12:35:28   
Ayolinca
Čestitke, Bety!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poopsie, tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pogum!!! Pa saj itak nimamo kaj, zdržat moramo, a ne?!!
Še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vsi lepo oplodijo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
10.11.2006 12:53:46   
Saša27
Bravo Poopsie za tvoj pogum in tvojih 7 celic, katere se bodo (držim pesti), vse lepo razvijale. Čez 14 dni, pa MORAŠ poročati, da si ti tudi videla en velik +, kot je Bety.
Bila si tako pridna kokica kot jaz, sem jih tudi imela 7, sedaj pa lepo počivaj, če te pa boli (upam da te ne), pa vzemi kakšno tabletico in se pusti razvajati možeku.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 362
10.11.2006 13:25:11   
kapica
Poopsie vazno da si prezivela user posted image . Super si bila pridna, 7 jajck je res veliko. Sedaj pa pocitek pocitek in razvajanje user posted image user posted image user posted image .
Misek uradni test je drug petek, cez sedem dni, neuradni pa user posted image , se ne vem, kdaj me bo prijelo.

Sem pozabila vprasat prej Bety, ce bi lahko prosim povedala ce imas kaksne znakce in kako se pocutis. Pliiis user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 363
10.11.2006 13:40:44   
Neža81
Dan!

Sem direktno iz MB iz razgovora. Namesto dr.Reljiča je bil eden drug dr, ki je govoril tekoče hrvaško user posted image user posted image user posted image , tako da sem morala na koncu med.sestro vprašat za prevod. Stvar je sledeča: konec novembra pričakujem M, drugi dan M začnem jemati tablete FEMODEN in jih jimeljem do 21.12, nato 5 dni pavze in spet jemanje teh tablet do 13.1.2007. Nato sledijo inekcije DIPHERELNE od 4.1.2007, kmalu pa se jim pridružijo še GONAL-F (18.1.2007). Punkcija je predvidena po 30.1.2007m embiotransfer pa 3 ali 5 dni po punkcoji. Je že katera imela ta postopek? Prav bi mi prišlo kaj podatkov.

Lp, Neža

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 364
10.11.2006 13:48:04   
kapica
Neza super za lepe vzpodbudne novicke user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz taksnega postopka nisem imela, oz. inekcije ja, tablete pa ne. Mogoce bo se ktera druga kaj vec vedla.
Potem pa res traja postopek cel december in januar. No kakorkoli super da se je zacelo, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 365
10.11.2006 14:13:49   
siskamiska
Poopsie user posted image user posted image user posted image  za 7 jajčk, to je krasno.

Neža81 čestitke za štart, važno je da je prične nekaj odvijat.

Kapica kako je  tabo? Ali imaš kakšne znake? Mene samo malo boli v spodnjem delu trebuha, verjetno to ne pomeni nič dobregauser posted image . Pa lulat hodim kar naprej, tako da se mi že vse skupaj zdi zeloooo smešno. Kdaj boš naredila test?
Lahko mi pišeš tudi na ZS.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 366
10.11.2006 14:31:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hip hip hura za poopsie in za jajčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  A zdaj pa si doma in ostaneš doma do rezultata ali greš spet v službo?? A ti pa še nisi dobila svečk, k ninika jih je že danes zjutrajuser posted image . Zdaj se lepo spočij, naj te špikanje čim prej pojenja, potem ap kaj skoči an RR in nas še s čim razveseliuser posted image user posted image

Neža to je dolg postopek. sem nekaj brala o tem postopku pri drugih puncah, nič drugačen ni kot tile naši, z izjemo teh tablet. te tablete so pa, če sem jih prav razumela za uravnavanje cikla, da bo menstra res točna, brez zamude.

zdaj ap moram letet, me mož preganja, da moram kostanj narezat in koruzo olupit, da bova pekla. pa še kak vinček in evo slovenske romantike. čez kak dan me bo spet zapustu in odletel v slo. že drugič brez meneuser posted image .

kapica, siskamiska naj bojo ti vajini znaki, nosečniški zankiuser posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
10.11.2006 14:34:57   
Liya
Poopsie ne morem ti poslat z.sker iamš povhn predaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
10.11.2006 14:44:41   
Anonimen
poopsie preveč za našim hrbtom govori, pol pa ma hitr polhn predaluser posted image user posted image user posted image . mal heca, mal heca, nič resnosti

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
10.11.2006 15:20:47   
pika30
Neža81,
zdravo jaz sem imela popolnoma enak postopek glede IVF,tako če te karkoli zanima vprašaj.No tak da ti povem pri meni je ratalo v prvem poskusu (srečnica jaz).user posted image user posted image user posted image Še malo pa bom rešena lepega bušija.user posted image

PDP je 20.12.2006

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 370
10.11.2006 15:26:06   
Sulfinija
Neža!

Tudi jaz sem letos v MB imela eneki ISCI postopek kot ga imaš sedaj ti.Jaz pa čakam drugi mesec pošto pol pa štartam z ponovnim in čisto enakim postopkom kot sem ga imela prvič,le začetno večjo dozo bom dobivala gonal-f ker sem pvič slabo reagirala.

Če te kaj zanima me lahko komot vprašaš na zs.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 371
10.11.2006 16:12:05   
Anonimen
Punce jaz bi imela en namig oz prošnjo. če ni preveč osebno oz če menite, da ni za koga preveč škodljivo, da bi se ta dolg postopek opisal kar tu, ker se vedno znova pojavlja to vprašanje, pa nas je večina punc bila pri Rešu in potem težko pomagamo ostalim. Če le ni preveč skrivnost in osebna zadeva naj ena napiše kar tu, da bojo še ostali videla. oz naj vsaj na kratko, brez osebnosti  ali vpletenosti osebnih stvari napiše sam postopek in zakaj ktero zdravilo.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
10.11.2006 16:27:41   
kapica
O Misek jaz bi tudi kak kostanj, pa jih tu nimajo nikjer! Tako da mogoce na zs posljes kaksnega user posted image .
Pika 30 cestitke da je v prvem poskusu uspelo user posted image .

Siskamiska, jaz se nimam kaksnih znakov, tu pa tam me malo spikne v jajcniku, ampak samo takrat ko o tem razmisljam , drugace ne user posted image . Pocutim se pa res odlicno, nobenih znakov in mene najbolj tolazi to da nimam znakov za M. Tako da sem optimisticna. Glede testa pa moz pravi da ga doma ne bova delala, se bova peljala ko bo pravi cas tja na krvni test. Naju je zelo zelo strah da bi doma videla negativni test.
Tako da bom mogla pocakat , ampak samo do takrat dokler kaksnega sama ne naredim skrvinostno user posted image . Ne saj se hecam. Ja drugace pa sem precej utrujena, ker ze zadnjih par noci nisem mogla prav spati, se mi zdi da celo noc nekaj tuhtam in razmisljam, pa mi ne da mira.
Siskamiska , upam da so te bolecine v sp. delu trebuha znak za nosecko. A te ze prsti srbijo za kak domac test? Ceprav to zaenkrat se odsvetujem, nima smisla, ko se bova samo sekirale, ker se tako ne more se nic pokazat.
Mogoce pa se bo se Bety oglasila, da nama kaj pove kaksni so bili njeni znakci.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 373
10.11.2006 16:38:06   
Anonimen

kapica bravo za tvojega možekauser posted image user posted image , vidiš da prav lepo skrbi za tebeuser posted image user posted image . In ti bi kar na skrivaj kak test delala, ti ti ti hudiček mali, bi te trebalo po nagi ritiuser posted image al pauser posted image , al user posted image , al pa kar mal za ušesauser posted image

našo poopsieko je pa kar fajn zdelala punkcija, upam pupika zlata, da hitro prideš k sebi. tvoj dragi pa itak lepo skrbi zate, to sploh ni dvomauser posted image . lepo okrevanje in malo bolečin pupa mala

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
10.11.2006 16:41:07   
Sulfinija
Ojla!

Ne,ne saj ni nobena skrivnost o dolgem postopku jaz ga bom lepo opisala.
Tudi jaz sem začela z jemanje femodenaq so zaščitne tabletke.
Bile smo ženske,ki smo bile razdeljene v štiri skupine.Katera je z svojo M padla v prvo skušino tole sem bila jaz sem imela največ tabletk za pojest.
Začela sem takole prvi tabletko sem vzela 7.dan in sem jih jedla do 3.2.2006.Potem sem imela sedem dni pauzo i medtem je prišla user posted image .Po sedmih dneh sem ponovno začela jemati tabletke in jih jedla vse do 12.03.Vse ženske vb vseh štirih skupinah smo nehala na isti dan jemati tabletke.Medtem sem imela razne izcedke,v drugem ciklusa in sem vmes jedla po dve tabletki hkrati.Z tem uravnavanjem čejo dosečti da skoraj vse dobimo na isti dan M in vse ženske začlnemo isti dan z inejkcijami.
Prve injekcije so se imenovale Dipherline in zavirajo naravno delovanje jajčnikov.In nato sem drugi dan M imela uz pregled in takrat sem zraven k prvim inejkcijam še dobila gonal-f i vmes sem imela UZ preglede kako so rastli moji folikli.Nato je sledila stop injekcija in 36ur po stopki sem imela punkcijo v narkozi.En dan pred punkcijo zveler pa dobiš svečko,ki si jo daš v nožnico zaradiu tega,da se ti nožnice ne okuži.
Po punkcijo tisti dan sem začela z Utrogestanom in ga jedla vse do testa in 3.dan po punckiji sem imela transfer.
Jaz sem bila v dolgem postopku vodena zaradi moške neplodnosti in ISCI sem imela tudi zaradi premalo semenčic.Upa,da se vam kaj malo pomaga z tem opisom svojega postopka.Sedaj pa naj le še ena izmed vas opiše kako poteka kratek postopek in nato bomo lahko lepo primerjale.Najbolje bi bilo,če ga katera opiše,ki hodi v MB.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?